Lucas

Medlemmer
  • Posts

    632
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lucas

  1. Under oprydning på en efterhånden for tætpakket bogreol, ønsker jeg at sælge lidt ud af min træningslitteratur. Tænkte at nogle herinde måske kunne være interesserede?

    Det drejer sig om følgende:

    Theory and application of modern strength and power methods - af Christian Thibadeau

    Scrawny to Brawny - af Michael Mejia og John M. Berardi

    Serious Strength Training - af Bompa, Di Pasquale og Cornacchia

    The new encyclopedia of modern bodybuilding - af Arnold Schwarzenegger

    Alle er de paperbacks og i fin stand.

    Sælges samlet.

    Kr. 400,- (derudover forsendelse med Post Danmark - ellers afhentning i Roskilde området - evt. København).

    Venligst

    Lucas

  2. Gloede da også lige engang da jeg så prisen på hans nye system! Damn, han kan ikke sælge mange af de bøger/systemer! Ifht. et billede der ligger inde på hans site, ser det ud som om han har nyt godt af ændringen i hans træning dog. Han er sq blevet rimelig syg at se på! :blink: Før var han nærmest fed, jo!

  3. Old school!! :devil:

    Jeg satser da også på at være tilstede i Gigantium! Varmer op med en koncert i Berlin d. 6.6.06 ... se mere hér! :tongue:

    Det ville da være nemmere for dig at se dem i Valby nu hvor du flytter herover på :devil:-øen, eller hvad? Kan nu godt forstå at du gerne vil i Gigantium! :king:

    Jeg har biletter til Maiden i Aalborg :devil::devil::devil::devil:

    Endnu én der melder sig under Dickinson's kæmpemæssige Union Jack! :king: Jeg kan godt huske du er Maiden fan fra de gamle musiktråde Blackmore! :4thumbup:

  4. Ja det bare problemet jeg fatter nada af det i skriver herinde ? :laugh: næsten da.. jeg ved ik hvordan man laver et træningsprogram og jeg ved ik hvordan man skal lave en kostplan så det er altså lidt svært :s

    Ok, jamen så vil jeg da prøve om jeg kan hjælpe.

    Dit mål må i første omgang være at smide noget muskelmasse på kroppen. Til det formål er der lige så mange meninger, som der er medlemmer herinde sådan circa. :tongue: Men personligt vil jeg mene at et godt udgangspunkt vil være at træne hele kroppen (fullbody) igennem 3 gange om ugen, få opbygget noget styrke og smidt noget masse på. DBM's BEGYNDER STYRKE/EKSPLOSIONS TRÆNING er et ganske udmærket udgangspunkt til at opbygge et godt fundament. Du gør brug af de gode flerleds- eller basisøvelser som involverer flere muskelgrupper samtidig. Hvis du har spørgsmål til programmet så spørg. :smile:

    Derudover er kosten, som du sikkert ved, af stor betydning. Vil du bygge muskler (tage på) er du nødt til at være i kalorieoverskud. Så smid en proteinshake eller noget kakaomælk ind efter træningen til at "fylde depoterne". Derudover hedder det protein- og kulhydratrig mad. Fokus på de gode, langsomme kulhydrater som grovbrød, rugbrød, havregryn, grovpasta, vilde ris etc. Min. 6 måltider om dagen er en god tommelfingeregel, og hellere lidt for meget end lidt for lidt når målet er masse. Note: dette er ingen undskyldning for at spise mere junk, slik og sukker! :smile:

    Håber du kan få noget ud af ovenstående!?

    VH

  5. Svært spørgsmål. Det kommer selvfølgelig an på hundredevis af ting, om du har hvad der skal til for at komme til at ligne ham gutten dér. Men med rigelig motivation kan det vel lade sig gøre. Sæt dig grundigt ind i kost og træning (kig rundt på mol - de fleste relevante emner er der tærsket langhalm i op til flere gange på boardet, så brug "søg" knappen) og kom så igang. Det er bare om at komme i sving. Du må jo slås for det (ligesom alle vi andre), men intet er umuligt. :smile:

  6. Er der ikke andre der skal være med...??

    Enig! Ellers vil vi godt høre nogle undskyldninger! En brækket arm er vel eneste godkendte undskyldning, eller hva? I kan godt pakke den sammen med ikke at have tid og grej til det i hvert fald! :tongue: Overtræning, doms, manglende restitution, genetik og alle de andre klassiske bløde undskyldninger holder heller ikke! :w00t: Alle burde sq da kunne deltage i netop denne konkurrence. Med mindre man er svær overvægtig selvfølgelig! Ellers er det i hvert fald snyd at de har meget kortere ROM! :baaa::laugh:

  7. Fed log du fører dig 789! :4thumbup: Tror jeg vil følge lidt med på sidelinjen. Du får godt nok tilbagelagt nogle seriøse km i din løbetræning. :blink: Også tillykke med den onde førsteplads i armstrækkerkonkurrencen. Bliver spændende at se om der er nogle (evt. dig selv) der kan slå den.

  8. Damn! Læste sq lige de OAPU som 1 arms pull-ups! :crazy:

    Lige et lille spørgsmål... Hvad laver du dine Dragon Flags på hjemme? Synes jeg har svært ved at finde et sted i vores bette lejlighed i hvert tilfælde. Håber på lidt inspiration! :blush: