rasputin99

Medlemmer
  • Posts

    168
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by rasputin99

  1. Så længe der er så mange millioner at vinde vil der altid være snydere. Alle disse etiske regelsæt og alt det andet pølse snak om at cykelrytter/sportfolk skal være forbilleder er til at dø af grind over, og snak om en ren tur er total utopi og fantasisnak for ubegavet tosser.

    Professionel spot er og vil altid være uetisk, det gælder om at vinde for enhver pris.

    Derfor bør det stadig være målet. Man er en sølle taber, hvis man ikke forsøger at udbedre problemet, om så det er 100% muligt eller ej.

  2. Vi har et konkurrencesæt, så skiverne behøver ikke være IPF-godkendte.

    Så vidt jeg kan se, er det kun OBC-skiverne, som er bumper-plates til vægtløftning.

    Jeg tror ikke, at RUBO-skiverne, som jeg går ud fra, at du tænker på, er til vægtløftning (i hvert fald står der specfikt, at de andre er bumper skiver).

    Men 1298kr for en 20kg skive er stadigvæk en god pris, som er værd at overveje, specielt, da det er det første alternativ til Eleiko, som jeg har set.

    Doc> Jeg synes, at du skulle skynde dig at købe nogle skiver derfra, så du kan fortælle os, om de er gode :wink: .

    Det er muligt, at jeg bliver nødt til at sende en mail til Eleiko, for at få nogle priser at vurdere ud fra. Jeg hader bare firmaer, som ikke skriver priser på deres hjemmesider, det virker så uprofessionelt. De har efter, hvad jeg så, da jeg sidst kiggede, også adskillige serier, så jeg først skal finde ud af, hvilke jeg skal spørge om.

    Så vidt jeg kan se er der tale om gummiindstøbte skiver. Vi har selv nogle lignende hvor jeg træner. Den største forskel jeg kan se, er at de er smallere end typiske bumper plates og derfor nok ikke er helt så skånsomme for underlaget. Som sagt kan jeg undersøge det for dig.

  3. Pure equipment har et STORT udvalg af Ivanko udstyr, hvoraf meget er super lækkert. De har gummiindstøbte (bumper) træningsskiver helt ned til: 20 kg DKK 798,- og 25 kg. DKK 898,- og jernskiver i samme mål og vægt til DKK 300,- mindre stk.

    Siden er enormt dårligt google-optimeret, så det er ingen under til, at du ikke selv har fundet dem. Butikken ligger i Viborg hvor jeg selv er fra, så hvis din klub er interesseret kan jeg godt smutte forbi adressen og se om det er seriøst nok.

    Anyways, her er hjemmesiden:

    Pure's olympiske udstyr

    Ivanko er IKKE IWF-godkendt, men deres vægtløftnings-udstyr møder alle standardspecifikationer på IWF-godkendt udstyr. Ivanko's powerlifting-udstyr er IPF godkendt.

    Håber det hjalp. :showoff:

  4. Det er 30 miles på en uge (6 dage). Det svarer til ca. 48 km. Er man i god nok form kan det da sagtens lade sig gøre. Der står jo ikke hvor lang tid han brugte på det. Jeg har i periode på 1 1/2 år selv løbet et sted mellem 40 og 60 km hver uge.

    Som skrevet så er der nok overdrevet lidt, men det meste burde da være muligt for os dødelige. Will Smith har jo også en god grundform og har trænet hårdt til tidligere film fx. Muhammed Ali-filmen.

    Det er ret imponerende at gennemgå sådan en løbetræning, imens man sideløbende bliver SKIDE fucking stærk. Har vi ikke her på MOL en junior verdensrekordholder under IPF som bænker ca det samme RAW?

    Her er et glimt af hans fysik i hans nyeste film. Bedøm selv:

    http://www.apple.com/trailers/wb/iamlegend/

    Myth: BUSTED

    Og hvordan ser en der bænker 175kg ud? Jeg har da set et par stykker som ikke har en fysik som Smith bænke +175kg.

    Hvem?

  5. mange tak for DIT svar.

    men efter at jeg prøvede den der GHR øvelse og jeg fandt den umulig at lave så søgte jeg lidt på google, og jeg fandt der den nedenstående øvelse. problemmet er bare at jeg ikke synes den gir nogte, men hvad hvis man køber sådan nogle vægte man kan ha' på føderne kunne dte så være en mulighed?

    Flutter Kicks

    Exercise Data

    Main Muscle Worked: Hamstrings

    Other Muscles Worked: Quadriceps

    Equipment: BodyOnly

    Mechanics Type: Compound

    post-13874-1183551472_thumb.jpg

    post-13874-1183551542_thumb.jpg

    Video Guide: Windows Media - MPEG - Video iPod

    Tips: On a step or platform, (or on your bed if you train at home) lie facedown with hips on the edge of the step, legs straight with toes resting lightly on the floor. (If you are using a bed, your legs will be off the edge and your feet high off the floor.) Squeeze your glutes and hamstrings and straighten the legs until they are level with the hips. Lift one leg higher then the other and alternate. Move each leg as though you are doing a flutter kick in water. Try doing 3 sets of 20 repetitions on each leg.

    Nej, det ville nok ikke være det bedste valg. Du kunne derimod lave reverse hypers:

    WtReverseHyperExtension.gif

    Hvis du kan finde (eller lave) én eller anden form for platform at udføre dem på så ville det være en god øvelse, som træner hele errector-kæden godt. Det vil dog nok hurtigt blive for let at træne uden vægt, så et vægtsæt fra Harald Nyborg ville være en hurtig måde at skaffe sig nogle vægtskiver. HVORDAN du vil spænde vægt på fødderne, må du dog selv regne ud... det kan gøres på 1000 måder. :smile:

  6. det er rigtigt at jeg oprettede en om springtræning.

    men dette emne har ikke noget med det at gøre overhoevedet???

    dette emne handler om baglår, så hvorofr er dte så sjovt?

    Og jeg er da ikke arrogant der bliver bare spurgt flere gange om hvad dte er jeg vil og så svarer jeg STORE bogstaver så de misforstår det-..

    Jeg forstår din irritation. Alle der har skrevet i denne tråd ikke alene misforstår hvad du spørger om, de giver fejlagtige svar og modsiger hinanden.

    HVIS du vil træne dine baglår derhjemme, så er dit øvelses-arsenal meget begrenset. Det eneste jeg kan komme i tanke om, er GHR som allerede er blevet nævnt:

    gluteham.jpg

    Problemet med GHR er ikke bare at de uden assistance er næsten umulige at udføre for en nybegynder, de træner baglåret isoleret; i og med at du ønsker "baglårsstyrke" for at kunne springe højere, længere eller what ever, så er det vigtigt at du træner HELE errector-kæden (baglår, balder, ryg).

    HVIS du derimod har mulighed for at trække dine forældres bil, så kan jeg love dig for at det er noget der river i de bagerste muskler!

    3rcr09_pp2005_pachino_day_truck_pull_by_cpl_clark.jpg

    En sele kan laves med en smule opfundsomhed. Personligt har jeg brugt et reb og ophænget fra en hængekøje. Det kan laves for under 200 kr. :smile:

  7. Der er sku ingen bb´er der er clean, kan ikke lade sig gøre og blive så stor. det logik.

    Men hvorfor har alle så ondt i røven over folk der tar noget ? Der sker jo ikke noget med dem, kun dem der tar skidtet, tror det handler om misundelse. Nogle der giver mig ret `?? :bigsmile:

    Hvis en rytter kørte på motorcykel til tour de france, ville det så være ok for de andre ryttere at brokke sig, eller ville de bare være misundelige på hans motorcykel?

    Vi taler om konkurrence sport. Folk der doper sig forbryder sig imod dem som ikke gør. :nonono:

    Edit: desuden er det rart at tro at folk som siders er dopet. Han er for led. :laugh:

  8. Det ene er teaterskuespil, det andet er filmskuespil, det er fiktivt, de spiller roller.. Forskellen er den samme...

    Han bliver hyldet som en god wrestler ligesom stallone ville blive hyldet som en god skuespiller. Eksemplet er det totale vrøvl.

    Mht at sige at det er ærgeligt at han er død, så er jeg ikke 100% enig. Det er bare synd at han nåede at dræbe sin famillie først.

  9. Stillede opgave:

    Et barn på 25 kilo, der hopper 2 meter ned fra taget på et legehus vil ved impact på jorden udsætte sin krop for et tryk der svarer til X kg

    ... og hvad er formlen

    Det kan under ingen tænkelige omstendigheder udregnes. havde du i stedet sagt "en 25 kg stålkugle" var dét en anden sag. kuglen ville, forudsat at jorden giver efter en anelse, ramme jorden med ca. 500 kg tryk. Et barn er i modsætning dertil blødt - i mere end én forstand. Alle led i barnet vil ved nedslaget give efter, og således vil trykket på barnets fodsåler være betydeligt lavere.

  10. Haha.. Det er da den fedeste måde at vinde fodboldkampe på. Vi ansætter... uofficielt... 50 hardcore hooligans til at løbe ind på banen til alle vores udebanekampe. Hvis bare der er nok, skal det nok lykkes for én af dem.

    Synes fandme dommeren er en tøsedreng. Fodbold er altså ikke trivial persuit eller skak, følelser kan blive antændt og det må man til en vis grænse være klar til at håndtere. Mener slet ikke man med rimelig kan sige at han ville være i fare ved at fortsætte kampen. Han kunne have fået noget politi til at stå på sidelinien, klar til at løbe ind og beskytte ham i tilfælde af flere uroligheder. Wanker..

    Well ok.. Havde også lige glemt at der var flere der var løbet ind på banen.. Det skal også med i overvejelserne..

    Han kunne lige så godt være blevet skudt. Hvis en mand forcerer et hegn og løber ind på en fodboldbane for at angribe en mand, pga. et spil, som han oven i købet ikke selv deltager i, så kan man med en vis sikkerhed sige, at han ikke er helt rask i hovedet. Sikkerheden var ikke i orden, og efter et eksempel på dette valgte dommeren at forlade banen. Det er der INTET i vejen med. Jeg tror heller ikke du gad spille mere, hvis jeg knaldede dig ned, hver gang du fik en ost i Trivial Persuit, wanker. :wink:

  11. Hejsa

    Du kan roligt anvende CB bodytoning program mm, der er mere end blot elastikker ;o)

    Jeg har selv kørt hendes programmer 5 x om ugen med en kombination af løb/crosstræning og har oplevet en betydelig pæn og feminin makering af musklerne.

    Jeg gider ikke tunge vægte og det er ej heller nødvendigt for at opnå resultatet når blot du holder på og selvfølgelig holder et godt øje med fedt procenten.

    Jeg synes også at CB videoerne holder. Det giver mig pæne slanke muskler. Jeg plejede at vægttræne, men brød mig ikke om de store bøffel-agtige muskler jeg fik af det. :crazy::tongue:

  12. Hahaha! SEJT! Der kan man bare se hvor dårlig min hukommelse er! :laugh:

    Well… Var det så over 2 omgange Sheiko?! Nu bli'r jeg i tvivl… Anygays… Jeg må tydeligvis lige tjekke mine annaler før jeg kommer med vilde udkast på hvor meget jeg gainede dengang jeg var ung (men jeg var stor som et hus og stærk som en okse! :w00t::innocent::nonono: ).

    Haha, kan jeg ikke låne de briller dubruger til at læse gamle resultater med, til når jeg kigger tilbage på mine sociale forhold i folkeskolen og første gang jeg var sammen med en dame? :tongue::innocent:

    Men altså: jeg skal have det fra seriøst pålidelige kilder, hvis jeg skal tro på sådan et gain der. Der er immervæk MEGET, MEGET langt fra 120 til 152.5 kg. Det er alt jeg siger. :smile:

  13. På min første omgang Sheiko øgede jeg min total med 50kg (4 uger + 1 uge deload), hvoraf de 20-25kg lå på bænkpressen (kan ikke huske eksakt).

    Så umiddelbart ingen grund til at "calle BS" IMO. :smile:

    50 kg på totalen er altid rart, men din log siger bare at din første Sheiko gav dig 30 kg. hvoraf 10 var på bænkpressen.

  14. ok smartass, tror du selv at jeg ville bruge tid på at skrive alt det her, hvis det ikk var sandt??

    Hvis du havde læst hele mit indlæg ville du opdage at jeg aldrig kom til den sidste uge, men at jeg forsøgte at maxe ugen før!

    Tal ordenligt. Og ja. Jeg tror at du bruger tid på at skrive det der selv om det ikke er sandt.

    Jeg HAR læst hele dit indlæg, og den "sidste uge" jeg nævner er den uge du nåede til ifølge dit eget udsagn.

    SOm jeg skriver i mit indlæg, er planen at deloade i 7-10 dage efter alt det her - og så tage nye max!!

    - Jeg havde en uges deload før jeg startede programmet!

    Ikke desdo mindre påstår du - som for en måned siden skrev at du ikke gad sheiko fordi det var for hårdt - at du har gennemført hvad der svarer til det dobbelte af en Smolov, og allerede før deload har gainet vanvittige 32 kg. på bænken. Du må undskylde hvis jeg ikke tror dig, men du kunne lige så godt ha' sagt at du har lært dig selv at flyve.