Amdi

Medlemmer
  • Posts

    40
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Amdi

  1. Rettighederne er delt mellem TV og Sonofon|Cybercity - TV2 har rettighederne til at vise åbningsceremonien live og Sonofon|Cybercity har til afslutningsceremonien.

    Så åbningsceremonien bliver sendt forskud kl. 18 på Beijing Live - til gengæld kommenteret af Danmarks mest kompetente: Steen Ankerdal! :smile:

    Programmet for de enkelte dage, kan forresten findes inde på siden.

    /Cilius

    Men hvem filan er hende s**n som også sidder og kommenterer? Hun er da for træls at høre på! Eller er det bare mig?

  2. Det, jeg nu vil sige, ved du måske i forvejen: Drik ikke ISKOLDE drikkevarer. Det kan, i DEN grad, give kramper i maven, når du skal yde noget, rent fysisk.

    Da jeg, som frivillig i Beredskabsforbundet, var med ved motionsløb, cykelløb osv., skulle vi altid hælde vandet i beholderne i god tid, så det nåede at blive tempereret, da det ellers `slog maven i stykker´, som de sagde.

    Yes, det skal jeg nok huske på. Har hørt det før, men har endnu ikke selv oplevet kramperne, men ingen grund til at tage chancen

  3. Var du iøvrigt ikke selv med sidste år??

    Du deler jo Nickname med en fra Aalborg MTB's forum og de havde da en del hold med dernede.

    Yes, det er mig der er derinde =)

    Var desværre ikke med sidste år... Det her er faktisk mit allerførste løb (pånær vores interne cup vi holdt over vinteren)

  4. Hey,

    Jeg skal i weekenden deltage i et 24 timers mtb-løb. Jeg skal dog ikke køre solo, men køre på et 4-mands hold.

    Ruten vil tage ca. 40-45 minutter at køre vil jeg tro. Derved får jeg jo en god pause når jeg er færdig med at køre.

    På ruten vil jeg indtage kulhydratpulver blandet op med vand.

    Hvad ville være en god idé at indtage under pauserne? Bananer? Vil protein være en god idé? Og i form af pulver, barer eller almindelig mad(Tun?)?

    Byd ind, kunne være rart lige at vide lidt til det :)

  5. Den måde jeg plejer at binde mine sko er at binde dem forholdsvist løst hele vejen fra spidsen og så op, pånær ved de to sidste "snore". Der må der gerne spændes lidt mere til, men de skal stadig ikke sidde stramt.

    Og så sørg for at have et par rigtige løbestrømper på. Kan mærke at når jeg løber i tennissokker, så opfører mine fødder sig også lidt anderledes.

    Det er ihvertfald et forsøg værd :) Held og lykke med løbetræningen og husk nu ikke at starte for hårdt ud! ;)

  6. Der findes jo mange "skoler", teorier og holdninger.

    Hvordan skal jeg forholde mig, i forbindelse med ønske om et vægttab, når der serveres sund mad med pasta, ris og kartofler - er det sundt - eller skal jeg holde mig langt væk fra det.

    Nogle der har erfaringer med Atkins ?

    /Henrik

    Hvis man ser på kalorieindholdet i ris, pasta og kartofler, så er kartofler at foretrække - hvis du vel at mærke går efter vægttab.

    Se evt. http://www.kalorietabel.dk/

  7. Hvis det var mig havde jeg valgt Cuben fra den danske forhandler. Især hvis du har mulighed for at komme ud og prøve den før du køber.

    Du får XT både for og bag, hvilket er godt.

    Har selv kørt med de Hayes bremser og de virker godt og bremser godt og kontant.

    Forgaflen kender jeg ikke så meget til - Du får selvfølgelig ikke en super forgaffel, men tror du slipper afsted med en ok forgaffel til prisen.

    Du får en god ramme.

    Kranksættet er heller ikke i top, men det virker som det skal og det er jo det vigtigste.

    Fælgene kender jeg intet til. Navene er sikkert Shimano Deore, som også sidder på min Cube. Egerne; ingen anelse.

    Men du går ihvertfald ikke galt i byen med den Cube.

  8. Du får da ikke store lår af cardio. Og slet ikke hvis du ligger i energiunderskud og at du samtidig er en kvinde.

    Indbildning siger jeg. Det minder mig om en pige fra skolen, som påstår at lige så snart hun begynder at løbetræne, så svulmer hendes ben op. I call BS.

    Har lige et spørgsmål. Hvis jeg mener at jeg kan se tydeligere lårmuskler på mig et halvt år efter jeg er begyndt at cykle mtb og løbe meget - er det så enten indbildning, eller fordi fedtprocenten er faldet? Du siger altså at det er umuligt at få større lårmuskler ved f.eks. cykling og løb?

  9. Det lyder da til du skal med ud at træne med os andre?

    Vi skal til Lundby i morgen, og mødes enten inde ved Fusion kl. 17.30 eller på parkeringspladsen ude ved Lundby kl. 18.00...

    Men Lundby og Hammer og begge gode steder, hvis du vil lidt længere væk så er Rold og Rebild også muligheder...

    Der kan også køres i Golfparken og Mølleparken, men disse steder kan ikke måle sig med de andre...

  10. Se der tager du gruelig fejl! Det er netop på de dage, hvor sne og lignende gør livet rigtig surt for såvel privatbilister og især bus- og tog passagerer, at cyklen rigtig kommer til sin ret!

    Well, jeg ved ikke hvad du betegner som dansk vintervejr.. Men jeg oplevede et par dage i vinters hvor der var livsfarligt at sætte sig ud på cyklen.. Og fuldstændig umuligt at komme frem og tilbage.

    Så tager ikke grueligt fejl...

  11. Synes sgu det lyder som en god idé, og tror på ingen måde du bliver træt af det...

    Har desværre kun selv 5,5 km til skole, men cykler så også i fritiden...

    Ang. det danske vejr, så er der tider hvor du må op på den rigtige cykel (mtb'en ;)) og der bliver sikkert også dage hvor den heller ikke kan komme frem... Men så må man hoppe på bussen hvis det er...

  12. Husker at jeg for nogle år siden læste et Vakse Viggo blad. Som i nok ved har Viggo en meget lad holdning. Det de gjorde på redaktionen, var så at stikke et kosteskaft ned i trøjen på Viggo, og derved blev han oprejst...

    Det er et forsøg værd...

  13. OK - kiggede også lidt på RIPELLOEN (fra cykelkongen). Hvordan er DEORE-serien i forhold til LX og XT ? Jeg hænger mig ikke i deres vejl. udsalgspris men synes umiddelbart den ser fornuftig ud ? Ret mig endelig hvis jeg er helt ude i skoven......

    Nu ved jeg ikke hvad du skal bruge cyklen til - Men hvis du har planer om at komme i skoven en gang i mellem, så vil jeg anbefale minimum LX. Har selv deore på en gammel mtb jeg har stående som jeg bruger når jeg skal i skole og det fungerer da udemærket og holder da også ganske godt.

    Men jo højere gruppe jo mindre vægt og større holdbarhed...

    Deore - LX - XT - XTR

  14. Mange tak for de hurtige svar !

    Jeg havde tænkt mig at bruge ca. 5000,- og den skal bruges året rundt i byen. Er der nogle konkrete forslag til gear m.v. ?

    Shimano er udemærket, og sørg for at få minimum LX gruppe...

    Gerne LX forskifter og XT bagskifter...

  15. Lige et spørgsmål til:

    Hvad betyder "opt." i polars funktionslister?

    Betyder det, at der er muligheder for opdatering til den pågældende funktion, men at funktionen ikke er tilgængelig uden ekstraudstyr?

    Uden at have læst mere om det, kunne jeg forestille mig, som du selv er inde på at det er "optional", altså, der er mulighed for det.