ATJ

Medlemmer
  • Posts

    117
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ATJ

  1. Enig med Thomas, men pres luften ud gennem sammenpressede læber, på den måde holder man bedre på det intraabdominale og intrathorakale tryk, i forhold til hvis du blot lod al luften gå på en gang. Sørg i øvrigt for at få en god dyb indånding inden den eccentriske fase, og her snakker jeg de store løft ik.

    Det er essentielt at du ikke holder vejeret under hele løftet, da dette kan forstørre hjertet mm. (har dog ikke en reference lige ved hånden)

    Kenneth jeg tror i øvrigt ikke de diskutere vejrtrækningsteknik under tunge løft ved fødselsforberedelse :bigsmile:

  2. Omega det er langt fra sikkert at du bliver nødt til at undgå kompression/balastning af rygsøjlen altid.

    Jeg ved ikke hvad din fys sagde, men man kan godt ændre formen på din ryg, således at du får mere svej i lænden. Ved at få trænet de rigtige muskler, og højest sansynligt også spændt andre ud, kombineret med manuel terapi af en fys.

    Du SKAL selvfølgelig også have korrigeret dine andre skavanker, altså dit låste SI-led (bækkenled) og dit torkverede bækken. Det vil ikke løse sig selv af styrketræning!

    Hvis du får låst dit SI led op, skifter til sumo DL og bliver korrtekt spottet vil jeg, uden at have set dig, tro at du kunne dødløfte hurtigt.

  3. Jeg har følgende træningsbøger til salg:

    Ironman bulletin #1 – 10-week Size Surge

    Ironman bulletin #2 – Fat to Muscle

    Ironman’s 10 minutes to Granite Abs, Steve Holman

    Ironman’s Critical Mass – The proitions of flexion approach to explosive muscle growth, Steve Holman

    Underground Mass-boosting Methods, Steve holman

    Serious Growth – optimum training Systems

    Super Squats, Randall J. Strossen

    Ultra Ripped Abs, Robert Kennedy

    Dirty Dieting , Daniel Duchaine – Komplet samling af dette newsletter, 9 numre.

    Giv et bud, du får dem billigt hvis du køber dem alle!

  4. Hej Jeg har følgende træningsbøger til salg

    1. Ironman bulletin #1 – 10-week Size Surge

    2. Ironman bulletin #2 – Fat to Muscle

    3. Ironman’s 10 minutes to Granite Abs, Steve Holman

    4. Ironman’s Critical Mass – The proitions of flexion approach to explosive muscle growth, Steve Holman

    5. Underground Mass-boosting Methods, Steve holman

    6. Serious Growth – optimum training Systems

    7. Super Squats, Randall J. Strossen

    8. Ultra Ripped Abs, Robert Kennedy

    9. Dirty Dieting , Daniel Duchaine – Komplet samling af dette newsletter, 9 numre.

    Gi mig et bud, ATJ

  5. For mig lyder det som om det kunne være en idé for dig at få lavet en manuel undersøgelse at din ryg. En fys eller kiro kan hjælpe dig med det. Det er muligt at du har en dysfunktion i et eller flere segmenter i din lænd.

    Det koster selvfølgelig lidt, men hvis du sætter det op imod at have problemer med det resten af din løftekarriere så er det jo givet godt ud.

  6. Hvis du vil speede processen op kan du jo smutte til en fys der kan behandle skaden (med stræk, øvelser og manuel beh. baseret på en undersøgelse samt ex. ultralyd). Du kan også øge dosen af ibuprofen/og eller bruge "felden gel" på området. belastning af området vil ofte forlænge processen.

  7. Jeg spekulere som mange andre her også på køb af ny MTB.

    Hva siger i til de hjemmebyggede cylker som nogle cykelhandlere tilbyder?

    Den jeg har i tankerne er fra Fabin Sport i Roskilde (www.fabin.dk) han tilbyder den med fuld deore til 5200 og med LX til 6200 tror jeg det var.

    Han sagde at stellet svarrede nogenlunde til det på min nuværende Cube analouge.

  8. Jeg skrev tidligere i tråden således:

    Det kræver en undersøgelse før man kan udrede om du har en dysfunktion i nakken. Derfor vil jeg ikke gætte på hvorfor du kan have problemet.

    som sagt er det nødvendigt at du bliver undersøgt af fys eller kiro (det er allermest nok en smagssag - der er gode og mindre gode af begge slags - de har mange af de samme "værktøjer"/behandlingsmetoder)

    Det vil ex. ikke gøre den store forskel at lave udspænding hvis det er en facetledslåsning eller lign. og det vil heller ikke hjælpe at manipulere hvis det er muskulært.

    Man kan så sige at det måske ikke kan skade at vente lidt og se tiden an om ikke det hjælper at strække lidt eller det går væk af sig sevl, men det er jo op til en selv hvad man vil byde sin krop.

  9. Helt enig med jsc :) prøv om du og din læge kan finde en fys/kiro der har kendskab til DL så i kan kigge lidt på teknikken også. Her tænker jeg specielt på din kontrol af lænd og bækken under løftet. hviklet han have en kæmep indflydelse på om du laver en stærkere eller svagere ryg.

  10. tomcat jeg vil råde dig til at få undersøgt nakken hos en fys. Det er jo meningen at træningen skal gøre dig stærkere, ikke systematisk nedbryde dig.

    Det kræver en undersøgelse før man kan udrede om du har en dysfunktion i nakken. Derfor vil jeg ikke gætte på hvorfor du kan have problemet.

  11. Jeg har været godt tilfreds med min CUBE.

    Efter lidt over 4 år, er den ved at være noget slidt, og trænger til skift af de fleste vitale dele, så jeg overvejer også køb af ny MTB.

    Jeg er kommet frem til at man også får rigtig meget for pengene hos CUBE... noget i stil med focus... nogen kommentare?

  12. Det er helt rigtigt som watts skriver:

    Du skal være opmærksom på at du ikke hviler stangen på en af ryghvirvlerne. Hvis du undgår dette, så er den smerte der er forbundet med at hvile stangen ryggen uskadelig.
    Den typiske fejl er at stangen placeres på 7 nakkehvirvel. således at stangen hviler direkte på hvirvlen og det er ikke en god idé (giver næsten sig selv ik) . Prøv ar mærke efter på din nakke, den der umidlbart stikker længst frem, lige mlm overgangen fra nakke til brystryg er 7 nakkehvirvel. Hvis du bare placere den under denne, så er det trapezius du rammer.

    Der er en tilvænningsperiode til at have en tung stang liggende på sin muskularur, så helt hyggeligt bliver det sjældent. Undgå at bruge padding på stangen, da det gør at den frem for at lægge sig på/i muskulaturen, vil rulle ned af ryggen og bliver vanskeligere at holde. Typen måske er det det der er dit problem? eller også kan et andet bud være at du har nedsat udadrotation i skulderleddet og at du så bliver nød til at bøje dine håndled for meget bagover?

  13. Takker for svarene. Jeg tror måske også jeg vælger en med ledning aligeveller, jeg troede (lidt naivt måske) ik der var prob. med trådløs transm.

    Nu er det sådan at jeg igår faktisk fik en Cayeye model CC-ST200 (m. ledning) (det er en i den billige ende 200,-) skal jeg bytte den til en Sigma eller er de jævnbyrdige?

    Jeg tænker også på om ikke det er rart at have kadancen??? bruger i den i praksis? men så bliver den vel også en tand dyere.

  14. If you see someone who walks with their feet turned outward, they have weak hamstrings.

    Det behøver ikke nødvendigvis høre sammen!

    Jeg har set flere hofteproblemer som følge af "overdreven" bred fodstand i squat.

    Hvis du prøver dig systematisk frem vil du opdage at der er en position hvor du er stærkest i, det er den jeg ville bruge.