theMyth

Medlemmer
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by theMyth

  1. Svaret er accepteret, uden dog der er kommet en henvisning til en kilde.. :nonono:

    Men kan ikke se, at det er en "delvis dødløft"! Vil endda påstå, at det er en fordel ikke at røre jorden, da man holder spændingen... oder was? :bigsmile:

    Nu skal det lige siges, at jeg hentyder til dødløft ved 8-10 RM..

    Men igen KILDEHENVISNING tak :devil:

    Måske jeg bare skulle glemme det hele????? :laugh:

  2. Hvorfor skal vægten ned og ramme jorden hver gang imellem reps? Kan jeg få en fagligt begrundelse for det, da jeg ikke har været istand til, at finde belæg for påstanden..

    tak på forhånd :4thumbup:

  3. Seriøst de fleste, der tilkendegiver sin mening til denne post, har jo absolut ingen forstand på fitness branchen. Det er fandme sjovt at se, at bare fordi man har skrevet et par tusind post's på MOL, så er man "ekspert" inden for netop denne servicebranche. :mad:

    Én ting er sikkert tilbudet er godt, uanset om man skulle misse, at træne en gang i ugen uanset grunden. Men vil komme med min holdning til emnet, da det nok er større end folk, som blot træner går og tror.

    Konkurrencen på markedet er pt. presset grundet Fitness Worlds billige koncept, hvilket har trukket tænder ud på de andre giganter på det danske fitness marked(SATS, FDK, Equinox), specielt Equinox. Men i bund og grund er dette tilbud et nødråb fra EQUI, ingen tvivl om det. Equinox Islandske investorer taber flere og flere penge på kæden, samtidig med at den Islandske økonomi hænger i en løs tråd. På længere sigt er jeg da også sikker på, at FDK vil opkøbe Equinox, da de ville kunne købe det for mindste pris. Dog er SATS og Dansk fitness også gode bud på købere.

    Men tilbage til tilbuddet.. jo, det er et godt tilbud, men bare vent tror ikke "tilbuddene" er slut! og til dem der melder jer ind husk at i max er bundet for ½ år ligegyldigt hvad kædens regler og egne "love" siger.

    Det med statsfinanceret fitness eller lad os kalde det motion og sunhed er et initiativ, som de har haft held med i Norge. Man trækker simpelthen det fra i skat. Set på kort sigt, er det en enorm udgift for staten, men det er fra mit synspunkt langt mere interessant og kigge på hvilke langsigtede fordele/ulemper, der ville komme... det kan MOL læsere selv gætte sig til! :bigsmile:

    peace

  4. Hello! :bigsmile:

    Har lige et spørgmål ang. Squat... Træner pt. i et center, hvor muligheden for squat kun er i smith stativ, men har hørt :crazy: , at det ikke skulle være "godt" for kroppen? Er der noget om snakken? Oder was?

  5. Æh... du skal nok ikke se protein som et decideret kost erstatter, men mere som et kosttilskud.. F.eks. hvis du træner seriøst og gerne vil tage muskelmasse på, så kræver det ca. 1.5-2g protein per kg du vejer! Det har mange svært ved at dække med normal kost, så der vil prot pulver være gavnligt! :cool:

  6. Ang. dit styrketrænings program. Grundlæggende skal du bruge sund fornuft og sørge for, at træne hele kroppen, enten ved at køre et split(deler muskelgrupperne op i træningsdage) eller fullbody. Spørg i dit center eller søg på nettet efter et godt begynder program :smile:

    Men husk at 80% af dine resultater afhænger af, om du får en alsidig sund kost og nok søvn(7-8t.), og ikke om hvorvidt du træner 3*10 eller 3*8!

    Du kan evt. søge efter gode programmer her på siden!

  7. Nej, nu må fandeme styre jer! :blink:

    Helt ærlig... føj en latterlig samtale/diskussion! Her er det ultimative svar; frugt er godt og skal ædes hele livet! Om man så skal holde vægten, tage på eller tabe sig.. Self. mængde mæssigt - alt med måde! SLUT!

  8. Kendte engang en gut, som løb 4200m på en cooper.. men tror hvis man kan bruge termet "overmenneske", ihvertfald fysisk, så var han netop dette! Og sjovt nok han så ikke ud som en normal løber, men mere en som trænede meget anaerob!

    Så alene på den baggrund er 4000+ ikke urealistisk, men meget svært at nå.. Men prøv at sætte del mål og hvis jeg ikke tager helt fejl vil du muligvis gå i stå ved de 3500 +/-

  9. Hey.. Ville bare lige give et godt råd. Husk, at fortæl hende, at det primært er et "fedttab" hun skal igennem. Så selv om hun evt. skulle tage på i vægt i starten, grundet den forøgede protien tilførsel i kosten og styrketræningen, så vil hun forstå grunden til et måske manglende "vægttab". Måske vrøvler jeg lidt, da du jo har cardio med i hendes livsstils ændring, men håber du kan fange mit budskab.

    Har nemlig selv hjulpet overvægtige igennem lidt af det samme og det synes de, hjalp dem. :)

    Oh og så lige til det med kosten... Har jeg ikke ret i, at man skal kombinere kosten således: Protein/kulhydrat, Protein/fedt? Og holde sig fra at kombinere kulhydrat/fedt f.eks. som i Pasta med kødsovs.. :D

    Bare sav mig midtover, hvis jeg tager fejl!

  10. Nu har jeg taget guld mærket i mili, hvor jeg var i god form, men aldrig havde brugt svømning som et cardio alternativ! Det tog vel omkring 1½ time, såvidt jeg husker... Godt nok med en meget høj intensitet, men resutatet dagen efter var ikke til, at tage fejl af.. krampe i lænden, Quads, og ellers generel ømhed:D

    Han gennemfører nok de første dage, men tror han går ned midtvejs! Ville tage væddemålet... Både pågrund af pengene, men mere fordi det kunne blive grineren senere på ugen:D

  11. Sku da fuldstændig ligegydigt, hvad folk tænker om en, hvis man skulle være så heldig/uheldig, at have tydelige blodårer! Og ja, ens blodårer bliver som regel, mere tydelige når man pumper.. Lev med det!

    ps. Synes selv det er super fedt, at kunne se mine blodårer, både når jeg træner og efter. Betyder jo bare man har fået taget sig sammen!