Currant

Medlemmer
 • Content count

  131
 • Joined

 • Last visited

About Currant

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 08/10/1984

Recent Profile Visitors

1,875 profile views
 1. Bør han træne / hvordan?

  Jamen netop det er også min bekymring... Den manglende vejledning... Jeg blev overrasket da jeg betalte mig til instruktion over hvordan jeg umiddelbart ville ha gjort alting - nemlig forkert... De unge drenge render ikke rundt med for meget på lommen og instruktion tror jeg ikke er det første de tænker på...
 2. Bør han træne / hvordan?

  Mange tak for jeres svar... Det var yderst brugbart... Hvis nogen har yderligere at kommentere, må I meget gerne tilføje... :-)
 3. Bør han træne / hvordan?

  Hej... Jeg har en lillebror der er 16 år gammel, spinkel og lille af bygning... Han menes fysisk at være 1-1½ år bagud for sin alder... Jeg har læst frem og tilbage angående børn/unge og træning og faldt over artiklen som viser lidt noget andet end jeg ellers har hørt - nemlig at styrketræning først hører sig til efter endt udvikling... Det skal siges at han har hypermobile led... Bør han begive sig igang med styrketræning sammen med sine kammerater? - og i så fald, bør han tage sig nogle forholdsregler og ikke bare hoppe med på vognen og gøre alt for at imponere kammeraterne? Tak for hjælpen... Jeg vil bare gerne være med til vejledning af ham samt mine forældre der skal give tilladelse til træningen til han bliver 18 år...
 4. Cykel / Elipsecykel?

  Hej... Jeg har lige fået lidt ekstra kilo efter jeg har fået stillesiddende arbejde... Så jeg tænkte at ville købe noget motionsapparat... Jeg har set i Harald Nyborg at de har en Elipse-cykel (det hedder den ihvertfald derinde på hjemmesiden)... Forbrænder den bedre end en cykel... Det formoder jeg da man skal bruge armene os - men hva ved jeg? Nogen der kan hjælpe med et svar? På forhånd tak... :-)
 5. Super Slider

  Kan vi konkludere at den er okay så?
 6. Unge bruger ecstacy som slankemiddel

  I kan læse mere om de forskellige stoffer på Benneke.dk, men jeg kan da hurtigt opridse at amfetamin øger stofstiftet, nedsætter appetitten og øger ens aktivitet væsentligt... - meeen, ligesom andre fatburners (f.eks. ECA), så har man en periode derefter hvor man er træt og kan æde sig en pukkel på... Men virkningen hvis man flere dage i træk eller i en periode tager det kan jeg ikk udtale mig om... XTC ved jeg ikk så meget om udover at pillerne har vidt forskellige virkninger - nok fordi de ikk alle består af ren MDMA (som er ecstacy)... Rottegift og heroin er blevet fundet i nogle ecstacy piller... Men jeg må ha lov at sige at det i mine øjne er en MEGET uheldig drejning - det er et usundt vægttab og da det ikk er lægeligt kontroleret ved de ikk hva de rent faktisk indtager... Og så er det sq ikk så smart at bruge stoffer i det hele taget... Trist...
 7. Super Slider

  Hejsa... I dag stod der til min overraskelse en kasse på bordet da jeg kom træt hjem fra arbejde - det viste sig at være en Super Slider, som min mor havde købt et underligt sted (mange tak, mor)... Jeg har aldrig set eller hørt om denne lille box med hjul og håndtag på - er den noget værd? ;) Håber nogen ved hva jeg snakker om - for jeg gør det sq ikk selv :lol: ...
 8. Vægtvogterne "kostplan"

  Hmmm, jeg skal indtage alle mine måltider på arbejdet - har kun badevægten herhjemme og hvis jeg skal veje mad på den kan kaloritælling være ligemeget, for så skal jeg sq spise max... Nogen der lige ved hvor man kan købe en billig elektronisk gramvægt (helst en med nulstil på, så man kan stille tallerken, brød etc op og nulstille hver gang en ny ingrediens bruges)...
 9. Bruger du AS!!

  Jeg oplever heller ikk MOL som en side/forum hvor det primært er toptrimmede kamprobotter der ikk skyr nogen midler for at blive klamt store... Jeg ser det mest som en sund side med brugere der er her for vægttab, sund motion og selvfølgelig også en del elite motionister og bb'ere... Har jeg ret? Har der været nogen opgørelse over hvor mange % der er her for max masse, vægttab, motion osv.?
 10. Energifordeling?

  Desuden kan jeg huske at jeg faldt over et link til en side hvor man kunne ud fra vægt og højde (samt et par andre faktorer) udregne sit status quo indtag - altså vejledende - ved godt man ikk ka gå 100% ud fra det... Jeg har kigget en flok tråde igennem, men har ikk lige fundet den tråd jeg fandt linket i... Nogen der lige har det?
 11. Energifordeling?

  Okay, nu jeg har postet i Vægttab, men vi kan da, hvis folk gider svare, skrive om det i de forskellige tilfælde - alle ka jo lære af det... Mit tilfælde er nu en diæt, hvor jeg lige er begyndt at skrive ned i AllNatural kostplan - så kunne jeg jo korrigere kosten, så det passede nogenlunde med energifordelingen, som nu er mest hensigtsmæssig... :)
 12. Energifordeling?

  Hejsa... Jeg vil gerne lige vide hvordan energifordelingen skal lægge i løbet af dagen/samlet over dagen... Det kan AllNatural's kostplan jo regne ud, så det kan man jo ligesågodt benytte sig lidt af :) Kommer det an på hensigten med træningen?
 13. Vægtvogterne "kostplan"

  Har lige kigget lidt på det regneark der - det ser jo meget smart ud - men gemme opskrifter? Hva mener du med det - jeg ved ikk lige hvordan du gør det :)
 14. Vægtvogterne "kostplan"

  Hvis man skal fordele kosten ud så det er fornuftigt fordelt - så synes jeg det er umuligt at gøre billigt... Hva har du i en ugentlig indkøbspose, mester?
 15. Vægtvogterne "kostplan"

  Det har du nok ret i - jeg har ikk tendens til at tage på med min normale kostindtagen - jeg har bare i en årrække været overvægtig pga for meget computer og cola... Så jeg ville bare lige tabe de nødvendige kilo og så ellers fortsætte som altid - dog med kosten lidt i baghovedet når man ryger forbi McD eller noget... Men du er bestemt værd at lytte til :) - dine resultater er virkelig flotte og du ved sq hva du snakker om... B)