Muaddib

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Muaddib

  1. Nå...ved sq ikke om det r blevet nævnt før i denen tråd..den er jo lidt lang efterhånden....

    Men har fået et svar fra fitnessworld om hvorfor du kun har op til 36kg vægte....

    Det er noget Anti Doping Danmark og Dansk Fitness & Helse Organisation har pålagt dem.

    Hvis de vil have deres certificeringer og godkendelse, må de ikke have vægte over 36kg.

    Ved det lyder tåbeligt, hvilket de fleste instruktører også gør. Men det er nu engang den pris man må betale, hvis man vil have det offentliges stempel for at man er et "godt" center....

  2. Men du kommer jo heller ikke til at svulme og og løfte 200 kg bare fordi du bliver sat til at træne frivægte. Du får derimod bedre balance, bliver stærkere, får bedre koordination.

    Men vil du ikke gerne have dine muskler trænet på optimal vis? Dine muskler vil bedre kunne bære din krop, hvis de er trænet med frivægte. Man kan faktisk påstå at netop, hvis dit formål ikke er at få store muskler giver frivægte meget mere mening end maskiner, da du træne hele organismen, i modsætning til mskiner der er isoleret omkring netop musklerne.

    Jeg tror faktisk at langt de fleste instruktører ved nok til at instruere folk i frivægtsøvelser. Langt de fleste instruktører træner jo selv med frivægte og langt de fleste har faktisk en fin uddannelse. De bruger bare kun en brøkdel af dem. Da jeg arbede som instruktør gik vi at vide at vi ikke måtte vise kunderne frivægtsøvelser!!! wtf?

    Ivan, Peter? Ivan bænker over 100. Det er der ikke mange på hans alder og vægt der gør ude i fitness centrene, og han er hverken seriøs eller dedikeret eller noget som helst. Eneste forskel er at han træner et sted, hvor 100 ikke er meget.

    Jeg har ikke snakket noget om jeg ikke selv løfter frivægte. Siger bare at det er de færeste som har et mål at løfte så stor en mængde frivægte så kæden vil bruge penge på det. Jeg er da overbevist om at jeg aldrig vil komme til at løfte det, ikke fordi jeg ikke vil kunne komme til det, men forbi min muskler på et tidspunkt vil være store nok til mig. Jeg søger ikke enorme muskler på overarmene eller noget, synes disideret det er GRIMT, og det kender jeg mange som deler den mening.

    De folk kommer jo kun sådan et sted for at få lidt muskler og så holde det ved lige, det bliver næppe en besættelse for dem at skulle kunne løfte 100-200 kg.

  3. Kan ikke forstå man har så stort et problem, som du har med de kæder. Hvis du ikke finder udbudet godt nok, må du jo finde dig et andet sted at træne.

    Jeg træner selv i Fitnessworld et par gange om ugen, og min motivation har og bliver aldrig at jeg skal kunne løfte 200 kg og ligne en opsvulmet michelin mand, synes ikke det er pænt og unaturligt....

    Jeg kommer der for at træne mine muskler, men ikke for at de skal kunne ses fra rummet, men for at de skal kunne bære min krop. Til dette formål er de eksisterende centre fint for mig, og sikkert også for størstedelen af den danske befolkning. Og nej det har intet med ringe motivation at gøre, men det faktum at det er et fåtal af befolkningen som ønsker at ligne de muskelbundter de stødder ind i. De kommer der for at "holde formen", måske tone kroppen lidt og blive sundere. Og så meget hyggeklub er der ikke over fitnessworld i forhold til fintessdk, de har jo ikke engang en kaffebar og sauna som den anden har ;o)

    Jeg har det fint med at der ikke er basis for "de store drenge" disse stedder, jeg bryder mig heller ikke selv om at træne blandt dem.

  4. Nr 48. Ved ikke hvorfor...men det er altid ledigt, og ikke rigtig nogle der har skab ved siden af. Så man har lidt plads til at rode lidt.

    Der hvor jeg træner skal man selv have sin hængelås med, har dog en med kode, gider ikke skulle rende og passe på en nøgle....

  5. Tror næppe man kan opbygge muskelstyrke uden at opbygge muskelmasse=større muskler/større krop.

    Ville være lidt ligesom at sige at 1 liter mælk ikke må fylde det 1 liter mælk nu en gang gør...

    At man så kan opbygge musklerne lange og smidige eller korte og store er en anden side af sagen, har jeg fået fortalt.

  6. Prøv isteddet for mælk at bruge Juice...

    Jeg laver tit smothies kun på frugt.

    F.eks

    2 bananer

    1 citron/lime

    lidt ananas

    lidt æble/pære/andet frugt

    Og så en god portion frosne bær, det kunne være jordbær-hinbær-brombær eller lígn.

    Det smager super godt, og man kommer uden om mælken, hvis man synes det gør det for fedt.

  7. Hold da op det er godt nok gået hen og blevet teknisk.

    Tror jeg må vente og se hvad der sker, når vægten efterhånden kravler ned.

    Skal en tur i centret i dag, dog alene...Meen mon ikke jeg kan huske hvordan maskinerne virker :smile: