Desdemonia

Medlemmer
  • Posts

    167
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Desdemonia

  1. Var noget uoplagt inden dagens træning, men kom alligevel afsted.

    Styrketræningen er 3xfullbody ugentligt. Tror dog jeg er nødt til at nøjes med squat og dødløft 2 gange om ugen. Ellers dræner det for meget, kan jeg mærke. Jeg har ikke prøvet at dele det op før, men tænker, at det bliver sådan:

    1. dag: squat

    2. dag: squat + dødløft

    3. dag: dødløft

    I dag blev det til:

    Opvarmning:

    15 min på crosstrainer

    Bænkpres

    1x8@25kg

    3x5@32,5kg

    1x6@32,5kg - fail på 7. rep. Måtte rulle den af, da jeg var palle alene :blush:

    DB bent over row

    1x8@14kg

    3x8@16kg

    supersetted med

    Squat

    1x10@35kg

    3x5@45kg

    Military press

    3x8@20kg

    Military it is... ikke mere skulderpres med DBs!

    Cable pulldown

    2x8@40kg

    1x6@40kg

    Weighted V-ups

    2x8@2,5kg

    Effektiv træningstid incl opvarmning: 50 min.

  2. Dagens træning - kom gerne med kommentarer til øvelsesvalg m.m. :)

    Opvarmning:

    15 min på crosstrainer

    Bænkpres

    1x10@20kg

    1x8@30kg

    2x5@32,5kg PR:bigsmile:

    1x6@30kg

    DB bent over row

    1x10@14kg

    2x8@16kg

    supersetted med

    Squat

    1x8@30kg

    2x5@40kg

    1x5@45kg PR :bigsmile:

    DB shoulder press

    2x10@10kg

    1x8@10kg

    overvejer military press i stedet

    Dødløft

    4x5@55kg

    Der var ikke meget energi tilbage.

    Weighted V-ups

    3x8@2,5kg

    Cable pulldown

    1x8@40kg

    2x8@35kg

    Effektiv træningstid incl. opvarmning: 60 min

  3. Så blev det min tur til at starte en log. Jeg har haft en herinde for laaaang tid siden, og ved hvor motiverende og sjovt det er at være en del af MOLs forum :smile:

    Facts:

    Kvinde

    31 år

    Træner i technogym-hule i midtjylland

    Jeg træner fordi det er sjovt, og for at have en sund krop. Det gør mig glad i låget og regulerer min appetit effektivt.

    Jeg er netop startet op i træningscenter, min pause har vel varet 3-4 år, så det er helt fra bunden der skal bygges op :superman: (derfor har jeg også nulstillet mine PRs)

    Det overordnede mål er styrke/muskelvækst og en ok kondition. I praksis ville jeg helst nøjes med styrketræningen, det holder max :devil:

    Det første kortsigtede mål er at nå mine gamle max. i dødløft/squat/bænkpres (100/60/50kg). Mon ikke squat bliver den første? Har ingen anelse om, hvor lang tid det tager, men det bliver spændende at følge fremgangen i de enkelte øvelser.

    Med tiden skulle vægten også gerne falde. Men lige pt. er fokus på at opbygge den tabte styrke og finde en god rutine med minimum tre træningspas ved siden af fuldtidsarbejde og børn (og til februar også studie oveni :crazy: ).

  4. Sakset fra stubbes artikel om vægttab, her på MOL:

    Hvis man indtager samme mængde energi i løbet af dagen, har det ingen betydning, for ens vægt, om man spiser det sidste måltid kl. 18.00 eller 23.00. Ved muskelopbygning kan det være en fordel at indtage et sent måltid for at sørge for at der er energi og protein til rådighed gennem det meste af natten. Man skal dog ikke spise store og sene måltider, så man springer morgenmåltidet over. Dette resulterer i, at man bliver sulten op af dagen og spiser noget mad, man ikke har planlagt.

    Hele artiklen kan læses her

    /Des :bigsmile:

  5. Jeg har regnet mit kalorie indtag ud for igår og idag og det er på ca. 1488 pr dag og hvis jeg forstår dit link ret så skal jeg spise ca 1700 kalorier om dagen...Er det så skadeligt hvis jeg spiser mindre end det???

    Jeg har nemlig tænkt på at spiser omkring 1400- 1500 om dagen.

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hej Vashtie :bigsmile:

    Er det dit basalstofskifte eller din totale energiomsætning du har estimeret til 1700 pr dag via linket? Hvis du ønsker at tabe dig ca. ½ kg pr uge, skal du ligge 500 kcal under din totale energiomsætning hver dag :bigsmile: Et halvt kg om ugen er et fornuftigt tempo. Som ltp68303 siger, er stofskifteberegneren kun et groft estimat, men det er i hvertfald et sted at starte, så kan man altid senere justere på kcal-indtaget, hvis det går for langsomt eller for hurtigt :wink:

    Held og lykke med vægttabet - jeg har også selv været igennem det :wink:

    /Des

  6. Det første jeg tænker: Hvor er progressionen, det ser ud til at du kører med faste kg hver gang? :smile: Dernæst: Hvad med benene?

    Så vidt jeg kan se, træner du 5 dage i træk, og du rammer bryst, triceps, ryg og biceps hver dag, selv om øvelserne dog er lidt forskellige? Det giver ikke de bedste muligheder for restitution. Hvad er målet med træningen og din træningserfaring? :smile:

    Enten ville jeg splitte det op i et 2-split, og træne 4-6 dage om ugen, eller også ville jeg træne fullbody 3 dage om ugen. Mht. øvelsesvalget vil jeg mene at du mangler chin-ups (eller pulldown), en maveøvelse og øvelser der dækker benene. Triceps kick-back ville jeg erstatte med dips eller close grip bænkpres :bigsmile:

    /Des

  7. Hejsa... Jeg skal starte på HST i morgen (mandag) Og der starter min protien og kreatien kur også!! Men hvor meget skal jeg indtage, og på hvorfor nogen tidspungter?

    Jeg træner Mandag kl. 19, Onsdag kl. 19, Fredag kl. 13....

    På forhånd tak...

    /Kim

    <{POST_SNAPBACK}>

    Læs evt. Protein FAQ og artikler om kreatin her og her

    /Des :bigsmile:

  8. Temperaturen er stadig behagelig, og henmod slutningen af turen, begyndte det at støvregne ganske let - uhm!! :bigsmile:

    Der er ikke noget mere lækkert end støvregn på en løbetur/powerwalk :bigsmile:

    Det ser godt ud med alle dine PR, der er jo næsten en ny hver gang man kigger i loggen :w00t:

    /Des

  9. Tror, jeg vover mig i nærheden af vægtene senere i dag  - venter dog lige lidt med dødløft

    God bedring :1112: Håber, at nakken går i orden, så du kan komme til at dødløfte igen - træningen er aldrig den samme uden dødløft :pumpin:

    /Des