Thunda

Medlemmer
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Thunda

  1. Kl. 16:48 skriver webby så for første gang at de har lavet en fejl, og kun send papiret med ud til dem som bad om det!

    "Dette har i bakspejlet været en fejl som vi beklager og derfor har rettet op på nu så alle for fremtiden får sendt datablad med."

    Bemærk venligst at han skriver alle!

     Sådan er sagen.........Og det ville du vide, hvis du havde læst hele tråden!

    Og desuden er der slet ikke tale om en "garenti", eller "venlig oplysning" fra getbigs side, det er ganske enkelt lovpligtigt! Og ikke en ting de hverken kan eller må undlade, hvis de ikke vil overtræde loven..........

    Jeg har ikke bestredet at det skulle være lovligt at undlade at informere køberen om indholdet af potionen i form at en varedeklaration...!

    Og jeg er udenmærket klar over at Getbig burde gøre dette i henhold til den danske lovgivning!!

    Garantien jeg refererer til er ment som hans personlige garanti på at der for fremtiden vil blive leveret et datablad med til alle...

    For mig at se virker det som om du totalt overser at webbie skriver det med at alle fremover vil modtage databladet, hvilket du også selv giver udtryk for i indlægget lige under det omtalte:

    Webbie: "Dette har i bakspejlet været en fejl som vi beklager og derfor har rettet op på nu så alle for fremtiden får sendt datablad med."

    Nissen: "faktum er jo åbenbart at der kun medfølger det, hos dem som har bedt om det, og ikke (som loven foreskriver) samtlige forsendelser......."

    Var også derfor nævnte at du ikke havde læst tråden igennem, ikke fordi jeg ville angribe dig på noget som helst plan, hvilket jeg næsten får indtryk af at du tror!!

  2. 2. Getbig lyver, og siger at der må være sket en fejl, for selvfølgelig medfølger ALLE lovpligtige informationer i hvert pakke.

    Hvis bare du havde gidet læse den tråd færdig, som jeg regner med du har dette fra ville du vide at det er en "garanti" som gælder fra dags dato... De har erkendt at de har været lidt sløve til det tidligere!

  3. Hvad er en olympisk stang? Er det også det der briver kaldt en crul-stang?

    Hvordan vil du træne ryg (Træt til nakken) med frige vægte?

    Så skal du ønske dig et stativ du kan skruge op på vægen, hvor du kan trække dig op. (Sorry jeg ved ikke hvad det hedder). Alså køre ryg.

    Du kan ikke træne korekt uden en af de to ting, medmindre du kan stå på hovedet med en arm og løfte med den anden.

    Vil du også se bred ud kan du ikke undgå at skulle træne ryg.

    Hvilke øvelser køre du i ryg?

    Hilsen Brian

    Hvorfor skulle man ikke kunne træne ryggen med fri vægt uden at benytte et stativ?

    Jeg vil nu påstå at fri vægt er ALLE maskiner overlegne! - Lige meget hvilken del af kroppen man gerne vil træne!!

  4. BI kommentar:

    Der er lige kommet frit Squat rack i F&F i Esbjerg.

    Forresten... jeg har bemærket at ens håndgreb er forskelligt rettet i dødløft... rigtigt? Synes ikke lige jeg fandt noget om det i TJ artikkel.

    Mvh Ethan

    Det du tænker på hedder 'mixed grip'. Når jeg træner dødløft (med flere sæt) starter jeg fx. med at træne med "normalt" overhåndsgreb op til ca. 110kg hvor mit greb langsomt begynder at svigte, så skifter jeg til mixed grip, og træner færdig med det...

  5. Nu har jeg altid været så heldig at se pisse godt ud B), så jeg behøvede ikke have kropsbygning som hverken strandløve eller BB'er for at vække det andet køns interesse, så da jeg startede med at træne var det for at blive stærkere! - Så jeg har stemt "styrkeløft"... Også selv om jeg først for nylig er begyndt at træne rigtig styrkeløft! :)

  6. Vil du slet ikke køre noget bænkpres? Nu skriver du jo godt nok at du ikke har mulighed for at bruge en barbell, men hvis der er masser af (tunge) håndvægte burde de kunne holde dig beskæftiget i et godt stykke tid!

    http://www.exrx.net/WeightExercises/Pector...BenchPress.html

    Med hensyn til dine 'omvendte mavebøjninger' så vil jeg råde dig til at droppe dem!! Har kun dårlige erfaringer med den øvelse! Hvis du tør (;)) kunne du jo dødløfte lidt...

    Og ben pres? Hvad er det nu for noget stads???? Man kører da squat!!!! :D ;)

  7. Hvad ville det så være smartest at starte med? I øjeblikket træner jeg stort set ikke skuldrene, men jeg har villet igang med MP's i et stykke tid nu, men ville det så være bedre at starte med at køre siddende lifts, og så skifte til MP's når mine skuldre er blevet stærkere?

    Nej, tværtimod. Det ville være en meget dårlig idé at starte med siddende skulderpres. Af to grunde:

    1) Military Press er bedre end siddende skulderpres, da man bruger hele kroppen i MP. Se Thomas J's beskrivelse ovenfor. Så hvorfor starte med det næstbedste?

    2) Siddende skulderpres indebærer risikoen for at miste kontrollen med en håndvægt, hvis man ved et uheld kommer til at flytte tyngdepunktet bagved nakken. Stående kan man træde et skridt baglæns, men siddende sidder man fast, mens håndvægten falder bagud. Og så ødelægger man skulderen. En veltrænet udøver med stærke skuldre kan måske klare det, men som begynder har man slet ikke den komplette skulderstyrke, som kræves for at redde situationen.

    Så drop siddende skulderpres og lav øvelsen som en mand. Stående ;) .

    Tak for svaret! :)

  8. Jeg aner faktisk ikke hvad en go' barbell koster, men den er nok ikke helt billig! <_<

    Hvis du har et relativt lavt bord (som sidder godt fast) kunne du bruge det, og så en stol til dips'ene... Før jeg startede med at træne igen lavede jeg dem i vores køkken, som er ret heldigt indrettet!! ;)

  9. Du har ikke mulighed for at bruge en barbell har du? Hvis du har kunne du træne dine triceps med den, så burde styrkeforskellen udlignes i løbet af relativ kort tid... Det virkede i hvert fald for en af mine kammerater!

    Hvis ikke vil jeg foreslå du prøver at benytte en vægt som ligger mellem det du tager med henholdvis den venstre og højre!