Maltbolche

Medlemmer
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Maltbolche

  1. Er der nogle der kan fortælle mig hvordan jeg kommer i kontakt med club olympic i Århus? Kan bare ikke finde et telefonnummer på stedet! Har også været inde ved Nybanegårdsgade 45... der er blandt andet "Adnan's køreskole" :4thumbup: men altså ingen "club olympic" Synes det lyder meget fristende med de her 200/md! Mine krav til et motionscenter består ikke af meget andet end en god frivægtsafdeling og mulighed for bad. Er club opympic så stedet? Hvis det altså overhovedet eksisterer?

  2. Har læst en artikel af en yderst vidende herre ved navn Jørgen Storm (kender desværre ikke specifikt hans baggrund). Han mener at, kreatin er kreatin uanset om der står "xxxxplosive muscle creatine" eller "baby kreatin" på bøtten.

  3. Hej Benjamin.

    Det er jo et meget klassisk spørgsmål. Mht program har jeg et pr forslag. Først og fremmest: hvor lang tid har du kørt dit nuværende program? Det er ikke godt at køre det samme program mere end 2-3 måneder, musklerne får ikke den såkaldte "shock effekt". Når du er stagneret (som det lyder til at du er nu), så hold 10 dages pause og så tag at, begynd på enten "HST" eller "20 reps breathing squat routine" alt efter hvad du er i humør til. 20 reps breathing squat routine er et hidsigt program der kræver en vis vilje! Men det virker. :4thumbup:

  4. I og med at, du er begynder vil det ikke være urimeligt at antage at, i hvert fald 1 kg er væske. Usikkerheden på en elektrisk impedans fedtprocentmåling kan være halvstor, har selv målt både 14,6 og 15,6 på samme dag. Synes overall det ser ud som om at du er på rette kurs.

  5. Hej Simonsen.

    Du har ekstrem lav fedtprocent! Vær glad for det. Har selv en på 15 og synes det er svært at tage sig sammen til at cutte. Shakes med kulhydrater er en glimrende måde at komme i kal overskud på. Det er bare med at skovle noget mere ind. En shake med kulhydrater er særlig vigtig efter træning, da man ellers kommer i underskud og begynder at tære på ens egne rescourser.

  6. Er der nogle der kan fortælle mig hvordan jeg kommer i kontakt med club olympic i Århus? Kan bare ikke finde et telefonnummer på stedet! Synes det lyder meget fristende med de her 200/md! Mine krav til et motionscenter består ikke af meget andet end en god frivægtsafdeling og mulighed for bad. Er club opympic så stedet?

  7. Hvis du er i kalorieunderskud, vil protein bare blive brændt af og dermed ikke have nogen muskelopbyggende effekt. Hvis du er i kalorieunderskud, tærer kroppen bare på dens egne rescourser (katabolsk tilstand). Derfor er det specielt vigtigt at man efter træning søger for at få en masse hurtige kulhydrater (fx i form af pasta, kakao eller druesukker), da kulhydrater er kropppens fortrukne brændstof. På den måde dækkes dit energibehov. Derudover skal man også gerne have noget protein (fx. i form af tun eller proteinpulver). Hvis man kun tager en proteinshake, bliver det bare brændt af istedet for at bygge muskler. Ved at tage begge dele, opnår du bedst en anabolsk tilstand. Man kan sige at 1+1=3 i tilfælde af indtag af begge dele.

    Derfor: Hvis man ikke cutter, så sørg for hele tiden at, vær i energioverskud og få kulhydrater og protein efter træning.

  8. I dine shakes skulle der i hvert fald gerne være nogle kulhydrater. Jeg begik i en periode den fejl at, jeg kun havde proteinpulver i mine post træningsshakes. Hvis man gør det, bliver proteinen bare brændt af pga din krop lige efter træning er i massivt energiunderskud (specielt efter et fullbody workout med relativ høj workload, som fx dit). Kulhydrat er kroppens fortrukne brændstof. Få dine glykogendepoter fyldt fx med druesukker, derefter en gang protein.

    Fremgang kommer også i "ryk" så man kan gå forholdsvis lange perioder hvor der ikke sker ret meget. Du kan selvfølgelig være inde i en drøj periode, men decideret tilbagegang er noget lort. Så der skal nok ændres noget.

    Udemærket program ellers, hvis du har kørt det i 2 måneder, er det måske på tide at skifte. 20 reps breathing squats er et godt bud, det er sku noget der virker :bigsmile:

  9. Enkelte vitaminer og mineraler er skadelige at få for høj dosis af, men langt de fleste er der ikke nogle problemer i at få meget af. Jeg har ikke helt styr på hvad der er farligt og hvad der ikke er, men jeg fandme også undersøge det hvis jeg så sådan et label på mit kosttilskud. :bigsmile:

  10. 20 min på cykelstien ganske god opvarmning!

    Det gælder også alle andre basisøvelser. Hvis man skal køre den bænkserie, ville det nok kome til at tage 20 min. Hvis man skal gøre det i de 3 store (bænkpres, squat og dødløft) kommer det til at tage en time at komme gennem de tre øvelser. Så hvis du træner et fullbody program, kommer man til at bruge en time på kun 3 basisøvelser. Det synes jeg måske er en smule problematisk. Jeg er fan af de tre store, synes det er herligt at arbejde med fri vægt og store multileds øvelser. Så helt forkasteligt synes jeg heller ikke det er.

  11. Jeg vil bruge ganske normalt kreatin monohydrat. Det handler om at få sine kreatindepoter fyldt op, hvilket man gør bedst ved at købe det i ren form, da det tillades at passere cellevæggen. Det er ligegyldigt hvornår du tager det, det er også ligegyldigt med alverdens myter om at holde det inde i munden og drikke det sammen med isvand osv. Dog skal det daglige indtag fordeles over tre gange. Hvis kreatin ikke hjælper, kan det være at man på anden vis har sine kreatindepoter fyldt. Hvis det er tilfældet, er yderligere indtag spildt.

    Kreatins funktion er at danne adenosin trifosfat (ATP). Når man udfører en arbejde, spaltes ATP til adenosin difosfat (ADP). Ved at tilføje kreatin, kan man øge mængden af kreatin der er til rådighed i musklens kreatinlagre, og processen kan hurtigere starte forfra.

  12. Jeg må ikke henvise til nogle forhandlere over dette forum. Hvis du skriver til mig på [email protected], kan jeg fortælle dig hvor du kan få noget proteinpulver af ganske hæderlig kvalitet til ca. 90 kr/kg (ved køb af 2,2 eller 5 kg af gangen). Det bruger jeg selv og det er helt fint!. Det koster dog en 50'er at få det bragt det ud.

  13. Tror jeg ville bytte benpres ud med vores elskede squat :smile:

    Han har lige sagt og begrundet at han ikke kan squatte... hehe Olsen Olsen :nonono:

    Jeg synes det ser fint ud mht. valg af øvelser! Hvis pull ups er med bredt overhåndsgrab, så er alt i skønneste orden. Overvej nogle calf raises for også at komme omkring læg.

  14. Som maxpower siger, kan det ikke lade sig gøre at pletslanke sig :nonono: . Bare gå i gang med fedttabet, så kommer man til de pågældende områder før eller siden. Hvis man træner, kan man få muskulaturen til at, stramme det pågældende område op, hvilket vil resultere et mere defineret look.