CFL

Medlemmer
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by CFL

  1. AF>"Hvordan var dine resultater under 20 rep breating squat??"

    Jeg havde gode resultater med 20 rep, men jeg syntes faktisk jeg gik lidt i stå til sidst (i anden runde), så det kan da godt være mit CNS trænger til en lille pause...

    Dines>"En af de primære ideer bag HST er progression. Det går du glip af. "

    Vel ikke helt? Der er jo progression i vægten fra 15 til 10 reps osv.

    Dines>"Mentalt vil den første uge i hver cyklus nok være et slag for dig"

    Det er helt sikkert! :D

  2. Jeg er netop blevet færdig med 2x2 måneders 20 rep breathing squat og overvejer nu en omgang HST. MEN jeg er lidt bange for at HST's submaksimale dage vil være et tilbageslag, både fysisk og mentalt (jeg elsker at presse mig selv).

    Derfor overvejer jeg om man kunne køre en normal HST cyklus (15-10-5-excentrisk), men med maksvægt hver gang (altså ens 15 rep maksvægt i 14 dage, 10 rep maxvægt i 14 dage, etc.).

    Hvad mener i om den approach? :unsure:

  3. Selvfølgelig afhænger løb af intensiteten - og ens vægt. :retard:

    Kan du eventuelt bidrage med lidt mere end det? :D

    Selvfølgelig afhænger energiforbruget af hastighed, distance, samt vægt. Vægten indgår så også i den præsenterede formel. Det er hastighedselementet der mangler.

    Der må da være nogen af de hardcore løbere her på MOL der kan de her formler/tommelfingerregler på fingerspidserne?

  4. Startede på "20 rep breathing squat" programmet (beskrevet af TJ på getbig) for en måneds tid siden. Har dog været en blandet fornøjelse pga. influenza og en skade i venstre skulder, så jeg regner med at forlænge den oprindelige cyklus på 2 måneder og køre det frem til jul.

    Det er iøvrigt et fedt program! Det eneste kritikpunkt er at der dødløftes for sjældent! Det er en fed øvelse....

  5. Men det jeg har fået har jeg knoklet for.

    Det var nu heller ikke meningen at antyde andet... B)

    Min max i bænkpres var 45 kg første gang jeg prøvede.

    45?! Så er der håb for os andre endnu, hehe :lol:

  6. Jeg lagde ud med seated dumbell skulderpres, hvor jeg lavede rep rekord med 2 x 50 kg håndvægte. Jeg fik 6 reps, hvilket jeg var ganske godt tilfreds med.

    50 kg håndvægte i seated dumbell skulderpres...sygt :o Du må jo være faldet i gryden som spæd! :lol:

  7. Nu er 20 rep programmet et særdeles ondt program,

    Ja, det er det der tiltaler mig ved det... :D

    Jeg tror jeg prøver det rene program i 2 måneder og ser hvad det fører til. Så kan jeg prøve det andet bagefter.....

    Tak for hjælpen. :)

  8. Tak skal du ha' Thomas. :wave:

    Jeg overvejer netop at køre en cyklus i BP, da jeg synes min styrke (og masse for den sags skyld) her halter en del efter resten..

    Jeg regner med at starte op på dit "20 rep breathing squat" program på mandag. Ville man kunne kombinere dette med en HC i BP, eller vil du anbefale at man kører programmet "rent"? Der er jo trods alt også bryst træning hver gang i forhold til den ene gang om ugen jeg kører pt. (kører pt. et traditionelt BB split-program)...

    Mvh

    CFL

  9. Nu har jeg, via søgefunktionen, gennemlæst ca. 200 indlæg for at finde ud af hvad en Hatfield's cycle præcist dækker over. Jeg har fundet masser af indlæg om folk der kører en HC, overvejer en HC eller anbefaler en HC, men ikke ét indlæg der beskriver hvordan denne cycle ser ud . Det er der sikkert et eller andet sted - jeg kan bare ikke finde det :retard: :bblush:

    Så derfor: Er der ikke en af jer der gider forklare mig hvad det er eller poste et link til en beskrivelse?

    På forhånd tak :)

    CFL

  10. Jeg kan også kun anbefale at købe i sverige. Har selv lige været i Lund hvor der var en helseshop/Matas agtig butik med et imponerende udvalg af både proteinpulver og barer plus div. andre tilskud.

    Prisen er betydelig billigere end i DK, og så er det (hvis man bor på Sjælland) ikke andet end en god formiddagstur over broen.

    Har du tilfældigvis adressen på den butik?

  11. Har desværre ikke noget digitalkamera, men det minder meget om det der er afbildet på www.fitnessbutikken.dk's hjemmeside. Det er bare lidt smallere i ryggen.

    Du kan selvfølgelig også gøre som Nielsen foreslår og købe et "rigtigt" træningsbælte og så binde snor i..... smag og behag, personligt har jeg aldrig oplevet et behov for et sådant (modsat dip-bæltet).