AN.

Medlemmer
  • Posts

    44
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AN.

  1. Må man spørge hvor du går til gymnastik? Det lyder ret fedt. Jeg er selv begyndt at lege lidt med ringe, men det er mest bare leg indtil videre. Struktureret træning kan man i hvert fald ikke kalde det.

    Jeg kunne ikke se mig selv lave "danse-gymnastik", men hvis der er mulighed for begyndergymnastik med redskaber i Århus, er det noget som jeg godt kunne overveje.

  2. Jeg synes sgu at folk her virker lidt for pessimistiske... selvfølgelig er det svært at tage en OAP, men hvis man ikke tror på det, er det selvfølgelig helt sikkert at det aldrig lykkes. Kan kun sige til dig underwear, at du bare skal give den hele armen!

    Jeg har selv det sidste stykke tid gået og leget med tanken om at lave OAP, og de sidste 3-4 måneder trænet mere eller mindre specifikt for det. Jeg startede selv op med at træne med få gentagelser og mere vægt (med begge arme) for at få noget grundstyrke. Jeg er nu også gået i gang med negative en arms og assisterede en arms med reb. Jeg er stadig et stykke fra målet, men jeg er sikker på at det nok skal lykkes. Pt kan jeg tage en OAP med 5kg bundet i rebet (som vist i den artikel du linker til).

    God kamp skal det lyde herfra! Og meld gerne tilbage når resultaterne begynder at melde sig

  3. Hvad er dine stats? Vægt, træningserfaring, dødløft-max mm?

    Jeg startede med at træne lidt med vægte for en 5-6 år siden, og er så startet igen for ca to år siden. Det har dog altid været som supplement til klatringen, og jeg har aldrig trænet med vægte mere end 1-2 gange i ugen. Jeg har heller aldrig prøvet at makse i nogle øvelser, men kan vel tage en 5 reps med 120kg i DL.

    Min kropsvægt plejer at være omkring 73kg, men det kan godt være der er kommet lidt mere på henover julen

  4. Har netop modtaget mine CoC's fra ironmind (T, 1 og 2) og opdager til overraskelse at jeg kan lukke dem alle sammen uden de helt store problemer. Det er selvfølgelig fint, men omvendt er det også lidt kedeligt, og jeg fortrød selvfølgelig straks at jeg ikke også købte 3'eren. Hvis der skulle være nogen på MOL der ligger inde med en 3'er som de vil bytte væk for en T hører jeg gerne fra jer :wink:

    Til generel orientering kan jeg sige at mine blev snuppet i tolden, men alligevel var der et par hundrede at spare i forhold til GB.

  5. Hej Linde

    Jeg har også sat mig selv det mål at kunne lave en OAP. Ikke at jeg mener det har nogensomhelst relevans i forbindelse med klatringen, men det er nu en gang en ret fed øvelse at mestre :cool:

    Når du skriver at du træner OAP i TT går jeg ud fra at du mener i træktårn?

    Jeg selv har valgt at gribe det lidt anderledes an, og regner med at bygge træningen op omkring følgende:

    1. pull-ups m ekstra vægt og en eller anden endnu uvis form for progression for at øge grundstyrken

    2. negative OAPs

    3. forskellige former for assisterede OAPs (f.eks ved kun at bruge lillefingeren på den ene hånd)

    Held og lykke med projektet i hvert fald!

    AN

  6. Hm, kan sgu ikke helt finde ud af om jeg skal investere i COC eller de dersens HG. Der er jo ikke voldsom forskel i prisen.

    HG-sæt: 36,5 pund = 376,42kr (inkl porto)

    COC T, 1 + 2: 88,85 USD = 461,08kr (inkl porto)

    Men så kommer der selvfølgelig risikoen for told, moms og jeg skal gi dig. Nogen der har en ide om hvor stor risikoen er for at skulle betale ekstra hvis man bestiller fra ironmind?

  7. Du kan faktisk godt opnå ok resultater ved hjemmetræning, men det kræver nok at du skaffer dig lidt mere udstyr. F.eks. vil jeg klart anbefale dig at finde et sted hvor du kan køre chin-ups. Hvis du ikke lige har et sted, kan du måske hænge en stang op ude i et skur eller sådan noget - det har ejg selv gjort. Derudover har jeg også banket et dip-stativ sammen, som virker helt fint.

    Hvis du supplerer dips og chins med nogle armstrækkere, maveøvelser og skulderøvelser med dine håndvægte (f.eks. side laterals), har du en ok træning. Det er selvfølgelig ikke det vilde, men det lyder heller ikke til at det er det du er interesseret i. Hvis du får fat i nogle flere skiver til dine håndvægte eller måske en lang vægtstang, kan du jo også tilføje lidt squat og dødløft.

    Hvis det ikke er underligt nok, må du jo skrive igen

  8. HVis dit mål er at blive stor men ikke fed, kræver det den rette kombination af kost og træning. Prøv at se dig lidt omkring på disse fora; der er masser af brugbare informationer. Derefter kan du altid vende tilbage og spørge ind til nogle specfikke ting. Det er ikke nemt at give et brugbart svar til det klassiske: "hvad skal jeg gøre for at blive større?"-spørgsmål!!!

    Held og lykke...

  9. Hvis man ønsker at få opfyldt sit daglige vitamin indtag på en økonomisk måde, er der så nogen der kan foreslå eller har erfaringer med vitaminer af den lidt billigere slags?

    Jeg tænker på nogle der kan købes i Dk i almindilige supermarkeder eller helsokostforretninger... - altså vitaminer der ikke er vildt dyre og som man ikke behøver bestille fra udlandet?!

  10. Jeg vil da også mene at til den almindelige forbruger vil et whey proteintilskud være tilstrækkeligt! Hvis det er et ordentlig produkt indeholder det en relativt stor mængde af de essentielle aminosyrer, der er meget vigtige for kroppen....

    AN

  11. Engang i det nye år skal jeg deltage i et såkaldt adventurerace sammen med en af mine venner, der går til spejder. Det forløber over en hel weekend - fra fredag aften til søndag formiddag. På hele løbet får vi sikkert gået omkring 100 km., og undervejs skal der løses en masse opgaver. Der er nogle der både tager telt og kogegrej med, men vi satser på at begrænse os så meget som muligt.

    Det er så her jeg kommer til mit spørgsmål: I hvor stor udstrækning kan man lade sit daglige energiindtag bestå af kosttilskud? :unsure:

    Ville de vær forsvarligt hvis man spiste engang havregryn med pulvermælk om morgenen; en dåse tun i løbet af dagen samt rugbrød uden noget, supleret med protein-, kulhydratpulver og måske energibarer...?

    Det er jo kun en enkelt weekend det drejer sig om, men jeg har svært ved at vurdere om manglen på de forskellige næringsstoffer har betydning over en så beskeden periode. :retard:

    Vi kunne jo også indtage et par vitaminpiller...

    AN

  12. Ser interessant ud! Jeg har lige et par spørgssmål :unsure: :

    - Hvis jeg vil køre programmet i bænkpres, skal jeg så træne anden form for brysttræning, eller er det kun de angivne hatfield sets en gang om ugen?

    - Kan jeg derudover træne et alm. split-program for de andre muskelgrupper?

    - Der hvor man skal tage 2 rep med sin 1RM - er der tale om forced rep eller negatives...?

    AN