Alfa Beta

Medlemmer
  • Posts

    175
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Alfa Beta

  1. Jeg har ingen dokumentation for hverken det ene eller andet mht. forfodsløb. I hvert fald ikke andet end diverse man kan finde rundt omkring. Jeg har dog løbet på bare tæer og i five fingers i 3-4 måneder og jeg har intet negativt at sige om det. Har tidligere haft skinnebens irritation og lidt gener i knæene, men det er ikke eksisterende nu. Det føles rigtig godt at løbe forfodsløb for mig.

    Jeg er klar over at det er et relativt lille erfaringsgrundlag når jeg udtaler mig efter kun 3-4 måneder, men ikke desto er det vel værd at tage med i dine betragtninger for og imod.

    Jeg vejer 105-110 og er 196cm høj

    Hygge

  2. Bob Sapp klaskede så vidt jeg ved Ernesto Hoost, som har vundet K1 et par gange eller 3 så vidt jeg husker :tongue:

    Det må da siges at være imponerende nok taget i betragtning af hans, også på det tidspunkt, ringe trænings erfaring. Bare lige lidt OT, men synes lige skulle nævnes når folk snakker om størrelsen i kampsport ingen betydning har.

  3. Jarvig>

    Squat er en svær teknisk øvelse. Men udført korrekt er den sq ikke farlig, med mindre vi leger med utroligt mange kg og er på grænsen af vores ydeevne (men der har vi forhåbentligt en spotter med).

    Er ret sikker på at en spotter er temmelig chanceløs hvis vi snakker om "utroligt mang kg". Tror selv næsten 3 er for lidt hvis kroppen pludselig kolapser som det ser ud som om skete på ovenstående billede.

  4. Synes at både Danmark og Sverige er fortjent videre. Må dog ærligt indrømme at jeg synes Sverige´s spil er meget baseret på at fyre høje bolde fremad hele tiden, hvor Italien spiller meget mere underholdende, når det da endelig fungerer for dem!

    Dog er det pisse irriterende at se dem vælte rundt hele tiden <_<

  5. Ja jeg håber bare Bulgarien hamrer Italien ud af banen, men det bliver vist heller ikke noget problem. Italien har vist deres tvivlsomme klasse allerede :tongue:

    Og ja, de Italienske journalister går da for vildt i selvsving :o

    Men som sagt, tyv tror hver mand stjæler :thumb_down:

  6. Ja, man må håbe at Bulgarien giver den gas mod Italien til trods for at de er færdige i det her EM. De har trods alt deres ære at spille for. 0-2 og 0-5 er ikke så godt, så mon ikke de vil kæmpe for at vise at deres EM-deltagelse er beretiget, ved at slå Italien ;)

  7. Vandpyt>

    Det er det ifølge straffeloven, så vidt jeg er bekendt.

    Ok, det var jeg så ikke klar over :o

    Det jeg mener er bare, at Christian Poulsen har ikke lidt fysisk overlast, han har været genstand for gentagende ulækre handlinger, nemlig de spytklatter, men igen er det ikke noget der har skadet ham. Derfor synes jeg det vil være at overdrive at smide manden helt ud af EM.

    Hvis man sammenligner med den stempling han lavede på Henriksen, ville jeg være enig i at udelukke manden fra resten af EM, netop fordi Rene Henriksen´s karriere godt kunne være endt efter den stempling. Den skal han dog slet ikke høre for :blink:

    Helt ærligt, manden er ved at blive smidt ud af EM for at spytte på en spiller, men når han stempler en spiller i knæet uden at være i nærheden af bolden, sker der ikke noget. Det er det jeg ikke synes der giver mening.

    Nu er det jo ikke mig der laver reglerne, men som sagt synes jeg en dag måske ville være rimeligt for spytteriet, og så smid manden ud for stemplingen.

  8. Squatfather>

    Hvis jeg spillede bold ville jeg sgu heller sparkes ned end spyttes i hovedet. Hvis en eller anden klovn spyttede på mig ville jeg gå total amok.

    Men ville du ikke også gå amok, hvis der var en der tog kvælertag på dig som Gravesen gjorde.

    Jeg må da selv indrømme at jeg egentlig synes det var meget cool at han ikke finder sig i så meget pis, men i princippet burde det da straffes hårdede end en uskadelig spyt klat, men det blev det jo ikke.

    Alfa Beta

  9. Er nu enig med Torben F her. Synes 3 dage er lige overkanten. Er selvfølgelig godt klar over at det er pisse nedværdigende over CP, og en klam handling generelt, men helt ærligt så er det heller ikke værere.

    Synes i princippet ikke at det er værrere end dengang hvor Gravesen tog kvælertag på en malteser, fordi han var lidt lang tid om at give ham bolden, i en situation jeg ikke helt kan huske.

    Bølgerne går højt nogen gange og den slags sker. En dag burde være nok.

    Dog vil jeg da også mene at han er et dumt svin mht hans stempling osv., men jeg synes ikke spyttet skal straffes så hårdt. Men sårn er det ;)

    Alfa Beta

  10. Lea>

    Måske. Men jeg anser ikke rygere for uintelligente mennesker, bare fordi de gør noget der er usundt for dem. Præcis som jeg ikke anser fede mennesker for uintelligente.

    Hvis jeg gjorde det, var det sgu da mig selv der var uintelligent.

    Så er vi jo helt enige :)

    Thomas J>

    Jeg tror heller ikke at folk ville begynde at ryge, hvis de havde en komplet indsigt i emnet når de går igang med rygningen. Mange begynder når de er unge. I den alder aner man ikke et klap om lungekræft og den slags. Det kan godt være at man har hørt om det, men unge har som regel en "jeg er usårlig" holdning til livet. Og når man først er inde i det, så slipper smøgerne ikke sit jerngreb sådan lige.

    Kan godt være at de helt unge der begynder ikke har den helt store indsigt i eventuelle bivirkninger, men jeg ved da fra mig selv, at mine forældre bombarderede da mig med alvorsord lige netop på det punkt med at begynde og ryge. Der er bl.a. et af de punkter jeg mener at forældrene har et meget stort ansvar, og tror da også der er masser som gør alt for at holde ens eventuelle børn fra det.

    Nu er jeg jo selv stadig ung, så ved da godt hvordan det har været.

    Faktum er dog at stort set alle ved at der er bivirkninger, men de begynder jo fordi det er sejt når man er 15, hvilket jeg ikke mener er mindre dumt. Men igen, dermed ikke sagt at de mnnesker der begynder er dumme.

    Tror dog vi i bund og grund er enige

    Alfa Beta

  11. Lea>

    Min pointe med alt dette her er at bevise, at din holdning til at fede mennesker er dumme fordi de ikke tager sig sammen, er noget vrøvl. For så var rygere også dumme.

    Er rygere ikke også på et eller andet punkt dumme!!! Med den sundhedsrisiko er det da temmelig dumt at begynde at ryge. Dermed ikke sagt at personer der begynder, er uintelligente generelt, på ingen måde, men at begynde at ryge, det er sgu for dumt.

    Dog vil jeg på ingen måde sammenligne fede og rygere, for at begynde at ryge, det vælger de fleste sgu selv, det gør fede mennesker ikke altid. Dels, fordi jeg kender en del i min familie, hvis forældre selv er overvægtige og på den måde går den videre. Dels pga. forældrenes vaner mange gange smitter af, men også fordi i de pågældende familier altid er slik og chips etc. på bordene. PÅ den måde er der masser af børn der ikke kan gøre for det, for de gør jo bare som forældrene. Det er sørgeligt, men desværre, som fornævnt af andre, en konsekvens af den verden vi lever i dag. Børn vil hellere sidde på computer cafe, eller foran pcéren hjemme. Glæden ved at dyrke sport for mange børn, ligger desværre på et meget lille punkt.

    Alfa Beta

  12. Det er fandeme godt. Der er jo ingen tvivl om at det var det bedste hold der vandt mesterskabet. Fuldt fortjent :respekt:

    Alfa Beta

  13. Er det bare mig eller ser Lee Priest ud til at kæmpe lidt rigeligt meget med den 10kg´s dumpell i triceps extension :lol: :tongue:

    Alfa Beta

  14. Los>

    Hvordan kan du udtale dig om Zanes trapz, når han laver et et pose, hvor trapz slet ikke flexes?

    Ja, det er vel ligesom du godt kan udtale dig om en persons biceps er store(og omvendt), selvom han ikke flexer. Så kan man vel også med en persons trapz ;)

    Alfa Beta

  15. Blackice>

    Nå men det var mest om den virkede hypertrofi mæssigt jeg var intereseret i at vide.

    Uden at kende alt for meget til den ovennævnte øvelse, tror jeg ikke den er optimal. Maven skal jo trænes som en hvilken som helst anden muskelgruppe. Dvs f. eks 3 sæt a 10 reps, hvor det selvfølgelig er hårdt. Da den øvelse du nævner primært træner udholdenhed, er den ikke optimal i forhold til f. eks Hanging hip raises og Hanging Reverse Crunch. Du kan se øvelserne i JS artikkel på Getbighttp://www.getbig.dk/vis_artikel.asp?id=346

    Alfa Beta

  16. Hmmm, jeg vil tro det er din lænd som er problemet. Hvis din lænd ikke er stærk nok kan man godt få lidt ondt efter sættene, eftersom det jo er lænden(ryggen) og maven der stabiliserer kroppen under løftet. Det var min erfaring i starten. Har ikke problemet mere.

    Dødløft er rigtig god for ryggen, så hvis det er nede i lænden den er gal, kan det være en godt ide at køre dødløft.

    Alfa Beta

  17. Blakice> Hvis jeg har forstået øvelsen, er det vel egentlig bare udholdenhedstræning så jeg tvivler lidt på at man får større mavemuskler af den(ved ikke om det er dit mål). Om de bliver markeret af øvelsen afhænger jo bare af om han er i kalorieunderskud.

    Alfa Beta