DiCanio

Medlemmer
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DiCanio

  1. Vi ved alle at fødevarer som f.eks. tun, kylling, kalkun og en saftig engelsk bøf er gode proteinkilder. Men hvad har vi ellers at smide indenbords af proteinrig kost? Hvad spiser I for at få fat i de vigtige proteiner, foruden disse? Kosten skal jo gerne varieres lidt.....

  2. Er lige gået ind i anden uge af mit HST program, og har spekuleret lidt over hvor vigtigt 2. sæt er? Har haft lidt "dårlig samvittighed" når jeg kun har kørt 1 sæt af en øvelse og så gået videre til næste øvelse pga. det har været hårdt.

    Er det fint nok at veksle lidt mellem 1 og 2 sæt alt efter behov?

    Hvilken betydning har 2. sæt egentligt? Idet jeg har læst at man godt kan nøjes med 1 sæt af hver.

  3. Jamen du besvarer så sandelig mit spørgsmål "det er ikke godt!". Et testosteron-spike lyder ikke for godt!

    Har du evt. nogen relaterede links til at underbygge dine påstande? (som jeg iøvrigt finder ganske fornuftige)

  4. Træner for det meste om eftermiddagen, og tager ofte en middagslur på et par timer inden aftensmaden.

    Har spekuleret på hvad det betyder for min restitution og muskelvækst at man sover et par timer efter træning og så står op igen for derefter at sove igen ved midnat.

    Er det godt, skidt eller ligegyldigt??

  5. Dines - Man bruger jo ikke supersæt til at gennemføre træningen hurtigere.....! Supersæt bruges hovedsagligt til at chokke kroppen. Hvis du f.eks er vant til at køre tung styrketræning så kan du med fordel køre supersæt således at kroppen ikke får lov til at tilpasse sig træningen (idet muskelvæksten så hæmmes).

  6. Skal ud og investere i nogle nye multivitaminer-mineraler. Har igennem længere tid benyttet mig af Naturdrogeriets Bladgrønt Multivitamin-mineral tabletter. Har været tilfreds med dem lige bortset fra prisen (185 kr for 130stk.). Desuden er de uden jern pga. de er velegnet til vegetarer og veganere.

    Har I nogen forslag til nogle multivitamin-mineraler???

    Hvad bruger i selv? Pris? Og hvor kan de købes?

  7. Ja selvfølgelig kræver det at man tilfører kroppen protein og ikke mindst kulhydrat inden man træner, det er jo selvsagt! :lol:

    Ingen der kan af- eller bekræfte min påstand om det naturligt høje testertoron niveau om morgenen, og dets eventuelle virkning på træning på pågældende tidspunkt?? :confused2:

  8. Lyder fornuftigt nok med at kroppen optimale højdepunkt skal findes om eftermiddagen.

    Har engang læst et sted at kroppens naturlige testertoron niveau skulle være højest om morgenen, er det sandt, og i så fald hvilken indvirkning har det på træning på pågældende tidspunkt??

  9. Brug Maxim's produkter, deres pulver er altid sindsygt let at udjævne! Har også haft problemer med klumber iforb. med andre mærker, selvom jeg brugte diverse shakere og meljævnere.

  10. JS - Muskelmassen ER den mest interessante, så afgjort! Skrev som sagt også at muskler selvfølgelig har højeste priotet , hvilket du undlod at medtage i dit uddrag! Forsøger bare at påpege i forhold til din egen udtalelse,

    Hvorfor er der dog noget "imponerende" i at tage på?
    at det sagtens kan være sejr at også bare tage på i almindelighed.
  11. JS - For folk der påbegynder deres træning med målet om at komme op i vægt, er det en sejr bare at tage kg på, uanset om det så er vand, fedt eller muskler (muskler har selvfølgelig højeste priotet ;)! Det syner sgu alt sammen indtil det tager overhånd selvfølgelig, al ting med måde :tongue:

    /Dicanio

    EASY :bigsmile:

  12. Tvivler på at kreatinen udgør mere end maks 3 af de nævnte kg's, når han nævner en tidshorisont på 10 dage! Så hvis Olesen82 bare har taget 2-3 kg på via weight gainer over 10 dage er det ret imponerende, idet man plejer at snakke om vægtforøgelser på 2.5-3.0 kg på en måned i forbindelse med indtagelse af weight gainer. Det er iøvrigt også min egen erfaring.

  13. MaxPower- Det er øvelse B under "skulder-led"! Og øvelse C under "diverse" Cable cross generelt. Men nok om det. ;) Lyder fornuftigt det du siger med at veksle mellem to muskel grupper, det vil jeg ændre. :) Hvad siger du til at jeg kun har "Bent over row" med mandag og fredag? Ville det ikke blive for mange masse øvelser på én gang? Hvad med nakken bliver den trænet i forb. med nogle af disse øvelser? Plejer at den der "træk til hage" med S-stangen eller hvad den nu hedder :rolleyes:

  14. Hvad siger de herrer til det her:

    Mandag:

    Squat 3 x 8

    Bænkpress 3 x 8

    Dumbell press skrå 3 x 8

    Bent over row 3 x 8

    Chin ups 3 x maks reps.

    Skulderpres 3 x 8

    Biceps curl - Preachers bench 3 x 8

    Dips 3 x maks reps.

    Maveøvelser

    Onsdag:

    Dødløft 3 x 8

    Dumbell press 3 x 8

    Bænkpress skrå 3 x 8

    Chin ups 3 x maks reps.

    Skulder for/bag (maskine) 6 x 8

    Biceps curl stående

    Dips 3 x maks reps.

    Maveøvelser

    Fredag:

    Squat 3 x 8

    Bænkpress 3 x 8

    Dumbell press skrå 3 x 8

    Bent over row 3 x 8

    Chin ups 3 x maks reps.

    Cable cross skulder 3 x 8

    Biceps curl (håndvægt) 3 x 8

    Dips 3 x maks reps.

    Maveøvelser

    Er rækkefølgen ok? Med hensyn til squat og DL vil jeg køre: squat, DL, squat, DL. Er lidt i tvivl med den der "Bent over row" har ikke selv kørt den før, og tror (som MaxPower nævner) at den kræver meget teknik. Men vil forsøge mig med den og evt. spørge nogen til råds. Skal den være med hver gang? Eller får jeg for mange masseøvelser på én dag??