aldo

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by aldo

  1. ja der findes jo mange teorier, men summa sumarun er at jeg nu har trænet efter visse power factor principper, hit principper i et stykke tid nu og fremgangen er uomtvistelig. jeg har været oppe og toppe, men det var 80 erne. Desuden er jeg helt klart gået frem i styrke, ingen tvivl om den sag. Resultater siger mere end alverdens smarte omskrivninger, og resultater er vel det vi går efter,ikke. det er jo ikke sådan at man skal købe alt råt det er jo tilladt og tænke selv og bruge det bedste fra alle verdner.

    en ting kan jeg dog sige, full range øvelser er ikke noget for mig.

    mvh52cm

  2. Hvordan kan du sige det vrøvl. Selvfølgelig virker det. det er logisk at hvis du kun træner i musklens svageste led så udfodrer du jo aldrig musklen der hvor den er stærkest. fulde øvelser sætter så store påvirkninger på dine led og sener. sådan en øvelse som squat er jo direkte sundhedsskadelig i sin fulde bevægelse. jeg mener nok at jeg har trænet så rigtigt som man har kunne med de informationer der har været tilgængelige i de 22 år jeg har trænet, resultaterne taler for sig selv.

    mvh. 52cm

  3. Hit træning er kommet for at blive. det er jo klart at du ikke gjorde nogen fremskridt med alle de rep. Det gælder om at få en høj power factor, så løft tungt til failiur.i musklens stærkeste virkningsgrad dvs. kvarte rep. Jeg har trænet i 22år og har prøvet alla former og har nået gode resultater, men power factor træning med kvarte rep. er det eneste rigtige da man kan løfte meget tungere . tungere vægte,større styrke: større muskler.

    mvh. 52cm