Koppelstar

Medlemmer
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Koppelstar

  1. Mht. de fysiske prøver, så fik jeg at vide da jeg var til optagelsesprøver her i marts, at selvom man overskrider tiden en smule, så er det sjældent det man fældes på. Man skal blot være opmærksom på, at når men starter på sin uddannelse vil der kræves det af en, og hvis ikke man kan leve op til det på det tidspunkt, så ryger man ud.

    Ud af de 10 jeg var oppe sammen med, var der 2-3 stykker som ikke opfyldte kravene til de fysiske prøvelser, men igen - det blev de ikke fældet på.

    Kundskabsprøverne er en smule værre, da en del ryger her. Jeg ved ikke hvordan de er for de, som søger konstabeluddannelsen, men for officersaspiranter synes jeg ikke niveauet var så utroligt højt. Med (snart) en STX i rygsækken lå jeg middel og over middel i de forskellige prøver. Det som er de slemmeste prøver, og dem man bør frygte mest, er IMO de psykologiske - gruppeprøven og psykologsamtalen. Det var desværre her jeg ikke kom igen, da psykologen ikke mente jeg havde 'nok i bagagen'. Det er desværre ikke noget man selv er herre over. :smile:

    Overstående beskriver mine oplevelser med optagelsesprøverne til officersuddannelsen.

    God vind til alle

  2. Hej Augustinus!

    Jeg har taget mig tid til at læse størstedelen af din log igennem, som er rigtig inspirerende! Bestemt en log, som jeg vil følge med i fremover!

    Blev henvist til din log af Artorious, for at læse om din beretning om optagelsesprøverne til sergentuddannelsen. Selv skal jeg til optagelsesprøver til reserveofficersuddannelsen i næste uge, så det har været god læsning!

    God vind fremover med uddannelsen og træningen :smile:

  3. Udstyret er CRAP. Møg 11 kg stænger der bøjer med bare lidt vægt på. Technoshit håndvægte, men selvfølgelig kun op til 36 kg så man kan køre biceps. Enhver bænkpresser med den mindste selvrespekt ville græde over at skulle befinde sig på deres cykelsæde møgbænke, og er man rigtig heldig finder man et squat rack. Der er selvfølgelig ikke lagt op til dødløft, og stangen ville sandsynligvis bøje.

    Magnesium er forbudt. Det er i og for sig forståeligt nok, men blot endnu et moment der gør at Fitness World for alvor er noget møg.

    Det afhænger vidst lidt af i hvilket center man træner i. I Århus på Jens Baggesens Vej er der 20 kilos stænger samt ikke et, men tre squatracks. Der ligger desuden måtter ud fra hvert rack, så der kan dødløftes.

    Med hensyn til deres bænke så er jeg enig med dig, især når man før har benyttet sig af udstyr der ville glæde selv den mest kræsne bænkpresser. Men generelt tror jeg du bør se i øjnene at FW, Fitnessdk mm. henvender sig til den brede befolkning og ikke styrkeløftere samt personer som dig, der curler med 36 kilos håndvægte.

  4. Tja, interne stridigheder kan man aldrig undgå. Bare ærgerligt det betyder, at vi ikke får billederne på dagen. Med DBFF's generelle hjemmesidearbejde in mente, så kommer der nok billeder op fra DM'08 en gang omkring jul... med lidt held i år.

    Ikke ifølge DBFF.

    DM 2008 billeder kommer på i løbet af weekenden