Eva

Medlemmer
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Eva

  1. Har styrketrænet en del gennem de sidste 3-4 år, dvs 3-4 gange om ugen(2 time pr gang, incl 22 min cardio). På tænker nu, at blive gravid. Er der nogen der har erfaring med træningsmængde og intensitet?

    For seriøs info og gode råd se den her artikel fra MOL :http://www.motion-online.dk/styrketraening/styrke_-_artikler/styrketraening_for_gravide/

    Jeg ved det virker - det er nemlig mig

  2. Hvis meget slanke piger taber sig - så er der grund til bekymring.

    Ændrede spisevaner, faldende vægt - ekstra træning- undskyldninger for at deltage i almindelige måltider, afbud til arrangementer der inkl. spisning- det er sygdomstegn.

    Jeg har selv tabt mig fra at være en sportstrænet slank pige/ung kvinde på 54 kg til et skelet på 43 kg (165 cm). (det er mange år siden og jeg er i dag tilbage på min gamle vægt)

    Jeg brugte mange undskyldninger - også sundhed, allergi, at jeg liiige havde spist lagkage etc. aynthing goes. Anoreksi og behovet for ikke at spise er SÅ stærkt at man rask væk lyver om alt - til alle - for at slippe for at spise.

    Mht om hun gerne selv vil tage på - så ville jeg betvivle et sådant udsagn hvis det ikke understøttes af øget madinstag - også i den kalorierige ende.

    Jeg har sandelig sagt mange gange - at jeg gerne ville tage på (ellers indrømmer man jo sin sygdom) - men altså bare ikke lige spise smør på brødet nu etc.

    Men det er ikke gjort med at gå til lægen - jeg tror ikke man får en anorektiker til at indrømme at den er gal- bare fordi man går til lægen.

    Der skal mere professionel hjælp til - psykolog, psykiater center for spiseforstyrrelser etc.

    Sundhedsfreak- eller "jeg vil kun spise noget særligt" - "ikke fede usunde sager etc. - well

    kært barn har mange navne - anoreksi - er en spiseforstyrrelse der skal behandles.

    molindl_g.doc