young-one

Medlemmer
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by young-one

  1. Der er utallige tråde om dette emne, så brug søgefunktionen og der er sikkert nogle svar :smile:

    Det skal lig siges at fedtet på maven IKKE forsvinder ved at lave fx mavebøjninger... Der skal en ordentlig omgang konditionstræning til...

    Men ja prøv at søg her i fora...

    \young-one/

  2. Hej MOL..

    Som overskriften antyder vil jeg gerne høre lidt bud på eller råd til hvilken slags træning der kan give den største kalorieforbrænding på 10 min..

    Vi har sundhedsuge på skolen, og den forbindelse er der konkurrence på hvem der formår at forbrænde flest kalorier på 10 min.

    Vi har blandt andet ro-maskine, kondicykler og en kæmpe hal til rådighed..

    Vil man opnå mest ved at ro, løbe, cykle eller en 4. ting?? Eller kan man med fordel kombinere ??

    På forhånd tak..

    \young-one/

  3. På en måde der ikke spildte andre folks penge... Derudover kan jeg slet ikke se hvad man skal med en viden om ens fedtprocent? Det er vel ikke sværre end at tage fat i klumpen på maven og så enten sige; "darn jeg er en fit biatch" eller "måske SKULLE jeg tabe mig de xx kg"

    Hvis man pludselig skal bruge lægen til den slags lal, hvor skal folk med rigtige problemer så gå hen? Og skal jeg også gå til lægen fordi mit hår spalter?

    Når alt kommer til alt findes der ikke nogen let tilgængelige måder at måle ens præcise fedtprocent...

    Lad nu den stakkels læge være, så han kan passe sit job, det vil du jo så gerne have...

    men ja, har da hørt at der er ved at blive uddannet specielle hår-læger med spaltning-speciale.. :4slap:

  4. Fed idé at spilde lægens tid med den slags pis! Genialt faktisk! Og bagefter kan han tage ud på politistationen og få dem til at kigge i hans taske om han er kommet til at stjæle noget i en butik i løbet af dagen, og til sidst kan han ringe til en ambulance der kan kære ham hjem!

    prøv at give drengen nogle råd vedrørende spørgsmålet i stedet for det der fis...

  5. jamen han køre både helt almindelige og med benene løftet osv... prøv dig frem , og se hvilke der kan mærkes mest :) husk også de nederste mavemuskler :)

    nu ved jeg ikk om du har adgang til et fitness-center ? men ellers spørg engang du er ved lægen ? er sikker på de sagtens kan måle den for dig.. ellers findes der jo de herses badevægte, der har en fedt%-funktion.. :)

  6. hvad er din fedt% på lige i øjeblikket ? og hvordan buler din mave ud ? smid evt et billede i tråden?

    har selv filmen, og ja det er ret imponerende hvad de knægte har opnået :4thumbup:

    måske du skulle prøve at køre noget udholdenhed med maven ? har en kammerat fra klassen der stort set har samme six-pack som Ryan i film (den lyshåret fyr) og han har forklaret at han laver crunch i forskellige variationer og når hans muskler begynder at brænde og han er ved at køre død, ja så fortsætter han indtil han på ingen måde kan mere...

    \younge-one/

  7. Hej MOL ...

    Nu har jeg så fået fat i en bøtte kreatin der efter hvad angår mesh tal på 200 skulle være rigtig fin kvali.. :smile:

    Jeg vil gerne høre omkring den såkaldte loading periode hvor man i 5-9 dage indtager 15-20 gram kreatin pr. dag.. MEN,

    på min fine bøtte står der at anbefalet er 2 gram pr. dag og at man ikke bør overskride denne uden at konsultere en læge...

    Hvor mange af jer der har benyttet kreatin har snakket med en læge før en loading periode og er det noget at være bange for ?

    \young-one/

  8. Som MaxPower ganske rigtigt skriver har Hr. Triple-H nok brugt juice, og der er ikke mange i den branche der har opnået deres muskelmasse uden brug af juice..

    Dog ses det jo, at nogle folk har den helt rigtige genetiske kode.. Hvis du er en af de heldige skal der ikke meget til før der kommer fylde der hvor du ønsker..

    Da det er brystkassen du vil have større kunne det være en ide at søge efter topics på MOL som beskæftigere sig med dette... Jeg ved ikke hvor meget styrke-præget træning der er i brydning, men vil umiddelbart tro der var en del?? Ellers kunne du med fordel (hvis du har muligheden) bruge et par timer om ugen i det lokale gym, hvor en uddannet instruktør helt sikkert vil hjælpe dig med de rigtige øvelser og udførelsen, da dette er en stor af at få øvelsen til at "virke"... :smile:

    Et par øvelser der vil være gode til brystet:

    -Armstrækkere med hænderne placeret et godt stykke fra hinanden (udføres optimalt med en rytme der hedder 3 sek. ned og 1 sek. op, altså sænk langsomt til din brystkasse snitter gulvet og skub så til udgangsposition så hårdt du kan)

    -Armstrækkere med fødderne på en kasse eller lignende

    -Flyers med frie håndvægte

    Håber du kan bruge det lidt... Bare husk altid at du IKKE udelukkende træner bryst eller for den sags skyld KUN én muskelgruppe, man ser så dum ud ellers :bigsmile:

    \young-one/

  9. Har prøvet søgefunktionen, men den virker ikke på min pc lige for tiden :s ved ikk om det er min browser eller hvad.. men lig meget.. Jeg har formuleret mig forkert, hvis det fremgår at jeg tror de er afhængige. mener bar at have hørt og set fra en af mine bekendte, at en kombinering mellem indtagelse af kreatin og protein, giver et rigtig godt resultat med øgelse af muskelvolumen.. Så, det var noget i stil med EMTH's svar jeg ledte efter :bigsmile:

    Men tak til begge indtil videre :smile:

    \young-one/

  10. Hey...

    Er der nogen her der enten kan svare, eller linke til en tråd om hvordan man, med bedst resultat, indtager kreatin og protein i forhold til hinanden? Her tænker jeg på, om hvordan man skal sammesætte x-antal gram protein med x-antal gram kreatin? Og hvornår (før-, under- og efter træning) er det optimalt at indtage det ene og det andet??

    Der er helt sikkert mange der har spurgt om præcis det samme, men vil lig prøve alligevel.. så på forhånd tak.. :smile:

    \young-one/

  11. Det kommer helt an på hans fysiske forberedelsesniveau.

    99.99999+ % af dem, der starter med at løfte vægte er ikke klar til det. Var du?

    Det var jeg nok ikke 100 %, men det variere selvfølgelig meget fra person til person.. Der er vel ingen magisk formel for hvornår man fysisk er parat til vægttræning??

    \young-one/

  12. Når du har fundet en passende rytme og er godt igang med træningen, så husk at også maven har brug for pauser! hvis du træner hver eneste dag, har musklerne ikke mulighed for at restituere (altså slappe af og komme sig) og husk at spise rigeligt de dage du træner, så musklerne har noget at bygge sig op af...

    IMO er det nok lig lovlig tidligt at starte på decideret styrketræning i en alder af 12-13 år??

    men ellers god vind med det :4thumbup:

    \young-one/

  13. Jeg vil give ret i at et godt full-body fundament (hvis man kan sige såen) er en vigtig basis for isolations-øvelser og specialiserings-programmer..

    Selv har jeg været igang i omkring 2 år, har gået fra fuldstændig umarkeret til en rimelig pæn krop.. er selv i færd med at isolere bryst og biceps.. men måske nogle herinde kunne give et bud på nogle rigtig gode øvelser til dette ??

    \young-one/

  14. Hej Spartiate...

    Ja det er helt rigtigt :bigsmile:

    Tak for rådet, vil jeg helt sikkert bruge på selve dagen (er her på onsdag)...

    Valget af øvelser er egentligt mest baseret på mulighederne i skolens fitness-lokale og hvor vi mener der er størst mulighed for at alle kan finde ud af øvelsen..

    Må dog sige, at jeg ikke har tænkt videre over at der var overvægt at bryst, men kan godt se det nu.. Er det egentlig skidt, når de skal være igang i 2 minutter i hver øvelse ??

    Tak...

    :smile:

    \young-one/

  15. Hey...

    Har et projekt i skolen i idræt. Her har jeg og min gruppe forberedt en lille fitness konkurrence..

    Herunder har vi valgt 4 øvelser: bænk, leg curl, ro-maskine og brystøvelse (minder for mig om siddende flyers, men ved ikk om det findes)

    Konkurrencen går på hvor mange reps der kan tages i hver øvelse på 2 minutter.

    Er der nogen der har forslag til hvad man kan sætte folket til som opvarmning ? :bigsmile:

    På forhånd tak :smile:

    \young-one/

  16. Hej

    Henvend dig til det hospital og snak med lægen der har "skåret" dig og hør om der er nogen form for restriktioner, han ved om nogen hvad der er lavet mm. Svært for andre at udtale sig om det præcist, uden at have set en operationsbeskrivelse.

    Men ring imorgen, så får du et korrekt svar. :4thumbup:

    tak "romer" :bigsmile: , vil snakke med ham her på mandag (skal alligevel til tjeck)... tænkte nok det ikk var det nemmeste at svare på, men ville lig prøve herinde alligevel..

    \young-one/

  17. hej... har pådrevet mig et brækket kraveben for ca. 2,5 måned siden som dog blev opereret og det gik godt.. men i de måneder har jeg ikk kunnet træne ret meget (heller ikke løb da stødene smertede) har dog cyklet en lille smule men har taget på, og har fået en lidt chuppy mave.. Før min skade havde jeg en pæn fedt% på 12-13 og en rimelig 6-pack.. Den er dog forsvundet lidt, og generelt har jeg mistet en del træning på de 2,5 måned..

    mit spørgsmål er om nogle har været ude for det samme (eller bar andre venlige mennesker), som kan give råd til hvordan jeg starter ud med at træne styrken igen ? har forsøgt et par arm-strækkere, og få går også rimelig godt.. men er der noget jeg skal være opmærksom på (udover at lytte til smerten), eller skal jeg snakke med min læge om det ??

    på forhånd tak

    \young-one/

  18. tak for alle svarene, det gav mig en klar forståelse for hvad military egentlig er og gør godt for...

    er ogs overbevist om, hvis jeg kører military som den skal (stående med vægtstang) vil jeg ikk kunne løfte samme belastning som i bænk..

    og så vil jeg til at køre øvelser som Yates og curls til biceps... :smile:

    \young-one/

  19. Det forstår jeg ikke helt det der.. Jeg kan bestemt ikke løfte lige så meget i military som jeg kan i bænk????

    Var i center i eftermiddags, og kørte lidt bænk (2 set af 8 reps med 50kg) og gik derefter til military og kunne nemt mærke forskel. havde nemmere ved 2 set af 8 reps med 50 kg... kan det ha noget at gøre med, jeg ikke kørte military med stang, men i en maskine med belastning? er sikker på det var military... kiggede billeder af øvelsen, inden jeg posted ?

  20. hey

    nu har jeg funderet lidt over, hvilken af military press eller bænk, der giver mest i forhold til at udvikle muskelmasse? i bænk føles den samme vægt tungere/sværere at løfte end i military press (det gælder 50 kg)... hvorn kan det være ? :blink: og er der en forskel i hvilken øvelse der er bedst, hvis man vil vokse i brystet og biceps (vil jeg gerne)... eller skal jeg simpelthen satse på andre øvelser? har adgang til fitness center, så råd om øvelser i center ønskes også :bigsmile:

    \young-one/