Sico

Medlemmer
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sico

  1. En måde du kan strukturere din træning på som meget gerne skulle give dig en hurtigere tid på 5'eren kunne være således:

    Dag 1: 10-12 km roligt løb med hastighedstræning indlagt 10*100m stigningsløb

    Dag 2: Interval: 2,5 km opvarming - 5*1000 m interval - 2,5 km joging

    Dag 3: Tempotur: 2,5 km opvarmning - 5-6 km tempoløb - 2,5 km afjog

    Dag 4: Udholdenhed 15-20 km

    Så skulle du gerne være godt kørende efter et på måneder. De forskellige løbetempi kan du finde på løbesiden som der tidligere er henvist til. Husk for øvrigt at hver 4 uge skal være restitutions uge hvor du løber 70-80% af det normale og måske kun 1 kvalitetspas og de øvrige dage som roligt løb.

    Mht. Peder Trolborg er han nok ikke det bedste sammenlignings grundlag for "almindelige" motionister, man må gå ud fra at han i sine unge dage har løbet masser af lange ture og ikke kun ture på 7 km 2 gange om dagen.

    Mvh Morten

  2. Da jeg var nede idag og træne ryg og skulle til at tage den sidste rep i mit sidste sæt i dødløft. Kører wsb-hybriden og skulle køre 6*6*70% af 1RM i både squat og dødløft, havde slet ingen problemer med lænden på noget tidspunkt, men da den sidste rep skulle op gik det galt. Var vel 75% oppe og skulle til at rette mig helt op, da det føltes som om min ryg knækkede sammen, nærmest som om ryghvirvlerne blev forskubbet i forhold til hinanden. Plejer at køre dødløft med ok stil, men fik vist ikke spændt ordentligt op til sidste rep. Nogen der ved hvad der kan være sket? Det gør stadigvæk(skete for 2 timer siden) ondt, men slet ikke ligeså meget, har dog temmelig svært ved at skulle bukke mig meget fremover, men kan godt lave små bevægelser.

  3. Det center jeg træner i er ejet af Rudy Markussen, så ser da ham træne engang imellem. Har blandt andet spottet ham i bænk et par gange, har set ham bænke 160 en enkelt gang, ved ikke om dette er hans max, men det ligger nok deromkring.

  4. Thomas> Skulle der være noget i vejen for at køre 2 identiske cyklusser lige efter hinanden, selvfølgelig med en maxtest mellem så anden runde bliver med nye vægte.

    Lækkert program/system du har strikket sammen iøvrigt ;) Er lige blevet færdig med anden uge og synes allerede der er resultater at spore når jeg står foran spejlet. :)