djstankey

Medlemmer
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by djstankey

  1. hej, jeg er en dreng som gerne vil have en veltrimmet krop, så derfor er det vigtigt at træne maven. men jeg aner ikke hvad for nogle maveøvelser jeg skal sætte ind i mit program, så det giver det bedste resultat. Så hvis i kender en maveøvelse program som i selv synes der er god, og har givet gode resultater, så vil jeg meget gerne se den. mange tak på forhånd.

    Jeg har selv stor nytte af følgende program:

    Her kommer han igennem alle muskelgrupperne i mavenregionen. Udover de øvelser, han kører, laver jeg også "planken" på lige og skrå.

  2. Hey

    Jeg har tænkt mig at begynde på MOL's eget HST-program. I den forbindelse har jeg nogle spørgsmål, som jeg håber på at få besvaret, inden jeg går i gang med programmet. Jeg har trænet i et halvt år, og jeg har erfaring med de fleste øvelser i programmet. Mit program har indtil videre været et, jeg selv har lavet, hvor jeg bare har taget 3*10. Jeg har altså ikke fulgt et bestemt program.

    1. Hvor mange sæt skal jeg lave af hver øvelse? Programmet er som standard sat til 2 sæt og 1 sæt ved de forskellige øvelser. Men jeg har læst forskellige steder, at nogle tager flere sæt. Hvorfor det? Og kan jeg godt vælge at tage 3 sæt af hver øvelse?

    2. Hvad skal progression være i %? Jeg er i tvivl om dette. Hvis progressionen sættes til 2.5 % starter man ud med højere vægt end hvis progressionen sættes til fx 5%. Hvad skal man/jeg vælge, og hvad er forskellene?

    3. En tredje ting er rækkefølge. Skal øvelserne tages i den rækkefølge, de står i programmet?

    4. RM. Hvordan finder jeg bedst min RM? Jeg ved, at der findes en beregner på MOL. Kan jeg nøjes med at finde min 15 RM og så regne med at mine 10RM og 5Rm er rigtige? Synes nemlig det virker voldsomt at skulle teste 5RM, 10RM og 15RM for alle øvelser.

    Jeg håber, at I med erfaring med programmet, kan besvare mine spørgsmål.

  3. Jeg har selv ondt i ryggen, og det er lige ved skuldebladene i højre side. Min fysioterapeut siger, at det er fordi jeg sidder for meget ved computeren, og at jeg ikke slipper af med det, før jeg holder op med at sidde foran computeren. Sidder du selv meget foran computeren, for så kan det jo have noget med det at gøre?

  4. Jeg har lige siddet og læst om programmerne Bliv stærkere i bænkpres på 7 uger og Bliv stærkere i bænkpres på 15 uger. Jeg ville bare høre folk her om der er nogen der har prøvet programmet eller kan vurdere om det er noget værd etc. Og hvilket af dem er bedst? Jeg går lidt ud fra den med 15 uger er den bedste til at øge 1 RM da det trods alt er mere end dobbelt så lang tid.

    Er der nogen der har en ide til et evt. bedre program til at øge bænkpres 1 RM?

    Jeg har trænet i lidt over 2 år. Min 1 RM lige nu er på 90 kg og mit mål er at kunne tage 100 kg. Jeg har haft ret svært ved at øge min 1 RM i bænkpres så jeg søger efter et godt program til dette. Indtil jeg når op på de 100 kg i bænk er resten af kroppen ikke så vigtig for mig at træne men jeg vil selvfølgelig træne resten også. Bare ikke så intensivt.

    Jeg har forsøgt at søge på tidligere posts omkring disse programmer men søgefunktion vil ikke lade mig søge med ordet "i" i søgningen...

    bodybuilding.dk har deres egen forumtråd, hvor programmerne på deres side kan diskuteres. Se dette link: http://www.bodybuilding.dk/viewforum.php?f=33. Der skulle være anmeldelser af både det på 7 og 15 uger.

  5. Hvad synes i om mit styrketræningsprogram til løber. Jeg løber 15-21,5 km maks til konkurrence og sådan.

    Formålet med programmet er at træne ben, mave, ryg,læn og lidt arme.

    Styrketræning programmet:

    1. Spuat: 25* 20kg *3gange. 30 sekunder pause til hver øvelse.

    2. 50 Mavebøjning.

    3. Barbell shrugs: 20*25kg*3 gange. 30 sekunder pause til hver øvelse.

    4. Good Mornings: 15* 7kg*2gange. 30 sekunder pause til hver øvelse.

    5. 65 Mavebøjning.

    6. Pistol squat: 15*kropvægt måske 5kg ekstra* 2gange pr ben. 30 sekunder pause til hver øvelse.

    7. træne biceps: 7,5kg * 50 pr. arm.

    8. 75 Mavebøjninger.

    9. Power cleans: 10*13,75kg * 2 gange. 30 sekunder pause til hver øvelse.

    10. Front squat: 25*20kg*3gange. 30 sekunder pause til hver øvelse.

    11. 100 mavebøjning.

    12. Træne biceps: 7,5kg*50 pr. arm

    Hvorfor vil du tage 7.5 * 50? Det får overhovedet ikke din muskel til at vokse ordentligt. Tag heller noget mere og så nogle færre reps. Fx 3*12 med en tungere vægt.

  6. Hey.

    Jeg plejer at løbe ca. 3 gange om ugen. Mit problem er, at jeg, hver gang jeg løber får ondt på indersiden af leggen (ikke skinnebenet!), og det forhindrer mig i at løbe så langt og så hurtigt, som min kondition faktisk tillader det, hvilket er frustrerende. Jeg havde for et år siden noget begyndende compartment syndrom, som jeg var til lægen med, og han gav mig nogle piller til 14 dage. Derefter holdt det nogenlunde op. Men nu er det begyndt igen, efter jeg så småt er begyndt at løbetræne igen. Jeg vil gerne høre jer, om I har nogle specifikke udstrækningsøvelser til det formål at forhindre compartment syndrom. Jeg vil også rigtig gerne høre, om det er en fordel at styrketræne benene, og hvilke øvelser det i så tilfælde skulle være? (jeg har adgang til fitnesscenter). Vil det være en fordel at styrketræne legmusklerne eller vil det være en ulempe?

    Mvh Jonathan

  7. Hey. Jeg både styrketræner og løbetræner, og nu kunne jeg godt tænke mig at få et blad at kikke i og få inspiration fra en gang om måneden. Spørgsmålet er så, om jeg skal vælge Iform eller Aktiv Træning? Hvad er den primære forskel imellem disse to magasiner?

    Sådan nogle magasiner kører mere eller mindre altid med tilbud. I de tilbud de kører (se links) kan man få en løbejakke med - den ene fra Newline, den anden fra Craft. Er der nogen som kender noget til disse løbejakker, og hvad hedder modellerne helt præcist? Vil nemlig gerne tjekke dem ud på nettet først.

    http://iform.dk/om-i-form/bladet-i-form/bestil-i-form

    http://aktivtraening.dk/tilbud

    MVH

    Jonathan

  8. Hey

    Jeg fået problemer med den yderste lårmuskel på mit venstre lår. Det gør især ondt når jeg står op og løfter benet helt op og ned igen. Men jeg er dog også ude af stand til at løbe. Har i nogle udstrækningsøvelser, som går specielt på denne muskel/muskler?

  9. Hej, jeg er en dreng på 15 år som prøver at få et sixpack. Har trænet mavemusklerne i cirka et halvt år nu, og jeg har opnået rimeligt gode resultater.

    Mit spørgsmål er følgende: Hvis jeg holder op med at træne så ofte som hidtil, vil mine mavemuskler så blive mindre? eller vil de holde sig på det samme stadie?