The-Pimp

Medlemmer
 • Content count

  700
 • Joined

 • Last visited

 1. Træningscenter!

  Det ser sgu fedt ud! Det vil jeg tjekke ud. Er der nogen som har erfaringer med "bestgym"?
 2. Træningscenter!

  Hej alle. Jeg flytter til frederiksberg pr. 1. april. Jeg søger et center, hvor der er tungere håndvægte end i de fleste kommercielle fitnesscentre og generelt en anden tilgang til træning. Dog er jeg ikke villig til at skulle bruge meget tid på transport, da min travle hverdag ikke tillader dette. Så er der nogle af jer der kender et center alla "The Gym", som dog ligger på frederiksberg? mvh.
 3. Kalorier-udregner

  sorry. min fejl, var lidt hurtig. I det jeg spiser.
 4. Kalorier-udregner

  Hey, nogle der har et smart program til at regne kalorier ud?
 5. Pre-workout supplements

  Ja, men ikke Amplifier. Erfaring i forhold til resultater - om man kan mærke en effekt.
 6. Protein Bar

  Hvad er MRP?
 7. Pre-workout supplements

  Har folk gode erfaringer med arginin?
 8. Pre-workout supplements

  Ja det er vel egentlig et godt spørgsmål du stiller der. Men ja, ved ikke om du kender det selv, men træning er gået hen og blevet en meget stor del af min hverdag(liv) og har været det længe. Jeg kunne aldrig finde på at bruge ulovlige hjælpemidler, men til gengæld vil jeg gå så langt som muligt og helt ned i detaljer når det er lovligt og ikke "farligt". Jeg jagter derfor simpelthen bare det "bedste" kosttilskud til før træning som muligt. Det bedste er måske svært at definere, men jeg forventer at jeg får alle nødvendige ting i kroppen inden træning, sådan så jeg har det mest effektive og optimale træningpas. Hjalp det? Jeg har i hvert fald fået bedre træninger efter jeg begyndte på pre-workout midler. Det er slet ikke fordi jeg ikke kan træne uden, men har bare færre dårlige træninger. Det kan godt være at det er placebo-effekt, men i hvert fald virker det psykologisk når jeg drikker min shake, for den hjælper mig til at blive mentalt klar alla "nu skal jeg træne og glemme alt andet".
 9. Pre-workout supplements

  Drikker aldrig kaffe. det eneste koffein jeg får er fra mit pre-workout supplement. nu har jeg læst lidt på nettet og der er meget stor forskel på "reviews" den alt overskyggende vinder er dette produkt: http://www.gymnordic.com/product/show/819-assault - men kan ikke læse mig frem til (eller også mangler jeg bare en viden) der gør dette til noget specielt.. kender BA, kreatin, BCAA osv. men der er også en del andre ting i?
 10. Pre-workout supplements

  Hej alle. Jeg vil lige høre jeres favorit pre-workout kosttilskud osv. Jeg har efterhånden prøvet lidt af hvert. NO2, Bodylabs amplifier, Jack3d, C4. Jack3d er ikke lovligt herhjemme, købte en enkelt bøtte i USA engang mend et virkede ikke bedre end de andre ting alligevel? NO2 er fint, men dyrt og smager alt for klamt (jeg kan dog leve med en dårlig smag, hvis resultaterne er fine) Bodylab: god neutral smag, men er ikke ligeså kraftigt som de andre produkter. C4, virkede godt men er dyrt og svært at få fat i herhjemme. Jeg spørger derfor jer, hvornår i har oplevet de bedste resultater og med hvilket produkt. Jeg er ikke tilhænger af Bro-science, men hvis jeg skal betale en anelse mere for lidt BCAA, AAKG og andre produkter som formodes at virke, så gør jeg gerne det, eftersom det giver mig "peace of mind". Samme princip med vitaminpiller, hellere en om dagen og jeg måske får for meget end er i mangel.. håber på jeg kan få nogle gode svar.
 11. Beta-Alanine - hot or not?

  Jeg oplever samme effekt som nævnt længere oppe... Jeg ved at den prikken kommer fra BA og det minder også mig om træningen skal til at begynde.. jeg tager det med min pre-workout shake ca. 30 min før træning og den prikken kommer næsten lige efter jeg drikker den.
 12. Beta-Alanine - hot or not?

  BA er fint, bruger det selv. harmløst og ved ikke om det har en effekt - psykologisk har det dog... 'placebo'-effekt muligvis.
 13. salt

  Hej alle. Jeg håber på at kunne få nogle gode og brugbare svar. Jeg er efterhånden en erfaren ræv, har prøvet meget inden for træning og har godt styr på min kost... men en ting jeg stadig er i tvivl om er måske noget af det mest almene kendt og mest simple, nemlig salt. Men er salt godt eller skidt? er timingen vigtigt og hvor meget skal man have? Jeg har altid lært at salt var skidt og man skulle undgå det.. Men på det seneste har jeg også hørt og erfaret på egen krop at salt kan være vigtigt under og efter træning... så hvad er faktum og fis egentlig hvad angår salt? Jeg vil gerne høre alt om salt... jeg er dog mest interesseret i at høre om det har effekter på præstationsevnen og/eller evnen til at bygge muskler/tabe fedt. på forhånd tak. mvh.
 14. Smolov jr.

  Jeg begynder på mandag på smolov... men hvilke øvelser og hvor ofte kører man resten af kroppen? her tænker jeg på dødsløft, rows etc.
 15. Fingrene i kagedåsen - OL

  http://www.google.co...20&tx=115&ty=52 Tjek lige Robert Forsteman. er det virkelig muligt at få sådanne lår uden doping og roids?! BTW. det er ham til højre og personen til venstre er Andre Greipel...