Zeazer

Medlemmer
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Zeazer

  1. Det er sjovt som folk søger den hellige gral indenfor træning. Det er spildt krudt at overkomplicere tingene; work hard, eat hard, gain hard ;-) (lame I know, men ikke helt usandt).

    Men som der bliver sagt, når du nu alligevel har betalt manden penge, så følg programmet og se hvor det fører dig hen. I sidste ende er programmet irrelevant hvis du ikke spiser nok eller slacker med træningen ;-)

  2. Så skift læge, hvis du får samme svar er det nok et psykisk problem.

    Kan godt forstå at du ikke vil være bloated, men dude 53kg til 173cm er sgu i underkanten, er du veltrænet med meget lav fed%?

    lol dude, man kan da aldrig nogensinde være veltrænet med de stats - nærmere underernæret.

  3. Det er min erfaring at man skal passe på med, at blive alt for pertentlig med kosten. Det viser sig trods alt hurtigt, om du tager på eller taber dig. Lad spejlet være den guidende faktor og ikke vægten. Hvis du er tilfreds med det du ser i spejlet, så er det vel egentlig lige meget, hvad vægten siger.

    Som det allerede er oplyst, skal du sørge for en fornuftig fordeling mellem prot, carbs og fedt. Gennemgående en cut periode, hvor du ønsker at tabe fedt, men samtidig bevare mest mulig muskelmasse, er det en god ide med højere proteinindtag, end normalvis.

    Under cut fungerer det godt for mig, blot at skære ned på mit kulhydratindtag og skrue lidt op for proteindtaget. Derefter lader jeg spejlet fortælle mig, hvorvidt jeg har behov for et større kulhydratindtag, et mindre osv.

    Frugt som mellemmåltid er i sig selv ikke særlig brugbart, men hvis du eksempelvis supplerer med en håndfuld mandler (som er rige på fibre, sundt fedt og proteiner), så er det et ganske fornuftigt mellemmåltid. Proteinpulver er også en ganske fin og nem måde at skrue op for proteinindtaget. Sørg for en ligelig fordelt mængde prot, carbs og fedt, fordelt over hele dagen. Det ender med omkring 6 måltider, hvis du spiser ca. hver 3 time.

    Håber det kan bruges.

  4. Hej Kenoo

    Der er en række oplysninger, som ville være rare at have, ift. at kunne besvare dine spørgsmål;

    - Ved du hvad din fedt % er på?

    - Hvad vil du opnå; styrke, masse, lav fedt % osv?

    Umiddelbart vil jeg sige, at med en kampvægt på 79kg, fordelt på 185cm, at du vil blive noget "splejset", hvis du ligefrem går på slankekur.

    Vh

  5. Hej

    Jeg vil efterhånden gerne have en flot mave til sommer, men tror jeg skal guides lidt i den rigtige retning.

    Mener selv, at jeg allerede er i nogenlunde form - har lidt mavefedt, men det skal jeg finde ud af, hvordan jeg bedst kommer af med. Cykler 10km dagligt, men det tror jeg nu ikke gør det store.

    Er 18 år, 183 høj, vægten er jeg lidt usikker på, men tror at det er omkring 78kg.

    Har trænet i et par måneder, primært rettet mod maven, men har også fået bryst/arme/ryg med i træningen.

    Maven træner jeg således:

    - alm crunches (100%) 8 reps

    - alm cruches (50%) 8 reps

    - skrå crunches uden vægt ("cykeløvelse") til død

    - alm crunches uden vægt til død

    - side planks på begge sider til død

    Ved 100% har jeg 5kg bag hovedet og ved 50% har jeg så 2,5.

    Min kost ser således ud:

    Morgen: Yoghurt eller havregrød (ganske almindelige havregryn med vand henover og så i mikroovnen i 2 minutter og MEGET lidt sukker på) + en kop kaffe

    Middag: 2 stykker rugbrød med pålæg (ikke noget fedtet a la remolade/ristede løg osv.) + en halv liter mathilde kakao

    Eftermiddag: En bolle af en slags

    Aften: Hvad der lige står på menuen. Plejer ikke at være helt galt.

    En gang imellem kan der desværre godt snige sig en burger fra McD ind - det skal jeg nok vænne mig af med.

    Derudover skal jeg vel spise mere i løbet af dagen? Altså splitte op i små måltider (6 måltider med 2 timers mellemrum?).

    Da jeg har trænet i et par måneder nu og opbygget lidt muskelmasse skal jeg vel i gang med cut nu her? Er det så noget løb jeg skal ud i?

    Ser således ud pr. dags dato:

    80176489.jpg

    Glæder mig til at høre jeres input, og om hvad jeg helt præcist skal gøre mht. træning og kost. :) På forhånd tak.

    78kg, fordelt på 183 cm, det er altså ikke "cut materiale". Få noget mere masse på, før du overvejer at cutte ned. Det er fuldstændig absurd, at ville cutte ned efter blot et par måneders træning. Den smule muskelmasse du har gainet, vil du højst sandsynligt tabe igen - hvem gider være en splejs med sixpack ;-)..

    De maveøvelser du har listet; kører du 1 sæt i hver øvelse?

    Det lader ikke til, at du har indhentet generel info om træning, så der ville jeg helt sikkert starte. www.bodybuilding.dk har nogle fremragende artikler, som giver et godt indblik i "the basics" om kost, program osv..

    Det kunne være interessant at se hvilket program du kører efter, der kunne nok tweakes lidt på det.

  6. Hold kæft, hvor føler jeg mig til grin :mad: . Hvis det er tilfældet, at trådstarter er en "fiktiv person", så er det da den sygeste form for humor jeg længe har oplevet. Nå, men så er trådstarter da syg i hovedet, om ikke på den ene måde, så på den anden.

    HB

    Det er da meget underholdende. Efter min mening er det ret tydeligt at han troller, men det er mange års erfaring der afslører det:P

  7. jeg er meget svejrygget så jeg bliver nød til at løfte benene/røven for at ligger med min lænd.. så jeg ligger kun på ryggen og jeg har en temlig dårlig teknik.

    men hvor meget kan du bænke når du ligger som du nu gør.

    hilsen Bezk

    Hmm, jeg var ellers under den overbevisning, at en let bue (med røven i sædet og samlede skuldre), var den ideelle måde at løfte. Hvem kan sprede lidt lys over dette?

  8. Hej, Jeg er netop begyndt på et nyt fullbodyprogram. Synes allerede det giver godt. Vil lige poste programmet, så kan i sige hvad i synes om det:

    Man og Fre:

    1.Squat: 4 x 6-8 gentagelser

    2.Bænkpres: 4 x 6-8 gentagelser

    3.Militærpres: 4 x 6-8 gentagelser

    4.Bent over rows: 4 x 6-8 gentagelser

    5.Chinups/smalt underhåndsgreb: 4 x 6-8 gentagelser m. belastning

    6.Dips: 4 x 6-8 gentagelser m. belastning

    Ons

    1.Dødløft: 4 x 6-8 gentagelser

    2.Skrå bænkpres: 4 x 6-8 gentagelser

    3.Siddende skulderpres m. håndvægte: 4 x 10-15 gentagelser

    4.Siddende cabel rowing: 4 x 6-8 gentagelser

    5.Pullups/bredt overhåndsgreb: 6-8 gentagelser m. belastning

    6.Fransk pres: 4 x 6-8 gentagelser

    Synes det ser godt ud, men ville umiddelbart skifte mellem træning A/B, således at du en uge kører 2 X squat og anden uge 2 X dødløft.