QueenPearl

Medlemmer
  • Posts

    1,013
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by QueenPearl

  1. Danish Open 2010 i Hillerød:

    Tredje kamp:

    Denne gut var betydeligt bedre bygge og fysisk stærkere end de 2 første modstandere. Han var desuden tålmodig i den stående kamp hvilket fik mit til at trække guard. Ikke noget jeg plejer da det ikke er min styrke. Men blev utålmodig og der skulle ske noget. Første fejl. Guard er faktisk en rigtig fin position i BJJ men er ikke min styrke. Jeg holdte ham i guarde længe og prøve setup til armbarre samt et par forsøg på en kumura. Han var dog stærk. På et tidspunkt åbnede jeg guarden og fik ham kortvarigt swepet. Hvilket gav mig en fordel. Trak guard igen da han hurtigt kom på benene.

    Her gik det så helt galt Der var kun kort tid til at kampen sluttede og jeg førte med en lille fordel og kunne have vundtet kampen ved bare at holde guarden.

    Jeg kunne mærke at han på ingen måder kunne komme ud af min guard da mine år som styrkeløfter trodsalt har give mig nogle habilt stærke ben. Men selvfølgelig blev jeg utålmod og åbnede guarden for nu skulle der sket noget. Dette førte til at han passerede guarden og gik i sidekontrol og vandt på point :unhappy:

    Kæft, jeg var skuffet over det.

    Dette gav så en bronche medalje. Hvilket jeg trodsalt var ret godt tilfreds med. Der var trodsalt 9 kæmpere i min vægtklasse. Skulle dog minimum have været sølv. Min modstander tabte også finalen til en svensk gut der så ud til at være ret god. Det er dog ikke til at sige hvordan kampen mod ham ville have gået.

    Fortsættes...

    Tillykke med dit første stævne! Og dejligt at høre du fik en god oplevelse, det er trods alt det vigtigste, ikke mindst i starten.

    Man lærer rigtig meget af at kæmpe, ikke mindst omkring taktikken. :smile: Jeg er enig med dig i at i den situation hvor du førte med en advantage ville det have været bedre at holde guarden lukket og tålmodigheden er en meget god ting, men omvendt så vil jeg ros dig for at du åbnede guarden, der er nemlig "begyndere" (altså både erfarne og uerfarne) som forsøger sig alt alt for længe med en lukket guard som de ikke får brugt til noget.

    (jeg siger det ikke mindst fordi jeg har selv tabt en 4-5 kampe i starten på ikke at turde åbne guarden...)

  2. Hey!

    Held og lykke i morgen (selvom jeg egentlig ikke kan ønske dig held og lykke da din første kamp er mod en af vores :wink: )

    Jeg skulle have været deroppe for at hjælpe til, men når det desværre ikke.

    Håber du får en fed dag! Varme godt op, og HUSK at trække vejret under kampen... :tongue:

    (ps. er snart tilbage på loggen her igen tror jeg)

  3. Hej Nips

    Det er da interessant det du skriver her!

    Og jeg kan sagtens følge at I spejler jer i andre kvinder med hensyn til udseende, tøj mv. Mænd spejler sig også i andre mænd, både med hensyn til udseende, tøj....og alufælge :smile::blink:

    Men hvorfor lader I kvinder jer tyrannisere af nogle urealistiske vægtnormer og taler så meget om vægten, når INGEN - heller ikke andre kvinder - kan se hvad I vejer.

    **

    sall

    Når kvinder snakker så meget om vægt som de gør, så kan de oftest også kom med et nogenlunde bud på hvad andre vejer. Og hvis ikke et godt bud, så kan kvinder i hvert fald godt finde ud af at om andre kvinder vejer de der 2kg for meget, uanset hvor meget det nu er.

  4. det er da meget 69kg fordelt ud på 174cm!

    jamen det handler ikke om retningslinger, det handler om hvad jeg ser! det er sgu da fustrerende at jeg har støre lår end mange alm. fyre som ikke træner det helt store!

    og det er da pænere når at man kan se musklerne, så kan man også se at jeg har brugt alle de timer på den satans krop.

    At du har større lår en mænd der ikke træner siger jo noget om dem og ikke dig :wink::cool:

  5. Men hvordan får man helt konkret point? Er det kun submissions og takedowns, eller er der også point på pins? Belønnes sweeps ligesom takedowns?

    3) Securing Points :Mount position = 2 points

    Back mount with hooks = 3 points

    Passing the guard = 3 points

    Knee on stomach = 2 points

    Clean Sweep = 4 points

    Sweep = 2 Points

    Clean Take down (Ends passed the guard)= 4 points

    Take down (Ends Guard or Half Guard)= 2 points

    * Each position must be established for 3 seconds or more in orderfor points to be awarded.

    * When changing multiple positions points will be awarded only for the position that has been established for 3 seconds or more.

    * Reversals are considered Sweeps as well.

    Panalties:

    * When a fighter voluntarily jumps in the guard or goes from standing position to a non-standing position by any means and remains down for 3 seconds or more, he will be punished by a minus point.

    * When a fighter disengages from contact and starts backing up and avoids to engage again he will be punished by minus point.

    * A passive fighter will be warned twice and then will be punished by minus point. The refree will warn the passive player by the wards “WARNING PASSIVITY“

    Noget af det der skal tolkes og som er i kontrast til BJJ regler er:

    - Takedowns, der skal man kontrollere modstanderen i 3sek får at få point.

    - Fra nederst half-guard til top turle giver ikke sweep point

    - Man kan akkumulere point ved at f.eks. tage mount igen uden at skulle starte forfra ved at passere

    - Reversals tæller, dvs. hvis man bridger folk af/over

    - Og selvfølgelig alt alle benlås inkl. heel hook er tilladt

    ...og et par andre små finesser som alligevel ændrer gamet.

  6. hvordan er reglerne egentlig i ADCC? Hvordan er atleternes baggrund? Det ser ud som om majoriteten har baggrund i BJJ eller amerikansk college/freestyle brydning...

    Jeg kender Ben Askren perifært fra det universitet, hvor jeg arbejdede i USA for nyligt. Der stillede han op for deres brydehold og havde faktisk været til OL. Desuden underviste han i BJJ på det nærliggende American Top Team center.

    ADCC regler ligner i høj grad BJJ regler, og dog. Man gør sig meget meget klog i at træne meget specifikt efter ADCC regler når man skal kæmpe ADCC. Størst forskelle er at der ikke gives point i de første 5 minutter (af 10min indledende kampe),og så i hvordan man får point for nedtagninger og sweep. Det er i det hele taget svært at få point, mest fordi i no-gi kan man ikke blive holdt nede på samme måde af sin modstander, og det bliver derfor svært at etablere positionerne længe nok til at få point. Mange af de kampe jeg så gik i overtid (5min ekstra x2 overtid hvis nødvendigt) og endte stadigvæk med ret beskeden pointstilling ift BJJ. For at give et eksempel, så tabt jeg min kamp 0-3 (fandt dog aldrig ud af hvor de 3 point til hende kom fra), men havde det været under BJJ regler ville det nok have været 8-5 til mig eller sådan noget.

    En anden ting ved reglerne er at det kommer meget an på hvem er kæmper, dommer, og trænere. :dry::wink: Det er absolut ikke fair og det giver de mere eller mindre selv udtryk for - sagt til regelgennemgang "If the score is even, we have our own secret system of advantages." ......

    Nå det så er sagt så er det jo stadig verdens fedeste stævne. :superman: :superman: Det var velorganiseret og ordentlig forhold (sikkerhed var der i hvertfald nok af - de havde vist hyret hele Barcelona's HA'er, og ja, de stod med rygmærke på ved indgangen). Alle dem som er noget som helst indenfor grappling og lidt til dels også MMA er der, så prestige-faktoren og stjernestatus er helt i top (hotellet vrimlede med journalister fra kampsportsblade fra hele verden), og det er et af de få stævner hvor man faktisk får hotel + transport betalt, og så ja, der er præmiepenge. $40K for superfighten og $40K for Absolute (mænd, vi kvinder får betydelig mindre) er jo også en slags penge, og det øger spændingen på en anden måde end det almindelig BJJ VM. :4thumbup:

    Deres baggrund er som du selv er inde på, ofte BJJ eller brydning. Der er også nogle MMA'er med - desværre ikke så mange denne gang som ellers kunne have været - både Fedor, GSP og andre blev inviteret, men måtte ikke kæmpe pga deres MMA kontrakter. Havde ellers virkelig set frem til at se GSP'en takedowns live. :cool:

  7. Der har lige været afholdt ADCC, som nærmest er OL i brydesport, men jeg kender meget få af dem der har stillet op. Kun Shanti herindefra i kvindernes 60+ klasse og Ben Askren i mændenes 77- siger mig noiget som helst. Er der nogen der har noget klogt at sige om ADCC?

    Jeg kan sige mange kloge ting om ADCC. Hvad vil du vide? :tongue:

  8. Uanset hvad så er det hele ikke væskeophobning, jeg har tjekket grundigt efter... :wink::tongue::laugh:

    Min konklusion efterhånden er at der gemmer sig en skabs-BB'er bag denne log...det der "rent styrkeprogram med fokus på volumen" er jo bare en god undskyldning for at lave nogle curlz og tage lidt muskelmasse på... :cool:

  9. Søndag d. 25. oktober 2009

    INGEN af de sædvanlige skulle træne i dag. Sådan nogle slapsvanse - ej, det mener jeg ikke - jo, det gør jeg :laugh: Det blev dog en ganske hyggelig træning alligevel. Jeg mødte en af mine kolleger i dag. Han har trænet i IK i mange år, men jeg er kun løbet på ham en enkelt gang eller to tidligere, så han er der vist ikke sååå ofte. Han ser nu heller ikke sådan ud :smile:

    :laugh: :laugh: :laugh:

    Men hvem er Gollum?

  10. Hopper lige ind her, et par afklarende definitioner:

    Traditionel (selvforsvars) jiu-jitsu (JJ): teknikker baseret på slag, spark, forsvar, og en del gulvteknikker - armlåse, håndledslåse, benlåse, holdepositioner. Oprindeligt også mod bevæbnede mostandere. Dog også karakteriseret ved ingen sparring.

    Judo: videreudvikling af traditionel jiu-jitsu, og i sin moderne konkurrence form med stor fokus på kast, og ingen slag/spark.

    Sport jiu-jitsu (SJJ): blandning af karate, judo og jiu-jitsu/BJJ. Slag og spark tilladt dog vist ikke til hovedet. Kendt i sin konkurrenceform, derved også karakteriseret ved sparring.

    Brasiliansk jiu-jitsu (BJJ): videreudvikling af traditionel jiu-jitsu og judo. Udelukkende kast og gulvteknikker, som dog har sin oprindelig i judo og jiu-jitsu.

    For at være helt diplomatisk, så har både DBM og Zoater ret, da en del af BJJ teknikker og derved også det der bliver brugt i MMA, har sin oprindelse fra JJ - de andre systemer har videreudviklet på det og sikret en mere realistisk anvendelse ved at inkorporere det i sparring og kamptræning.

  11. Det ser VIRKELIG godt ud!!! :tongue: :tongue: :bigsmile:

    Ærgeligt du ikke kunne fortsætte, din prioritering kan selvfølgelig godt forstås og er nok den rette i længden :wink:

    Ift til din slut-diætform sidste år, og faktisk også hele diætprocessen, hvilket er du mest tilfreds med?

  12. Kan du sige lidt mere om dine erfaringer med ZMA og Leucin?

    Leucin er først kommet på fornylig, efter kraftig anbefaling fra et par stykker, har ikke så meget at sige endnu.

    ZMA har jeg i en eller anden form taget i over et år. Jeg har rimelig stor problemer med at falde til ro i kroppen og i hovedet inden jeg skal sove, specielt hvis træning har været til sent. Synes jeg sover en hel del bedre på ZMA og har bedre natrestitution.

  13. Puha...længe siden en opdatering.

    Sidste fredag vågnede jeg lidt sløj, kom igennem arbejdsdagen og tog mig en lur inden træning. Trænede 2½ time, og var meget sløj bagefter. Det kostede 2 dage i sengen over weekenden og en sygedag om mandagen. :dry: Rimelig utilfreds med to gange sygdom indenfor kort tid!

    Mandag aften havde jeg det bedre, fik dog 'kun' trænet 1½ time SW og rimelig let - mest teknik og lidt sparring.

    Tirsdag og onsdag (igår) blev det til 2½ times SW. Træning er i princippet delt op i 1½ + 1 time, og de sidste par gange har der kun været meget få tilbage til den sidste time, tror det fleste synes det er for hårdt! Min hjerne er gået i totalt stævnemode nu, og jeg kan selvfølgelig på ingen måde objektivt vurdere hvordan jeg synes det går med træning. Sygdommen har kostet en smule på formen synes jeg, men ikke for meget. Jeg laver stadig mange fejl, synes ikke skiftene og tempo er helt godt endnu. Omvendt på den positive liste så formår jeg at rette løbende op på rigtig mange småting.

    I går f.eks. blev vi delt op i to hold og så afviklede vi en mini-turnering, 5 mins kamp. Jeg fik sidste kamp mod en af vores rigtig god og mega hurtig blåbælte, vi ruller rimelig meget lige op. Jeg tabte desværre, men fik kæmpet ok. Fik også at vide jeg skulle ændre på et par ting - f.eks. underhook fra nederst i half-guard skal helt op på skulderen istedet for helt nede ved hoften. Da vi senere i timen rullede igen, fik jeg rettet op på det med det samme - ja det er totalt småting, men har ikke altid tidligere kunne ændre den slags så hurtig.

  14. Uha, listen er lang efterhånden... :wink: Følgende er mit udvalg, men det afhænger meget af træningsperiode...meget hård træning = mange kosttilskud

    Multivitamin

    C-vitamin (1-2g/dagen)

    D-vitamin

    B-vitamin

    ZMA (zink-magnesium blanding)

    Baldrian

    Whey

    Kassein (sjældent)

    Fiskeolie/Udos

    Kreatin

    Beta-alanin

    En pre-workout produkt

    Leucin

    BCAA'er

    Glucosamin

    Druesukker

  15. Onsdag

    1½ times SW

    Nød min hviledag om tirsdagen rigtig meget, og var derfor nærmest skuffet over at jeg ikke var fuldstændig smadret efter BJJ træning om onsdagen, men så mindede jeg mig selv om at det nok var ok ikke at være det allerede efter 1. træningsdag efter hvile. :wink:

    Vi kørte lukket guard igen, og det gik (måske) lidt bedre, jeg justerede på nogle mindre detaljer i mine triangle setups hvilket gjorde succesraten lidt større.

    Transportcykling: 10km

    Torsdag

    2½ times SW

    Resten af træning op til ADCC bliver under Chico Mendes, en ret dygtig sortbælte nede fra Rio. Han bruger mere tid på at undervise, holde seminar m.v. og er knap så konkurrence-aktiv længere, men han er rigtig god og har altid det nyeste med fra organisationen og fra Brasilien.

    Træning var ret blandet - fodlås fra den omtalte 50-50 guard, guard pass og forsvar, single legs, og en del situationssparring, herunder 10min stående brydning hvor jeg skulle blive inde i 10min og få en ny modstander hele tiden. Sjovt nok så gik det bedre jo mere træt jeg blev, for så var jeg mere afslappet og ikke havde overskud til at tænke på alt muligt fancy - jeg gik bare efter benene og væltede ind i folk! :laugh: :laugh:

    Men 2,5 time var ret lang tid, og alt i alt kan jeg mærke at overskuddet er ikke kæmpe stor - der er nu under 2 ugers træning tilbage :cry: og det er hårdt både fysisk og mentalt at være 100% på fysisk og mental hvert eneste sekund til træning.

    Transportcykling: 10km

  16. Onsdag d. 9. september 2009

    En af VL-drengene spørger mig altid "Marianne, skal du køre død i dag?" når han ser mig til træning. I dag kunne jeg svare JA! :smile:

    Der var godt besøgt i dag af bl.a. FruErik, Simon, Nissen, Tunen, -chris- og Johnny Bravo var lige kort forbi :king:

    Pull Up (UH)

    6 * BW

    6 * BW

    6 * BW

    Dødløft

    8 * 50 kg

    8 * 80 kg

    8 * 100 kg

    5 * 110 kg

    8 * 100 kg

    8 * 80 kg

    Alle med dobbeltoverhånd - no straps :smile:

    Stærk DL!! :superman:

    Glæder mig helt vild meget til at komme nede i IK igen om et par uger - savner jer og savner at løfte vægte! :wub::unhappy:

    Havde forresten en drøm i nat hvor du var med - vi var på noget ferie tamtam i Brasilien og kørte rundt til en masse strand og sol, og mine fætre var med. Lidt stenet! :laugh: :laugh:

  17. så er der lige en lille update igen :smile:

    sygdommen er endelig ved at være på vej væk, så det skulle være back on track imorgen tidlig :w00t:

    blir nice at spise clean igen, kosten siden søndag morgen til iaften har som skrevet før, stået på pizza, burger, slik, is, ja you name it.. lort.. hehe.. SHIT HAPPENS :innocent: og fuck, når man er syg, så er is bare det eneste der virker, og så når halsen blir bedre og det bare er hovedpine og ondt i mave og ømhed i kroppen, så er junk det der rykker :laugh: men det er jo hvad det er.. back on track imorgen :superman:

    Har taget en beslutning som jeg tror blir rigtig cool, jeg vil prøve at leve som vegetar et stykke tid, for ligesom at se hvordan det går :cool:

    kylling og fisk, og så ellers frugt og grønt og kartofler og ris, og MASSER vand :4mewantfood:

    har drukket MASSER Pepsi max det meste a mit liv, og føler sq det er tid til at slippe a med det, og alle affaldsstofferne og det :4thumbup:

    Vil sigte efter at drikke minimum 3L vand om dagen, og gerne 4..

    muligvis en omgang i fitness one imorgen, trænger sq til at røre mig! og MMA trækker helt sindssygt!!!!!!!!!!!! :devil:

    Blir godt på lørdag!!! :w00t:

    *Argghmm* Fra en livslang vegetar, så vil jeg lige gør opmærksom på at man ikke vegetar hvis man spiser kylling og fisk...så er man bare ikke rødt-kød spisende...vegetarer spiser ikke dyr! :tongue: :tongue:

  18. Nice træning :cool:

    Det er så sygt hårdt at rulle i 10min. Især hvis man ligger nederst det meste af tiden og får pumpet al luften ud af én :crazy:

    Jeg har det sjovt nok noget nemmere ved lukket guard end åben. Men sikkert fordi jeg er så meget begynder at det føles mere sikkert når guarden er lukket :bigsmile:

    De der C2 intervaller ser ret nasty ud. Kunne være man skulle prøve noget lign. en dag :smile:

    10min er hårdt, og man skal lære at det skal jo køre i et andet tempo end 5min runder. Og jeg synes jeg bliver presset lige så meget hvis jeg ligger i top og skal passere, har fandme travlt! :laugh: Har lidt vænnet mig til det da jeg nu har kørt 10min runder i snart et halvt år, men det er stadig laaaaaang tid.

    Jeg følte mig også mega tryg ved lukket guard i starten, og brugte det meget. Det er forholdsvis nemt at holde folk derinde. Men efter jeg tabte 4 kampe i streg på at det ikke lykkedes mig at hverken få point eller subs på lukket guard, så ændrede jeg strategi - det kan svært at virkelig få brugt guarden.

    C2 er nasty i alle former. Meget værre end løb. Hvilket er også derfor jeg laver så lidt af det... :innocent: :innocent:

  19. Onsdag

    #1

    Nåede nede i Novo kælderen efter arbejde. Fik kørt lidt skulder rehab/prehab/altmuligt. Det går bedre og bedre på trods af manglende hvile, så det er jo godt. Den niver nu kun helt op i toppen - og jeg blev alligevel enig med Ida sidste uge om at den position skal man alligevel ikke bruge til noget i grappling :tongue:

    C2

    40:20 intervaller, belastning 6, tempo under 1:55/500m

    10 runder

    Gik ok. Havde ikke tid til opvarmning, så de første to runder var lidt opvarmning, derefter god tempo i 6 runder, og de sidste to runder gav jeg bare alt hvad jeg havde. Nok til at ligge et par sek på gulvet lige bagefter. :wink:

    #2

    SW i 1,5 time. Dagens tema var lukket guard, som er vist hade-positionen for mig, fra både top og bund. Mega svært at fange folk rigtigt i lukket guard uden gi, og også mega umuligt at rejse sig op for at åben guarden. Under teknikdelen fik jeg dog et par meget vigtige detaljer på plads omkring omoplata, så det var godt.

    Motivationen og sjovt nok også energien (tak til NOxplode, beta-ala, kreatin!!) var ok i top til sparring, og siden det var sidste træning inden en velfortjent hviledag, gav jeg bare ALT hvad jeg havde. Gik jo ikke så godt med lukket guard men så længe jeg arbejder hele tiden er det ok. Til sidst 2x10min sparring, og sidste runde var jeg sikker på at jeg ville besvime under - kørte med vores træner Shimon som tog det i et sindssygt højt tempo i hele 10min. Det gik bedre mod ham i de første par minutter, men så gassede jeg ud, og derfra blev jeg bare submittet hele tiden. Var virkelig helt smadret til sidst. :superman:

    Transportcykling: 20km

    Hjem til verdens bedste kæreste som både havde lavet god mad (æg, ovnbagte rodfrugter og brun ris) :4mewantfood: :4mewantfood: og købt blomster. :wub: :wub:

    I dag: HVILEDAG!!!! :4thumbup: :4thumbup:

    Skal ikke engang cykle (eller kun meeeget lidt), få lidt ekstra mad,og har også en lille veninde aftale (sker meget sjældent for tiden).

  20. Søndag

    Vågnede lidt kl08 og det føltes som om jeg var blevet kørt ned af et tog. Vågnede igen halvanden time senere, stadig mega ufrisk. Spist morgemad, og måtte tage mig en god lur efter det! :4thumbup: :wink: Var også rimelig frisk bagefter. Hader at være ufrisk når man egentlig har fået sovet ud, men elsker middagslure i weekenden... :smile:

    SW - 1,5time

    Havde en aftale med et par stykker om at køre lidt stående. Vi varmede op med almindelig sparring i lav tempo, og så øvede vi os på nogle nedtagninger. Ikke så meget nyt, men de samme 3-4 teknikker jeg har arbejdet på de sidste par uger. Fik langsomt sat tempoet op, lidt let stående sparring til sidst. Mine skift og single-legs er ved at køre lidt bedre, med nogenlunde ok power i tingene. Til sidst blev skulderen træt af clinch, så vi sluttede af med 2x6min på gulvet.

    Kunne mærke at alt i alt har kroppen snart brug for en hviledag - følte mig egentlig frisk nok, men alligevel ikke, da det føltes som om kroppens reaktionstid var til tider lidt stor (altså tiden fra at jeg tænker "nu gør du sådan" til at det faktisk sker).