Arno109

Medlemmer
  • Posts

    212
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Arno109

  1. Middagstræning - KÆBE, bryst, triceps og skulder

    Mødtes med Iver, Musse, Keld, Kenneth og 2 der ikke er på MOL til juletræning i OBBC kl. 11 :rudolph: Det var også træningen, hvor der blev taget hul på PR'erne :4flex: nøj hvor har jeg ventet med længsel på den dag :4winkkiss:

    - jo tak det var rigtig hyggeligt :nissegrin: Du har jo fået en del muskelmasse siden jeg så dig sidst - især dine skuldre fra siden er sgu flotte! He He ikke noget at sige til at Musse blev distraheret af din squatmås - det gjorde vi andre også ( vi er bedre til at skjule det at vi kigger :bigsmile: ) - Men, super fedt at træne i OBBC igen - man bliver virkelig høj af den gode stemning, træningsmuligheder og fed musik.

    God jul :nissegrin:

    Kenneth

  2. Opdate............

    DIÆTEN ER STARTET.......... !!!!!!!!!!

    Har valgt at køre en semidiæt frem til 31/12 :devil: .....................

    Har lagt lidt cardio på allerede for at få gang i forbrændningen........... :cooldance: Så dagen startede med 40 min på

    spinningcyklen. :heartpump::heartpump::heartpump::heartpump: puls mellem 118-128

    var dog lidt mærket af at jeg snuppede 5 km på løbebåndet igår efter vægttrænningen :tongue: Og har ikke trænet med høj puls i næsten to måneder :nonono: da såret/arret skulle have max ro :dry:

    Formen/konditionen fejler heldigvis ikke noget :superman: men de 10 kg jeg har taget på kan nu godt mærkes når der skal løbes og lave dips/chins :rofl2::rofl2:

    Idag/aften står den på ryg i centre, ved ikke om der er overskud derefter ?? Men ellers får biceps også en tur, da jeg ikke kørte dem igår alligevel :4thumbup:

    Diæt? Du er sgu sadist - her i julemåneden... Men, hatten af for det. Jeg vil også gerne smide et pat kilo inden jul...)

  3. Det med OBBC er ikke noget der haster for mit vedkommende - så du kan bare tage der ud med Keld. Regner nemlig med jeg skal der ud med Lasse inden længe, så vi kan da bare vente til i starten af det nye år hvis det ikke gøår noget. (mon ikke der er et par kilo der skal trænes væk efter jul :laugh:

    Hvad siger morgen :superman: vægten for tiden - du går stadig til den med vægtene - det kan jeg da se

    Venlige træningshilsner fra Kenneth

  4. Tak champ... Ja man er sgu villig til at bruge mange penge på dem...

    Skal vi ud i OBBC?? :innocent:

    Ja, da - kan du ikke snakke med Morten og melde tilbage til mig med en dato (han ville vist også gerne med). Skal det ikke helst være en weekend? Kan ikke d. 15/12, men ellers ikke det store...

  5. post-6578-1195111251_thumb.jpgIngen træning i går, da min lille hund Fie var blevet meget meget syg... :unhappy:

    Fie røg på operationsbordet med det samme, det skulle gå stærkt.. Den havde en ond livmoderbetændelse og dyrlægen fjernede næsten 700 betændelse og puds fra dens underliv... :sneaky2:

    Hvis vi havde ventet til i dag, havde vores lille vovse været død... Så godt vi tog afsted i går... :4thumbup:

    Fie har det godt og er hjemme igen... Utroligt hvad man gør for sin gamle trofaste hund...

    Kender det godt - man bliver så glade for dem. go´bedring til den :bigsmile:

  6. Teknik er alfa omega i al brysttræning... Sørg for at holde brystkassen op når du kører presseøvelser f.eks. - og syntes også du kører for mange øvelser... Jeg har trænet i mange år, og jeg kører max. 3 øvelser bryst pr. gang!!! Det er rigeligt forudsat du kører intensitivt på.

  7. Jeg vil også anbefale at køre den i "alm." bænkpress - eller ihvertfald variere de to. Personligt er jeg dog mere til håndvægte, da der her endnu større aktivering af de stabiliserende muskler samt større bevægelsesfrihed (mindre skadespotentiale)

  8. Fed kamp der desværre blev domineret af Calzaghe... er fuldstændig enig med Søren ål pind aka wahlen at man skal have meget tykke danske hinkestens-briller på for at ikke at kunne se Calzaghe bare var bedre

    JEP - det kan der da ikke være tvivl om. Waliseren var en klasse bedre end Kessler...

  9. :laugh::laugh::laugh: Verdensklasse Kenneth... Jeg vejer dog cirka 89 for tiden... - :blush: Så du er jo en ål bette mand... :laugh::laugh:

    Men starter diæt today - sååå mon ikke jeg hurtigt kommer LANGT under dig champ? :superman:

    Ja, He HE - Det tror jeg også hurtigt du gør. Du plejerr jo at have masser af selvdisciplin på det område. :superman:

  10. Du kan ikke stille det så firkantet op. Han VAR vel rent faktisk styrkeløfter.

    Ja, han betegnede sig selv som værende styrkeløfter (selvom han vandt Dm i bodybuilding i 70érne!) Han var rigtig stærk efter datidens målestok - jeg har engang set et billede hvor han havde et stykke over 300 kg på i squat!!! Arnold har også udtalt at Sven-ole rent faktisk var stærkere end ham i mange af grundøvelserne (bænkpress,squat m.m.)

    Her er i øvrigt en lille sjov historie: Tilbage i 70érne, var både Sven-Ole & Arnold på "promotionstur" i Dk (Pumping Iron-filmen", De lagde også turen forbi OBBC (Odense) - og her trænede de bl.a. bænkpress m. 170 kg - og fik det til at se let ud!!! De lokale i OBBC har garanteret kigget lidt :laugh:

  11. Jeg har set SOT sige i en interview at han på et tidspunkt havde verdensrekorden i bænkpres, det lyder urealistisk men Fuuuuuck hvor er han dog cool!! :superman:

    Hvorfor er det urealistisk? Jeg har selv læst han på et tidspunkt havde verdensrekorden i bænkpress - vel at mærke for dem over 40 år!!! Den blev dog hurtigt slået igen... Selvfølgelig har manden haft et misbrug - der er trods slt grænser for hvor langt man kan nå med kreatin og en fornuftig kost (selvom man kan nå langt!) Det er da flot han nu står frem omkring det - der er desværre RIGTIG mange der bruger doping

  12. Er der nogen der ved om man selv kan designe sit dankort i Nordea?

    ja, det er jeg ret sikker på at man kan - flere og flere pnegeinstitutter tilbyder dét...Skulle være mærkeligt hvis Nordea ikke er hoppet på vognen endnu

  13. Vægtopdatering

    Det er ved at være lang tid siden jeg har været på Tanita vægten sidst... Men idag fik jeg endelig taget mig sammen til det... Jeg bliver jo nød til at holde øje med det er fedt jeg smider og ik min masse :bigsmile:

    Dagens tal siger:

    Fedt-%: 15,4%

    Fedt masse: 8,8 kg

    FFM: 48,1 kg

    TBW: 33,3 kg

    Sammenligner jeg med tidligere målinger mht min FFM (hvor TBW er ens), så er den siden april måned øget med 400 g, men har lagt stabil de sidste mange måneder... !! Så alt i alt ser det ganske fornuftig ud... !!

    Og tallene viser også hvad jeg selv kan se.. alt fedtet stille og rolig forsvinder... !! Det er tydeligt at jeg efter DM har fået reduceret fedtet på arme og balder/lår.. !! Jeg kan specielt mærke det på mine bukser... hvor str. 26/27 er ved at være så store jeg kan trække dem ned over hoften :superman: Men der er stadigvæk noget at tage af, så jeg fortsætter bare stille og rolig derud af :tongue:

    //Anita

    Hej Anita :bigsmile: flotte tal og cool du har reduceret fedt lige de steder - plejer at være de "svære områder" at få fedtet væk. Hvornår er det nu du skal i felten igen? (konkurrence)

  14. Det kommer vel lidt an på hvordan det sidder og hvor meget der er muskler vs fedt.

    Har selv samme vægt, 183 højde ca. og 84-86 kg.

    Udfra hans vægt/højde ratio - samt hans meget høj aktivitetsniveau går jeg ikke udfra han er fed, men bare vil af med en smule.