Nikki A

Medlemmer
  • Posts

    313
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nikki A

  1. hej nikke....

    super fedt du har skrevet så god en guide.... den der setanta kanal du snakker om kan jeg ikke finde? de 3 streams jeg har viser en eller anden skod film.... kan du smide et link herind?

    Det er den jeg skrev i det tidligere indlæg, og som står på MyP2P hjemmesiden: sop://broker1.sopcast.com:3912/31860

    Men jeg kan slet ikke se den kanal længere, min buffer når ikke at blive fyldt op.

    HBO virker dog stadigvæk fint, men de skal lige vise en til film. De viser først stævnet kl. 02 dansk tid

  2. Hej tøser, syntes streamingen hakker en hel del, med subcast..streamer direkte i browseren, vil køre bedre hvis man downloader progremmet?

    Ja! Hvis du ser det via SopCast, så virker det ligesom en torrent. Jo flere vi er om at se kanalen/dele kanelen i SopCast, jo mindre hakken bliver der (såfremt folk ikke bruger firewall, og deres upload hastighed er nogenlunde)

  3. Jeg har hentet programmet, og kan godt streame den kanal du brugte som eksempel, ved at indtaste den.. Men jeg kan ikke få det til at virke ved at trykke "play" i inernetbrowseren.. SopCast starter godt nok op, og logger mig ind som anonym, men så sker der ellers ikke mere, den opretter ikke forbindelse til kanalen.. WHY??

    Underligt, venter du lang tid nok? Det kan godt tag et minuts tid før bufferen er fyldt.

    Du kan prøve at indtaste dem manuelt:

    De 2 HBO - Sportsmania streams: (Ingen optakt, fin kvalitet)

    sop://broker.sopcast.com:3912/26342

    sop://broker1.sopcast.com:3912/26342

    Setanta stream: (Optakt er startet, men dårlig kvalitet og hakker)

    sop://broker1.sopcast.com:3912/31860

  4. tak for linket. Det er lykkedes ,men de 2 kanaler under kessler kampen, sports mania og WRTV kan jeg ikke finde under "channels". Er der nogen som har luret hvordan man finder dem?

    Du skal trykke på "Play" i internet browseren. Kig på det billede jeg vedhæftede.

    Alle 3 streams kører nu! Det er dog kun Setanta kanalen der viser optakt kampene. Det er også den stream der hakker mest ved mig :(

  5. Ok lidt hjælp til dem der endnu ikke har fået SopCast til at virke.

    1. Installer SopCast (http://download.sopcast.com/download/SopCast.zip)

    2. Hvis du bruger Firewall, så slå den fra eller tillad SopCast at komme igennem.

    3. Start SopCast og log ind som anonymous

    4. Test om du kan streame en kanal.

    Indtast adressen (sop://broker.sopcast.com:3912/30931) i SopCast adressefeltet som vist på billedet. Tryk på den blå pil hvis afspilleren ikke allerede vises. Der skulle gerne være noget fodbold på den stream nu.

    post-1394-1194118610_thumb.jpg

    5. I din Internet Browser, gå ind på http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1259∂=sports. Der er allerede 3 streams, men ingen af dem er startet endnu. Til højre for "play" knappen, står der hvornår showet starter på kanalen (kan ikke ses på mit vedhæftede billede).

    6. Når streamen starter, tryk på play linket (vist på billedet indrammet i rødt). Prøv dig lidt frem, til du finder en i ordentlig kvalitet og som ikke hakker. Internet Browseren skulle gerne automatisk starte SopCast med den valgte stream, når du trykker på play linket.

    post-1394-1194118809_thumb.jpg

  6. Lyder som en rigtig god idé. Jeg tror dog ikke selv jeg vil komme til at bruge det.

    Vil det ikke være muligt at inkorporere det i blogs? Således man har mulighed for at oprette indlæg af en speciel type i sin blog, f.eks. en til styrketræning eller en til konditræning (hvor man på en uniform metode indtaster sin træningsdata, alt efter typen). Derefter via specielle indholdsblokke vil man kunne vise grafer for den indtastede data over tid. Jeg har selv gået og puslet med ideen, og mener det er muligt at lave.

  7. Hvis du afskyr konkurrence elementet i kampsporten, så er det vel ikke kamsport du søger men selvforsvar?

    Jah, det har jeg efter egen mening heller ikke lagt skjul på!! Jeg vil kunne forsvare mig selv, hvis alt andet er uundgåeligt... Det har jeg efterhånden skrevet op til flere gange

    Jamen det er da fair nok, men så forstår jeg ikke hvorfor du indleder med at spørge om nogen har erfaring med shootfighting og lignende. Det er kampsport. Hvorfor komme så tæt på noget du afskyr? Du behøver skam ikke gå til en kampsport for at lære selvforsvar.

    Du ER fordomsfuld når du omtaler det som vold og gadeslagsmål. Det viser at du ikke har sat dig ind i sporten.

    Et par artikler om emnet der forklarer det meget bedre end jeg kan:

    Sandheden om Ultimate Fighting

    Blod, sved og ignorance

    <{POST_SNAPBACK}>

    Nu har jeg tilfældigvis læst flere artikler her på nettet (inklusiv den første du nævner), der er skrevet af aktive i submission fighting, shoot fighting mv., hvor de skriver om sporten samt deres motivaton for at dyrke den!!

    Definitionen på en fordom er vel, når man dømmer noget uden at have sat sig ind i grundlaget eller konceptet bag....!!

    Nemlig, og at kalder det for vold og gadeslagsmål vidner om at man ikke har sat sig ind i sporten. Vold er et overgreb imod et andet menneske imod dets vilje. Hvis du kalder det her vold, så har du valgt at definere ordet vold på en måde så også boksning, kickboksning, judo, knockdown-karate og brydning falder ind under den kategori.

    Hvis du kalder det for gadeslagsmål fordi reglerne er på et minimum for ikke at hindre atleternes udfoldelse og muligheder for at vise deres evner, so be it. Det er bare uheldigt at du bruger et ord der er negativt ladet.

    Jeg har stadig min mening omkring disse ting!! Jeg får måske sagt det på en måde, så det provokerer jer, der ikke har samme holdning, men det er vel netop effekten af en diskussion... Istedet for at sige, jeg er latterlig, fordomsfuld mv., så forsvar det, I mener, der bør forsvares!! Jeg mener stadig ikke 2 mænd i en ring, der forsøger, at "skade" hinanden mest muligt er noget, man bør hellige som værende en positiv kulturel side af vor kultur, omend det er en subkultur!!

    Der er ikke nogen der har sagt du er latterlig (der er muligvis nogen der har tænkt det :tongue:)

    Målet er ikke at skade hinanden mest muligt, målet i selve kampen er at vinde over modstanderen, hvad enten det er ved submission, knockout eller ved at kamplederen ikke mener modstanderen forsvarer sig intelligent længere.

    Jeg mener ikke, det er værdier, vi bør bygge et samfund på og sende videre til vores ungdom... Jeg ved godt, det ikke er denne baggrund, I dyrker sporten på, men det er det billed, alle dem, der ikke sætter sig ind i jeres baggrund for sporten, tager til sig, eksempelvis let påvirkelige unge mennesker... Derfor bryder jeg ikke mig om, den store sendeflade netop denne sport får på tv, da udførelsen af netop denne sport minder meget om reguler gadekamp!! Det virker voldsomt, råt grænsende til brutalt for det utrænede øje. Samtidig er det for det utrænede øje ofte den mest voldsomme, der vinder... Det menneskesyn skal mine børn (børn i almindelighed) ikke vokse op med!!!

    :blink: Det var også disse let påvirkelige unge mennesker der blev brugt som argument under debatten om rock musik, voldige film og computerspil og dengang boksning blev en organiseret sport.

  8. Jeg mener ikke, mine to udsagn er modsætninger!! Man kan vel sagtens træne sporten og blive bedre til det forsvar, man gerne vil opnå, uden man skal hellige sportens kommercialisering på TV mv.
    Er det selve kampsporten du ikke kan lide, eller er det kommercialisering du ikke kan lide? Fodbold er også utrolig kommercielt, kan du heller ikke lide det? Kommercialisering er til en hvis grad nødvendigt, hvis en sport skal blive populær. Og helt sikkert nødvendigt hvis sportsudøverne skal kunne leve af deres sport og dyrke den fuldtid.

    Hvis du afskyr konkurrence elementet i kampsporten, så er det vel ikke kamsport du søger men selvforsvar?

    Jeg mener, der kan ligge mange gode grunde grund for at træne en kampsport (velvære etc.), men jeg syntes stadig, det er en mærkelig ide at tjene penge på rå vold!! Jeg ved godt, det i nogle af jeres øjne er kontrolleret vold med regler og dommere mv., men i mine øjne er det ikke andet end gadeslagsmål i en ring....
    Du ER fordomsfuld når du omtaler det som vold og gadeslagsmål. Det viser at du ikke har sat dig ind i sporten.

    Et par artikler om emnet der forklarer det meget bedre end jeg kan:

    Sandheden om Ultimate Fighting

    Blod, sved og ignorance

  9. Appetite For Construction

    Se under punktet " Post-workout Drinks? That’s old news! Pre-workout Drinks Rule!"

    <{POST_SNAPBACK}>

    Interessant. Men man skal bare holde for øje at test personerne havde fastet i 12 timer. Mon der er den store forskel for normalt spisende mennesker, der sørger for at deres glykogen depoter er fyldt op og at kroppen har protein til rådighed inden træning?

  10. Nogen der forresten ved om det er bedste at drikke protein drik imens man træner, eller efter træningen, nogen siger at det ene er godt og de andre det andet...  :blink:

    Det er faktisk bedst at drikke din protein drik i mens du træner! Faktisk er det aller bedst hvis du kan sippe lidt af protein drikken i den excentriske fase af dit løft! I bænkpres kan du evt. få din trænings makker til at hælde lidt ned i munden på dig i mens du sænker vægten. Se pubmed artikel her

  11. Nu gentager jeg nok noget af det der allerede er skrevet.. but here goes...

    Jeg er spinkel af natur, og efter flere års trænning, og flere whey 80% bøtter, samt kreatin osv, er jeg ikke blevet ret meget bredere, så jeg tænker lidt over om der overhovedet findes noget som virker.

    Er der nogen der har købt noget hvor I kan se og føle resultater?

    Du kan købe dig fattig i alverdens kosttilskud, men faktum er at du ikke tager på medmindre du indtager flere kalorier end du forbrænder. Om kalorierne kommer fra kosttilskud eller "rigtig" mad er mindre vigtigt (omend jeg vil tro det er sundere hvis de kom fra rigtig mad).
    Jeg er så (u)heldig at jeg kan æde hvad somhelst uden rigtigt at tage på, så kune sku godt bruge noget til at bakke min trænning op.
    Det er heldigvis ikke rigtigt! Hvis du indtager flere kalorier end du forbrænder så tager du på. Du har garanteret bare en meget effektiv appetit regulering (ligesom mig). Løsningen er simpel, bliv ved med at spis selvom du er mæt. Jeg kan anbefale flydende kalorier/mad, det er lettere at få ned.
    PM mig, hvis du har et kosttilskud som jeg bør prøve  :wink:
    Der er ikke den store forskel på de forskellige kosttilskudsmærker, så det burde ikke være nødvendigt at PM dig for at komme med forslag til TYPER af kosttilskud.

    For mig at se burde dit spørgsmål gå på: "Hvordan indtager jeg nok mad så jeg tager på?" og ikke "Hvilket kosttilskud burde jeg prøve?".

    Når du så har opnået at indtage nok kalorier, så kan vi begynde at kigge på kosttilskudene :wink: Her vil whey protein formentlig være en god idé.

  12. Sikker noget vås, store muskler passer på alle :4smartass:

    Det lyder næsten som om du er bange for at blive for muskuløs?! Alligevel er du træt af at du ikke har gainet siden januar? :raisebrow:

    Hvis du PLUDSELIG skulle blive for stor, så er det ikke sværer end at stoppe med at spise, så skrumper du igen :wink:

  13. Hej jeg har et mål som jeg håber kan lade sig gøre men må sige at jeg er rimelig blank indenfor området. Jeg er 15 år ca 180 høj og vejer ca 70kg. mit mål er at få fremhævet min mave så meget som muligt indenfor de næste 2-3 måneder. Den eneste øvelse jeg kender er hvor man ligger på gulvet og har benene i 45 grader og trækker maven op. den kører jeg med 5kg bag hovedet hvor jeg ca kører 3*12. det er vel ikke nok med en øvelse. Andre øvelser jeg kan bruge. Hvad med kosten spiller den en stor rolle?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Som sagt før skal der mere end 3 måneder til og du skal nok op og køre en 200-300 styks om dagen...god bøj!

    <{POST_SNAPBACK}>

    200-300 hvad??? :blink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Lig dig på ryggen placer dine ben i 90 graders vinkel (løftet op fra gulvet) og udfør nu 200-300 stks mavebøj om dagen!

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hvorfor så mange? Med den lave intensitet, som det nødvendigvis må være for at kunne udføre så mange, kan det da umuligt give særlig meget muskelvækst.

  14. Drop de maskine kom i gang med fri vægte, der er ikke noget at være bange for :wink:

    <{POST_SNAPBACK}>

    Vil jeg sådan set også gerne. Men hvorfor er det bedre? Er det fordi man så også skal balancere med vægtene, og dermed rammer "hjælpe-musklerne" en smule også? Eller er der andre ting, som en nybegynder som jeg ikke ved noget om?

    <{POST_SNAPBACK}>

    Ja. Derudover så kan det være usundt at være låst fast i samme bevægelsmønster, som man er i en maskine.

  15. Tillykke typen, fandme flot klaret! :devil: :4thumbup:

    Jeg har selv arbejdet på det et stykke tid, men er gået lidt i stå. Nu koncentrer jeg mig bare om, at få mere vægt på mine almindelig chins.

    Er det noget du har arbejdet specifikt på at kunne?