-chris-

Medlemmer
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by -chris-

  1. Hmm, det er jeg sku overrasket over....men det var da vist i gamle dage så og saa har han paa mystisk vis tabt alt sin muskelmasse? Men det sker jo.

    Jeg vil hellere udfordre ham i safetybar squatten som han vidste så meget om :laugh:

    Det maa iovrigt vaere samme person som Anders har snakket om kunne tage 300 kg i squat, men godt nok aldrig fik det gjort :wink:

    Rekorden er fra 2002. Jeg spurgte Anders i dag om vi kunne komme ud og lave lidt atletik og det kunne godt arrangeres. Så skal vi ikke holde en atletik dag for IK-folk? :smile:

  2. Det er bare et navn som jeg gav ham...simon siger at han er hammerkaster, men i saa fald maa han vaere danmarks letteste. Han vejer vel hoejest 80 kg og er omkring 1.90 hoej. Gad vide om han overhovedet kan loefte hammeren :laugh:

    Han hedder Jan Bielecki og har den danske rekord i hammer. Før har han været en del større og meget stærkere, måske du vil udfordre ham i hammer nu hvor han er slap? :wink:

  3. Tror lige jeg skal have hørt, hvorfor vores power rack ikke er blevet samlet efter det nye gulv er blevet lagt. Der kan man jo også have safety barrrrs :smile:

    Formand Bjarne har en plan om, at power racket skal sættes fast i en stor træplade for at undgå at bore huller i det nye gulv. Jeg ved ikke noget om hvornår det kan bruges igen.

  4. Inden træning hentede jeg min nye trikot på posthuset, men da jeg kommer hjem finder jeg ud af, at jeg er for swole til en str. L, selvom den skulle være fin op til 94kg, tud :(

    Pic?

    Til sammenligning løftede jeg med mine 57,2 kg i en herre medium trikot til DM Hold, så en large må sidde lidt stramt på dig.

  5. :tongue: Meldte mig ind igen i december, venter bare på at hallerne blive flyveklar - går ikke ud fra det er sket siden Nis og Sim stadig kommer i The Gym, eller hva?

    Der kommer beskeder i fb-gruppen IK 99 Vægtløftning ang. renoveringen, generalforsamling 22/4 osv. I må meget gerne komme og hjælpe på søndag kl. 11 med at flytte alt udstyret tilbage :smile: Jo flere jo bedre!

  6. Ja som tilskuer eller som løfter? :P

    Hvis fruen kommer kan jeg glæde ham med nyheden om at begge tvillinger fra Atlas kommer med :tongue:

    Haha løfter! Det er lidt langt at tage for at være tilskuer. Men jeg håber der kommer nogle gode fra udlandet, så der er noget at se på :pumpin:

    Til KKs

    Man er normalt ungdomsløfter til og med det år man fylder 17 og damegruppen er uanset alder.

  7. Dagens træning med BB1. Desværre ingen syn af lille Chris i hulen.

    Jeg trænede til VL-tid og har ferie frem til 21/7, så du må undvære mig et stykke tid.

    Undrer mig over, at du var så genert i går, når du alligevel smider billeder i loggen af dagsformen :tongue:

  8. Jeg skal tilbringe nogle uger i Roskilde sommeren over og vil gerne træne i Roskilde AK, er der nogen herfra, der træner der?

    Jeg har trænet der, da jeg boede i Roskilde. TLunau træner der også en gang i mellem. Ellers ved jeg ikke om der er nogle mol'ere i RAK.

  9. Jeg. Jeg har en dag i mit program som er dedikeret til VL øvelser, men ved ikke præcis hvad jeg skal lave. Sidste VL pas så således ud:

    Teknisk er mine løft meget fesne.

    Nogen forslag til øvelser jeg kan køre på min ugentlig VL dag. Det skal siges at denne dag er supplemant til styrkeløft træningen, og det er ikke meningen jeg skal gå for tungt, hvilket jeg ikke overholdte sidst...

    Du kan evt. finde en klub i nærheden, hvor der er en træner, så du kan få lidt inspiration. Det er vigtigt at bruge en masse tid på teknikken i starten.

    Øvelser: træk(snatch), råtræk(power snatch), balancetræk, træk benbøjninger, træk fra dybhæng, træk fra hæng, træk fra blok, trækbold, stød(clean and jerk), frivend(power clean), knickstød, vend fra dybhæng, vend fra hæng, vend fra blok, vendbold, opadstød, opadstød med stop, pushpress, benbøjninger foran, benbæjninger bagpå, benpress(er benbøjninger fra blok), trækhiv, stødhiv osv.

    God fornøjelse!

  10. Senere kom også den lee' Chris som selvfølgelig skulle kommentere min dødløft stil :bigsmile:

    Dorthe og Susan blev meget overrasket over dine dødløft, så blev lige nødt til at sige, at de ikke behøvede at overveje at rette på din teknik.

    Jeg synes ellers jeg var flink i dag og det var ikke min mening at kommentere din teknik :blush:

  11. Jeg er tilbage i Danmark igen i næste måned fra 23/6 til den 29/6. Jeg vil forsøge at undskylde mig fra de forskellige aften aktiviteter og tage ned og træne i IK99 istedet, så mon ikke vi ses til den tid :smile:

    Man skal have styrkeløft licens for at stille op til Nordland, så det kunne ikke lade sig gøre for team BB alligevel :wink:

    Ok, så ses vi nok der! Ved godt man skal have licens, men det kunne være sjovt at se dem løfte til et stævne.

  12. Chris >> Dårlig stemning er bedre end ingen stemning! :tongue:

    Rommel

    Det var nu ikke ment sådan, men jeg troede det var okay, at jeg kommenterede på øvelserne. Om det var et frivend, der blev til en vending melder videoen eller teksten ikke noget om.

    Håber det går godt med træningen!

  13. Må jo ty til FDK når der ikke er noget at se på i BB99...

    Troede ikke du kunne lide at føle dig som et stykke kød..et eller andet du har skrevet et sted, men det er okay for dig at se andre som 'stykker' kød?

    Det er fint, at der også er et sted til det. Det er en af de gode ting ved BB99, at man kommer for at træne og ikke se på. Der er flere måder man kan skille fårerne fra... :wink: Eller dem der vil træne og dem som har andre interesser.

    Det kan også være du kan få et job i en svømmehal, f.eks. Køge der er vist masser af muligheder for at se på :crazy:

    God 'trænings'lyst!

    PS Sorry for spam in your log Rommel

  14. IK99 vægten sagde 113 kg med sko på hvilket nok er lige gavmildt nok, men jeg kommer til at veje tungt ind denne gang. Jeg kontrolvejer lige imorgen i HSF på stævnevægten.

    IK99 vægten er det stævnevægten eller den upålidelige gamle og gule?

    Ville gerne have trænet med i dag, men skulle på arbejde kl 17. Kommer nok og kigger et par timer på søndag ellers held og lykke :devil:

  15. 01042008

    Christina inviterede mig til spil-aften på sit kollegium på fredag. Hun må være i løbetid!

    Edit: Hvordan kunne jeg glemme det vigtigste. Glasuren på dagens kage - i bogstaveligste forstand - var da jeg så Johnny Bravo dressed up i army og kom i bukserne gayaway.gif

    Jeg holdte det for mig selv, da han er for indspist til at tage det som et kompliment.

    Jeg er bare venlig :smile: Det er ikke med nogen bagtanker, som mænd vel typisk har. Det burde du også vide efter alle de år vi har kendt hinanden :wink:(den smiley du er så glad for :w00t: )

    Johnny Bravo er så fin i det tøj, så kan godt forstå dig.