ukulele

Medlemmer
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ukulele

  1. Hvis du har løbet i flere år, kan jeg ærlig talt ikke forstå hvorfor du ikke kan løbe 3,7 km uden pauser? Med jeg ville egentlig også bare gøre opmærksom på, at der hver onsdag kl 18 er fortræning til Marselisløbet fra Tangkrogen. Man løber automatisk lidt længere/hurtigere (alt efter hvad ens mål er) når der er andre tilstede ;-)

  2. 1. Hvis det er en VLCD, så er det en fuldstændig absurd metode at tabe sig på, hvis man er alt andet end sygeligt overvægtig.

    2. Hvis det ikke er en VLCD, bør man ikke cutte så meget i sin diæt, at man kommer under den kaloriemængde jeg angav, hvilket vel ca. er 2500kcal pr. dag for en aktiv person.

    Hvis jeg skal være ærlig, så er jeg egentlig pænt ligeglad med din oplevelse af et medicinsk forsøg. No offence, men medmindre du kan fremlægge en rapport om de specifikke omstændigheder, så kan jeg ikke rigtig bruge til noget, 'at du altså tabte 17 kg på 8 uger'. Altså, jeg kan også tabe 17 kg på 8 uger. Jeg kan tabe 17 kg på 10 minutter, hvis jeg bare har en sav og noget morfin.

    Forstå mig ret; det kan godt være, at du har et godt liv i dag og fred være med det. Endda tillykke være med det. Men, det er ikke Nupo's skyld. Det er din ændrede livsstils skyld. At du har tabt 20 adskellige kg ved at tælle kalorier og dyrke motion; DET er årsagen til dit vægttab. Havde du ikke tabt de første 1700kg på 8 uger, så havde du sikkert tabt dem sammen med de 20 på en smule længere tid.

    For nej; du tabte IKKE 17 kg ren fedtmasse på 8 uger, uanset hvor mange scanninger du har set. Det er fysiologisk umuligt kun at tabe fedt, så derfor får du et stort fedt kryds i min bog, hvad angår troværdighed, på baggrund af den uduelige fortolkning af et vægttab. I am so sorry.

    I øvrigt er et måltid der indeholder dét du siger, ganske udemærket. Men, sådan ser varedeklaratonen ikke ud på Nupo.

    Hvis jeg skal være ærlig, er jeg egentlig også pænt ligeglad med at du ikke tror på mig. Selvfølgelig kunne jeg også have tabt mig på andre måder, og selvfølgelig kan man ikke holde vægttabet hvis man ikke ændrer sin livsstil. Det skriver producenten også meget tydeligt. Men jeg kan ikke løbe fra, at det har fungeret for mig, og det har jeg ikke noget imod at fortælle folk.

    Ang. varedeklarationen: den ser da sådan ud? Det var aspargessuppen jeg kiggede på; der er vist lidt variation, f.eks. indeholder Cafe Latte 107 kcal, 13,1 g protein, 9,3 g kulhydrat, 1,8g fedt og 3,8g kostfibre. Og indholdet af vitaminer og mineraler minder ret meget om helt almindelige multi-vitaminpiller jeg har stående (altså hvis man spiser 6 portioner Nupo om dagen). Er det så også farligt at spise vitaminpiller? For det er der ret mange mennesker der gør, som spiser alsidigt i forvejen.

  3. Jeg kan ikke rigtig få Dysps inlæg til at give mening, for hvorfor i alverden skulle man spise 4-doppelt portion (=2400 kcal) af Nupo, når nu det er en VLCD? Det ville da også blive alt for dyrt.

    Nå, men jeg har faktisk kun gode erfaringer med Nupo. Jeg var for 2 år siden med i et medicinsk forsøg hvor jeg kun indtog Nupo og jeg tabte mig 17 kg på 8 uger. Siden da har jeg tabt mig yderligere 20 kg ved at tælle kalorier og dyrke meget motion. Det giver et kæmpe motivationsboost at tabe sig så meget (og jo, det var fedt jeg tabte; det kan ses på scanningsbillederne der blev taget), og jeg havde ingen gener og diverse blodprøver viste ingen problemer eller komplikationer, kun en forbedret sundhedstilstand.

    Jeg spiser det stadig som mellemmåltid eller når jeg er lækkersulten (det er ret sødt), og jeg kan ærlig talt ikke se problemet i at spise et måltid på 110 kcal, der indeholder 11 g protein, 11 g kulhydrater, 3 g kostfibre og 2 g fedt, når alternativet som regel vil være et stykke frugt eller en skål jogurt.

  4. Jeg synes nu, Charlotte Harders bøger er ret fornuftige. De 1200 kcal er beregnet for inaktive kvinder, der ønsker at tabe mindre end 10 kg (jeg husker det ikke helt nøjagtigt, men det er vist deromkring). For alle andre (mænd, aktive, behov for stort vægttab) er energiindtaget højere, mener det er 1500.

    Jeg har selv tabt mig 35 kg ved et dagligt kalorieindtag på 1000-1200 kcal for 2 år siden og holder vægten, så det kan man godt.

  5. Ud fra det du skriver kan jeg decifrere: At du må være en fyr, der ønsker at andre fyre ikke skal vøre pænere end dig selv, da de så scorer alle chicks'ene foran dig :laugh:

    Selv tror jeg at folk vil have sixpack for at ligne mig!

    Haha, nej, jeg er nu kvinde, det kunne jeg måske godt lige have præciseret. Men hvis det hjælper på din selvtillid, må du da gerne blive i troen (ikke at det lyder til at være nødvendigt :laugh: )

  6. 600-800 kcal om dagen er ikke meget; jeg var med i et medicinsk forsøg for 1½ år siden hvor jeg skulle leve af Nupopulver i 8 uger og dyrke 2-3 timer motion om ugen. Jeg trænede dog meget mere, ca 10-15 timer om ugen (tennis, spinning, løb, step, yoga og styrketræning) og jeg blev svimmel, så jeg var nødt til at gå op til 1000 kcal om dagen (med forsøgsledernes fulde accept naturligvis, de var vist ikke vant til at overvægtige er motionsfanatikere), men så fungerede det også fint, og jeg tabte mig ca 2 kg om ugen. Men sagen er den at jeg var svært overvægtig, så der var rigeligt at tage af, hvorimod du vel er normalvægtig? (medmindre du er meget lav, naturligvis). Så jeg tror du vil få meget svært ved at holde den lave vægt bagefter, medmindre du er villig til at fortsætte med at spise meget lidt mad. Det virker ærlig talt som et uforholdsmæssigt stort offer bare for at passe en kjole? Og jeg tror ligesom de andre heller ikke, at det er sundt. Men det du skal gøre er vel at spise dig mæt (eller så mæt man nu kan tillade sig at blive...) i ting, der mætter uden at give meget energi, dvs. grove grøntsager og magert kød.

    PS Et spørgsmål til de kyndige: Jeg kan se på mange svarene herinde, at det er en udbredt holdning at man mister muskelmasse ved et stort energiunderskud. Jeg har scanningsbilleder af mig selv i forbindelse med forsøget, og for mit utrænede øje ser det ikke ud som om der er mindre muskelmasse efter 17 kg vægttab på 8 uger. Kan det passe eller er det mig, der ikke kan tyde billederne godt nok? Eller er det, fordi kroppen har kunnet tage masser af energi fra fedtvævet og dermed ikke behøver at tage fra musklerne? Jeg dyrkede/dyrker både kredsløbs- og styrketræning.

  7. Din situation minder meget om min: Jeg tabte mig 40 kg sidste år og er lige nu igang med at lægge sidste hånd på specialet.

    Jeg tror også du skal have noget mere energi, jeg plejer at ligge på 1600-1800 kcal om dagen, og det har fungeret fint med koncentrationen. Jeg har så trænet 10-15 timer om ugen (løb, step, spinning, tennis, yoga og pilates) og det har virkelig gjort underværker for mit humør og velbefindende. Jeg har siddet på uni 8-15 hver dag (sådan cirka), så ned at træne om eftermiddagen og jeg har så holdt fri om aftenen med god samvittighed.

    Nu er jeg så i slutfasen og har ikke tid til at træne og lave mad, men det er jo kun forbigående. Jeg har vist taget et par kg på, men det betyder ikke alverden, de skal nok ryge af igen.

    Jeg ved ikke hvor meget du træner, men det er faktisk det, der er allerbedst til at holde ens energiniveau og motivation oppe, især når man laver akademisk arbejde. Det gode er jo så også at man tillade sig at spise lidt mere.

    Held og lykke med det og tillykke med det fine resultat du allerede har nået :smile:

  8. Jeg tror måske, du mere har brug for psykologisk hjælp end hjælp med træning og kost. (Det kom måske til at lyde nedladende, det var nu ikke meningen)

    For hvis du er istand til at tabe dig, så er du jo sådan set også rent fysisk i stand til at vedligeholde det, det kræver jo "bare" at du bliver ved med at være på diæt. Og der er der jo åbenbart et eller andet, der går galt?

    Jeg ville ønske jeg kunne hjælpe dig lidt mere, også fordi jeg har været i lidt den samme situation, men jeg tabte mig 40 kg i første forsøg og har ingen problemer med at holde vægten nu (til gengæld er mit BMI 27, så kunne godt tabe mig lidt mere, men pyt nu med det...), og det var jo egentlig bare ved at blive ved med leve med et energiunderskud. Det gør jeg primært med motion, hvilket efter min mening er langt den bedste måde, men det ved du jo også selv...

    Så jeg kan ikke gøre så meget andet end ønske held og lykke og god fornøjelse med træningen! :smile:

  9. No offence, men du skal nok ikke regne med at folk har tid til at lave en kostplan for dig, når du selv kan læse dig til en masse ting her på siderne. :smile:

    Jeg har selv haft glæde af madital.dk, der kan man indtaste hvad man spiser og hvad man laver og så få et overblik over ens energibalance og hvor sund ens mad er(den er dog lidt optimistisk i beregningerne, eller også er det min krop der er sær, for ifølge siden har jeg haft et energiunderskud der svarer til 6 kg, men jeg har ikke tabt mig overhovedet, haha). Der findes masser af sider der kan nogenlunde det samme, så det er bare med at gå igang.

    Du kunne jo starte med at løbe længere eller hurtigere ture?

    Hvis du vil have en decideret kostplan, er det nok nærmere en diæstist du skal have fat i.

  10. Jeg er enig med trådstarter, det er en skøn fornemmelse at cykle eller løbe en lang tur, spise god og sund mad og tabe sig samtidig. Det er også skønt at spise en is af og til; det skal der selvfølgelig også være plads til.

    Det virker som om det er generelt vedtaget at vægttab og sund livsstil er vildt hårdt at gennemføre. Til sidst bliver man jo næsten overbevist om at det er sandt, og det er da ikke smart. Rent psykologisk er det bedre at have en fornemmelse af at man skal til at forkæle sin krop end at man skal straffe sig selv. Det må også være en af grundene til at så få vægttab kan vedligeholdes; hvis det er forbundet med afsavn frem for glæde er det jo klart at man hele tiden gerne til tilbage til det gamle liv. Hvis man derimod har oplevet hvor stor en glæde det giver at motionere, så savner man jo ikke det man har opgivet.

    Så fokus skal efter min mening helt klart flyttes fra hvor usundt det er at være overvægtig (for det passer jo ikke helt, det er den manglende motion der er farlig) til hvor godt man har det når man er aktiv. Det gør også at man holder mere af sin krop fordi man opdager hvad den er i stand til at yde, fremfor at fokusere på at man har deller rundt omkring. Negativ tænkning fører sjældent til noget godt.

  11. Hvis jeg var dig, ville jeg prøve at vænne mig til at spise morgenmad. Jeg ved godt der er mange der ikke er sultne om morgenen, men så kan man nøjes med jogurt eller et stort glas mælk, bare så man vænner sig til fornemmelsen at få noget i maven. Som regel vil man efter nogle uger blive mere sulten og kan måske spise havregryn eller müslie; begge dele indeholder meget energi og det er jo glimrende når man er undervægtig som dig.

    Forhåbentlig vil det generelt give dig en større sultfølelse, for du spiser jo næsten ingenting!

    Men god mad behøver altså ikke være dyrt: frossen fisk er fint og billigt, frosne grøntsagsblandinger er billige og det er friske også når der er sæson for dem. (Men du skal nok ikke spise dig mæt i salat og agurk, der skal mere kalorietunge ting til, f.eks. avokado og kartofler). Tag en pose nødder med på arbejde og småspis af dem, måske også noget chokolade, så burde du kunne få lidt fedt og muskler på kroppen. Held og lykke med det!

  12. Vægttabet kommer helt sikkert ikke hvis du fortsætter på denne måde!

    Du har nemlig ikke været i kcal underskud denne måned- og med tæt på to timers træning om dagen er det nok ikke træningsmængden du skal sætte op, men kcal indtaget du skal sætte ned så du dermed kommer under dit ligevægtsindtag (som du har ligget på den foregående måned)

    Hmm, så må jeg nok bare leve med min nuværende vægt, for jeg gider ikke rende rundt resten af livet og være evigt småsulten og leve af fisk og grøntsager. Jeg synes dog stadig, det er mærkeligt at mit ligevægtsindtag ligger på 1700-1800 kcal om dagen når jeg er så aktiv.

  13. Der er intet der har været nøjagtigt hvis du tror du har været i et energiunderskud på 33.000kcal(det er fysisk umuligt), mener du burde have tabt 4,6kg og ikke har tabt dig overhovedet. Tillykke du har fundet dit ligevægtsindtag, start med at skære i dit nuværende madindtag SÅ er du i energiunderskud.

    Hvorfor er et energiunderskud på 33000 kcal fysisk umuligt? Det er ca. 1000 kcal om dagen, og det er da ret almindeligt hvis man vil tabe sig. Jeg har haft et gennemsnitligt energiindtag på 1700-1900 kcal om dagen og træner 10-15 timer om ugen (løb, spinning, styrketræning, step, yoga og den slags), så min logik siger mig at jeg burde tabe mig (det gør energiberegneren her på siden også, der ligger jeg selv på de "sløve" dage på et forbrug på over 2600 kcal og gennemsnitligt på omkring 3000). Nå, men vægttabet skal nok komme på et eller andet tidspunkt, det tager åbenbart bare en hulens lang tid. Det vigtigste er trods alt at jeg er i god form og spiser fornuftigt.

  14. Jeg kan godt fortælle dig det:

    Du indtager ikke nok kalorier.

    Mange (specielt unge aktive drenge) synes at de spiser og spiser og kan ikke forstå at de bliver ved med at være tynde, men prøv at veje dig en gang om ugen og skriv ned hvad du indtager. Hvis du så ikke stiger i vægt fra uge til uge... Så smider du lige 500 kcal ekstra ind dagligt.

    Vupti instant weightgain!

    Jeg tvivler altså på, det er så enkelt. Jeg har f.eks. indtastet al min mad og motion (og ja, har været nøjagtig) ind på madital og ifølge den har jeg den seneste måned haft et kalorieunderskud på 33000 kcal, men jeg har ikke tabt mig, hverken i tal eller målt i cm, selvom jeg burde have tabt mig 4,6 kg. Og for at bringe en smagløs sammenligning kan straffefanger lave hårdt fysisk arbejde igennem flere år selvom deres kalorieindtag må ligge langt under normalen. Så kroppen er altså sommetider uforudsigelig.

    Hvis jeg åd så meget som trådstarter ville jeg veje 200 kg! :laugh:

  15. Du får nok en ret kompakt masse, hvis du blander 150 g havregryn med så lidt væske! :laugh: (150g er ret meget, hvis det skal være flydende, skal du nok bruge ihvertfald 3 dl væske + frugt)

    Men du skal da bare prøve dig frem, så finder du nok et godt blandingsforhold. Banan har altid smagt godt med havregryn og hindbær er også lækkert. Ananas kunne sikkert også smage godt.

    (Men det er meget mere bøvl at gøre en blender ren end at hælde grynene op i en skål?)

  16. Jeg cykler hver dag 4,5 km til arbejde og samme tur hjem igen. Jeg går hver dag fra stueetagen til 15. etage på Odense Universitetshospital for at spise mine grøntsager i kantinen, så lidt gratis motion får jeg hvertfald :-)

    Derudover cykler jeg jo også Odense rundt når jeg skal noget..

    Mht. motionsboksning, så har jeg prøvet det en enkelt gang, og da min rekord indtil videre er at løbe 1 minut - såå jeg vist ikke klar til de hold endnu - for sørmer om de ikke løb meget og i længe, var den eneste der slet ikke ku følge med eller holde til det *S*

    Nåmen, så er du jo godt på vej med al den cykling og trapper! :smile: Jeg kan dog ikke forstå at du kun kan løbe i et minut, hvis du kan tage 15 etager trapper?! Måske løber du for hurtigt? Prøv at indstille løbebånet til 8,7-9 km/t og skift til hurtig gang (6km/t) når du ikke kan mere, så burde der hurtigt komme en forbedring. (Underforstået: du skal selvfølgelig skifte tilbage til løb/lunten igen!)

    Du har nok ret i, at boksetræning er lige hårdt nok, der løber man ofte i 15 minutter, men step eller bodytoning eller pump/power (lidt forskelligt hvad centrene kalder det, men styrketræning på hold) var måske en mulighed. Jeg synes det er meget sjovere og mere motiverende at være på hold end at træne selv. Mit generelle råd er at lave mere kredsløbstræning, altså få pulsen højt op; det er sundt for hjertet og forbrænder meget energi. Jeg ved ikke hvor meget du laver efter styrketræningen, men 15 minutter er ihvertfald ikke meget.

  17. Jeg kan godt forstå, du kører lidt død i træningen hvis du hele tiden laver det samme. Prøv at give spinning en chance mere; at du var smadret efter 15 minutter er jo egentlig super, så har du jo virkelig ydet noget. Næste gang skal du bare være lidt mere økonomisk med energien, så du holder hele timen (du kan selvfølgelig også bare skrue ned for belastningen og se ud som om det er hårdt, det ser man faktisk ret tit folk gøre :dry: ). Eller hvad med step/bodytoning/boksetræning? Det er hårdt de første par gange, men det er ret almindeligt at der kommer folk der er i dårlig form til holdtræning, så det er kun én selv, der synes det er pinligt.

    Hvis du slet ikke gider motion, så prøv i stedet at få nogle vaner i hverdagen som øger dit energiforbrug: brug trappen i stedet for elevatoren, tag cyklen i stedet for bussen, gå en tur om aftenen i stedet for at se tv og den slags. I det lange løb forbrænder det faktisk meget energi, netop fordi man gør det hver dag i stedet for at træne et par timer om ugen i et fitnesscenter.

    Men jeg kan sagtens følge dig i, at det er frustrerende ikke at tabe sig. Ifølge madital.dk har jeg de seneste 21 dage forbrændt hvad der svarer til 3 kg, men er vægten enig?! Næh nej, den siger stadig 76 kg :mad: . Men altså, jeg nyder jo mine løbeture og den sunde mad, så det går nok. Men det kræver så også at man flytter sit fokus fra resultatet til selve processen.

  18. Jeg har selv været igang med et stort vægttab (35kg) og er det sådan set stadig, da man jo fortsætter med de gode vaner man har fået under forløbet. Jeg har dog ikke været mærket af psykiske eller fysiologiske problemer, så vores situation kan nok ikke helt sammenlignes. Men derfor kan man jo godt komme med input alligevel.

    Ang. maden så vil jeg råde dig til at bruge de par kroner ekstra som fuldkornspasta koster. Fibre og vitaminer er en god ting, og fuldkornspasta kan fås i Netto, hvor det koster dobbelt så meget som det allerbilligste, men det er altså stadig kun 1-2 kr per person per måltid.

    Mht motion er det godt at læse at du er kommet igang, jeg mener at det er det vigtigste i forbindelse med et vægttab, fordi det er forbundet med glæde, hvorimod madregnskab oftest kommer til at handle om afsavn. Svømning er godt hvis man har svage led, og seriøst, jeg har aldrig været ude for at folk kigger skævt til en. Jo, de kigger på en, men ikke på en nedværdigende måde, men ligesom man selv gør med handikappede eller ekstremt smukke, altså alle der falder udenfor normalen.

    Træningstøj i store størrelser kan findes på www.beat-x.dk; jeg kunne også forestille mig der er mange amerikanske onlinebutikker og dollaren er jo billig for tiden, så det er måske mest økonomisk?

    Motionscykel er fint, men hvis du gør det udendørs, får du mange flere oplevelser med: frisk luft, naturoplevelser og den slags. Jeg løber f.eks. både på løbebånd (i dårligt vejr) og udendørs og rent psykisk har jeg det meget bedre efter en tur udendørs. Det er måske værd at tænke på, når du har lidt af depression? Men der er selvfølgelig individuelle forskelle, jeg skal ikke gøre mig klog på, hvordan det påvirker dig.

    Mit overordnede råd er mere generelt: I stedet for at spekulere så meget over maden og vægttabet, så flyt fokus til at du gør noget godt for dig selv, og at tidsfrister derfor er ligegyldige. Om du en uge taber 2 kg eller 20 g er ligemeget, for det du gør, er sundt og føles godt uanset hvor længe du gør det. Du skal alligevel leve sundt og aktivt resten af dit liv, så hvis det føles hårdt lige nu, er det bare en overgang indtil du har vænnet dig til det og har det godt med det.

  19. Jeg er selv overvægtig og kan godt blive lidt irriteret over udmeldinger á la "de fede koster x antal milliarder". Selv da mit BMI var omkring de 40 led jeg hverken af forhøjet blodtryk, forhøjet kolesteroltal eller sygdomme generelt. Så man kan altså ikke skære alle over en kam. Det er man måske nødt til når man arbejder statistisk med tallene, men det er ærgerligt hvis man, når man ser en overvægtig, har det i baghovedet at vedkommende er en byrde for samfundet. Det skaber en ubalance og fremmer ikke forståelsen og tolerancen.

    Nu er jeg måske en lidt atypisk overvægtig idet jeg træner meget og slet ikke kan undvære det, så jeg kan faktisk ikke forstå hvad det er, der er så svært ved at overvinde sig selv og tage til fitness eller i svømmehallen. Men ok, jeg kender lige så mange normalvægtige der også hader motion, så det er nok nærmere et spørgsmål om energiindtag. Og at sænke momsen på frugt og grønt er da en oplagt ting at gøre, synes jeg. Folk får flere fibre, vitaminer og mineraler og højst sandsynlig færre kalorier (medmindre man tænker "der her vindruer er så sunde at jeg hellere må spise et helt kg.") At hæve afgifterne på sukker og fedt kunne naturligvis også være en mulighed, men af rent egoistiske grunde (da jeg ikke spiser meget slik, men rigtig mange grøntsager) vil jeg hellere have billigere frugt og grønt. :wink:

  20. Tak til jer, MaxPower og Thorhauge! Det lyder jo vældigt logisk, selvom man jo kan synes at man har fortjent større muskler når nu det gør så ondt :wink:

    Jeg træner dog ikke for specifikt at få større muskler, men for generelt at være i god form - men primært naturligvis fordi det er dejligt! -, og jeg laver en masse forskelligt (spinning, step, bodytoning, styrketræning, svømning, tennis), så jeg tror nok hele kroppen trænes igennem på en god måde.

  21. Det er måske lidt off-topic, men jeg har et spørgsmål ang. toning. Jeg går nemlig til bodytoning timer og jeg bliver meget mere øm i musklerne af det end jeg bliver når jeg laver styrketræning.

    F.eks. er jeg ret øm i triceps og biceps efter bodytoning hvor jeg bruger en 5kg vægtstang og hvor der laves ca. 20-30 gentagelser i alt. Hvorimod når jeg styrketræner tager 3 sæt af 8-10 gentagelser med så høj belastning som jeg kan klare (det stiger heldigvis hele tiden :smile: ). Men jeg kan faktisk ikke mærke det dagen efter. Og jeg bliver meget mere øm i lårene af bodytoning hvor der laves lunges og squats end når jeg træner i den maskine hvor man sidder ned og presser imod med benene, der er jeg oppe på 250 nu (hvad betyder det forresten? Er det pund?), og jeg kan se at mange af de andre kvinder kører med meget lavere vægt. Men igen, jeg kan ikke mærke specielt meget næste dag, hvorimod jeg stadig har ømme lår fra en bodytoning time i fredags.

    Jeg sørger for at presse mig selv til bodytoning timerne, altså så det virkelig føles hårdt (skifter mellem forskellige elastikker og vægte), og så vejer jeg 90 kg så det gør øvelser hvor man bærer sin egen vægt ekstra effektive - ja, så er der da én fordel ved overvægt...

    Men stadig: det er forholdsvis lave vægte og mange repetitioner og ifølge mange af jer skulle det ikke være særligt effektivt. Men er det ikke ømheden i musklerne der gør at man bliver stærkere? For så er toning altså god træning.

    Håber der er nogen der kan forklare det.

  22. tak, for dit svar..smiler. Kan se de har et tilbud med fuldtidsmedlem kun koster 450 kr. kan man så også frit komme til undervisning? :innocent:

    Det kan man, ihvertfald til kvindetræningen. Der er også træning hver tirsdag, der ved jeg ikke om man skal have et vist niveau for at være med. Men prøv at maile til Sonny og spørg, adressen står ved tilbuddet. Det gode ved squash er at man også kan træne selv (når altså man først har lært teknikken, det skal man altså have undervisning i!), og derfor ikke er fuldstændig bundet af en makker. Men det er unægteligt sjovere når man er 2! :smile:

  23. Der er med ujævne mellemrum pige/kvindetræning i Åbyhøj squashklub om søndagen (ca. hver 3. uge), og man må godt dukke op selvom man ikke er medlem, men overvejer det. Det står på http://www.aabyhojsquashklub.dk/index.htm når der er træning, men hvis jeg hører noget, kan jeg også lige skrive det her.

    Niveauet er meget blandet, de fleste er motionister, men der bliver ihvertfald ikke kigget skævt til en hvis man er nybegynder!