stankey

Medlemmer
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by stankey

  1. Til næseskyl skal der bruges saltvand, men stankey, hvorfor mener du ikke alm salt er tilstrækkeligt. Ud over jod er der vel ikke det vilde med tilsætningsstoffer i salt, hvis nogen overhovedet.

    I øvrigt virkede det ikke svært at finde special-salt til næseskyl hvis du søger lidt på google. :smile:

    I den brochure der fulgte med til min næseskyller, står der, at man helst skal bruge salt uden tilsætningsstoffer så som jod og antiklumpningsmiddel, og at det helst ikke skal være havsalt, da havsalt kan fremkalde allergiske reaktioner. Jeg vil gerne i gang med at gøre det ordentligt fra starten af, og jeg vil have den helt rigtige salt.

    Det er ikke lykkedes mig at finde sådan noget special-salt på google, hvad søgte du under? :D

  2. Hej, jeg skal igang med noget næseskylning. Problemet er bare, at jeg skal bruge noget salt som ikke indeholder tilsætningsstoffer (jod og antiklumpningsmiddel),

    og som ikke er havsalt. Dette synes jeg er ret svært at finde. Nogen der ved hvor man kan købe det? Jeg bor i København.

  3. Hej. Jeg har igennem den sidste måned haft smerter i lænden både når jeg træner og når jeg ikke træner og bare slapper af. Smerten er kun i venstre side lige over venstre balde.

    Jeg har specielt ondt, når jeg laver mavebøjninger. Hver gang jeg tager mavebøjninger (når jeg sænker kroppen ned igen), kan jeg høre et lille "knæk" over venstre balde.

    Men hvem skal jeg gå til for at få afhjulpet problemet? Jeg går ikke ud fra at min praktiserende læge kan gøre noget ved, skal jeg gå til en kiropraktor eller fysioterapeut?

    Og nogen der ved hvad det led/muskel jeg har smerter i hedder?

    tak:D

  4. Hej,

    Jeg er 16 år og løber cirka 3 gange om ugen. Den sidste uges tid har jeg haft ondt i venstre side i højre underben (set fra hvor jeg er). Musklen føles meget øm. Udstrækker musklen hver gang efter løbetræning og jeg føler et stræk i midten af musklen og til højre side af musklen, men jeg føler ikke noget stræk i venstre side. Hvad kan jeg gøre?

  5. Hej,

    Jeg skal til at starte med at styrketræne i et motionscenter i næste uge. Jeg ved i det hele taget ikke meget om at styrketræne og om de forskellige maskiner og øvelser og om hvor mange gange hver øvelse skal gentages. Derfor søger jeg en bog om styrketræning for en uerfaren dreng på 16 år som mig. Kender i en god bog om styrketræning og de forskellige maskiner og øvelser? så skriv lige. Bogen må gerne være på engelsk.

  6. Hej allesammen!

    Er ny her på forummet. Jeg er en dreng på 15 år som i tre måneder har løbetrænet cirka 3 gange om ugen.

    Jeg er stødt og roligt blevet bedre og løber nu 5 kilometer på 25 minutter.

    Jeg er ikke i den allerbedste form, men jo heller ikke den værste.

    Forleden dag skulle jeg så måle min hvilepuls og fandt ud af at den ligger på 72 slag i minuttet.

    Har hørt at det skulle være rimelig højt og kan være farligt for hjertet.

    Med den form som jeg er i, hvordan kan jeg så have en hvilepuls på 72? Hvad kan forklare min høje puls?