JLC

Medlemmer
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by JLC

  1. Jeg takker mange gange for dit yderst konstruktive svar. Må jeg spørge hvordan din indgangsvinkel til tingene er, siden du ved så meget?

    Altså mit hår tab er ikke specielt slemt endnu. Jeg har rejst verden rundt i et halvt år, så det er godt og grundigt smadret af solen, hvilket går hårerne meget tørere samt tyndere, har min frisør fortalt mig. Det vil tage mellem 2-3 klipninger før det er okay igen.

    Jeg har lidt høje tindinger (slet ikke noget voldsomt), og er begyndt at blive en smule mere tyndhåret på toppen, ikke noget helt vildt slemt. Men selvfølgelig går det mig på, da jeg altid har været meget glad for mit hår, og det at kunne sætte det.

    Jeg overvejer stadig Propecia, men jeg har læst så uendeligt mange skræmmehistorier på nettet, om folk der har taget denne finansteride, og alt gik perfekt, men efter de så stoppede, så begyndte problemerne at komme - altså nedsat libido mm.

  2. Hentehår bliver det næste sort!

    Sæt i værk :smile:

    EDIT: Netdoktor har en udmærket artikel om hårtab, hvor virkning og bivirkninger ved Propecia og Regaine er beskrevet. Desuden kan du læse om forskellige former for hårtransplantationer.

    Du kan læse den på; http://www.netdoktor.dk/sunderaad/fakta/mandligthaartab.htm

    Jeg har læst på netdoktor, og en helveds' masser andre fora. Der er nogle der taler FOR det, men inde på procepiahelp.com, mener jeg den hedder, er der forfærdeligt mange skræmme-historier fra folk der har oplevet bivirkninger EFTER de er stoppet med at tage medicinen, hvilket lyder meget underligt. I Danmark er de jo forholdsvis strenge hvad angår krav til medicin etc, men ja, man kan sgu aldrig være 100% sikker.

  3. Hej!

    Jeg har desværre arvet genetisk hårtab. Mine tindinger er ved at blive lidt høje, ikke noget vildt, og på "kronen" er jeg begyndt at blive lidt mere tyndhåret - igen ikke noget vildt endnu. Jeg vil meget gerne beholde mit hår, da det trimmede hår ikke lige et mit look. Mine ældre brødre har gjort det, men ja, det er ikke lige mig. Ikke endnu i hvert fald.

    Jeg har læst om produktet Propecia, som er recept-pligtigt. Jeg er dog ret skeptisk, da jeg har læst på en forum fra USA, hvor alle skriver en masse negative ting om bivirkninger etc. Min læge siger, at muligheder for bivirkningerne ER til stede, men det kun er 2 procent der oplever dem.

    Jeg har set, at der er et par stykker herinde, som tager medicinen

    Er der nogle andre som har erfaringer med Propecia, eller andre produkter, som måske har hjulpet på hårtabet?!

    Mvh

    Jeppe

  4. Hvis jeg skulle starte forfra, ville jeg nærmest uanset formål kaste mig over noget i stil med:

    http://getbig.dk/vis_artikel.php?id=31

    Bo th> nogle af dine råd er ganske gode, men andre skulle du nok kigge igennem ;-)

    Jeg synes nu programmet er fint nok dækket ind når man snakker basis øvelser. Det med at køre 5x5 er ikke lige mig, må jeg ærligt indrømme. Men tak for det. :)

    Jeg begynder på HST d. 1 december regner jeg med. Vil godt fortsætte med dette program lidt endnu da jeg føler der er fin fremgang i det hele.

    Dog aner jeg intet om HST, har læst lidt i foraet men ved ikke hvordan det skal opbygges og hvordan cyklus er mht stigning.

  5. Jeg har lavet en stor fejl fra starten af, kan jeg se.

    Jeg havde smidt dem op i excel i forkert rækkefølge. Selvfølgelig starter jeg med at træne bryst færdigt først - og tager altid de store basisøvelser i starten af programmet.

    Jeg går efter masse lige pt.

    Mht bænk så starter jeg altid med 10-20 gentagelser uden nogen vægt på udover stangen selv. Derefter går jeg op på 40kg og tager 6 gentagelser, så brystet bliver lidt varmt. Jeg vil bestemt mene at triceps bliver varmet op efter en god omgang bænk + incline db.

    Jeg er 18 år og vejer 78kg.

    For mig ville det ikke give nogen mening at flytte skulder hen ved ryg øvelserne da dette strider mod alt andet jeg har læst.

  6. Hey derude. Jeg har fået lavet dette program af en af mine gode venner, som har trænet i et godt stykke tid. Der ud over har hans far trænet flere kendte personer, som personlig træner - så han burde vide hvad han snakker om. Dog har han ikke været inde og vende på programmet, derfor poster jeg det her, så I eventuelt kan komme med ændringer eller forslag.

    Jeg bulker derud af - ligger godt i kalorieoverskud og spiser masser af proteinrig mad + proteinpulver 2-3 gange om dagen ca. Så kosten er der 100% styr på.

    Programmet ser således ud:

    Opvarmning:

    Rygbøjninger 3*12

    Situps 3*10

    Benløft 3*10

    ___________________________________________

    Bænkpres 3*8 62.5kg

    Triceps extension 3*8 34kg

    Singlehand tricepspull 3*8 15-20kg

    Flyers (NO CABLE) 3*8

    Incline Bench Press 6-26kg/4-28kg/2-30kg

    Lateral Side/Front 3*12 6kg

    Military Press 8- 30kg/6-32.5kg/4-35kg

    Skulder løft(Shrug) 10-65kg/8-70kg/6-80kg

    benpres 3*10

    Træning 2:

    Opvarmning:

    Rygbøjninger 3*12

    Situps 3*12

    Benløft 3*10

    _____________________________________________

    Squat 8-75kg / 6-85kg / 4-90kg / 2-95kg / 10-70kg

    Calf raise(læg pres) 3*15 - 140kg

    Dødløft 3*10 / 70kg

    Lat pulldown 3*8 / 65 kg

    Cambered Bar Lying Row 3*10 / 20-30kg på stangen

    Cable Seated Row 3*10

    Preacher Curl 3*8 - 36kg

    Dumbbell Curl 3*15 12 kg

    Jeg har trænet i næsten 5 måneder nu, dog har jeg kun trænet ovenstående i 4 ugers tid, ca. De kg der står ud for er hvad jeg tager lige for tiden, så opdaterer programmet ugentligt. Lige for tiden stiger jeg i fx bænk næsten hver gang, så fremgang er der masser af.

    Jeg træner 4 gange om ugen - så holder en dags pause imellem. Programmet tager ca en time at træne.

    På forhånd tak for hjælpen

    Mvh

    Jeppe L. Christiansen

  7. sorry men dit indlæg er lidt tvetydigt... hvis du ønsker resultater, så vær specifik med hvad du vil opnå. cutte eller gaine! og lig planen efter det.

    du vil cutte meget langsomt hvis du øger kal. indtaget, eller måske endda øge din fedt%!

    Du gainer minimalt, hvis du stadig træner/spiser lidt i retning af at du stadig vil cutte lidt!

    vær præcis og stræb 100% efter det du vil opnå ikke sådan lidt af det hele på samme tid.

    Tak for dine svar.

    Dog synes jeg ikke den er speciel tvetydig da jeg jo spørger om dette er nok til maksimal muskelvækst, da jeg træner rigtigt meget.

    Jeg vil begynde at indtage flere kulhydrater i form af pasta, kartofler og ris. Pasta = fetucine. Det burde være optimalt, korrekt?

  8. Hej Jlc.

    Det kommer jo lidt an på hvad du er ude efter.

    Hvis du vil tabe dig yderligere eller bare blive mere "cut" skal du ned under dit ligevægtsindtag, men hvis du er ude efter stille og roligt at bygge mere masse, ser det fint ud det du gør nu rent madmæssigt. Så hvis du træner ordentligt skal der nok ske noget.

    Jeg er stoppet med at cutte, eller har i al fald trappet voldsomt ned på det, derfor har jeg intensiveret volumen af mad jeg indtager hver dag.

    Jeg vil gerne begynde at få meget muskelmasse, og jeg træner rigtigt seriøst. Så ville egentlig bare høre om den kost var ok. Jeg ved godt, at det varierer fra person til person og hvordan kroppen er bygget op.

    Jeg er 194 høj og vejer pt 77kg. BMI kan man IKKE regne med. Jeg mangler bare lige at få strammet huden op efter alt det vægttab. :-)

    Tak for dit svar.

  9. Godmorgen folkens.

    Jeg har trænet intensivt med en træningspartner den sidste måneds tid (Før i tiden har jeg kørt et 3-split program, dog med langsom fremgang grundet antal reps osv - det var blot for at vænne kroppen til det. Det kørte jeg i 2½ månede).

    Jeg er gået fra 45kg i bænk til 60 i løbet af no time, da vi virkelig presser os selv i dette program - så fremgang er der masser af! Ud over det er jeg steget ret meget i biceps øvelser og er snart i stand til at lave dips. (Min partner holder mine ben lige pt, da jeg skal ind i øvelsen, har før lavet bench-dips med 30kg vægt på mit skød, så må snart være der. :-D).

    Her kommer mit spørgsmål så:

    Er denne kost god nok? Jeg har tabt mig 20kg og er nu begyndt at skrue op for volumen af indtagelse af mad.

    Dette er en typisk dag for mig. Har ikke skematiseret det, folk kan jo næsten selv gætte sig til hvad jeg spiser hvornår. :-)

    1 stk frugt

    1-200g (eller derover) grøntsager

    3-6 stk rugbrødskiver med magert pålæg (fiberrigt)

    1-2 stk knækbrød med kalkunfilet

    3-400g (eller derover) kød såsom kylling, tun osv

    Fetucine én til to gange om ugen med masser af tun i. (Fetucine kan fås i en variant der er proteinrig med en MEGET lav fedtprocent. Den spiser jeg)

    Skummetmælk, vand

    Proteinshakes

    Jeg laver også tit råkostsalat (Gulerod, rosiner og masser af citronsaft.

    Jeg sørger for at få rigeligt med proteiner ind HVER dag.

    Det er ca hvad en normal for mit vedkomne består af. Holder mig fra ris og kartofler for det meste. Jeg skulle mene, at dette er mit ligevægtsindtag eller måske LIDT derover, men så heller ikke mere end 10% over det.

    Er dette optimalt når jeg træner intensivt? Ved godt at man helst skal ligge i kalorieoverskud når man træner, men da jeg lige har tabt mig så mange kg ville det være surt at hoppe op i et overskud og så måske tage det på, fordi min forbrænding ikke er i top.

    Jeg løber gerne 1-2 km efter træning undtagen når jeg har lavet squat, da den tager hårdt på benene. :-)

    På forhånd tak for jeres hjælp.

    Mvh

    Jeppe Christiansen

  10. Du kan prøve at downloade programmet "krop og kost" og så beregne de kalorier du indtager pt, og så bare spise mindre kalorier end det, så taber du dig mindre. Men lidt cardio træning efter styrketræning er godt, evt powerwalk om morgenen. Din kost ser ellers fin ud, dog synes jeg også godt du kunne spise lidt mere protein, hvilket du nemt kan beregne med det program :) Du kunne evt blande din shake efter træning op med vand i stedet, der sparer du da i hvert fald nogle kalorier ;) spis evt lidt rosiner, for at få nogle kulhydrater efter træning, hvilket er meget vigtigt, også selv man er på diæt.

    Tak for dit svar.

    Jeg har valgt skummetmælk fordi så er det mest "behageligt" at drikke. Det minder faktisk lidt om en milkshake, det er virkelig lækkert. Prøver også at øge protein indholdet. Tak for rådet.

  11. Jeg har formået at tabe 20 kg siden januar. Jeg har trænet lige siden også, dog kun intensivt i 3 måneder. Det er nu begyndt at give pote. Men hvis jeg ikke havde trænet, så er jeg sikker på, at min muskelmasse ville have svundet ind.

    Husk at få rigeligt med proteiner når du cutter og træner, hvis du kører i et okay stort kalorie underskud kan jeg anbefale proteinpulver efter træning. Men så heller ikke på andre tidspunkter. :-)

  12. din kost ser fin ud. måske vil lidt mere protein ikke være af vejen men ellers er den fin!

    du skal bare klø på, eventuelt dyrke lidt mere motion hvis du kan se vægttabet går i stå. og her er det ikke nødvendigvis vægten du skal se mest på, men snarrer dit spejlbillede.

    hvis du træner i et center kan du efter styrketræningen lige tage 20min på en konditionsmaskine. løb, cykling eller hvad du nu foretrækker.

    din vægt er jo i forevejen relativt lav i forhold til din højde, så det kan ikke være meget fedt du skal af med.

    held og lykke og fortsæt med styrketræningen!

    Mange tak for dit fine svar.

    Jeg forsøger også at øge protein indholdet i dagen. Det der med konditionstræning EFTER styrketræningen - det er jeg ikke specielt god til. Jeg er mere til at gå et par gange til og fra byen end at løbe på sådan et bånd. Det kommer måske også lidt af, at jeg ikke ligefrem er i den bedste form. :-D

    Min vægt er ret lav i forhold til min højde, ja. Men fedtet begynder også at svinde ind. Det er vel bare et spørgsmål om tid. I starten tabte jeg mig 2.5 kg pr uge ca, men nu er det faldet MEGET. Nu taber jeg mig MAX 500g om ugen tror jeg, men det passer mig også helt fint - bare jeg stadig fortsætter.

    Og mht styrketræning.. det vil jeg ikke slippe. Det er sgu lækkert, og vil også godt være lidt muskuløs. :-)

    Tak endnu en gang.

  13. Hey.

    Jeg har siden januar tabt mig ca 20 kg vha kost omlægning, arbejdet meget (fysisk arbejde) og ellers bare været aktiv. Ud over det har jeg styrketrænet intensivt i 3 måneder, og man så småt begyndt at kunne se resultater.

    Jeg har dog stadig en lille mave, lidt fedt på hofter og på brystkassen.

    Jeg går meget op i min træning, altså at det gøres rigtigt osv.

    En normal dag for mig ser således ud. (kost) Det er smidt op i tilfældig rækkefølge:

    HVIS jeg står tidligt op, nu har jeg dog læseferie, så starter jeg ud med lidt havregryn med skummetmælk.

    3x4 rugbrødsmadder med magert pålæg (kalkun, roastbeef, kylling) eller fedtfattigt tunsalat. Rugbrødet som jeg spiser er fiberrigt.

    1-3 stykker frugt (mest banener)

    Aftensmad: Grøntsager med skinke, kylling, kalkun, tun eller andet.

    Youghurt med AXA fiberkost ovenpå.

    Efter træning drikker jeg 100% Protein WHEY blandet op med skummetmælk. Ca ½ liter inklusive pulver.

    Jeg prøver at lade være med at spise efter kl. 21, da jeg falder i søvn kl. 24 normalt. Men hvis jeg spiser bliver det let mad.

    I skolen spiser jeg normalt en grovbolle med gulerod i om morgenen og så en tallerken salat til frokost med lidt ris, pasta og så diverse grøntsager.

    Af andre ting jeg spiser hver uge, ca. Råkost (gulerødder, citronsaft og rosiner). Og så ca 3 æg hver uge. :)

    ______________________________________________________________

    Det skal dog siges, at jeg ikke spiser youghurt og bananer HVER dag.

    Spiser jeg rigtigt?

    Min vægt er ca 80 kg - jeg er 194 cm høj. BMI gider jeg ikke lægge noget vægt i, da det bare er tal.

    På forhånd tak.

    Mvh

    Jeppe Christiansen

  14. Hej igen RuneN.

    Jeg har gennemterpet dit svar nu, og jeg må sgu ærligt indrømme at jeg er overrasket over hvor venlige folk er herinde i forhold til visse andre fora.

    Jeg vil smutte ned i byen i dag, og købe rugbrød, magert kød og AXA. Havregryn har jeg derhjemme.

    Jeg kan ikke takke dig nok for hvor meget du har hjulpet mig.

    Og jeg vil da lige vende tilbage om en måneds tid og fortælle hvordan det hele er skredet fremad :-)

    Mvh

    Jeppe.

  15. Mange tak for dit meget flotte svar!

    Nu kan jeg lige scratche op, hvad jeg har spist i dag.

    Jeg går på 2. år på HHX, så det er jo begrænset hvor meget jeg bevæger mig i skoletiden.

    Morgenmad: ca 100g Kellogs Special K (Jeg fik af vide af min kammerat at det var godt, da fibrerne puster sig op og mætter i lang tid - men ja, havregryn kunne også være godt!)

    Skole: 200gram salat, 2 cherrytomater og 85g kylling

    Middag(hjemme): en moderat potion youghurt med 1 banan i. (Peach melba, fedtprocent på 1,5% og 70kcal pr. 100g)

    Mellemmåltid: 1 dåse tun i vand - spist direkte fra dåsen

    Aftensmad: 5 stykker fisk som er dampet med lidt persille (ca 350g vil jeg skyde på)

    Efter: 1 æble.

    Jeg har kun drukket vand i løbet af dagen.

    Alt i alt er det jo slet ikke noget overhovedet. Spiser jeg alt for lidt, eller hvordan? Jeg føler ingen træng til at spise og er slet ikke sulten eller tørstig.

    Jeg har i dag løbet 2,5 km og trænet meget lidt bryst og ryg. Min ryg har det engang i mellem lidt skidt, så derfor træner jeg også lige nu.

    Jeg løber ca 20 min hver dag, går 1 km hjem fra stationen (når jeg kommer hjem fra skole). Laver ikke det store arbejde herhjemme ud over det sædvanlige.

    Ellers arbejder jeg hver fredag og hver 4. søndag. Fredagen er 4 timer. Jeg er normalt i skole til 15.10.

    Jeg har ingen problemer med at holde mig fra søde sager og specielt cola.

    ____________________________________________________________________________________________________

    ________________

    Jeg kan simpelthen ikke takke dig nok. :4thumbup:

    Hvis du måske kunne komme til lidt rettelser til min kostplan ville det være perfekt. Så skylder jeg sgu én ;)

    Jeg har givet dig en masse informationer. Jeg har en travl hverdag, så derfor har jeg desværre ikke selv tiden til at begrave mig ned i alt dette ved at læse bøger osv.

    Med venlig hilsen

    Jeppe

  16. Jeg takker ydmygt for dit svar Runen.

    Du mener, at jeg får for lidt energi via den kost der er i planen? Håber jeg har forstået det rigtigt :innocent:

    Hvordan ville du mene jeg skulle kunne få det? Jeg står lidt på bar bund.

    I dag har jeg indtil videre spist: Kellogs Special K, salat med kylling i, youghurt med banan i, 1 dåse tun og her til aftensmad har jeg spist lidt fisk (150g ca). Senere spiser jeg nok et æble og drikker vand.

    - I dag har jeg ikke løbet, men det skal jeg i morgen. Det er ikke planen at løbe i dag, men gør det måske lidt senere alligevel.

    Ville bare blive rigtig ked af det, hvis jeg ikke taber mig af denne kostplan - for så er det jo spildt arbejde.

  17. Goddag derude.

    Jeg er helt ny på dette fora, men har fået det foreslået af flere personer, da jeres viden indenfor fedttab, træning og kostplaner skulle være mere end rigeligt.

    Jeg har i den foregangne uge prøvet en af disse suppekure, som man snakker om.

    Kuren indeholdte et specielt skema hvor jeg skulle spise suppe hver dag, og så nogle af dagene var det eksempelvis 350g fisk, 350g kylling osv.

    Ifølge kuren skulle man kunne tabe sig 8,5 kg på én uge - det vidste jeg selvfølgelig godt, at det ikke kunne lade sig gøre.

    Min højde er 196 og min vægt var 94,8 kg (ingen kuren). Nu vejer jeg ca 91.5 kg, så kuren har da bestemt virket. Jeg er 18 år.

    Grunden til at jeg hoppede på kuren var for at tabe mig, da jeg rigtig gerne vil tabe mig så jeg bliver slank. Det skal dertil siges, at jeg er ret overvægtig - altså det kan tydeligt ses, men det er bestemt ikke et kæmpe problem for mig.

    Jeg tabte mig som sagt lidt over 3 kg på den uge, og nu er det jo bare at fortsætte. Jeg brugte kuren som en slags kickstarter. Sammen med en kammerat har jeg støbt denne kostplan sammen - og jeg ville egentlig bare høre om den er god nok, hvis jeg skal tabe mig 10-15 kg fedt på 4-5 måneders tid?

    Selve kostplanen kan ses på dette link http://img120.imageshack.us/img120/8895/kostplangd8.jpg

    - Det handler jo om, at jeg skal forbrænde mere end jeg indtager. Men jeg er på ingen måde nogen guru indenfor vægttab. En kammerat som jeg har snakket med tabte sig 34kg på et halvt års tid ved ovenstående kostplan, og så løb han 5km 2-3 gange om ugen og cyklede også i 20 min engang i mellem.

    Dertil træner jeg i et motionscenter hvor jeg løber 2-3 km hver dag og træner lidt ryg, mave, skulder, bryst - men jeg er lige startet, så det er kun for at komme lidt i gang. Ellers dyrker jeg ikke rigtig nogen motion - ud over mit fritidsarbejde som er lidt fysisk krævende, da jeg løber frem og tilbage hele tiden i 4 timer hver uge.

    Mit store ønske er klart at tabe mig så jeg bliver slank og pæn igen, og i mens træne så jeg får en lidt mere muskuløs krop.

    Eventuelle rettelser, tilføjelser eller en helt ny kostplan og andre gode råd vil virkelig blive værdsat i stor grad.

    Hvis I synes der mangler informationer, så skriv endelig.

    Med venlig hilsen

    Jeppe Christiansen