tppj84

Medlemmer
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tppj84

  1. Det gør mig i hvert fald meget mere rolig :) Jeg får stress af at vente og ikke vide om der sker noget. Synes jeg bliver ved med at have ondt. Det eneste jeg laver er at går på arbejde hvor jeg er stillesiddende. Jeg dyrker intet ved siden af for at holde den så meget i ro som overhovedet muligt :)

    Jeg er personligt ikke kommet helt over min skade i svangsene/hæl endnu, men kunne mærke en klar fremgang efter 4-5 ganges behandling. Så nu bliver der sparet lidt sammen, så jeg kan få de sidste behandlinger.:)

    Og jeg kan godt følge dig i det du beskriver vedr. tålmodighed osv., det er mega frustrerende at man ikke bare kan få det ordnet, så man kan komme videre. Hehe.

  2. Hej

    Jeg ville høre om der er nogen der har haft succes med Shockwave behandling, når der har været svangsenebetændelse dér, eller bare haft en irritation?

    /Bagster

    Jeg har gode erfaringer med behandling med shockbølger af betændelse i svangsene og hæl. Det tager tid, men vær tålmodig. Det kan ihvertfald ikke skade at give det et forsøg:)

  3. Hej.

    Mit spørgsmål går på, om det er hensigtsmæssigt at indtage min protein og kulhydrat umiddelbart efter styrketræningen, på trods af jeg cardiotræner 30 min efterfølgende...? Eller vil det være bedre at vente til hele træningen er ovre?

    Hilsen Thomas

  4. Jeg sælger et par MBT-sko M. Walk Black, se link:

    http://www.shoeslist.com/images/mbt-shoes/MBT-M-Walk-black-red.jpg

    De er stort set ubrugte. Jeg købte dem sommeren 2008, og har gået med dem under fem gange, og kun på asfalt.

    Der medfølger desuden to forskellige behandlingsprodukter til hhv. sålen og overdelen, samt kvittering.

    De er størrelse 46 1/3.

    Jeg starter med at udbyde dem for 600,00, men er villig til at forhandle. :wink:

    Med venlig hilsen Thomas J.

  5. Der findes både nuværende betjente, samt adskillige der træner op til prøverne her på MOL. De har bl.a. deres helt egen tråd hvor de diskuterer adgangskravene. Læs den her:

    La Policia @ MOL

    :smile:

    Hej igen.

    Tak for det hurtige svar. Det var dog ikke så meget træningen, og optagelsesprøven jeg er i tvil om, men mere hvilke "strabadser" man kan møde under uddannelsen/ på skolen.... :blush:

    -Thomas

  6. Hej mol-brugere.

    Jeg ville høre om der er nogle, som går på politiskolen, netop nu, og som evt kunne beskrive hvor meget fysisk aktivitet der er på selve skolen. Jeg har nogle små problemer med min højre fod, og vil derfor ikke søge, før jeg er rimelig sikker på at jeg kan gennemføre forløbet.

    Så hvor hårdt er det, og hvilke aktiviteter er det..? Beskriv gerne en gennemsnits uge.

    Håber på svar.

    Mvh.

    Thomas

  7. Hejsa!

    Er der en venlig sjæl, der kan fortælle mig, hvor jeg kan bestille et abonnement på magasinet Men's Health på Internettet?

    Jeg har søgt under "Subscribe" på magasinets hjemmeside, men hér kan man - tilsyneladende - kun bestille bladet, såfremt man er bosidende i USA eller Canada.

    Når man kan købe bladet i eksempelvis lufthavnen, så må det da være muligt at bestille det direkte?

    På forhånd tak for hjælpen!

    FlopHouse

    Prøv at gå ind på subscribe, også helt ned i bunden. Der står:"To subscribe to Men's Health outside the US and Canada, click here"...

    Kan godt forstå dig. Fedt magasin...

  8. Træning er altid sundt, uanset formen, men med henblik på muskelmasse og til dels styrke vil det ikke give de store resultater.

    Det vil forbrænde fedt ja, men det er ikke en optimal træningsform med henblik på fedtforbrænding.

    Okay. Jeg ville imdilertid også kombinere det med noget cardio-træning.. Men tak for svaret.

  9. Hey

    Jeg har et spørgsmål.

    Hvilken påvirkning har det på kroppen, hvis man vægttræner ex. 4 gange om ugen, og ikke nødvendigvis får nok protein samt kcal, men dog generelt spiser sundt.

    Altså vil det være spildt træning, eller styrker det led og senere, og forbrænder fedt... Eller hvad.?

    -Thomas

  10. Jeg ved ikke om det findes. Der står manualen noget om, at knapperne er "træge", så de ikke trykkes ved uheld. Det kunne tyde på, at de har anvendt denne "mekaniske" løsning.

    Ja, det læste jeg mig også frem til. Der er bare det, at hvergang jeg tager rygsæk eller en jakke på, bliver nogle af knapperne ramt, og uret går ind i en af menuerne.. Lidt irriterende, kunne have været rart med knaplås. :dry:

    -Thomas

  11. Hej alle.

    Jeg har fået konstateret noget, som hedder Mortons fod. Er der nogle der kender denne lidelse, og hvis ja; hvad kan man gøre for at komme over det.? Jeg har bl.a. smerte under hælen, samt langs senen der går fra hælebenet, og ud til storetåen...

    Håber at der er nogle kloge hoveder, der kan hjælpe. :bigsmile:

    Med venlig hilsen

    Thomas

  12. Man spiser 5 måltider i døgnet (+ det løse) og sover stort set hele tiden fra fredag sent eftermiddag til mandag morgen

    Så Det vil sige, at man kan træne hårdt mandag til fredag, givetvis hverken få søvn eller mad nok, også indhente det hele, hvad angår mad og søvn i weekenden..? Hmm, okay, det troede jeg ikke var muligt..?!

  13. Stort set det hele.

    Der er nok ikke mange jægere/frøer der ikke har opbygget styrke/udholdenhed under deres aspirant-tid.

    Jeg kender i hver fald ikke nogen.

    Okay, men så er mit spørgsmål, hvordan kan det lade sig gøre, hvis man formoder at man i aspiranttiden ikke får optimal kost og søvn..? Desuden træner de vel også hver dag i form af fysiskebeløninger..?!

    Jeg spørger fordi jeg undrer mig.

  14. Hej alle sammen.

    Kan man opbygge muskeludholdenhed og være i kcal-underskud.? Jeg mener bare, at hvis man ex skal starte i jgk eller fkp, og har opbygget sig en hvis udholdenhed, og man så bliver smidt ud i aspiranten, så kan man vel ikke bibeholde sin udholdenhed, med mindre man får nok protein, kulhydrat og kcal. Altså må man under aspiranten ikke kunne opbygge styrken... Er det ikke sandt.??!

    Thomas J.

  15. Som overskriften antyder, så er det et par sorte mbt-sko, som jeg gerne vil sælge.

    De har været brugt 5 gange, så de er så gode som nye. Jeg betalte 1695,00 for dem, så et bud i omegnen af 1000 kr mener jeg er rimeligt, jeg er dog til at forhandle med. Størrelsen er 46 1/3 eller US 12.

    Det er den der hedder M Walk black: http://www.swissmasai.dk/Products.aspx

    Hvis dette har interesse, så smid en besked.

    Mvh.

    Thomas Jensen

  16. Hej.

    Jeg skal til at købe ny cykel, men jeg står i et stort dilemma. Jeg har planlagt et budget der maks hedder 7000. Jeg skal bruge en god solid cykel, uden for meget vedligehold. Er der nogle, som har erfaringer, som de vil dele.??

    Desuden havde jeg overvejet en mtb, men er ikke sikker på at jeg til den pris, kan få noget der holder, altså også til nogle gode/voldsomme ture i skoven..?! Hvad siger i?

    Mvh.

    Thomas Jensen