Bulbjerg

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Bulbjerg

  1. Jeg ville ikke bruge så meget energi på marchtræning. En tur på 15-20km hver 14 dag er fint - og en gang i ugen er mere end rigeligt til at komme i grundform inden kursus. Kan du gå 30km med indlagte pauser, kan du sagtens nå op opbygge din form under kursus.

    Går i stedet mere ud af dit løb, og brug evt. tiden på at variere din træning og pleje dig selv. Det værste du kan gøre er at træne for meget og for ensformigt, alt for mange går ned med skader.

    Idéer til variation kan være cykling, forhindringsbane, løb med rygsæk, noget cross-fit agtigt, bakkeløb, trappeløb, klatring, broncecirkler... der er masser af muligheder. :)

  2. Jeg kan kun anbefale dig at gå i gang med styrketræning også, hvis du har tænkt dig at forsøge at gå hele vejen.

    JGK har nogle styrketræningsmål i 4 basisøvelser. Dips, Kropshævninger (bred fatning), Squat, Bænkpres, så dem kan du roligt træne.

    Derudover er orientering og svømning vigtigt at træne. Så få løbet nogle o-løb og hvis du alligevel marchtræner, så få fat i nogle 1:50.000 kort og gå noget orientering. Mht. svømning så træn brystsvømning, med og uden tøj på og undervandssvømning.

    I den første uge på PTRKUR går man 30km kontrolmarch, så det er en god idé at være i nogenlunde for til dette, derefter er der god mulighed for at træne op udervejs, således at det ikke er noget problem at gå f.eks. de 2x50 senere på ASPKUR.

  3. Før i tiden fik man enten "Tilfredsstillinde" eller "Meget tilfredsstillende", kun dem der fik "Meget tilfredsstillende" fik lov at fortsætte på Aspiranten.

    Nu giver Training Wing både en "Tilfredsstillinde/Meget Tilfredsstillende" bedømmelse og en "Egnet/Ikke Egnet til aspirantkursus" bedømmelse af alle aspiranter. Dvs. man godt kan starte på aspiranten med "Tilfredsstillende"