kaare

Medlemmer
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kaare

  1. da jeg første gang var i et træningscenter kunne jeg nok køre ca 40 max i bænkpress. jeg var dernede idag og tog 1rm med 100 kg.

    jeg var ret spinkel da jeg startede for et par år siden, vejede også omkring de 65 kg, nu vejer jeg lidt under de 80 kg. Min fedtprocent ligger omkring de 12%.

    så bortset fra at jeg ikke har fået trænet maven med pga dovenskab og arbejdet det kræver ;) så er jeg godt tilfreds.

    men motivationen er svingende. Den første tid gik jeg helt amok og var utrolig glad for at træne og i og med at man kunne se at der skete noget, så var det en motivationsfaktor i sig selv. nu føler jeg lidt at jeg træner for at holde disse mål og motivationen er nedafgående, desværre. det svarer lidt til man vinder i lotto.

    i starten er man helt vild glad, men glæden mindskes med tiden.

    jeg ved ikke hvor man har nået sine genetiske max, men jeg ved at når man ikke føler fremgang så skal der helt andre motivationsfaktorer, såsom evt at holde en pause og så gå amok igen :lol: tror egentlig også at det er godt for kroppen, og pauser virker som fornyede energi der sætter niveau over tidligere max-perioder.

    det er bare min lille teori :lol:

  2. hvordan træner jeg den muskel der sidder ved siden af mavemuskelen.

    på avataren er den meget fremtrædende, men jeg gider ikke at køre de øvelse hvor man har to 30 kg vægte i hånden og står og vugger frem og tilbage for at blive søsyg tilsidst :lol: er der ikke en nemmere måde at træne denne muskel??

  3. jeg køber snart sådan en strømmaskine så jeg kan træne mave imens jeg sover :D

    har tænkt på det før, men aldrig taget mig sammen.

    hvis det ikke er nok effekt i den så fjerner jeg bare nogle modstande hist og her,

    så skal det nok se godt ud :lol:

    hvis det virker på maven, så kan jeg også bruge den til biceps,triceps, skuldre, nakke, ben osv.....så kan jeg træne 14 dage om ugen, istedet for 7 :w00t:

  4. jeg har lige set armegedon og lagde mærke til en fed detalje i deres monsterborekøremaskine.

    gearknoppen er et dødninghoved af metal, med klare røde skinnennede øjne.

    det så faktisk lidt syret ud :D

    men hvor man kan få fat i det?? der er jo nok ikke ligefrem det store marked i Danmark for produktet, hvis det da overhoved eksisterer?? :rolleyes:

  5. (under antagelse af nok proteinindtag - effekten af kilden er minimal),

    jeg forstår ikke det med effekten af kilden er minimal. siger du at der ikke er den store forskel på proteinpulver, bare sålænge at man får nok proteinindtag :rolleyes: det er jo en meget logisk konklusion:bigsmile:

  6. Det er også rigtigt at produktet virker, men det gør stort set alle proteinprodukter med den rigtige mængde

    og indtagelsestidspunkt, men mange glorificere de amerikanske produkter, man kan sige at mange bliver solgt af at se alle de reklamer og påstande de skriver om.

    da jeg købte designer whey første gang havde jeg ikke set en eneste reklame...

    men jeg skal love for ;) at det virkede. folk troede at jeg var på hormoner :o det var næsten for meget af det gode...

  7. Nu er det tilfældigvis bare sådan at getbig's proteinpulver er det billigste man kan købe, efter hvad jeg har kendskab til. Der er andre ting, som jeg ikke vil købe ved getbig, f.eks. aminosyrer, tøj og vitaminer, og det vil jeg hellere ikke anbefale andre hvis de spurgte mig.

    den der kan jeg ikke lade være med at kommentere på. :lol:

    det er et spørgsmål om troværdighed, fordi dette kan enhver da skrive........ <_<

  8. jeg må lige korrigere dig-tak :D

    Navnet er NEXT PROTEIN

    og jeg har prøvet mange forskellig slags proteinpulver, og det omtalte har helt klart det der har virket bedst på mig. Så jeg kan snakke ud fra egen erfaring. :D

    og jeg synes at det er fint at de har brugt 20 mil på godkendelse. det bevidner jo bare at de har arbejdet med produktet og ønsket at skabe en identitet om det. :lol:

  9. det er jo blevet til en pengemaskine. set udfra et forretningsmæssigt synspunkt om er deres politik indlysende eller ville de ikke kunne overleve. Gad godt at vide hvor mange aktive der bruger deres center i forhold til deres medlemstal. :lol: de skulle have en money-back garanti. Så vil de gå fallit :lol:

  10. mine venner incl. mig selv har meldt os ud af fitness.dk.

    mange af de resterende fra min forholdsvise store bekendskabskreds glæder sig til at de ikke er bundet op af kontrakten mere? jeg synes at det er svineri at binde folk på et her og nu billede af et træningscenter?

    efter at de har fået de nye teknogym-makskiner er jeg gået så meget ned i vægt at jeg det næsten ikke kunne betale sig at træne :D. .

    er jeg den eneste der står med et misfornøjet af kapitalist-kæden?? det er ulempen ved at kæde vokser sig for stor, men desværre er der en masse små stakler som melder sig ind, og

    enten stopper de med at træne eller begynde på AS når de finder ud af at disse teknogym-makiner ikke kan give dem deres forventede strandkroppe. jeg ved ikke om det er mig der er galt på den, men de nye tekno-gum maskiner er dog utrolige elendige.

  11. PROMAX Designer Protein

    Du har sikkert læst om dette fantastiske produkt i de amerikanske blade. Nu har du muligheden for at købe det i Danmark, for første gang!

    Enzym hydroliseret, ion exhanged, lav temperatur tørret, ren valle peptider. Videnskabeligt bevist 68% bedre nitrogen retention end almindelige valle-, æggehvide- eller soyaproteiner. Få kalorier, ikke tilsat sukker eller salt. Tilført glutamin.

    Designer Protein "mixer" med det samme, skal ikke blendes. Tag en skefuld, bland det i væske og ryst til en lækker velsmagende shake. Lækker blød chokolade smag, uden lactose. (Så du slipper for luft i maven i). Der findes ingen nemmere eller hurtigere måde at tilføre protein til din daglige diæt.

    Jeg ledte efter en artikel med det omtalte designer protein, og faldt over dette fra PROMAX.

    så vidt jeg kan se at produkterne ens, bortset fra prisen. Og bøtten er også ens, dog med en dansk etiket på, mon ikke promax har været lige lovlige smarte, men vi er smartere :bigsmile:

  12. det bedste proteinpulver på markedet er på tilbud, og det er billigt.

    908g designerprotein for 299 dkr,- du sparer 200 dkr,- US NR 1

    det fås hos salling, men skynd jer, det er også i deres julekatalog, og det skal jo ikke undre

    nogen om de så kun har 20 bøtter i hver butik. der er jo lidt købmand i den gamle kapitalist. :lol:

    jeg kan klart anbefale dette. Smager godt og er yderst effektivt i rette mængder.

  13. jeg vil kommentere at når jeg siger at jeg har et liv ved siden af MOL, så må det ikke opfattes negativt. At det så opfattes negativt tager jeg på min kappe.

    jeg vil også tilføje at det nok ikke var passende at jeg skrev hop og rend :rolleyes:

    Men Brainroad, jeg forstår dig ikke helt. PÅ et forum skal der være plads til mange forskellige mennesker. Nogle det tager,nogle der giver og nogle begge dele.

    Og som du skriver at det pisser dig af at jeg kun tager og ikke giver for nu at holde det i dine termer. vil jeg svare dig følgende, set fra mit synspunkt.

    Sidder jeg inde med en specifik viden, som andre vil have glæde af, vil jeg selvfølgelig dele ud af den. I tilfælde af jeg ikke har denne viden, så er der jo heller ikke meget at videgive.

    folk som interesser sig mere dybdegående for et emne, har mere at videgive,

    og i langt de fleste tilfælde også villige til at hjælpe andre. Det er jeg taknemmelig for.,og har præsiceret det før.

    jeg ønsker ikke at være en del af dette fundament, og hvis du mener at det så ikke berettiger en til at være på boardet, så er det din holdning, og ikke min.

  14. jeg synes din kommentar var latterlig, så enkelt var det, at du så gider at bruge din tid på et længere debatindlæg, det siger jo lidt mere om dig end det gør om mig hvad angår tid her på MOL. (og endda læser tidligere indlæg for at finde fejl)

    men hvad jeg har andre ting at bruge min tid på, mine nervepiller venter på apoteket :D