Borelli BB

Medlemmer
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Borelli BB

  1. Hvis jeg spiser en halv til en hel time inden jeg løber intensivt, får jeg også sidestik, så lad være med det.

    Ellers, så hvis du får det mens du løber, så prøv at fortsæt dit løb mens du læner din overkrop fremover så den næsten er vandret. Det ser hamrende dumt ud, men så kan du ikke mærke sidestikket.

  2. Edit: Tror Jeg forstår øvelsen nu. Så det er nok ikke den. Jeg har heller ikke set eller hørt om den før. Hvad skulle den iøvrigt gøre godt for, ud over at gøre en godt til at holde håndvægte i strækte arme?

    Jeg ved det ikke, han kaldte den flyers.

    Han har været styrketræner for AGF's superligahold, og han har sin egen hjemmeside og er vidst rimelig accepteret.

  3. Jeg har været på idrætshøjskole, og har lært en masse gode frivægtsøvelser. Normalt har jeg bare taget maskiner, men efter at I herinde har rådgivet mig til at begynde med frivægt, tænkte jeg at dette kunne være en optimal chance. Jeg trænede ben på maskiner, og trænede så overkrop med frie vægte.

    Og det gik da også fint, men så en af øvelserne kommer ejeren af styrketræningscenteret hen til mig, og siger "Hvad fanden tror du at du laver?". Og jeg fortælle så at det er en øvelse jeg har lært på idrætshøjskole af deres Power Sport træner, som har været styrketræner i AGF og virkede super prof. Jeg er 100% sikker på at jeg gjorde øvelsen ordentligt, men ejeren af styrkecenteret sagde bare at der var ingen øvelse der overhovedet bare mindede om den, og at det eneste den øvelse gjorde var at overbelaste en slimsæk, som efter hvad jeg forstod, var ved skulderen.

    Jeg bliver jo så hamrende forvirret, og vil nu spørge jer, hvem i mener har ret.

    Øvelsen blev på idrætshøjskolen bare kaldt "flyers". Man stiller sig lidt ned i knæ, sætter det ene ben foran det andet, og tager så de håndvægte man har i hånden op i en vandret position, så ens overkrop danner et T. Og så trækker man ellers armene ind mod hinanden og tilbage igen, så den bane som ens håndvægte danner en halv cirkel rundt om ens krop, hvis man ser det oppefra. Håber i forstår.

  4. Jeg må altså erkende, at jeg finder der uhyre svært at ligge min kost om. Jeg kan ganske enkelt ikke.

    Min tæning har på det seneste kun strukket sig til 2 gange om ugen, og jeg har mærket store fremskridt på papiret, men store tilbagfald visuelt. Jeg er steget i hvad jeg kan tage, men min brystmuskel er slet ikke så stor som den har været.

    Er det grundet min kost, eller hvad sker der? Skal jeg begynde med proteinpulveret?

  5. Mit program:

    Bencurl

    Træk til bryst

    Pullover

    Mave (x2)

    Biceps

    Pecfly

    Incline

    Nedre Ryg

    Sideløft

    Abduktion

    Adduktion

    Der er sikkert en øvelse eller to mere, men kan ikke lige huske dem. Det er en fin instruktør fra styrkecenteret der har sammensat mit program. Har fået af vide herinde før, at jeg skal prøve et full body program. Men må ærligt indrømme, at synes det er noget nemmere bare at sætte sig ved en maskine og lave nogle øvelser, end at skulle pille med vægte, som man kan tabe osv. Men er villig til at lægge det om, hvis jeg kan få større og tydeligere muskler ved at bruge et full body program.

  6. Jeg træner, hvis jeg kan komme til det, hver anden dag i et styrkecenter på nogle maskiner, og der har jeg fået af vide at min muskler skal have 48 timers hvile, efter hver gang de er brugt. De passer fint, da jeg heller ikke ville have tid til at træne hver dag.

    Men mit spørgsmål er så, skal mavemusklerne også have 48 timers hvile, eller kan man godt træne dem hver dag?

    Og et lille bonusspørgsmål, sker der noget hvis jeg både træner søndag og mandag, selvom det er to dage i træk?

  7. Er målet hypertrofi (muskelvækst). Det lyder umiddelbart til at være et typisk maskinprogram sammensat af en eller anden fitnessgut i centeret. Dette er umddelbart overhovedet ikke optimalt!! Du skal i gang med et fundamentprogram med frie vægte. Umiddelbart lyder det til at et fullbody program ville passe perfekt dig med dine 3 træningspas/ugen. Søg på "fullbody program" eller lignende i forumet der er MANGE tråde om emnet:smile:

    Spis hellere noget ordenligt mad. Komplekse kulhydrater, protein og fedtstof af ordenlig kvalitet skal ind allerede fra morgenstunden. Spis f.eks. en ordenlig portion havregryn med mælk + en banan. Juicen kunne med fordel erstattes med mælk/te en gang imellem.

    :nonono: Junk... Protein? Ordenlige kulhydrater? Fedt? Mener ikke at der er noget grundlag for at spise hurtigt optagelige kulhydrater på dette tidspunkt.

    Umiddelbart fornuftigt nok - bacon indeholder dog en del mættet fedt, men self. kan det spises - alt med måde :smile: Mathilde kakao er fyldt med sukker.

    Crap... Hvorfor?! Spis hellere en rugbrød med makrel og nogle grøntsager - så får du sundt fedt og energi til træning.

    Igen, hvad vil du med det snask? Der findes meget bedre måder at komme i kcal-overskud på hvis målet er hypertrofi (og der dermed kræves kalorieoverskud).

    Umiddelbart mangler der grøntsager (evt. salat med lidt godt fedtstof på) - risen/pastaen kunne med fordel være af fuldkorn.

    Igen..?! Hvad vil du med et sukkerchok på dette tidspunkt? Rugbrød med magert, proteinrigt pålæg..

    Der har lige været en tråd om emnet - søg på kakao - der er ALT for meget raffineret sukker i.

    Alt i alt vil jeg sige at det er en ret crappy kost du indtager dig - stort set ligemeget hvad formålet er med din træning. Hvis du ønsker at øge din muskelmasse er kalorieoerskud (og et ordenligt træningsprogram) alfa og omega - men dette kan skabes med meget andet end kiks og kakao :smile:

    Mit mål med min træning er at få størrer og mere synlige muskler på især overkroppen.

    Grunden til at jeg spiser alle de usunde mellemmåltider, er simpelthen at jeg er sulten på de tidspunkter, og nogle kiks eller noget slik, simpelthen er den hurtigste måde at få slukket sulten midlertidigt.

    Jeg har sammensat et nyt kostprogram, som jeg så vil prøve at opfylde bedst muligt:

    07.15: Et glas mælk og en skål havregryn med mælk og sukker.

    10.00: En bid brød, dog ikke fuldkorn (har min kantine ikke, desværre).

    12.00: En bolle/sandwich med agurk, salat, tomat, karrydressing, Miracle Whip, bacon og kalkun.

    15.00: En skive rugbrød med tun, spegepølse eller andet "ikke-usundt" pålæg på-

    19.00: En lille skål salat med en anelse dressing på, ris eller pasta (mere fuldkorn end før) og noget kød og sovs.

    Mit træningsprogram er noget maskinehalløj som en instruktør fra styrkecenteret har givet mig, men er det ikke optimalt? Jeg er begyndt at bænke lidt på en maskine, men ellers laver jeg ikke andet fri-vægt. Skal jeg begynde på det?

    Og endnu en gang tak for tippene. Hvad med kosttilskud som kreatin og protein, er det ikke nødvendigt? Jeg har fået af vide at det ellers skulle gøre fremskridtene i træningen langt større.

  8. Mange tak for svaret.

    Jo, min træning er noget maskinhalløj. Jeg går i Nautilus styrkecenter. Jeg tager benstræk, bencurl, træk til bryst, biceps, mave, incline, pecfly og så nogle øvelser jeg ikke kan huske hvad hedder. Det er en med ryg, og så er en hvor man ligger albuerne på nogle puder, og trækker ned mens maven bøjer. Tror den træner bryst eller biceps. Det er altså noget ben, men ellers primært overkrop jeg træner. Jeg cykler 6-12 min. før træning, og løber en sjælden gang imellem efter træning. Jeg dyrker fodbold en gang hver/hveranden uge.

    Min daglige kost indtagning kunne se sådan ud:

    Står op klokken syv, og min morgenmad består der af en ristet krydderbolle med et styk pålægschokolade på. Her indtages også et glas juice. Ca. kl. 10.00 spiser jeg en bagel, eller andet "snackbrød" som smager godt, og mætter for en stund. Kl. 12.00 spiser jeg så en sandwich med karrydressing, miracle whip, agurk, salat, tomat, kalkun og bacon. Her drikkes også en halv liter Matilde Kakao. Kl. 15.00 indtages der så nogle kiks, en pose Malaco, Cup Noodles eller andet hurtigt snack mad. Kl. 17.00 spiser jeg så en snack igen, som regel en kiks. Kl. 19.00 spiser jeg så aftensmad, som er noget ris med noget thaigryderet eller også noget pasta med noget kødsovsagtig til at putte oven på. Fisk bliver meget sjældent indtaget. Kl. 21.00 spiser jeg så lidt hyggeslik, og så har jeg indtaget min mad for den dag.

    EDIT: Og det skal siges, at når jeg træner så drikker jeg en liter kakao bagefter. Det er en blanding af at det smager godt, og så har jeg hørt at det indeholder meget protein.

  9. Jeg er en ung gut, som træner ca. 3 gange om ugen i styrkecenter. Jeg har fået lagt et program, hvor jeg får trænet både ben, mave, bryst (kun øvre tror jeg), biceps, triceps og ryg. Jeg startede for et par måneder siden, og man kan allerede se store fremskridt i min træning. Jeg tager de fleste af mine øvelser på en ca. 50 kg, men har også nogle enkle på mere eller mindre. Fx tager jeg Adduktion på 77 kg.

    Men så kommer mit store spørgsmål? Får jeg det optimale ud af min træning? Efter jeg har trænet drikker jeg en liter Matilde kakaomælk, og spiser noger ris eller noget pasta med lidt sovs og en anelse kød. Hver morgen spiser jeg en krydderbolle med pålægchokolade, og spiser for det meste en sandwichbolle til frokost. Jeg spiser en masse kiks og små snacks som mellemmåltider, og har da også en sødtand. Jeg er hverken underernæret eller overvægtig. Vejer ca. 65 kg, og er 178 høj. Det skal også siges at jeg går til den i weekenderne med junk food og alkohol.

    Er min kost ok? Skal jeg begynde med kreatin og proteinpulver?

    Det er bestemt ikke fodi jeg ikke har lyst til at bruge kreatin og proteinpulver, men jeg aner bare intet om det, og om min kost er ok.

    Håber i kan hjælpe..

  10. Jeg overvejer at starte med at lave Rocky'en med at drikke 6 æg, og der har jeg tænkt på at pilde "det gule" fra, og så bare drikke hviden, men er det også farligt? Med alt det salmonella halløj.

    Og skal man drikke ægene før eller efter træning?