nzme90

Medlemmer
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by nzme90

  1. Den her side er ret god mht. løb

    http://dourun.dk/default2.asp

    synnes at det program er virkligt nemt, var selv på vej til at starte på det. Men selvom at jeg ikke havde dyrket sport eller noget i 1½ år kunne jeg starte ud med den længste rute..

    vil mene at det program er til folk som aldrig bevæger sig...

    men hvis de liger noget for dig så prøv det da !..

    ellers kan jeg foreslå navy seals programmet og så tage løbedelen ud

    ....

    Edit: kan se at der er kommet en masse nyt derinde som jeg ik lige har fået kigget på... så kunne godt være at der var et program derinde som kan bruges :smile:

  2. Hey Mol..

    En i mit center er begyndt at tage glutamin hver gang han har trænet, så kunne godt tænke mig at vide noget om enmet.

    så har lige lidt spg :laugh:

    1) Hvad er vigtigt at vide om glutamin hvis man selv tager det?

    2) Er det på dopinglisten

    3) Hvilke Virkninger har det?

    4) Wa med bivirkninger?

    5) Dumt at begynde at tage?

    ..

    Alt hvad jeg ved/har hørt (så hæng mig ik op det det)

    Er at det skulle være med til at sørge for at kroppen ikke bruger protein fra musklerne til at bygge musklerne op igen efter en træning, istedet tager det fra andre steder i kroppen, så alt i alt burde man få lidt extra masse ved det, især hvis man ikke har styr på sin kost..

    Tjaa.. når man hører det sådan der ^ så lyder det jo meget godt ?

    ____-

    På forhånd tak

    nzme

  3. Hejsa Mol :smile:

    Snakkede for nogle uger siden med en træningsmakker om træning af sixpack. og jeg kom til at nævne at man kunne træne den nederste del af mavemusklen ved at lave reverse crunches, da jeg er stødt på emnet herinde et par gange var jeg ret overbevist om at dette var rigtigt. Men nu er jeg jo bare tømrer :laugh: og han går på htx og har biologi A, så det skulle ikke undre mig hvis han havde ret, i at man ikke kan punktræne en muskel ligesom man ikke kan vælge at smide fedt på et bestemt sted af kroppen.

    Nogen der kan sige hvad der er sandheden og hvorfor, gerne lidt fakta, for klogere kan og vil man da altid gerne blive :smile:

    Takker

    - nzme

  4. <br />Tænker du da på tråde som <a href="http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=31010&hl=" target="_blank">denne</a> eller måske <a href="http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=30738&hl=" target="_blank">denne</a>... eller kunne det være <a href="http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=31170&hl=" target="_blank">den her</a> eller denne her <a href="http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=32168&hl=" target="_blank">totale klassiker</a><br />
    <br /><br /><br />

    :laugh:

  5. Hey, jeg er selv lige begyndt til Aikido, det er vildt fedt og man lærer vildt meget om selvkontrol. Og bruge kroppens bevægelser istedet for råstyrke når der skal kastes med folk. Dog er Aikido kun selvforsvar. dvs. at der ik er nogle spark eller slag der bliver trænet. Men isteder bliver der trænet mod spark, slag osv.. Det er værd at prøve hvis det er selvkontrol du vil have ud af din kampsport/kampkunst

  6. Hejsa

    Super motivation du har dig der, nu har jeg ikke lige fået læst hele din log, (bare lige skimtet den igennem) men det ser sq godt ud med vægttabet, syns ikke rigtigt der er nogen vægt update her på det sidste. (Har du tabt det du ville her til at starte med eller venter du bare lidt med at veje dig ? :smile:)

    Held og Lykke med træningen herfra

    nzme

  7. Jeg begyndte så at se nærmere på min kostplan, for at finde frem til, hvorfor min hud var i sådan en "uro". Lavede mange forsøg, hvor jeg stoppede med at spise forskellige grupper af fødevare, og BINGO... Efter jeg stoppede med at drikke mælk (og cacao) - drak på det tidspunkt ca. 1 til 1½ L om dagen - forsvandt bumserne lynhurtigt.

    Jeg siger ikke at der er noget forkert i det du siger, men jeg kan påpege at det er ikke bevist at, hvad du indtage af mad/drikke skulle ændre på akne. Hvis du henter en folder om akne hos din læge vil du netop kunne læse under myter, at Fastfood osv ikke påvirker akne da det er en hudsygdom der ikke kommer af det man spiser, men man får pga man har arvet den.

    Læger siger dog også at hvis du føler at du får flere bumser af at spise usundt, skal man lytte lidt til det og holde sig til lidt sundere mad.

    -nzme

  8. 2½ times fodbold på kollegiet, super sjovt og SINDSYGT hårdt, jv. løb igår men det er så fedt at give den gas, vejret var perfekt, lige kommet hjem fra uni også bare spille og have det sjovt!

    Det er os for fedt at spille fodbold (eller bare dyrke sport) i det her vejr, glæder mig til sommer :laugh:

    Ellers meget fin træning du kører der, og god styrke i bænken :4thumbup:

    jeg har sq noget vej endnu :tongue:

  9. Det lyder godt.. Men hvad for noget skal man købe, for der er jo helt vanvittigt meget.. Har tjekket inde på getbig? Er det noget man skal købe fra, for det er ret billgt derinde!?

    Det er ikke tilladt at henvise til forhandlere af kosttilskud eller omtale specifikke kosttilskud ved produktnavn.

    Sender dig lige en pm

  10. Ok, så gør jeg det. For jeg har det helt fint, hvis jeg selv skal sige det.

    Men tak for indlæggene - det fik mig da til at tænke over det, jeg har jo bare troet på trænerne, altså når nu de er trænere i et motionscentre tror uvidende folk som mig jo på dem. Men tror jeg bibeholder de 1500kcal indtil jeg har tabt mig noget mere, så kan jeg jo altid øge det.

    lyder meget fornuftigt, hvis man kan leve på 1500 kcal.

    Træner du stadigt ?

    For så ville jeg måske smide lidt mere oveni, for os lige at have energi til det.

    Jeg spiser selv omkring 4300 kcal på en træningsdag for at have energi dagen efter, men jeg ska jo heller ikke tabe mig

    EDIT: ups, kan læse ud fra dit første indlæg at du træner :D, hvis du mister engergien til at træne så smid lidt flere kcal oveni, som de andre siger så prøv dig frem.

  11. Jeg har lige købt en 2 kg spand med chokolade valleprotein, må desværre ikke linke til produktet, men bare søg på google på Kosttilskud eller sådan noget.

    Hvis det er noget du er bestemt på at tage hver dag ville jeg helt sikkert købe en 5 kg spand, men hvis det er til efter træning og du bare lige vil se det an, så start ud med en 2 kg spand.

    evt. bestil nogle gratis smagsprøver for at finde ud af wa du kan lide ?

  12. jeg har det personligt bedst med at variere lidt med øvelserne engang imellen, så træningen ikke bliver for ensformet, det gør at jeg får mere lyst til at træne og har os kun fået godt ud af det indtil vidre ! :smile:

    Så længe man bare kommer rundt om alle muskelgrupper