Nymand

Medlemmer
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nymand

  1. Harry, nu ”reklamerer” jeg ikke for noget produkt, men svare bare på hvilket proteintilskud jeg bruger…..og fordi man ikke bare lige kan vade ind i Føtex og købe det, er det jo ikke ensbetydende med man ikke kan anskaffe det – sådan er det jo med mange ting…… det kræver såmænd bare en lille smule fantasi. :baby:

  2. Ak ja, de kære små. Jeg har erfaret fra en upålidelig kilde, at de små i forsøget har vist en udpræget tendens til at ville dødløfte, squatte, og bænkpresse alt hvad de kommer i nærheden af :w00t: .

    Fra en anden total utroværdig kilde, har jeg hørt at de smås præsentationer skulle være så imponerende, at TJ er blevet set nærmest støvsuge forretningerne, i og omkring Århus for modermælkserstatning :tongue: .

    PS. Du bør kunne finde dem på nettet.

  3. Nu håber jeg ikke, at jeg støder MOL´s politik omkring reklame, med dette indlæg :( .... Hvis jeg gør undskylder jeg mange gange.

    De 2 omtalte produkter Arla og Carbelac 90+ WPI, kan desværre endnu ikke købes af private :angry: , man skal altså ”kende” nogen.

    Derimod skulle det ikke være så svært at få fat i Arla´s Lacprodan 80 WPC og Carbelac 80 WPC. De to produkter indeholder dog ret meget fedt, omkring 8 %, og en del laktose 6 %, mener jeg.

    De forhandles af de fleste foderstationer/forretninger, og jeg har endnu ikke hørt om nogen der kommer et smut forbi, ikke lige kan få lov til at købe en 20 kg. Sæk. ( mindstekøb ). Prisen bør være omkring 40 – 45 kr. pr. kg. + moms. B)

  4. Kender det godt Crawdaddy, faktisk er det et rigtigt godt produkt. Men hvis du har mulighed for det, så prøv at få fat i det der hedder Carbelac Isolac 90+ WPI. Det indeholder over 90% valle og kun 1 % fedt, og er et af de bedste WPI produkter der findes på markedet. :w00t:

  5. ”Åhh - kære Nymand - er du blottet for humør. Reklamen for ARLA - Hallo "Det er jo helt viiiildt og bla bla"

    Nej da, jeg har skam meget humor :D :lol: – jeg forstod bare ikke hvad du mente, jeg ser sgu ikke så meget TV – og da slæt ikke reklame….. mest fordi jeg hverken bruger hygiejnebind, køre med DSB, eller læser blivfyldtmedløgnfortolvkroneravisen (EB) :rolleyes:

    ”Mig bekendt, så er det produkt du er inde på der et valle(-affald-)rå-produkt, dvs du har et varmebehandlet og rimeligt fedtholdigt produkt, der smager af uhggg. Jeg kender en landmand, der benytter (måske) selvsamme produkt til hans grise - som supplement - velbekommen!!”

    Nej, det ikke det samme produkt vi taler om. Det du omtaler er LACPRODAN 80. Det er dog ikke et ”affalds produkt”, men et Microfiltered Ion-exchanged WPC , der rigtigt nok bruges til dyrefoder, men også i fødevareindustrien. Det indeholder dog lidt for meget fedt (8 %) efter min smag. Men fremstillingsprocessen og aminosyreprofilen er helt i top, og hvis du kan få noget af den landmand du kender ville jeg gøre det hvis jeg var dig – det er helt sikket lige så godt, som det du spiser nu. Smagen…. Ja, men sådan smager rent valle protein, jeg syntes nu at smagen og konsistensen minder meget om det flødepulver som nogen ødelægger deres kaffe med, man kan dog lige smutte ned i SuperBrugsen og købe 1 kg. Fedtfattigt kakaopulver (19 kr.) og blande i 3 kg. Protein, så har du den bedste smag du nogensinde har prøvet. :tongue:

    JS>

    ”Må man spørge til ekstraktionsprocessen?”

    Ja, selvfølgelig må du da det. :lol:

    ”Er det ion-exchanged, microfiltreret, krydsflydt, osv. - eller taler vi om varme og eller kemikalieekstrakheret valle?”

    Det produkt jeg bruger er.: PURE CROSS FLOW MICROFILTRED AND ION-EXCHANGED 90+ WPI.

    Der bruges en keramisk (ikke kemisk proces).

    Den gamle metode med kemisk filtrering og tørring ved høj varme, bruges stort set ikke nogen steder mere. Der er i øjeblikket en enorm efterspørgselen på protein, og især kvalitets protein på verdensmarkedet, og man har ikke længere råd til at ødelægge proteinet som man gjorde før med de ”gamle processer”

    Produktet jeg bruger er set samme som de fleste ”mellemhandlere” køber hjem, tilsætter noget smag, smider det i en spand, knalder en etiket på – og hvor det nu fremgår at proteinet nu lige pludseligt har fået overnaturlige egenskaber.

    Jeg køber ikke proteinet hos Arla fordi det er billigt, men fordi jeg bestemt ikke stoler på disse mellemhandleres ”videre forarbejdning” af produktet – og da slet ikke hvad de skriver på den etikette til 2 kr. de knalder på bøtterne. Der er simpelthen INGEN kontrol med dem…..overhovedet. :devil::devil:

    Derimod ved jeg at der er streng kontrol på det produkt jeg indtager. B)

  6. "Det er jo helt viiiildt - ARLA protein til 60 kr."

    Æhh, hvad mener du Harry :confused2:

    Det koster det sgu. Jeg betaler ca. 60 kr. pr. kilo valle protein 90+ hos Arla Foods , og så får jeg en aminosyreprofil og varedeklaration som man kan stole på – hvilket nok vil være noget naiv, hvis man køber sit protein hos den skov af mellemhandlere (som ynder at kalde sig ”producenter”) der skyder op alle vegne. :D

  7. OK, men

    ”Og jeg sluttede til sidst af med, at prisen er det bedste parameter at sammenligne på...”

    Hvis prisen er det eneste parameter du og mange andre vælge sin protein efter, hvorfor køber i så hos mellemhandlerne, og ikke direkte hos producenterne??. Hos Arla kan man købe 1 Kg. Protein for omkring 45 – 60 kr. – alt efter kvalitet.

    (var der nogen som sagde selektiv læsning... Nymand?)

    Hæ hæ – hvad i alverden mener du :o :rolleyes: :lol:

  8. cilius>

    Jeg skrev i et tidligere indlæg i denne tråd, at jeg savende en aminosyreprofil på VIKING, fordi det ikke står på deres produkt, og heller ikke på deres side.

    Til det svare du.:

    ”Hvad vil du bruge aminosyre profilen til? Har du estimeret (på mirakuløs vis) din egen personlige optimale aminosyreprofil, så du parrer den fra dit proteinpulver, med dem fra resten af dit proteinindtag?”

    Nu skriver du.:

    ”man bliver simpelthen nødt til at sætte sig ned og sammenligne proteinindhold og anominosyre sammensætninger - såre simpelt.”

    Hvorfor fanden vil du nu sameligne aminosyreprofiler, når du mener overstående??? :retard:

  9. "Økonomiske produkter som f.eks. DANLAB og VIKING ankommer med en certificeret "indholdsfortegnelse" fra det gigantmejeri, der leverer råmaterialet, så her kan man godt føle sig ret sikker på sandhedsværdien!"

    Øhhh, ikke VIKING, det ankommer såmænd i en hvid gulvspand, uden nogen som helst beskrivelse af indholdet af nogen art. Man kan så læse lidt om produktet på deres side, der mangler dog en typisk aminosyreprofil – alligevel har jeg valgt at ”tro” på deres produkt B) .

  10. JS>

    Ja, det er jo en nem og enkelt måde at gøre det på. Hvad med de dage du træner/har fri, juster du dit kalorieindtag efter det ? eller køre du derudaf med samme energiindtag – hvorved du jo også kommer til at Zig-Zagge mellem kalorieover/underskud.

  11. Denne her bruger jeg selv, hvis jeg har lidt travlt, og det også skal være sundt.

    1 dåse tun.

    300g blandet frosne grøntsager.

    ½ L skummetmælk

    Udo´s

    Det hele blændes sammen, og nydes med stor velbehag, smager ikke dårligt…..nærmest lidt mærkeligt :rolleyes:

  12. Jast>

    Eftersom du nu har postet i styrke foraet, kunne jeg godt tænke mig om du (Nymand) kunne fortælle lidt om overførligheden til dødløft og squat. Har du øget din vægt i de to løft efterfølgende? isåfald hvor meget

    Du har ret, forkert fora. Men nu er det jo altid morsomt at se styrkebøfferne fare frem og råbe SQUAT, ligemeget om man har spurgt om en god øvelse til Biceps, et middel mod hårtab :rolleyes: , eller kommer til at sige noget "ondt" om SQ/DL. Nu har jeg ikke prøvet min 1RM men 5RM i DL og SQ. I DL var det + 15 kg. Og i SQ +10 kg på 8 uger. Så nogen overførlighed er der.

    Thomas J>

    En trap-bar er et udemærket supplement til alm. squat og dødløft. Men det er direkte latterligt og ignorant at kalde squat og dødløft for isolationsøvelser

    Der skulle nok have været en :D i denne linje.

    Den aktiverer IKKE flere muskler en squat og dødløft gør, og den erstatter dem IKKE på nogen måde. Faktisk smider den vægten mere ind i dit tyngdefelt, og det giver større tilpasningsmuligheder i benene, men IKKE i ryggen.

    Faktisk er man ikke i tvivl om at man har fået trænet både ben og ryg med denne øvelse – en hel del mere end jeg nogensinde har oplevet ved alm. DL og SQ. Nu kan man jo også flytte stangen lidt frem eller tilbage, alt efter vor meget man ønsker at ramme ryggen.

    Uanset hvordan du vender og drejer det, så er det ikke en erstatning for squat og dødløft. Det er og bliver et supplement. Specielt hvis man er styrkeløfter. Så er der ikke nogen vej uden om de 2 kongeøvelser.

    Jo, der er :) - men nok ikke hvis man er SL, hvor man jo SKAL rende rundt mad en stang på nakken. Øvelsen henvender sig ganske rigtigt nok mest til dem der træner for hypertrofi – men jeg kan da lige nævne at i Spanien holdes der konkurrencer hvor dette løft indgår. Så hvem ved, måske står du selv :tongue: en dag og træner med sådan en powerbar, som de kalder den i Spanien.

  13. Jeg har et helt nyt Dansk kostudregningsprogram til salg hvis nogen skulle være interesseret.

    Det drejer sig om Dankost sport. Programmet kan stort set alt.

    Normalt koster det 500 kr. men jeg vil sælge det for 250.-

    Se mere på dankost.dk

  14. Jeg så den første gang i et center i Spanien, hvor stort set alle træner med denne stang i stedet for alm. DL og SQ, men har købt min egen nu hvor jeg er i Danmark.

    Jeg kan garanterer dig for at den erstatter DL og SQ (og mere til ) – hvis man da ikke lige skal stå med en stang på nakken.

  15. Efter at jeg de sidste 2 mdr. har trænet med denne her (se fil), er Dødløft og Squat blevet nogle uinterssante og ligegyldige – ja, nærmest latterlige isolationsøvelser. Det er helt vildt hvad man kan læsse på af kg på denne stang.

    Da jeg så den første gang syntes jeg at det var noget værre pis, men jeg kunne dog godt se det smarte i at træne de 2 øvelser på en gang, så jeg måtte lige prøve.

    Jeg var ellers vildt ”bidt” af Squat og Dødløtf, men det har godt nok ændret sig, min krop er nærmest eksploderet – især mine ben og nedre ryg, siden jeg begyndte på denne øvelse.

    Er der andre der har prøvet/bruger denne super øvelse?.

    Dok1.doc

  16. OK , så er jeg med.

    Men hvis jeg kigger på min egen kost, og skulle fjerne 30-40g fedt om dagen, for så at supplere med Udo´s, ville min kost sgu blive noget "tam" - og så skulle jeg jo alligevel spise fed fisk 2-3 gange om ugen eller indtage fiskeolie.

    Så jeg ville nok vælge det du beskriver i nr.1 - og så sørge for fedtindtaget kommer fra rimelige gode kilder.

  17. Claus B >

    I hvilken ALDI kan du købe Lekaform´s fiskeolie så billigt ?. Jeg har prøvet 2 steder, men de havde dem ikke, og på Lekaform´s hjemmeside skriver de at 120 stk. koster 149 kr.

    Så det ville sgu være fedt hvis du lige gad at skrive hvor du køber dem - for til den pris, skal der dælme handles ind :w00t:

    P.S

    Er du samme Claus B der skriver på EI?