Telbot

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Telbot

  1. Virkeligheden i et sted som SATS er at et mindretal af medlemmerne træner 2gange om ugen og mere.

    Hvor mange på MOL træner mere end 3 gange om ugen?

    Hvor mange i et gennemsnitligt center træner mere end 2gange om ugen?

    Hvis folk motiveres af at brænde max igennem, så lad dem dog gøre det i perioder :smile:

    Jeg holder med Poul.

    Hvad jeg ikke forstår, er at bodybuildere, vægtløftere og hvad vi ellers kalder os, får glæde af at træne 1/2 time frem for 1 eller 2? Hvis man går så meget op i sin træning, bør man da også investere tid i den!

    Alt det kloge er blevet sagt. Rigtig gode og intelligente inputs! jeg læser videre :)

  2. Når jeg ser de instruktører og fysser i det fitnesscenter jeg går i, kan jeg ikke lade være med at undre mig over deres råd og øvelser. Jeg er ikke så langt inde i rehabilitering, men langt de fleste, som henvender sig til fysser og instruktører, bliver sat i gang med tusindvis af forskellige maskiner, hvor de kan få trænet "kroppen igennem" fra to til tå, hvor de knap får sved på panden, og hvor de ved over halvdelen af øvelserne aldrig vil få glæde af dem, da man ikke vil møde dem i dagligdagen. Efter min mening kan du ødelægge din krop lige så meget med isolationsøvelser, som med kombinationsøvelser. Selvfølgelig skal der være god teknik, med det gider folk ikke at bruge tid på, så de sidder bare lige så roligt og pumper lidt i maskinerne. Hvis du vil nogle steder hen er det med kombinationsøvelser, det andet, er bare for "sjovs skyld".

    MVH TripleT

    Nu skal du jo huske på, at som fitness instruktør bærer man et ansvar overfor det pågældende medlem.

    Der skal ikke herske nogen tvivl om at jeg altid vil foretrække frie, balance-krævende øvelser, uanset hvem man er.

    Styrketræning kræver engagement. Jeg ville aldrig vise en nybegynder squat, eller bænkpres, hvis han/hun ikke aner hvad det vil sige at sætte sig på hug.

    Der er selvfølgelig også nogle instruktører der er overforsigtige og som det tidligere blev nævnt indeholder fysioterapeuternes uddannelse ikke megen styrketræning.

    Samtidig, hvis de "pumper lidt i maskinerne" vil de hurtigere opnå hypertrofi pga isoleringen og så handler det vel bare om at øge vægten ud fra overloads princippet...

    Altså.

    Hvis du har styr på din bænkpres og træner regelmæssigt og bredt (hele kroppen), så er opspænd fint.

    Nybegyndere, vil jeg altid få til at sætte benene på bar'en, eller ihvertfald gøre opmærksom på dens funktion, eftersom det ikke er mig, men kunden der bestemmer