Fynolt

Medlemmer
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fynolt

  1. rom og zero er hvad jeg plejer at drikke når det er.. grunden er mindre tømmermænd pga. af hvid rom, og zero da der er ingen kcal i.. på et tidspunkt drak jeg vhisky og zero, da jeg hørte at der ikke skulle være så mange kcal i whisky.

    Men for mange tømmermænd gjorder så at jeg ikke kunne få det samme ud af min cardio..

  2. hey mol!

    har afsluttet min 2årie HF her i sommer, og ville gerne lave noget anderledes her i et stykke tid. har valgt ikke at læse videre lige pt. da jeg ikke helt er sikker på hvad jeg vil.

    ville derfor gerne til udlandet, på idæts højskole eller andet som har noget at gøre med idræt. har svært ved at undvære min styrketræning, mtb cykling løb og crossfitt!. :bigsmile: (behøves ikke at være skole!!)

    har prøvet at søge lidt men syntes ikke jeg har haft kunne finde noget som har med idræt at gøre. kun noget højskole hvor man så rejser rundt i nogen mdr.

    nogen som har nogen anbefalinger eller har prøvet noget ligende, eller måske råd? alt der kan hjælpe mig :bigsmile:

    tusind mange tak

  3. de mave muskler du snakker om er det ikke dem som hedder Crista iliaca ? eller Obliquus externus abdominis? øver mig lidt til idræts eksam :tongue:

    men ved at de kende tegner det aletiske "look" (se på de fleste gamle græske/romerske statuer).. syntes nu bare du skulle være glad for dem :bigsmile:

  4. Hmmm... jeg har aldrig brudt mig om selve "bulk" perioden, men nu hentyder du også mere til cut.

    altså de er faktisk slet ikke så kompliceret, som man skulle tro. det jeg ville foreslå var et lavere kcal indtag 500 mindre end dit oprindelige kcal behov. derfter dyrk noget mere cardio, og ellers forsæt med dit nuværende program. bliv ved med at træne med tunge vægte osv.

    Held og lykke

    edit; det er kun dig som der ved hvor lang tid du skal cutte, brug spejlet.

  5. hmm du ved vel alle de forskellige kost råd som man bliver bombet med konstant ikk?

    først og fremmest skal du finde dit ligevægts indtag, også

    have en kostplan og derefter kan du ligge noget cardio ind, osv.

    der er ikke så meget andet at gøre end at læse sig frem... :bigsmile:

    søg og læs!

    derefter!

    læs læs læs

    søg efter "krop og kost" på google så finder du et gratis kost program

    Jeg kan anbefale at ligge i kcal-underskud 3 dage i træk, og så spise efter sit ligevægtsindtag på fjerde dagen, for at sparke kroppen ud af starvation mode, og få gang i stofskiftet igen.

    1. Diæter med meget få kalorier gør dit stofskifte langsomere.

    2. Diæter med meget få kalorier får dig til at tabe muskelmasse.

    3. Diæter med meget få kalorier øger aktiviteten af fedt-lagrende enzymer.

    4. Diæter med meget få kalorier øger chancen for at du tager den tabte vægt på igen.

    5. Diæter med meget få kalorier nedsætter din energi.

    med hensyn til dit stoft skifte kan du evt. bruge Harris-Benedict formlen til at regne dit basal stofskifte ud:

    BMR = 66 + (13.7 X wt in kg) + (5 X ht in cm) - (6.8 X age in years)

    og så gange med en aktivitets faktor for at få dit ligevægts indtag regnet ud:

    Activity factor

    Sedentary = BMR X 1.2 (little or no exercise, desk job)

    Lightly active = BMR X 1.375 (light exercise/sports 1-3 days/wk)

    Mod. active = BMR X 1.55 (moderate exercise/sports 3-5 days/wk)

    Very active = BMR X 1.725 (hard exercise/sports 6-7 days/wk)

    Extr. Active = BMR X 1.9 (hard daily exercise/sports & physical job or

    2 X day training, marathon, football camp,

    contest, etc.)

    Continuing

    HeLd Og LyKkE!

  6. Ok jeg er seriøst ved at flippe helt ud lige nu !

    Jeg ved sku ikke helt hvor jeg skal begynde, men nu prøver vi.

    Jeg er så mega træt af de kommecielle fitness centres overtag og dominans i landet, der er snart ikke nogen centre tilbage som faktisk opfordre til at træne.

    i århus har vi vel 5-7 forskellige koncern centre og man skulle da tro at der var mulighed for at finde bare ET sted hvor de havde en filosofi der gik ud på at man trænede, men det er det ikk !

    Den filosofi de kører med i shitness.dkm, sats, equinox, fitness world, lorte koncern gym nr 5-6 og 7 har jo intet med træning at gøre.. jeg har trænet i samtlige centre i århus og det virker mest af alt som om at de ikke er interesserede i at deres kunder får nogen resultater, bare se det nye koncept crap/crap eller 10/10 som de også kalder sig.

    Ok nogen af centrene har et squat rack og en rimelig mængde jern at tage af, men hele deres filosofi og måden de kører forretningen på er til at græde over.

    Den seneste uge har jeg været rundt og afprøve de forskellige centre og på den uge er følgende sket.

    Jeg var i shitness.dk og træne og da de ikke har et squat rack, måtte jeg være en smule kreativ og samlede mit eget rack. 2 sek. efter kommer den første ansatte hen og beder mig pænt om at sætte tingede på plads for det der må jeg ikke.. jeg spørger hvad det er jeg ikke må.. (jeg havde taget to stole og brugt som rack og så havde jeg to gutter til at stå ved siden af og holde stangen på plads, dertil var der stort set ingen vægt på da hele formålet egentlig var at se hvordan de ville reagere) men den ansatte siger at det kan stolene ikke holde til.

    Jeg sætter stolene på plads igen og tænker lidt videre.. option nr 2. jeg får en gut til at sætte sig på ryggen af mig med en db og så squatter jeg ellers løs (gutten holder fast i noget selvfølgelig) et øjeblik efter står der en anden ansat og påpeger at det der, det kan vi ikke.. jeg spørger hvorfor ik hvortil hun svarer at det er for farligt for de andre rundt omkring os.. øhh der er ikke andre siger jeg til hende.. nej men det kunne der være, vær venlig at stoppe.

    Sidste mulighed, jeg sætter mig under stangen mens den ligger i bænk press stativet og rejser mig op i hvad der vel er en good morning, inden jeg overhovedet kommer igang kommer center chefen og fortæller mig at squat ikke er en øvelse de anderkender i deres center. ØHH HVA ?? WTF snakker du om dumbass, hvorfor så ikke ? jeg har fandme betalt for at træne her idag så skal du ikke komme og fortælle mig hvilke øvelser jeg må og ikke må lave ! det mente han så godt han måtte og så blev jeg venligst bedt om at forlade stedet.

    Sats..

    Jeg er igang med at lave hand stand push ups, da en af de ansatte kommer hen og beder mig holde op. Jeg spørger hvorfor.. hun siger at det har væggen ikke godt af.. forbløffet som jeg er siger jeg instinktivt HVA ? væggen har ikke godt af at du glider dine sko op og ned af den. det er en væg ! den overlever nok.. men ok.

    idet jeg er igang med at lave en kompleks hvor hspu er midt i, løber jeg udenfor og laver mine hspu op af deres cement væg uden tapet.

    I 3 runde af min kompleks stopper de mig på vej ud og beder mig om at enten blive indenfor eller udenfor for alt det her gåen frem og tilbage de gad de ikke..

    Equinox..

    Jeg er igang med at dødløfte da en af de ansatte kommer hen og siger til mig at jeg larmer for meget og at gulvet ikke har godt af at jeg sætter vægten så hårdt ned.

    Jeg siger til manden at jeg ikke sætter den hårdt ned, han viser mig med en db hvordan han gerne vil have jeg skal sætte den ned.. og idioten sagtner farten til 0.0001 km i timen og nærmest lister den ned på jorden så den ikke siger et pip.

    Ok jeg kan godt forstå hvis jeg havde smidt den rundt som var det bumper plates, men come on.. det larmede fandme ikke.. nå men jeg tager mine ting og skrider..

    Fitness world.. DET HER ER KONGEN

    Jeg er igang med at lave pistols, og udover at folk står som forstenede og glor på mig i hoppetal, for det er jo sp mega underligt at lave pistols.. så er der en der påpeger at jeg sveder..

    Øhh ok siger jeg og kigger sært på ham.. der er altså også andre til stede siger manden så hvortil jeg svarer at de så fald burde begynde at træne istedet for at stå og glo på mig.

    Åbenbart er der så en som har klaget over at jeg sveder, så personalet kommer ned og siger at jeg bliver nødt til at træne med et håndklæde og om jeg ikke kunne træne lidt mere alm. for det der

    træning jeg lavede var de ikke helt klar over om de "anderkendte"

    Ok så jeg får en hentydning fordi jeg er nede at træne og jeg så sveder.. godt så.

    kæft hvor svagt.... har ikke oplevet det men har så heller aldrig trænet i et så store centre!

  7. Jeg "arbejder" fra efter aftensmad til jeg går i seng. Hvis jeg ikke får kaffe fungerer jeg ikke. Synes allerede jeg drikker meget kaffe og har ikke synderligt brug for det om morgenen.

    Carbs til morgenmaden: Jeg kan vel bare flække noget musli/havregryn i min ylette?

    Superbrugsen er COOP, right?

    Havregryn er fino i ylette! kunne evt. bruge hvedekild! der er mindre carbs i.. smager fint

  8. Doping er den enest vej til VM i BB og jeg tar det ca hver tredje dag for at blive så stor som jeg er, jeg vil være majet større, måske 90kg hvis jeg kan men det svært da jeg allerede nu er på grænsen af hvad mennesket kan opnå.

    :nonono:

  9. Det er meget patetisk at du igen og igen, fremstiller dig selv som et offer gennem dine 3. persons beskrivelser af dig selv som KZ-fange. Udtrykket blev jo bare brugt på en måde at sige på at du er tynd - meget tynd. Og det er jo sandheden.

    Du kommer farende herind råber op om BB-monstre (på trods af Søren W på ingen måde kan kategoriseres som et - han er dog swole :superman: ) og hvordan du vil skrælle fedt af en i forvejen meget tynd krop. Det her er reaktionen fra en flok folk der synes du er på afveje når du snakker om at blive endnu tyndere med din nuværende fysik in mente (og ganske berettiget). Det her er reaktionen når du siger du er stærk på trods af du tydeligvis ikke har noget nævneværdigt muskelmasse på din krop. Og ja - tynde mennesker kan godt være stærke, men faktum er du ikke laver noget der kan gøre dig stærk (og den salgs ved folk sjovt nok noget om herinde) og alligevel postulerer du gang på gang at du er det.

    Enig!

    Efter hvad jeg kan forstå er ville Jalle bare gerne være så tynd som muligt... hvilket jeg kun kan se ulemper ved både ved Fysiske og det psykiske.

    det er et psykisk problem i mine øjne..

    syntes sku det er lidt synd for dig jalle at have den tanke gang om at blive så tynd som muligt... Prøv at fortælle nogen mennesker som ikke går op i motion osv om dit projekt... Deres svar vil helt sikkert være det samme

  10. Den findes jo på en måde, for man får jo ikke en overvægtig person på 130kg til at lave hård interval løb vel? personen ville med fordel kunne lave lidt rask gang for ikke at overbelaste knæ osv, køre let interval på en cykel. Ergo hans fedtforbræningszone :tongue:

    Det her ville jeg kalde den gamle skrøne. Altså at ens puls skal være mellem dit og dat, ikke under eller over.

    hehe, ja hvis man vejer så meget, er der helt sikkert andre former for cardio end løb som ville være sundest for kroppen.

    Men min mening er nu bare at man skal finde det tidspunkt man har mest energi/lyst/tid til sin cardio, fordi ellers bliver det noget crap i længden... alt det der med hvornår man gør det osv. pisse nedren hvis man ikk lyster nok for det.. men er jo min erfaring erfaring/mening

  11. rask gang i 20 min. lyder da for lidt? altså hvorfor ikk bare lave et styrke trænings program, hvor du så har tid til 30-54 min. cardio efter ?.. kunne evt. være et program hvor du lavede 12 reps, med måske 3-4 set, og du så bare holdte pulsen oppe.. altså ingen lange pauser..

    det jeg gjorde var at løbe ca. 45- 30 min om morgen 3-4 om ugen. også kørte jeg ellers 3-splits hvor jeg satte reps op, samtidig med insentiteten var øget.

    det hjalp virkelig meget.. virkelig lækkert, fordi man føler det hele går meget hurtiger når insentiteten bliver forhøjet!

    alt det der haløj med hvornår og sådan man skal dyrke sin cardio er noget crap at gå efter... gør det der hvor du føler du har tid, så vil du også få meget mere ud af den!!

    men lyder at hård cardio ikke er noget for dig, så kunne du evt. bare lave noget power-walk..

    held og lykke her fra :4thumbup:

  12. Hey alle kloge hatte på mol :tongue:

    skal i gang med noget cut her på mandag, men ved sku ikke lige med min kostplan.. Stats: 20 år hankøn, højde:190 Vægt: 89kg. vil af med 5 kg. :dry: er ikke meget jag skal af med, men ødelagde mit cut sidste sommer, tabte alt alt for meget muskelmasse. gik fra 115-80 i bænk :annoyed:

    jeg styrke træner 5 gange om ugen.. ca 40 min per gang.. jeg er i gang med Stripped Down Hypertrophy :pumpin:

    MEN!!! begynder også på at træne op til marton her på mandag, et løfte jeg agter at holde :bigsmile:

    det er et program jeg har hentet fra i form, løber ca 3 til 4 gange om ugen... starte med 29 km, om ugen og går så op til de 60 om ugen hen af vejen.. er over 26 uger..

    ¨

    Min kost:

    post-14526-1205006163_thumb.jpg

    Vil den passe til mit cut? og min træning ?

    noget helt andet er om den vil ødelægge mit løb?

    ps. ved ikke rigtigt om jeg smider 50g. havregryn oven i, om morgen, også skifter mælken ud med vand.. bare fordi at jeg bliver nød til at være "klar" i hovedet i skolen.. snart eksamner, og det er sku en del jeg skal op til ( HF det sidste år)

    men vill det blive for mange kulhydrater?

    100000000000000 tak :bigsmile:

    mvh Fynolt..

  13. hehe har faktisk stort kørt det samme :laugh:

    og syntes nu ikk det er overkill, syntes heller ikke det er nok med kun 4 gange om ugen..

    med hensyn til 3splits kunne du jo køre:

    3 splits.

    Dag 1: Ben Læg Skulder

    Dag 2: Ryg Biceps Mave

    Dag 3: Bryst Triceps Skuldre

    Dag 4: FRI!

    også det samme igen.

    mit ser sådan her ud:

    Bryst:

    Bænkpres:5sæt, 6-10reps.

    incline bænkpres:6sæt 6-10reps

    cable crossovers:6sæt, 10-12reps

    Dips: 5sæt til failure.

    Ryg

    Front wide-grip chin-ups:6sæt til failure(politi 147 øvelse)

    T-bar rows: 5sæt, 6-10reps (vægt stang op og ned)

    Seated pulley rows: 6sæt, 6-10reps

    Straight-leg deadlift: 6sæt, 15reps(smadre lænd øvelse)

    Ben

    Squats: 6sæt, 8-12 reps

    Leg presses: 6sæt, 8-12 reps

    Leg extensions: 6sæt 12-15reps

    Barbel lunges: 5sæt 15reps (pistol øvelsen med håndvægt)

    Læg:

    Standing Calf Raises 10sæt, 10reps

    Seated calf raises: 8sæt, 15 reps

    one.legged calf raises: 8sæt, 12 reps (med håndvægt)

    Biceps

    Barbel curls:6sæt, 6-10reps

    Seated dumbbell curls:6sæt, 6-10reps

    Dumbbell concentration curls:6sæt, 6-10 reps

    Triceps

    Close-grip bænkpres:6sæt, 6-10reps

    Barbell French press (interior): 6sæt, 10-reps

    One-arm dumbbell triceps extensions(exterior) 6sæt, 6-10

    Skulder:

    Seated barbell presses: 6sæt, 6-10reps

    Lateral raises: (stående) 6sæt, 6-10 reps

    Rear-delt lateral raises:5sæt, 6-10reps

    Cable lateral raises: 5sæt, 10-12

    Mave:

    30min. 2/3 gange om ugen til failure.. øvelserne er lidt af hvert..

    med hensyn til "overkill" tror jeg det er forskelligt fra person til person :bigsmile:

  14. TRÆNINGS PROGRAM

    Bryst:

    Bænkpres:5sæt, 6-10reps.

    incline bænkpres:6sæt 6-10reps

    cable crossovers:6sæt, 10-12reps

    Dips: 5sæt til failure.

    Ryg

    Front wide-grip chin-ups:6sæt til failure

    T-bar rows: 5sæt, 6-10reps

    Seated pulley rows: 6sæt, 6-10reps

    Straight-leg deadlift: 6sæt, 15reps

    Ben

    Squats: 6sæt, 8-12 reps

    Leg presses: 6sæt, 8-12 reps

    Leg extensions: 6sæt 12-15reps

    Barbel lunges: 5sæt 15reps

    Læg:

    Standing Calf Raises 10sæt, 10reps

    Seated calf raises: 8sæt, 15 reps

    one.legged calf raises: 8sæt, 12 reps

    Underarm:

    Wrist curls (underarme på knæ): 4sæt, 10reps

    Reverse barbell curls: 4sæt, 8reps

    Wright roller machine-til udmattelse

    Biceps

    Barbel curls:6sæt, 6-10reps

    Seated dumbbell curls:6sæt, 6-10reps

    Dumbbell concentration curls:6sæt, 6-10 reps

    Triceps

    Close-grip bænkpres:6sæt, 6-10reps

    Barbell French press (interior): 6sæt, 10-reps

    One-arm dumbbell triceps extensions(exterior) 6sæt, 6-10

    Skulder:

    Seated barbell presses: 6sæt, 6-10reps

    Lateral raises: (stående) 6sæt, 6-10 reps

    Rear-delt lateral raises:5sæt, 6-10reps

    Cable lateral raises: 5sæt, 10-12

    Mave:

    30min. 2 gange om ugen til failure.. øvelserne er lidt af hvert

    Så dette program i et blad, ENERGIA, skulle være et program Brad-Pivskid kørte op til optagelserne, til filmen "Troy".. syntes det ser pænt hårdt ud.. nogen der har en ide om hvad I ville gøre hvis det skulle laves om til et 2 splits? og hvilke øvelser som skulle Fjernes/tilføjes

    på forhånd tak :bigsmile:

  15. Skrevet: Man Jan 28, 2008 19:28 Emne: Trænings program. brug for lidt hjælp (cut)

    --------------------------------------------------------------------------------

    Mand, 20 år, vægt:86kg. højde: 190cm. ligger på ca 2700 kcal, skulle meget gerne ned på de 2500kcal, for at få den ønskede "Strandform" Ville gerne være lidt hakked

    Kost ca. Morgen mad= 80g. havregryn, 30g. hvedekild, 30g. prot pulver

    snack= et stykke frugt, æble for det meste.

    Frokost= 126 g. HERKULES fulkorn 150-200g. kylling. hertil en del grønt

    Indentræning= 1 banan

    Eftertræning= 400ml. skummet mælk med prot, 1banan, og lidt gulerødder

    snack frugt=frugt.

    Aftens mad= 300g. magert kød. højst 100 g stivelse, og en masse grønt

    godnat mad= 250 ml. skummet mælk og et æble

    TRÆNINGS PROGRAM

    Bryst:

    Bænkpres:5sæt, 6-10reps.

    incline bænkpres:6sæt 6-10reps

    cable crossovers:6sæt, 10-12reps

    Dips: 5sæt til failure.

    Ryg

    Front wide-grip chin-ups:6sæt til failure

    T-bar rows: 5sæt, 6-10reps

    Seated pulley rows: 6sæt, 6-10reps

    Straight-leg deadlift: 6sæt, 15reps

    Ben

    Squats: 6sæt, 8-12 reps

    Leg presses: 6sæt, 8-12 reps

    Leg extensions: 6sæt 12-15reps

    Barbel lunges: 5sæt 15reps

    Læg:

    Standing Calf Raises 10sæt, 10reps

    Seated calf raises: 8sæt, 15 reps

    one.legged calf raises: 8sæt, 12 reps

    Underarm:

    Wrist curls (underarme på knæ): 4sæt, 10reps

    Reverse barbell curls: 4sæt, 8reps

    Wright roller machine-til udmattelse

    Biceps

    Barbel curls:6sæt, 6-10reps

    Seated dumbbell curls:6sæt, 6-10reps

    Dumbbell concentration curls:6sæt, 6-10 reps

    Triceps

    Close-grip bænkpres:6sæt, 6-10reps

    Barbell French press (interior): 6sæt, 10-reps

    One-arm dumbbell triceps extensions(exterior) 6sæt, 6-10

    Skulder:

    Seated barbell presses: 6sæt, 6-10reps

    Lateral raises: (stående) 6sæt, 6-10 reps

    Rear-delt lateral raises:5sæt, 6-10reps

    Cable lateral raises: 5sæt, 10-12

    Mave:

    30min. 2 gange om ugen til failure.. øvelserne er lidt af hvert..

    3 splits.

    Dag 1: Ben Læg Skulder

    Dag 2: Ryg Biceps Underarm Mave

    Dag 3: Bryst Triceps

    Altså 3 trænings dage efterfulgt af en hviledag.

    løber også 3-4 gange om ugen, ca en halv times tid.

    skulle være min vej til sommer formen

    ville gerne høre jeres mening om selve programmet ris/ros...

    nået i ville tilføje/smide på?

    Tak på forhånd!

  16. Hey alle på mol.. mangler lidt kritik osv. medhensyn til min kost.. styrke træner 5 gange om ugen, løber ca 2-3 gange, men håber, altså HÅBER lidt på at jeg kan komme op på de 5 gange om ugen med mit løb, sådan så jeg gør det inden skole :bigsmile: (mit sidste år på HF)

    jeg er mand, 190cm høj og ligger inde med en kamp vægt på 87-88 kilo.. ved ikke hvad min fedt% er på.. har styrke trænet 4 år, ( er lige rundet de 120kilo i bænk i dag :superman: )

    Morgen mad= 80g. havregryn, 30g. hvedekild, 30g. prot pulver

    snack= et stykke frugt, æble for det meste.

    Frokost= 126 g. HERKULES fulkorn 150-200g. kylling. hertil en del grønt

    Indentræning= 1 banan

    Eftertræning= 400ml. skummet mælk med prot, 1banan, og lidt gulerødder

    snack frugt=frugt.

    Aftens mad= 300g. magert kød. højst 100 g stivelse, og en masse grønt

    godnat mad= 250 ml. skummet mælk og et æble

    går i byen hver 3 weekend, eller måske hver 2.. men spiser ikke mere eller mindre af den grund.. håber ikke det får den store indflydelse..

    jeg tror at det ligger mellem 2600kcal eller ligende.. det er ikke det helt store vægttab jeg skal have gang i men vil altså bare have flad mave, regner med at smide højest 6 kilo eller sådan.. min muskel masse skal sku ikk ryge nogen steder :bigsmile:

    skal se om jeg kan få det smidt ind i et kcal program her senere

    men ser det helt forkert ud ??

  17. efter min mening kommer det næsten på kanten med den hippokratiske ed at operere på et fysisk fungerende menneske når årsagen til problemet er dovenskab og/eller mangel på rygrad.

    lang tid siden da mine 3 brødre og jeg ikke var mere end de 5 år, blev min mor nød til at stå op omkring de 5 om morgen og løbe derefter styrke træne.. hun nåede at komme hjem til at kunne sende os i skole.. og hun var ikke overvægtig elsker bare sin motion.. giver ARMADA ret.. det er mangel på vilje..

  18. har aldrig løbet mere end 15km hehe.. men løb 6km på 19min, :superman: løber selv ca 3 gange om ugen..

    kunne altså også bare være en dårlig periode, eller lig. har selv haft det sådan nogen gange, men går over.. eller måske overtræning ??

  19. Heya alle (kloge) hovder her på mol..

    har snart trænet i 5 år (styrketræning) og elsker det, går til boksning ved siden af..

    har altid interesseret mig for træning/kost lige siden jeg kan huske...

    det jeg faktisk bare ville høre om hvor i har fået alt jeres guddommelige viden fra?? er det fra universiteter ? mange her fra som læser idræt og sundhed? hvis ja, hvor svært er det rent fagligt? :blink: ( er på mit sidste år i gym)

    har læst lidt bøger angående kost og sådan men det er de går slet ikke nok i dybden efter min mening. der var en som hed HOOKED, men handlede mere om afhængiheden af træning..

    kunne også være lækkert hvis i kunne smide nogen links til gode artikler, eller måske andre gode bøger som kan gøre mig klogere?

    i skal have tak for jeres tid :bigsmile:

  20. Jeg er i den situation at jeg er ved at cutte, stille og roligt med et kalorie underskud på 300-400 pr dag. Det går efter planen har smidt ca 2 kg de sidste 2 mrd og er nu nede på en fedtprocent på ca 8 %. Fedttabet er hovedsageligt kommet af at jeg er begyndt at dyrke mere cardiotræning. Har fordoblet min cardio fra 2 træningspas om ugen til nu 4 pas (30-60 min løb eller spinning). Træner desuden 4-5 gange styrketræning om ugen som jeg altid har gjort, ikke vanvittig hård træning, men med moderat vægt.

    Det sidste stykke tid, er jeg til en del irritation efterhånden blevet bombarderet med kommentarer ud i træningscentret á la disse : Du ser syg ud, du skal til at passe på inden du bliver alvorligt syg : din krop kan ikke holde til det du udsætter den for : Vi er urolige for dig, du ender med at skade dig selv, både fysisk og psykisk.

    Min kost har ikke ændret sig det helt vilde efter jeg er begyndt på mit cut. Eneste forskel er at jeg holder mig fra chips, junkfood, alkohol, kage, slik .Spiser stadig rigeligt og jeg er aldrig sulten, får min "sunde fedt, masser af proteiner, kulhydrater, fibre, glutamin o.s.v så kan ikke rigtig forstå deres kommentarer og bekymring.

    Her langt om længe kommer mit spørgsmål så :

    Er det usundt at gøre som jeg gør ? (synes tværdigmod af jeg gør det helt efter "bogen") og er der en bestemt grænse for hvornår en lav fedtprocent ikke mere er sundt for kroppen (er godt klar over at det ikke er sundt hele tiden at rende rundt med en på 3-4 %) men er en på 6-7 % desideret "sundhedsfarlig"

    Mig :

    188 cm

    82,5 kg

    Har trænet i ca. 10 år

    med hensyn til det de siger i dit center, har jeg prøvet det samme.. men begyndte også at spise mer der, men var altså ikke pga. dem men fordi jeg havde søvn besvær og var meget træt, plus jeg frøs rigtigt meget. Fik også at vide af min kærste/familie/venner at jeg var meget sur og sådan.. syntes du skal prøve at finde ud af hvad din krop syntes og ikke dit hoved..

    men godt nytår, og held og lykke!! :bigsmile: