lillejohn

Medlemmer
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lillejohn

  1. http://www.bt.dk/article/20070730/sport03/70730056/

    Er det mig der læser det her forkert, eller vil det min. give 2 advarsler at misse en test.

    1. advarsel for ikke at være tilstede hvor man har sagt når de kommer for at teste , som den MR fik i juni.

    2. advarsel for ikke at have givet oplysninger de har bedt om, man bevidst undgår at blive testet eller man ikke er hvor man har skrevet.

    Man kan vel næsten få 4 op til fire advarsler for at misse en test.

  2. Jeg siger ikke nødvendigvis at han skulle have været gået hårdt til MR. Det er ikke nødvendigvis det, som seerne gerne vil se nu. Jeg tror hellere at folk (i hvert fald mig selv) vil se at MR ikke er gået helt i sort og på selvmordets rand og at han er villig og parat til at kæmpe for sin sag.

    Det var da det indtryk jeg fik af interviewet.

  3. Hvad var det lige i mener journalisten skulle gøre anderledes, have stillet 30 spørgsmål vedr. datoer, doping, mexico/italien eller hvad??

    Personligt vil jeg mene det så havde været et elendigt interview da jeg kender svaret på alle de spørgsmål i den retning.

  4. Det er også en tilsnigelse af kraven.

    Men pointen er selvfølgelig, at ryttere som sidder i professionelle hold alle er talentfulde cykelryttere, der har vist at de kan finde ud af at træne hårdt år efter år og som gentisk fungerer så godt i denne type sport, at de er professionelle.

    De er naturligvis ikke identiske i genetisk henseende mht. cykling. Men de har alle vist at deres kombination af gener (genotype) og statur (fænotype) er af en kombnation som gør dem til meget dygtge cykelryttere.

    Men selvfølgelig er der forskel. De er bare små.......men det er også netop bittesmå forskelle der afgør om du bliver 1 eller 10 på etapen.

    Øh ja de har alle en krop som er velegnet til cykelløb, ellers kørte de vel ikke tdf.

    En verdenstop 50 sprinter på 100 m der aldrig rigtig har været i nærheden af top10 har også helt ekseptionelle gode gener, men stadig uendeligt langt fra at blive den bedste. De små forskelle kan jo godt være store selvom de alle er i den ene ende af skalaen.

  5. Jeg vil give Jesper T 100% ret i at cykelsporten efterhånden er rent til grin. Det handler vel snart om hvem der har den bedste læge, som kan medicinere så det ikke kan spores, finde ud af hvordan man kan omgå kotrollen og så give den så meget gas som muligt.

    De fleste ryttere i TDF må have nogenlunde lige gode genetiske forudsætninger og der er nok ikke nogen der fiser den af til træning. Ergo er den med at total dedikation osv kan få en clean rytter til at vinde over den dopede, det rene bavl imo. Vino er bloddopet og vinder en etape. De andre kører næsten lige op med ham og er ikke? :laugh: Måske har Vino bare fedet den hele foråret og har luset genetik?

    Som forholdende er nu, er det hele dybt utroværdigt, uanset hvilken anden sportsgren man sammenligner med og at cykelsporten skulle forsøge at rense ud, virker også tvivlsomt, da mange nøglepersoner stadigvæk tilhører en generation hvor doping var en del af gamet. Så længe de folk sidder der og sponsorer og publikum er ligeglade, kommer det ikke til at ændre noget.

    Jeg vil skyde på at MR sidder i TV om 10 år og siger "Jeg har brugt doping, jeg har taget X og XX" :laugh:

    At nogen gider at se det, fatter jeg ikke.

    Hvad er da det for noget sludder at skrive. Hvis du seriøst mener det handler om hvem der kan dope sig mest , har den bedste læge der ved hvordan man omgår kontrollerne. så kan man da slynge det samme sludder ud om alt sport hvor kondition, udholdenhed og styrke har noget at sige...Styrkeløft, bodybuilding, atletik, vægtløftning...og alle der træner i et center må da helt sikkert være dopet for chancen at blive testet er lille og afleverer man endelig en negativ så er det bare fordi det man har taget noget der ik kan spores eller er ude af kroppen fordi det er et stykke tid siden.

    Hvor har du fra de fleste cykelryttere må have nogenlunde ens forudsætninger genetisk?

    Cykelsporten gør da i det mindste noget for at rydde op og tester på livet løs og temmelig mange bliver snuppet, men det er sku da en nødvendighed for at få en ren sport , eller hvad? Det ville da være mere underligt at de aldrig fik en positivtest, langt mere utroværdigt. Skulle man bare gøre som i mange andre sportsgrene, lade være med at gøre et stort nummer ud af dopingtests og smile til offentligen og så pudse glorien over sin rene sport.

    Og sådan lige generelt hvad er det for noget doping de skal tage som ikke kan spores, som de bedste læger kan gi dem? For dem der har vundet touren, vuelten og nu en af favoriterne, vino, har da tydeligvis ikke adgang til det da de alle er blevet taget for noget der kan testes for.

  6. Er der nogen der rent faktisk ved hvor normalt det er at få en advarsel, altså lidt statistik over hvor mange de forskellige har?

    Jeg synes det er lidt pudsigt at ingen har vidst MR var i Mexico i den sidste del af juni. Så vidt jeg husker blev der da skrevet i alle aviser omkring d. 20-25. juni at MR cyklede rundt i bjergene i mexico og hende damen fra UCI udtalte at man vidste han kørte rundt derovre. Men ok, landet er stort og det er ik sikkert de har kunnet finde ham...Men jeg vidste da at han cyklede rundt derovre bare ud fra avisen.

    Jeg ved ik lige hvad jeg skal tro om hvor vidt de forskellige er dopet, derfor ingen stemme. MR er blevet testet negativ i samtlige tests der er lavet på ham i hele sin karriere, han ER blevet testet inden tdf, bare ikke lige da ikke kunne finde ham. Så som jeg ser det er der intet der tyder på han er dopet, medmindre man mener at alle der har muligheden er dopet. For det har alle i alle sportsgrene.

    Og alle her på MOL kunne ligeså vel være dopet som MR for alle har muligheden. Det vil være ligeså tåbeligt at sige som at MR er dopet, fordi han haft muligheden.

    Det er en storm i et glas vand med de advarsler.

    Hvornår har der sidst kørt en i den gule trøje, med chance for at vinde løbet, som ik er blevet beskyldt for doping??

  7. Nej det ville da være frygteligt hvis jeg tjente 10 kr på dig og du så selv har sparet noget i forhold til hvad det koster andre. Og ja jeg ved godt de er på TILBUD et sted hvor det også er billigt(skal han også helst tabe penge på det eller er det kun en privat person?). Det er da den mest mærkelige holdning at have.

    De er iøvrigt solgt.

  8. Jamen hvis du kan købe til bedre pris andet så gør da det eller lad være. Folk spørger om en pris at gå efter, skulle jeg så sige 200 kr for alle 3 eller hvad? Du kan få en bøtte hjem fra USA til 211 kr med moms og porto(billigste jeg har kunnet gøre det til). Så hvis jeg har for meget af det slår jeg så plat på nogen ved at sælge det over 211 pr bøtte?? Tag jer da sammen....

  9. Jeg har boet i Australien, der var der i den mælk de kalder fat-free 0,5 gram fedt% og 5,4-5,8 gram protein%. Det smagte præcis som skummetmælk herhjemme og det kan de vel også lave her. Det ville være dejligt!

  10. Nu handlede artiklen jo altså ik om hvad der var nemmest, hurtigst eller billigst. Det handlede om hvad der var bedre. Han nævner i artiklen intet om "window".

    Man kan da ik ved sine fulde fem påstå at fem shakes og en vitaminpille er bedre end en varieret kost. 200 gr protein er da ik svært at opnå gennem mad og der er da heller ingen der siger det kun må være rødt kød.

    Og så siger han i artiklen at det skal fordeles gerne ud over 5-6-7 måltider, hvem kan være uenig i det?

    Og hvis man absolut ik mener man kan få nok protein gennem mad og derfor får resten i kosttilskud så strider det heller ik imod noget i artiklen. Som jeg læste den var moralen i artiklen at det var bedre at få sin energi fra mad og ik tilskud og tilskud skulle ik erstatte mad.

    Det mener jeg nu ik der er noget forkert i.

  11. Han siger at mange i forbindelse med træning drikker kakaomælk. Han et glas skummetmælk er langt bedre pga lavere sukkerindhold. Mener det er ret fornuftigt hvad han siger. Tror også på det er bedre at få hvad man skal bruge gennem kost og ik gennem pulver.

  12. Hej

    Jeg har også haft springerknæ som jeg fik af squat. Det er helt væk i dag og løsningen var for mig et par behandlinger med ultralyd ved en fys. og så ændre lidt på måden jeg udførte squat på. Før jeg god fart på hele vejen ned, men begyndte så at gå ned stille og roligt, lille pause i bunden og så op. Opad som før, med fuld kraft og fart. Efter et par uger var det væk. Havde ellers døjet i flere måneder.

  13. Fiji, Samoa, Salamon oerne, tonga og cook islands.

    Hvor lang tid de har tranet....det kan man jo ikke svare pa hvor lang tid folk i maske forskellige steder har tranet. Men generelt set har de enormt gode resultater uden den store mangde protein.

  14. Efter at have rejst en del i stillehavsregionen og tranet i diverse centre tvivler jeg lidt pa om der virkelig er sa stor vigtighed af om man HELE TIDEN far protein nok. Jeg har snakket med mange af de lokale i centrene(polynesere og indianere) og de aner darligt nok hvad protein er og om de far nok rager dem ikke det mindste. Nok i det her tilfalde er vel 2gm pr kg kropsvagt. Da jeg har levet med dem kender jeg ogsa en del til deres kost. Den bestar fremfor alt af masser af gronsager, brod, ris og frugt i store mangder. Kod far man en gang imellem...maske fisk eller lidt oksekod til aftensmad et par gange om ugen.

    Men Langt storste delen af dem har imponerende resultater, stor muskelmasse og lav fedt procent.

    Kan den efter min mening sunde kost opveje at man under ingen omstandigheder far store mangder protein? Eller ligger det i deres gener at bare er bedre til at opbygge muskelmasse?

    Eller er der en helt anden forklaring?....for deres resultater er mildest talt imponerende i langt de fleste tilfalde.

  15. Nu har jeg flere steder set et program eller træningsform omtalt som HIT.

    Hvad går det ud på og hvordan ville et program evt se ud?

    Så vidt jeg har kunne forstå er det noget folk her ikke er særligt begejstrede for...men vil meget gerne høre lidt om det alligevel!

  16. ok, tak for svaret.

    skifter mellem 6 ME øvelser i bænk, en uge med hver så det går nok lige så!

    Vil iøvrigt lige sige at jeg kun har gode erfaringer med at træne efter WSB, squat, dødløft og bænk øgede jeg med henholdsvis 30, 40, 10 kg på det første 7 ugers program jeg kørte igennem. Trænede før det BB split program.