lightweightbaby

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lightweightbaby

  1. Der er ikke videnskablig belæg for at sige at man kan ændre de langsomme fibre til de hurtige ( det er vist en stor diskussion), men inden for de hurtige er der flere typer FTa-fibre og FTxfibre. Ved aerob træning kan man omdanne FTx til FTa. Men man kan påvirke sine muskelfibre ret meget. Selvom man ikke kan ændre f.eks. sine "langsomme" til hurtige fibre, kan en trænede person godt være meget mere udholdende end en mindre trænet person som har mange langsomme(og udholdende) fibre.

    Med andre ord man kan gøre en hel del selv. :superman:

    ehm læs dit indlæg, forhold dig til topic... det du skriver har jo intet med topic at gøre

    ehm noget andet er, 2 personer der begge træner styrke, udholdenhed som du skriver... så er det da klart den trænede ville teoretisk ku holde til mere, end den mindre trænede..

    noget helt andet er så praktisk hvor menneskelig psyche har en STOR betydning i forhold til uligevægt mellem 2 personer med forskelligt trænings fundament.

    og nej kan virkelig ik set din pointe med man kan gøre alt muligt selv.. hvad er det du vil... fjerne dine fibre ved lægeligt indgreb og få implanteret nye eller ?

    hurtige og langsome fibre ? what the fuck.. vi snakke røde og hvide fibre...

  2. Hej Alle

    Nu er det blevet sommerferie og jeg har super med tid. Vil derfor prøve at opdele min trænig formiddag og aften. Har ingen erfaringer med dette, så søger derfor kommentare til opdeling og program. Mit forslag er som følger:

    Dag 1 formiddag:

    4x8 Bænk

    4x8 Inclined bænk

    4x8 Dec. bænk

    4x8 Flyers

    Dag 1 aften:

    4x8 French

    4x8 Dips

    4x8 Puch downs

    Mave

    hvad er dit grundlag for at ligge 4 - 5 øvelser der primært træner pectoralis major/ minor og 1 - 2 der har den muskel gruppe som 2nd target på samme dag?

    synes du ik selv det ville være bedre at tage fx inc bænk + normal bænk og så evt dip... så burde du være godt brændt af hvis du ellers bare køre med nogen lunde vægt på.. går jo ud fra du træner BB efter du skriver i dette forum, så skal der dælme nogle vægtskiver på og ik 5 - 7 forskellige øvelser der træner det samme.

    for det andet er det ik videre optimal at træne samme muskel gruppe flere gange om dagen da den jo forhåbentlig gerne sku blive nedbrudt efter træning pas 1.

    føler du at du har svært ved at aktivere pectoralis under din træning ? prøv evt at køre normalt bænk, og kør den halvt op og ned, halvt op og ned... da du holder pect aktiveret hele tiden her.. mange der har gjort dette med succes mig selv med.

  3. Jeg mener ellers at jeg har hørt at det netop ikke kan lade sig gøre, at ændre på sin muskelfibertype, ligesom det ikke kan lade sig gøre at få flere muskelfibre.

    det er korrekt, man kan ikke ændre sin type af fibre, der er de røde og de hvide... man kan heller ik ændre antallet.. det er genetisk bestemt