xxuniquexx

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by xxuniquexx

  1. det er vitterligt foskelligt. nogen tager kun ca 5-6 kg på og andre.. heriblandt mig, der tager 10 - 12 kg på ud af de 10 test personer som er omtalt ovenstående tager 50% af dem 5-6 kg på og 50 % 10 til 12 kg på .. det skal siges at dem som kun tager 5 til 6 kg på er langdistance roere de ror marathon og 1000m . af os som tager 10 til 12 kg på ror vi 200 og 500 m ... så du skal spørge dig selv hvad du er..!! er du til kortbane kan du regne med 10 til 12 kg er du marathon kan du regne med 5 til 6 kg.. dette er på en test periode af 6 måneder!!.. hvert år begynder landsholdet forfra med vægttæning det gældr om at blive så stor som muligt.. vi Adaapterer.! og til sommer hvor det gælder. Taber vi 8 til 10 kg .. .. du kan nok forestille dig hvis vi fortsatte vintertræningen at det ville gå galt .. :) et glimrende afsnit i vanders nye bog 10'th edition human physiology .. er et beskrivende kapittel om muscle adaptation to exercise

    .. hyppigt står der... hvor hurtigt kan du tilpasse dig "adaptation" du begynder allerede at tilpasse dig fra den enegang til den anden.. men over længere forløb 1 måned vil du kunne se de første resultater... jeg skal selv I Flyvevåbnet til sommer så ved hvor vigtigt det er at være i form.. ROCK ON... :D

    håber det har besvaret dit spørgsmål.. kortbane .. = 10-12 kg .. marathon 5-6 kg i en periode på 6 måneder.. vi har continuerligt tilpasset os vægt træning i 5 år nu.. hver vinter!..

    bænkpress

    føste vinter gik jeg fra 50 til 80 kg max alder 15 vægt 68

    anden vinter fra 80 til 100 kg max alder 16 vægt 76

    trejde vinter fra 100 til 125 kg max alder 17 vægt 82

    fjerde vinter fra 125 til 130 kg max alder 18 vægt 84

    femte vinter fra 130 til 140 kg max alder 19 vægt 85

    husk jeg har skulle træne mig op hver vinter..

    Mvh Ljungberg

  2. med ekstrem vægt træning mener jeg ekstrem tung vægt træning .. :blink:

    1-2 reps aldrig mere end 4! god fornøjelse .. jeg er selvfølgelig glad for at høre jeres mening til mit foreslag !!

    mvh Ljungberg

  3. :4thumbup: til HST..

    indtil videre har Det Danske Kajaklandshold brugt HST som program til Styrke-træning gennerel diffenation af kajak-roere .. brede skuldre smalle hofte og ben.. jeg har kørt, sammen med de andre fra landsholdet, HST i 3 år hvert år.. skiftende med Sheiko ..

    jeg er nu 1:80 høj vejer 80 kg .. bænker 140 kg alder 19.!!

    jeg vil med glæde informere om at af et hold på 10 "test" personer da alle vores trænere i dette tilfælde 3!! er enten biokemikere bio forskere eller bio /idræts lærer de har kørt os som deres eksperiment skrevet artikler Opgaver og forsket forsket og forsket... deres Hypotese er succesfuld :)

    jeg vil anbefale HST men kun i perioder blandet med f.eks ekstrem vægtræning efterfuldt af sheiko program 1 beginners. og afsluttende med hst eller sub-max det virker. 10 /10 "test" personer er idag blandt top 10 i verden i kajakken og stærke som fanden! :D.. vi laver ekstremt meget konditions træning ved siden af . derfor bliver vi ikke for store. det kan man jo bare lade være med hvis du vil have arme som tønder og bryst/rygparti som togvogne :cool:

    Mvh Ljungberg