Volando

Medlemmer
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Volando

  1. Nej, det er det desværre ikke, men tak for hjælpen. :smile: Jeg kan desværre ikke finde det andet som var skrevet af en læge der havde behandlet flere sportsudøvere for hjertestop efter indtagelse af Efedrin.

    Jeg fandt dog dette:

    "Ephedra 850 er et af mange præparater der indeholder efedrin, og som kan købes på nettet. Dette er imidlertid ulovligt, både i Danmark og i mange andre lande. Det er ulovligt fordi der kan optræde farlige bivirkninger, bl.a. hjertepåvirkninger, ved indtagelsen af efedrin. Sådanne bivirkninger er sjældne, men dog ikke så sjældne at man vil tillade brugen af efedrin som slankemiddel. I USA har præparater med efedrin været tilladt indtil for nylig, men efter at man er kommet op på 155 dødsfald, som man med sikkerhed mener skyldtes brugen af efedrin, er disse præparater nu blevet forbudt i USA.

    Tager man efedrin sammen med visse antidepressive lægemidler, de såkaldte MAO-hæmmere, øges farligheden meget".

    Med venlig hilsen

    Erling Mellerup

    Farmakolog

    I lægemiddelkataloget står der:

    Efedrin/Ephedrin

    Karkontraherende sympatomimetisk amin med dels α-, dels β-receptorstimulerende virkning samt stimulation af noradrenalinfrigørelsen. CNS-stimulerende.

    Omtalt i afsnittet

    Sympatomimetika til behandling af hypotension under shock

    Farmakokinetik

    Passerer blod-hjernebarrieren og placentabarrieren. Udskilles overvejende uomdannet gennem nyrerne. Plasmahalveringstid 3-6 timer afhængigt af urinens pH, idet basisk urin forlænger effekten af ephedrin.

    Indikationer

    Hjertestimulering ved shock.

    Doseringsforslag

    Hypotensivt shock: Voksne. 10-25 mg (0,2-0,5 ml) langsomt i.v. Dosis kan gentages med 5-10 min. mellemrum, men bør ikke overskride 150 mg pr. døgn. 25-50 mg kan administreres s.c. eller i.m. Yderligere 50 mg kan om nødvendigt gives i.m.

    Kontraindikationer

    Hypertension og anden kardiovaskulær sygdom. Tyrotoksikose. Behandling med MAO-hæmmere inden for de sidste 14 dage før medikation.

    Forsigtighedsregler

    Forsigtighed ved prostatahyperplasi samt hos digitaliserede patienter.

    Doping

    Ephedrin i urinen ved dopingtest medfører diskvalifikation af den sportsudøvende.

    Bivirkninger

    Svimmelhed, hovedpine, kvalme, opkastning, svedudbrud, tremor, hjertebanken, søvnforstyrrelse, eufori, vandladningsbesvær på grund af blæreparalyse.

    Forgiftning

    Overdosering kan medføre hjerteanfald, evt. hjertestop.

    Interaktioner

    Samtidig anvendelse med halogenerede anæstetika kan give arytmi og ventrikelflimren.

    Ved samtidig behandling med digoxin er der øget risiko for arytmier.

    Må ikke anvendes til patienter, der er eller har været i behandling med MAO-hæmmere inden for 14 dage, da disse hæmmer nedbrydningen af adrenerge stoffer, hvis virkning forstærkes og forlænges kraftigt.

    Alkalinisering af urinen forlænger virkningen.

    Bloddonor

    Må ikke tappes. (2 ugers karantæne).

    Det var da så lidt.. :tongue:

    Det der lyder også mere korrekt, end alt det andet der er blevet skrevet her inde.. :4thumbup:

  2. Der er som regel intet i vejen for at have forskellige opfattelser - problemet består blot i at du mangler evidens for stort set alle dine påstande!

    Hvor har du de ting fra? Du må da have nogle referencer? F.eks. fra det sted hvor du har læst om emnet.

    :blink:

    Nej, det er der ikke noget i vejen med, men der er måder at være uenige på..Og nogle gange er jeg ikke så go til uenighed.. :blush:

    Det kommer nu fra mig, men jeg tænkt hvad ville min krop gøre hvis jeg havde ficur på caput?

    I.f.t celler..?

  3. Men jeg skal da selvfølgelig ikke spille smart, jeg rummer jo kun en moderat mængde information omkring dette i forhold til dig... :wink:

    Men kan stadigvæk ikke forstå det..

    Men hvis det du skriver er rigtigt..((som det jo nok er, siden du har læst medicin)), så skal jeg da nok læse i min boger inden jeg folder mig for meget ud, og gør alle sure.. :smile:

    håber ikke jeg har sagt noget lidt for plat.. :blush:

  4. Okay sund fornuftig bringer åbenbart ikke diskussionen videre. Lad mig lige summere nogle facts op:

    - Adipocytter frigives ikke som enkelte celler, og frigives ikke som væv.

    Det har du en eller anden vrangforstilling om de gør - fint.

    - Insulin har intet med temperautkontrollen i kroppen at gøre.

    Temperaturreguleringen foregår i hypothalamus hvor temperaturen holdes omkring et setpoint igennem endoterme og exoterme mekanismer. Hypothalamus regulerer setpointet efter den cirkudiane rytme, efter fysisk aktivitet og efter niveauet af cirkulerende pyrogener (her vigtigst interleukiner, interferoner, og TNF), svarer den registrede temperatur i hypothalamus ikke til kernetemperaturen aktiveres forskellige mekanismer for at ændre dette, bl.a. en bevidst opfattelse af kulde eller varme, aktivering/inaktivering af svedkirtler, dilation/konstriktion af vener og arterioler, samt rytmisk autonom aktivitet i skeletmuskulaturen. Insulin påvirker ikke hypotahalamus setpoint, og derfor heller ikke kropstemperaturen. Det mener du, men kan ikke forklare hvorfor - fint - gå du bare rundt i den opfattelse.

    - Efedrin sænker udskillelsen af insulin fra pancreas.

    Dette fordi efedrin øger sekretionen af noradrenalin fra SNS-varikositeter - sympatiske stimuli medvirker nemlig til at øge blodsukkeret - det er derfor folk med lavt blodsukker typisk vil svede og ryste (fordi det sympatiske nervesystem, som efedrin mimerer, kører på maksimum). Ikke helt chokerende er een af bivirkningerne ved efedrin netop hyperglykæmi (højt blodsukker) fordi insulin sekretionen i ekstreme tilfælde sænkes kraftigt. Igen det du skriver er faktuelt forkert så gider ikke gentage mig selv - hvis du er af en anden tro - fint for mig.

    - non-malign hypertension er ikke akut farligt for kardiovaskulære raske personer.

    Bl.a. kunne du jo stoppe op og måle dit blodtryk efter at have rendt op af nogle trapper - du vil erfare at dit blodtryk er væsentligt højere end selv en person loaded godt op med efedrin.

    Godt. Så står mine pointer vidst krystalklare - det er ikke diskuterbare emner - det er veletablerede facts - og hvis du ikke er modtagelig overfor dem er der jo ikke noget at gøre - det må du selv om - hvis du har flere fantasier om hvordan kroppen fungerer vil jeg dog gerne kommentere på dem også.

    Nej, det er nok bedst ikke at diskutere det mere, da vi åbentbart har to forskellige opfattelser af kroppens funktion..

    Men du har stadigvæk misforstået en hel del her..

    ...

    Jamen, hvis jeg har misforstået alt det her, så må du egentlig gerne forklare det fx, hvis jeg havde revner eller ficur på caput, del cuerpo, hvordan ville min krop så klare det?

  5. Voldano..

    prøv at overveje hvordan du bruger MOL bedst

    Det her er bestemt ikke voldsomt konstruktivt.

    Det overvejer jeg også da.. :4thumbup:

    Hvad mener du med voldsomt konstruktivt.. ?

    Jeg svare på de spørgsmål der bliver sat, det er vel ikke for meget..?

    Eller skal man havde været medlem i 2-4 år før man må sige sin mening..-He-

    Hvis man ikke kan klare at blive rettet, så er et fora måske ikke det rette sted at befinde sig..!

  6. Og selvom efedrin og amfetamin er i samme familie er det ikke fair at sammenligne dem. Vil du så også sammenligne koffein og coke?

    Ja, men hvorfor er der ikke fair..?

    Hvis du vidste hvor tæt efedrin og amfetemin ligger, tror jeg ikke du ville sige det der..

    Og man kan ikke løbe fra at efedrin og amf, har noget til fælles.. :innocent:

  7. Alle bivirkningerne der er beskrevet virker ikke vildt skræmmende. Og jeg tror ikke man oplever nogen hvis man tager efedrin i meget moderate mængder :smile:

    Nej, det er rigtigt.

    Der vil selvfølgelig være en mindre chance for at det går galt, hvis det kun er i moderate mængder.. :4thumbup:

    Det jeg prøver at sige er at man hurtigt kan være en af dem der ikke er så heldige..

    Når man indtager efedrin, ved man ikke hvordan kroppen vil reagere, derfor skal man passe på..

    :4thumbup:

  8. Eller en bachelorgrad i medicin, sådan en har jeg tilfældigvis, så det kunne være jeg skulle kræve mine skolepenge tilbage hvis jeg intet ved om kroppen.

    Jeg prøver lige igen, man kan ikke frigive adipocyt - og lad os bare gøre det i flertal nu det er celler vi snakker om - adipocytter. Adipocytter kan heller ikke dele sig (proliferere) men der findes forskellige teorier om hvordan visse bindevævsceller, bl.a. fibroblaster muligvis kan differentiere til adipocytter (præadipocytter) lidt ala teorien om satellitceller vs myocytter.

    Hvordan den sætning giver mening må du selv finde ud af - væv udgøres af celler, og kan for en gangs skyld ikke lige se sammenhængen med det du skriver og så den pointe du prøver at vise (hvad er din pointe egentlig med den sætning?)

    Adipocytter er fedtceller der indeholder triglycerider og kolesterol m.m. - det er sådan almen fysiologi at fedtceller ikke kan frigives - og hva fanden skulle meningen også være med det er jeg lige ved at sige - hvor skulle de frigives til - og når de var frigivet dertil, hvad skulle de så der? sætningen er fuldstændig omsonst - det svarer til at sige at kroppen kan frigive muskelceller - det giver simpelthen ingen mening.

    Ja nu kan vi jo så komme langt med at sidde at skiftes til at modsige hinanden, men fakta er at insulin ikke er et hormon der bruges i forbindelse med hypothalamus' temperaturhomeostase.

    Når det så er sagt har du stadig ikke givet nogen grund til at du pludselig trak insulin ind i diskussionen om den mystiske celle "adipocyt" - og i forbindelse med diskussionen af efedrin - hvis efedrin overhovedet har nogen at gøre med insulin er det lige modsat at efedrin svagt kan hæmme sekretionen af insulin.

    Forhøjet blodtryk (non-malignt) er generelt kun farligt for folk med eksisterende kardiovaskulære lidelser, og heldigvis for det da (har selv moderat hypertension) - og efedrin i de doser der gives i forbindelse med TP-kure og lign. kan næppe kategoriseres som "ekstrem overbelastning" - tror der er noget du har misforstået på dit kemihold eller hvor det nu er du har pådraget dig din viden.

    Jammen det var dog en interessant påstand, de fleste produkter med efedrin der findes på markedet idag indeholder en anden dosis end det der står på - tja det har jeg ikke selv nogen konkret viden om - men det må du jo åbenbart have siden du kommer med en sådan påstand - det kunne være interessant hvis du eventuelt havde noget evidensbaseret materiale om den sag.

    I det hele taget skulle du måske sætte dig lidt mere ind i tingene før du kommer med bombastiske udtalelser som det er tilfældet og som er faktuelt forkerte - hvis du angiveligt læser på gymnasielt niveau kan jeg anbefale dig bogen "biologi på tværs" der en bog tilregnet biologi niveau C. Udover en del om økologi er der også nogle gode afsnit om basal human biologi.

    Hah, der er stadigvæk forskel på celler og væv søde ven..

    Der er jo en grund til at de ikke begge hedder celler.. :crazy:

    Og hvis du har læst medicin, så ville jeg da klart kræve mine penge tilbage hvis du ikke kender forskel på celle/Væv.. :innocent:

    Jeg mente at, jeg snakker dannelse af celler, ikke væv på nogen måde, hvis du har læst om disse ting, så ved du da at man kan danne og frigive fedtceller..! :blink:

    Og insulin er et hormon der bruges i forbindelse med "hypothalamus temperaturhomeostase", som du så fint kalder det.. :mad:

    Til din store erfaring omkring medicin, kan jeg tilføje at efedrin øger sekretionen af insulin..

    ((Det var dog ufatteligt))

    Jeg tager den lige på dansk så alle andre der læser dette måske har en chance for at forstå bare en smule..

    FORHØJET BLODTRYK ER FARLIGT & SÅDAN ER DET BARE..

    Om du så havde læst medicin i 33 år, så ville det stadigvæk være farligt, du udsætter jo din krop og organer for et stor press, hvis du har forhøjer-blodtryk..

    Når man bruger ma Huang til efedrin, så ved hvad hvilken dose man udvinder, men man ved ikke hvor man % af det der er aktivt, derfor kan man ikke altid stole på hvad der står på bøtterne.. :laugh: Og ved estreme doser vil kroppen omdanne efedrin til metamfetamin..

    Jeg tror du flæber fordi mine bombastiske udtagelser måske rummer en viden du ikke lige fangede på dit medicin studie..

    Måske skulle du læse lidt mere om efedrin og det's virkning på kroppen.. :nonono:

  9. Hvis det som 18 årig virker håbløst, tja...

    Selvfølgelig virker det håbløst hvis man ikke har interessen længere.. :blink:

    Bare fordi du har været medlem i 100 år af denne side, betyder det jo ikke at du er hellig.. :innocent:

    Syntes egentlig generalt at "ældre" medlemmer snakker i en dårlig tone til de lidt nyere..

  10. Der findes ingen 3 årig bachelor uddannelse i Natur.

    Men man kan tage en Bachelorgrad i f.eks Biologi.

    Hvis det som 18 årig virker håbløst, tja...

    JO, der findes en 3 årig bachelor uddannelse i Natur-økosofi .. :nonono:

    Helt seriøst inden du er herre negativ, så prøv at undersøg tingene ordenligt..

    Det er jo ikke til at holde ud, når du henvender dig til andre på den måde..

    Bare et godt råd.. :4thumbup:

  11. Nej, ikke lige frem Uni.. :crazy: Hah- :blush:

    Heldigvis.. :4thumbup: Mit mål var før i tiden en 3-årig bacheloruddannelse i natur osv, men det virkede til sidst håbløst..

    Men det kan også være at jeg har misforstået alt det her, men tror jeg nu ikke.. :innocent:

    Sortiarius-> Jeg tror du mangler lidt viden inde for kropen, selvfølgelig kan du frigive adipocyt..

    Vi snakker dannelse af celler ikke væv.. :wink:

    Men hvis du siger at det ikke kan lade sig gøre, så forklar da lige hvorfor man ikke kan frigive adipocyt?

    Det lyder da yderst interssant..

    Og jo insulin får din temperatur til at stige..

    Langtids forbrug eller ej, så er det farligt, hvis du tror at forhøjet blod tryk og en ekstrem overbelasting af kroppen, kun er farlig for "svage" allerede syg personer, så er der nogle ting har lige har overset.. :dry:

    Og i de fleste produkter er der jo en anden dosis i, end det der står på pakken..

    Det gør det jo ikke mindre farligt..

    Vil du så også forsøge at bilde mig ind af amfetamin er sundt, hvis bare man er rask..?

  12. Ups, glemte jo at svare på noget.. :nonono:

    Det er forskelligt fra person til person, hvor kraftigt det virker..

    Men alle med bare en smule fornuft, kan regne ud at det ikke er sundt at taget et "stof" som påvirker kroppen, på den måde..

    Og det er og har aldrig været sundt når ens hjerte rytme ændre sig, eller blodtryk for den sagsskyld.. :crazy:

    Hvis man vil tabe sig, er den bedste måde at spise sundt og gerne rigtig meget at det..

    Man behøver ikke sulte for at tabe sig.. :4thumbup:

    Skal lige siges at jeg ikke skriver for at virke klog eller noget som helst, jeg prøver bare at svare på et spørgsmål så godt jeg kan..

  13. Det er da ikke meningen at det skal virke provokerende, det jeg skriver.. :bigsmile:

    Ja, adipocyt er en fedtcelle, som selvfølgelig spiller en rolle i fedtvæv, og dermed også i insulin.. :wink:

    Insulin virker ved at binde sig til molekyler(insulinreceptorer)

    Når insulin bindes til receptorerne øges transporten af glukose ind i cellen.

    Det vil sige at insulin er et anabole hormon, som jo spiller en stor rolle i opbygning af væv og organer, blod osv.

    Efedrin øger produktionen af /signalstofferne/ adrenalin og noradrenalin i kroppen.

    Lad mig lige give dig et lille refarat fra lægemiddelstyrelsen:

    -->Rapporten beskriver et tilfælde af blodprop i hjernen (apopleksi) ledsaget af lammelse af venstre hånd og ansigtshalvdel hos en yngre kvinde, der havde taget Therma Power i 6 dage.

    -

    http://www.laegemiddelstyrelsen.dk/1024/vi...?artikelID=8684

    ___

    Har læst biologi/kemi i 1.5 år.. :nonono:

    Så mon ikke jeg ved lidt af det her..

    Jeg skriver i store, grove træk, da jeg ikke kan sidde og skrive en rapport om efedrin's virkning på kroppen..

    Men i stedet for at komme med "negativ" respons, så spørg hvis der er noget i ikke rigtig forstår, eller hvis jeg er kommet til at skrive noget vrøvl..

    Det er ikke særlig fedt at få en bunke lort i hoved.. :blush:

  14. Efedrin

    -Ephedra-Er et naturstof som aktiverer både Alfa og Beta adrenerge receptorer.

    Dette betyder at dine nerveceller ikke optager noradrenalin(Stresshormon).

    :4thumbup:Når dine nerveceller ikke optager noradrenalin har du større chance for depression.

    Noradrealin er det stof der gør dig i stand til at holde fokus på ting, det vil sige at du bliver forvirret og ude af stand til at klare presset situationer.

    Efedrin får nogle af dine blodårer til at trække sig sammen(Derfor banker dit hjerte hurtigt), mens dine bronkierne vil udvide sig.

    ((Derfor bruger man efedrin mod allegi og astma))

    Efedrin får også kroppen til at frigive adipocyt, som får din krop til at øge kropstemperaturen og nedsætter appetitten.

    Efedrin er ikke for sjov, stoffet kan give skader for livet.

    Der er folk der er døde af efedrin. (Også raske mennesker)

    Andre reagere kraftigere på stoffet end andre.

    Så pas på.

    :4thumbup:

    -Façon

  15. Fair nok - det lød lidt hårdt men er velment:smile:

    Et par huskere:

    - Kalorieoverskud er alfa og omega, men kan sagtens skabes ved indtag af fornuftig kost

    - Protein i alle måltider - gerne nogenlunde ligeligt fordelt henover dagen og gerne lige efter styrketræning

    - Sundt fedtstof er din ven hvis du har svært ved at tage på

    - Komplekse kulhydrater frem for simple i så stort et omfang som muligt - husk kalorieoverskuddet

    - Spis gerne mange måltider i løbet af døgnet - et godnat måltid er bestemt en god idé. Husk protein i dem alle jf. det tidligere skrevne.

    Tålmodighed, god kost, hvile og hård træning så skal du nok nå dine mål.

    :smile:

    -Heh-Ja, det lød lidt negativt, men sådan er det jo.. :tongue:

    Og tak for dine "Huskere".. :innocent:

    -Façon

  16. Del2: Den første del, spis når du er sulten, spis hvad du plejer (mad du kan lide og spise dig mæt i) og sørg for at spise sig mæt, er ikke så svært, medmindre du bruger 1 time pr. måltid (hvilket jeg selv gjorde ret ofte dengang :blush: )

    men den sidste del af del2, tælle kcal, skulle kigge bag på pakkerne og skrive ned hvor meget det er for derefter at skulle gange det med vægten af din mad divideret med 100 gram og jeg ved ikke hvad over hele dagen, i flere dage, nej det var godt nok ikke lige mig, derfor vil jeg anbefale, at du bruger det her program:

    http://www.allnatural.dk/visdata.asp?id=243&M=7

    Du skal finde ud af hvad mad du kan lide og taste hvad der står bag på deres pakker ind i programmet, programmet er ganske let at anvende, åbningskoden er så vidt jeg husker Amanda :blink: , hvis du vil have adgang til at kunne redigere i programmet og bruge nogle bestemte funktioner.

    Derudover, hvis du ikke allerede har en vægt til at veje dig om morgenen og en køkkenvægt til at veje din mad, så anskaf dig sådan en.

    Så kan du bare taste den mad du har spist i løbet af dagen ind i løbet af den tidsperiode du nu vil bruge på det (jeg tror det var 1 uge Heliotropen skrev) og så taste din vægt ind og se hvornår din vægt ikke rykker sig og bruge dette til at finde den gennemsnitlige energi din krop forbruger i løbet af en dag, dvs. dit ligevægtsindtag

    Del3 er ikke slem, medmindre du har meget dårligt ved at huske at lige efter du har været på toilettet, som det første om morgenen, så at veje dig.

    Del4 der er krop&kost programmet jeg lige linkede til endnu engang guld værd.

    Nu blev det her sådan set vidst alt for langt og alt for rodet, men jeg håber det er til at holde styr i. :smile:

    Og det var så lidt. :tongue:

    Mvh. Michael

    Det ser ud til at være et godt program, prøver lige at sætte mig ind i det.. :4thumbup:

    Jeg havde ikke nogen vægt, men jeg har købt en køkkenvægt og en digital badevægt.. :w00t::cool:

    ((Håber det er godt nok))

    :blush:

    Og tak for alle rådene, det er en stor hjælp... :superman::tongue:

  17. Seriøst!? Du spørger om en kost bestående af chokolade og simple kulhydrater (undtaget aftensmaden og dine bananer) er bedre? Vi startede jo uden en madbeskrivelse, men det der er jo ikke engang et godt forsøg.

    Der mangler:

    Protein i alle måltider

    Sundt fedtstof

    (Frugt - du redder den på tre bananer) og grønt (gerne grove grøntsager)

    Læs lidt rundt i kostforumet - det er fyldt med guldkorn.

    :smile:

    Okay okay.. :crazy:

    Mit første skrid var jo bare at spise lidt mere, end det jeg gjorde.. :4thumbup:

    Det harjeg gjort, og det tager lidt mere en 24 timer at sætte sig ind i alt det der.. :tongue:

    Men jeg er i fuld gang.. :cool::w00t:

    Skal nok lære det på et tidspunkt... :blush:

  18. :blink:

    Hvad er det for nogle boller?

    Der er sjælden specielt meget protein i brød... de er jo lavet af mel, som primært er kulhydrat

    Men hvis det er rigtigt vil jeg da gerne vide mærket... det lyder jo praktisk

    -Camilla

    Undksyld, har lige kigget på pakken og det er Kulhydrat jeg har kigget på.. :blush::wub:

  19. Eller i simpel form bare proteinpulver rørt op i vand. Det er en god og bekvem måde at få ekstra protein i løbet af dagen og efter træning, hvis man har svært ved at spise sig til det gennem maden

    PS alle de der boller med chokolade får du ikke meget protein af. Du skal have noget kød-pålæg på, og så drik en masse mælk eller cacaomælk til. Så er du godt kørende

    -Camilla

    Det står at der er 25 g protein pr bolle..?

    Ehm, okay så må jeg jo ned og købe noget cacaoMælk.. :4thumbup:

    +Kød-Pålæg.. :cool:

    -hehe-

  20. Quads=Forlår :)

    Og nej det er altså ikke meget mad, men skal helst indtage med hver 2-3 time for hele tiden at holde maven igang, og give den proteiner så du kan vokse. Spiser selv 6-7 gange om dagen.

    kl. 7 - morgenmad + shake

    kl.10 - lidt mad i skolen

    kl.12 - frokost

    kl.15 - mad inden træning + shake

    kl.17.30 - lidt mad efter træning +shake

    kl.19 - Aftensmad

    kl.22 - Natmad + shake.

    Sådan ser en almindelig dag ud for mig - maven vender sig hurtigt til at man spiser mere og mere. Man skal bare spise selvom man ikke er sulten :superman: Sørg for at få ca. 2g protein pr. kg du vejer om dagen.

    Okay, men undskyld jeg spørger, hver er en SKAKE..? :blush:

    Min kost idag, har set sådan ud:

    Morgenmad: 3 stk rygboller med chokolade og kærnemælk..(i stedet for vand)

    Mellem: 3 bananer

    Middag: 2 stk gullerods boller med Ost og chokolade

    Mellem: 2 chokolade bar.. :w00t:

    Aftensmad: 3 store potioner..(Masse kød, katofler osv) :4mewantfood:

    Lyder det bedre..? :innocent::superman:

  21. Han mente vist bodyweightsquats ...

    Du vil nok støde på øvelsesnavne du ikke kender ofte her på mol i starten, søg efter navnet på dem.. google eller lignende så finder du ud af det.

    "Så mange pushups du kan" .. vil jeg ikke anbefale.. det vokser du i hvert fald aldrig af. Hvis du havde læst de links der er blevet angivet i denne tråd ville du også vide nu at man ikke vokser af 50000 armstrækkere.

    Byt istedet øvelserne ud med grundøvelser tillagt belastning i form af sandsække, kettlebars, håndvægte eller hvad du måtte have mulighed for at skaffe, og læs så de links der er givet for at få den grundlæggende forståelse for muskelvækst.

    Okay, det vil jeg så gøre .. :4thumbup:

    Nej, det har jeg forstået, jeg må max kunne tage ca. 3 x 10 og ikke mere.

  22. Jeg træner også kun hjemme i øjeblikket, selvom jeg er medlem af et center, men vejret er for godt, og det passer mig meget bedre at kunne gå ud og træne lige når jeg har lyst.

    Som de andre har sagt, så er første skridt hvis du vil voske at hælde noget mere indenbords. Din ksot plan er mildt sagt lidt fesen, det da utroligt du kommer igennem dagen :tongue:

    Et forslag kunne se således ud:

    Morgenmad: 1-2 gode portioner af Müsli/havregryn/havregrød og evt. lidt brød

    formiddag: Grov Sandwich eller frugt eller en dåse tun lidt afhængig hvor sulten du er

    Froksot: Pastasalat med tun, eller masser af rugbrødsmadder eller grove sandwich, igen et stykke frugt eller to

    Aftensmad: faktisk den der ser bedst ud, bare sørg for at der er masser af kød og grønsager

    Hvis du stadig er mere sulten så spis en sandwich/dåse tun/ Müsli

    Dette er kun et forslag, men Gode pointers er spis varieret, proteinrigt og masser af det

    Du kan som sagt sagtens træne hjemme, hvis du har en have,park eller skov i nærheden er der selvfølgelig flere muligheder. Det er to rigtig gode øvelser du har fat i allerede. Du kan finde mange flere ved at kigge rundt her http://www.motion-online.dk/fora/index.php...9480&st=20( en eller anden lav det til et lin?)

    Et simpelt program kunne være:

    3x10 kropshævninger

    3x10 hanging leg raises

    3xså amnge pushups du kan atge

    3x så man Bodywightsquats du kan tage(benbøj)

    Ellers ville jeg anskaffe mig er par håndvægte og kigge her:

    http://www.motion-online.dk/styrketraening...ogram_til_alle/

    Okay, det vil jeg prøve så.. :w00t:

    Men lyder som rimelig meget mad.. :crazy::laugh:

    Jeg har en stor have, eller nok nærmere en park, så mon ikke jeg kunne finde på noget der ude.. :4thumbup:

    Men jeg har lige et spørgsmål, hvad er "Quats"..? :innocent:

    ((Ved ikke så meget, om alle de der udtryk i bruger her inde)) :blush:

    Og Mange tak for din vejlidning... :w00t::cool:

  23. Hej Volando.

    Jeg så dit indlæg, og jeg er selv relativ ny i gamet.

    Jeg vil foreslå, at du søger igennem her på MOL og andre hjemmesider, som getbig.dk efter artikler til netop det du søger.

    Jeg trænede selv hjemme helt til at starte med og gik fra 2 til 15 på ribben pr. sæt på nogle uger :bigsmile:

    Jeg vil klart foreslå, at du begynder i et styrketræningscenter, da det er klart det nemmeste, hvis du da er engageret nok til at komme derhen, når det er træningstid. Dog såvidt jeg har forstået er det ikke nødvendigt, man kan godt træne hjemme og få en god effekt.

    Derudover har jeg selv lavet den søgning, som jeg går ud fra du nu skal til at lave og vil gerne dele de resultater jeg har fundet med dig, men jeg må advare dig, at da jeg også selv er ny har jeg ikke nogen kompetencer for, at kunne skelne mellem godt og skidt. Derfor bør du selv søge, men ville nu alligevel gerne lige dele de ting jeg har fundet. Nogle af dem har jeg fået bekræfter på, at være gode, her på forummet. Håber det kan bruges!

    Heliotropens grundlæggende hjælpeartikel på Bodyzone, som jeg fik af en ven fornylig, da jeg fortalte ham, hvad program jeg kørte. Den synes jeg virker rigtig god. Programmet er linket til derinde, hvis det er i din interesse, andre på forummet herinde anbefaler også Bill Star der har lavet det program der anbefales i artiklen.

    http://www.bodyzone.dk/forum/viewtopic.php...light=fundament

    For god ordens skyld får du så lige linket direkte til programmet alligevel.

    http://www.bodyzone.dk/forum/viewtopic.php?t=202

    Også fra Bodyzone.

    Lige til sidst, hvordan øvelserne udføres og teknik dertil til det program du nu engang vælger, der vil jeg anbefale, at du søger på getbig.dk og http://www.bsu.edu/webapps2/strengthlab/home.htm

    Derudover har jeg ikke så meget mere at tilføje af hvad jeg har fundet ud af. Dog så vidt jeg har forstået er kosten noget med 75-80% af det? Og træningen er det der sørger for at kroppen bygger musklerne op.

    Og lige til sidst, hvis en instruktør (forventet fagmand) siger noget andet i dit center, så spørg altid herinde angående det, min erfarring er, at de ikke ved hvad de snakker om! (Og skal brændes, allesammen :sneaky2: hvad blev der af instruktørbranderiet fra dengang i middelalderen? :laugh: ok, dårlig humor :blush: )

    Mvh. Michael

    PS: Derudover nogle links jeg tror er gode lige at få læst:

    http://www.bodyzone.dk/forum/viewtopic.php...e922dc014c4626c

    http://www.bodyzone.dk/forum/viewtopic.php...cc3d14a7352245e

    http://www.bodyzone.dk/forum/viewtopic.php...cc3d14a7352245e

    http://www.bodyzone.dk/forum/viewtopic.php...&highlight=

    Men kender ikke kvaliteten af disse, nogle jeg lige fandt for nyligt. Og læs ikke det hele på en gang, for mig gik det i hvert fald lige en af det ene øre og ud af det andet, især fordi der er mange ting der gentagtes :tongue:

    PPS: Og glemte lige noget!

    Søg under getbig.dk under træning for begyndere (kan ikke lige finde linket) så undgår du også en skade, som jeg har kunnet se i nogle logs, at nogle af de mere garvede herinde ikke har været helt så heldige med, og stadig fået gode resultater. Og en log skulle vidst også være meget smart :blush:

    Det der lyder nu meget godt.. :4thumbup:

    Jeg vil jo gerne have mere muskelmasse og ikke "tabe" mig, og hvis jeg har forstået det rigtigt så skal jeg indtag flere kaloriar end jeg forbrænder..?

    Og jeg forstod ikke rigtigt hvordan jeg fandt min "ligevægt"..? :blush:

    Og tak for svaret.. :w00t: