Gunni

Medlemmer
  • Posts

    667
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gunni

  1. Hej Kauf, jeg har længe døjet med rygproblemer og var hos lægen forleden som henviste mig til en fysioterapeut. Da jeg ikke umiddelbart vidste hvor man kunne finde en god fysioterapeut, spurgte jeg inde på offtopic og blev henvist til dig :-)

    Jeg vil derfor lige høre om der er mulighed for at bestille tid hos dig?

    Mange venlige hilsener

    Gunni

    Ps. Kunne ikke sende dig PM, da du vist har slået det fra, så jeg håber det er ok jeg skriver herinde!

  2. Købte 5 kg whey for lidt under 300 kroner fra en engelsk hjemmeside.

    Nu kan jeg selvfølgelig ikke undersøge hvorhvidt det protein jeg har fået tilsendt i virkeligheden er så godt som de påstår, men smagen er udmærket (selvom det er neutral).

  3. Prøv dig frem.

    Det er ikke raketvidenskab det her ... bare prøv og lær af dine fejl. Vi andre har også rendt hovedet mod muren en million gange.

    Løft tungt, ofte og spis alt der kan bevæge sig eller er grønt.

    Hr. K

    What he said :smile:

  4. Stripped down hyperthrophy, som det program du linkede til hedder, er ikke det samme som HST.

    Som jeg sagde i en tidligere tråd tror jeg det ville være overkill at begive dig ud i sådan et program, da du overhovedet ikke har opbygget en stor nok workload til at kunne fuldføre det ordentligt. Hvis jeg var dig ville jeg kigge på apprentis link og prøve at køre en rigtig HST :)

  5. Men meningen med HST er jo netop at >vokse< og her er compound øvelser da klart at fortrække, fremfor isolationsøvelser!

    - derudover, hvorfor så køre så mange øvelser med så få sæt? hvorfor ikke køre 4 set af 10 og så færre øvelser? Bænk, slår da til en hver tid flyers når det kommer det hypertrophy.. (bare et eksempel)

    No offence, men har du overhovedet forstået princippet med HST? :P

  6. Hvor lang tid har du trænet?

    Jeg tvivler på at Stripped down hypertrophy er det rette program for dig. Husk nu på, at mere ikke nødvendigvis er lig med bedre. Prøv evt. at køre en omgang HST, det skal nok kaste noget masse af sig.

    Mvh.

  7. Mange tak for svarene.

    ThomasNA, jeg vil prøve at følge det stretch program du har postet, og så kan jeg evt. vende tilbage om et stykke tid med en lille rapport.

    ____________________________________________________________________________________

    Lige et andet spørgsmål: Jeg har 2 træk øvelser i mit program (pulldowns og rows) og jeg har 3 presse øvelser (bænk, skulderpres og dips). Som jeg har forstået det, ville det være smartest at have lige mange træk og presse øvelser, men jeg kan ikke rigtigt finde ud af hvad jeg ellers skulle smide ind under træk. Any suggestions?

    Mvh

  8. Så lige det første link, og uden at lyde cocky, så tror jeg, at jeg har rimelig styr på teknikken. Har dødløftet i omkring 9 måneder, hvor jeg har holdt meget øje med teknikken, og læst om teknikken på diverse sider. Netop derfor føler jeg heller ikke at jeg udfører øvelsen rigtigt.

    Jeg er næsten 100 % sikker på at det er et flexibilitets problem, så spørgsmålet lyder mere på, om der er nogle specifikke øvelser jeg kan træne, for at gøre mig mere flexibel. Synes det har været oppe på mol før, er dog ikke sikker.

    Ps. hvis det har nogen betydning, kan det lige nævnes, at jeg er 190, har ret lange ben, og mine arme er vist også ret lange. Ved ikke med min torso, en sidste ting er at jeg igennem en stor del af mine teenage år har haft et holdningsproblem.

  9. Hej Mol,

    Jeg har det problem, at jeg er meget uflexibel, og har svært ved at komme ordentligt ned i dødløft uden at runde lænden. Det var noget jeg lagde mærke til sidste gang jeg trænede dødløft, og det har nok også været skyld i de lændeproblemer jeg til tider har (no wonder :tongue:)

    Er der nogen måde jeg kan få løst dette problem på?

    Mvh Gunni

  10. ´hahahaha comark jeg griner af din uvidendehed. du spiller så smart, men i sidste ende ved du ik en skid.

    HGH kan sagtens køres alene over en 3månders tid, og jo det har en bemærkelses værdig muskelopbygnings værdi. folk bruger ikke kun vækst i bodybuilder verden. hvis du ikke vidste det bruger man i legeverden, til folk som er syge og sengeliggende, som har brug for ikke blive fede. derfor. der er ingen negative bivirkninger ved HGH med mindre man er i puperteten.

    lad vær med at diskutere hvis du ik har forstand.

    lad vær med at svine Bodyhouse til.

    hvis en 16årig går derind for at spørge om diverse stoffer, så bliver han af ALLE brugerne frarådet til det. forstår ikke hvorfor BH har sådan et dårligt omtale. du hjælper jo kun folk som har brug for det, så de ikke kommer galt afsted.

    btw tårdstarter lad vær med at bestille fra udlandet, det bliver 100% nakket i tolden.

    gå ind på BH, og bliv rådgivet af nogle ordetlige, som har forstand på det.

    men mit råd er at lade hver med at røre før du er 20 år .

    Akromegali, forstørrede organer (hjertet eksempelvis), diabetes, forhøjet blodtryk og muskel- og ledsmerter. Bivirkninger? Hvorhenne? :w00t:

  11. :4thumbup:

    Slutter mig til Søren og er sq nok også nødt til at skuffe dig der.

    120 er uden tvivl pænt for en 16 årig Dreng,

    men så er det altså heller ikke utroligere end som så.

    Og mht. pæn hud og krudt....det tror jeg næppe.

    Kraftigere hårvækst? I høj grad, men hvem ville ikke gerne undgå en manke på ryggen og hår på den i forvejen byldebefængte røvballe?

    Med mindre man da er for ung til et simpelt moustache altså.

    Vækst skulle faktisk gerne give pænere hud osv.

    Edit: Pis, Johnny Bravo var 2 fast

  12. Puha, hvis du mener øvelser til ryggen generelt så er der en hel del øvelser du kan lave. www.exrx.net - der er et øvelsesbibliotek hvor du kan se alle øvelser til de forskellige dele af kroppen.

    Du kunne prøve at lave noget dødløft samt Bent over rows hvis det var, men nu ved jeg ikke hvordan dit program ser ud, så jeg kan ikke umiddelbart vurdere hvad der kan puttes på.

    Bent over row lyder som et udmærket alternativ, eller også kunne du prøve Yate rows, som gerne skulle ramme mere i dine lats.

  13. Hey SELEX,

    Jeg kunne godt være interesseret i at købe dit proteinpulver, hvis du da kan holde det til den 1. august, da jeg lige pt. mangler lidt penge.

    Hvor bor du henne? Så kunne det være man kunne afhente det.

    Mvh Gunni

    Ps. Kan af en eller anden mærkelig grund ikke sende beskeden over pm, så du får den her :tongue: