BøB

Medlemmer
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BøB

  1. Hejsa mol'ere.

    Har følgende skade som følge af styrt på min cykel (direkte på skulderen):

    http://www.sportsinjuryclinic.net/gallery/...der/acjoint.jpg

    Det er dog ikke separeret så meget som på billedet men det skulle give jer en ide om hvad skade det er. Jeg har gået med skaden i 3 måneder nu og oplever stadig forbigående smerte i leddet.  Lægen snakkede om cirka 8-9 måneder før ledbåndene fik deres oprindelige styrke igen. Det lader til at leddet stadig kan flexe lidt, altså leddet mellem den yderste del af skulderen og der hvor kravebenet møder skulderbladdet.

    Er meget interesseret i at høre om folks erfaringer med genoptræning og hvornår i/de har returneret til aktivitet igen efter skaden.  Var begyndt til noget styrketræning før jeg fik skaden men det ser vidst ikke for lyst ud med styrketræning foreløbig pga leddet?

    (Er lidt ny i dette forum men jeg tror det er her min post hører hjemme. Har søgt lidt i forum'et og fundet et par lignende posts, men synes lige jeg vil stille spørgsmålet mere konkret.)

    <{POST_SNAPBACK}>

    Hej... Jeg har fået fjernet 12-13 mm af mit kraveben, da mit AC-led var fuldstændigt ødelagt. Smerterne kom ved mig i dec. 2002 efter et fald på skuldren. Jeg har idag, 11 måneder efter operation, stadig mange smerter og kan faktisk ikke bruge skuldren/armen idag. Jeg gik altså et år med smerter i leddet, inden jeg blev opereret, så det er en langvarig affære. Jeg kan kun sige at du må prøve, at lave de øvelser du kan, og lad være med at prøve at" træne igennem smerten". Sørg for at holde din skulder igang. Der er ud og indrotation vigtig. Jeg ved ikke om du kan bruge dette ikke særligt oplivende svar til noget

  2. Hej Julie..

    Jeg vil egentlig bare høre for andre der havde prøvet, at være i situationen. Nu har du jo prøvet det, så jeg vil gerne høre om, hvor lang tid du havde "tilstanden". Hvad du gjorde/fik mod smerterne?

    På forhånd tak

  3. tja, der er jo mig, der spørger, og for at gøre en lang historie kort, er det fordi jeg har fået konstateret denne tilstand efter en skulderoperation. Jeg er egentlig interesseret efter andre der har prøvet eller har kendskab til denne tilstand. Jeg har jo været ved div. læger og fysser, men jeg vil gerne høre om andre der har prøvet det.

  4. Når snakken nu går om bænkpress, kun jeg godt tænke mig at vide om følgende udsagn er korrekt: Når man presser stangen fra brystet og op, er det kun indtil at underarmene er vandret med gulvet, at der trænes bryst. Den sidste del af bevægelse er det triceps, der overtager arbejdet.?? Kilde: tidligere styrkeløfter(nu dommer)

  5. Hej...

    Når man har fået en indsprøjtning med binyrebarkhormon(blokade) siger "man", at man skal holde 14 dages aktiv hvile, inden man påbegynder en genoptræning. Sene/vævet er svækket efter en indsprøjtning.

    I teorien skulle det være nok, hvis overfor en evt. dopingkontrol kan dokumentere at du har fået en indsprøjtning hos din læge(Det fik jeg at vide).Det er lidt samme som hvis du få astmamedicin.

    Hvis du har en henvisning til en Fysio. er det meget normalt at du selv skal give ca. 132 kr. pr. gang. Resten giver kommunen.(ihvert fald i jylland), men jeg tror det er generelt, da det den offentlige sygesikring.

    Håber du kan bruge det til noget.

    God bedring

  6. Hej...

    Du kan prøve at mobiliser nerven ved, at strække armen bagud(lad skulderen hænge) og dreje hovedet, så du kigger den anden vej. Spred fingrene lidt og bøj så håden bagover(Ikke ind mod håndfladen).Gør det 2-3x20-30 rep. "Hviner" det lidt i den, trænger den til denne øvelse, og det må gerne "hvine" MEN det skal stoppe, så snart du stopper med sættet.

    God fornøjelse

  7. Jeg har fuldstændig samme problem med skulderene som dig. Lige nu er det den ene der er helt galt og det har stået på siden 17. dec. Jeg har først i sidste uge endelig fået at vide, hvad der var galt.For at gør det kort, så er det "indeklemning" der er galt, og det er opstået ved, at mine skuldre hælder forover. DVS at lige nu er jg igang ved en fys. for at få trukkt mine skuldre tilbage. Det er for at der forhåbentligt skulle blive mere plads mellem kravebenet og skulderen.Min skulder har været "tosset" pga. af fald direkte ned på skuldre sidse år. Jeg troede nemlig også i starten at det var rotatorcuffen, der spøgte, men den ser helt okay ud.

    Jeg tror det der det samme du skal gøre, nemlig at få trukket skulderene tilbage.

    Hilsen BøB

  8. Hej....

    Jeg har døjet med en skulderskade siden december. Den har indebæret meget let og yderst kontrollertet træning. Min spørgsmål er. Ved træning af Rotatorcuffer giver begge min skuldre lyde fra sig som om det er "led mod led". Jeg har der ved stoppet med at træne disse muskler i rotator, for ikke at gøre ondt være.Betyder disse lyde noget og skal jeg holde mig fra træning af skulderen. Jeg "plejer" altid selv at sige at hvis det ikke gør ondt er det bare at fortsætte.Holder den...??Jeg har stadig ondt i min skulder når jeg skal presse med den og skal løfte arm 90 grader. NOgle ideer om hvor længe og hvordan keg får det til at forsvinde..?

    På forhånd tak-... :confused2:

  9. Okay..Det vil sige, at jeg fint kan kører squat i SmithMaskinen. Jeg synes bare at mine knæ er begyndt give lidt smerte fra sig, når jeg kører i Smith maskien. Det skal siges, at jeg kører med fuld vandring, når jeg laver øvelsen, og det var det jeg fiskede lidt efter, om det er muligt at gøre det korrekt i en maskine(altså fuld vandring)....

  10. Hej...

    Lige et simpelt spørgsmål. Hvis nu den eneste mulighed for at udøve squatøvelsen, der hvor jeg træner, er i Smithmaskine, hvad er så Jeres anbefalinger..??

    Jeg mener, kan man kører den optimal/korrekt og i så fald, hvordan er proceduren..?Jeg skal til dette lige sige, at vi centret ikke har lægpress eller noget i den stil. Kun maskine til for/bag side af lår, så..?????????

    på forhånd tak

  11. Hej...

    Enkelt lille spørgsmål.

    Jeg har fået en forespørgelse på en Tun-Shake fra en ung mand i motioncentreret. Han vil godt have en opskrift på sådan en shake, og hvor

    bedre sted er der at stille sådan et spørgsmål end her hos MOL.

    På ofrhånd tak...

  12. Hej....

    Jeg sidder her med en artikel, hvor der påståes, at overdrevet brug af B6-vitamin kan udvikle en form for biokemisk kaos i hjernen. Jeg har altid hørt, at overskyende blot blev udskilt gennem urinen. I artiklen påståes at, DET GØR DEN ikke. Det påvirker istedet siganlstoffet serotonin i hjernen. Vi ved jo, at at serotonin står bag mange psyskiske processer. Ifølge artiklen risikerer man humørsvinger og andre mentale problemer.

    Det skal siges, at det er ved en dosering op til 10 gange af ADT, at der kan opstå problemer. Investerer man i B-vitaminkompleks, kan man få op til 50 gange af ADT...??Er der noget om snakken eller hvad..??Hvis man tager 2-3 gange ADT, skulle der ingen problemer, efter artiklen..

    PÅ forhånd tak..

    :retard:

  13. BøB jeg kan med ret stor sansynlighed sige at det ikke er en "frossen skulder".

    En "frossen" eller "kold" skulder er populær-betegnelsen for en bestemt type betændelsesreaktion i vævet omkring skulderen. Populært sagt kan man sige at det er skulderledkapslen der "klistre" sig fast omkring overarmshovedet. Der er ikke ret mange mænd der udvikler kold skulder, det er oftest kvinder over 5o.

    Smerterne og stivheden i skulderen udvikles typisk gradvist over nogle måneder. Kold skulder opstår oftest i forbindelse med en systemlidelse i kroppen, som ex. sukkersyge, og ofte er der afkalkninger i skulderleddet.

    De typiske skulderproblemer i squat, skyldes nedsat bevægelighed i skulderudadrotation og evt. også hvis man er stiv i den øvre ryg.

    Mit råd at du kontakter din læge, og får en fys til at kigge på skulderen.

    Tak for dit svar.

    Nu skal du høre. Det var et program, jeg begyndte at køre, der hed The 20 rep breathing squat routine(fundet her på hjemmesiden).

    Det indebar udover squat også Bryst, Skulder, Ryg og armtræning 3 gange om ugen. Det "sjove" ved det, er at jeg var nede at træne om mandagen og mærkede lidt til skulderen ved "militarypress".Senere samme aften fik jeg influenca og jeg troede derved at det var sygdommen, der gjorde at jeg havde"ondt/ømme" led. Det forsvandt bare ikke i højre skulder. DVS. det gør ondt at løfte skulderen ud fra kroppen, altså ved i trækning af tøj, hårvask osv. Bare armsving og løft af evt. bænkpress stang gør hammer ondt.Hvis det ikke er en frossen skulder hvad er det så.??

    Der var nemlig en, der sagde at jeg havde symptomer på en frossen skulder, og man skal derved holde sig fra Fys indtil smerter er væk.

    På forhånd tak

  14. Trist Hej.

    Jeg har ondt i min højre skulder og har haft det i en måned nu. Det er kommet efter jeg har kørt "The 20 rep breathing squat routine" i 3 uger.

    Jeg tror det er en frosset skulder. Er det nogen der ved hvad der er af gøre ved det,???Jeg har læst at det kan tage mellem 1-3 år..at komme over.

    på forhånd tak