Paramedicineren

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Paramedicineren

  1. Hej!

    Ang brug af løftebælte, så vil jeg give Thomas 100% ret. Man skal desuden være opmærksom på at når man bruger bælte, så er det abdominale tryk anderledes end hvis man ikke brugte det. (lidt udspillet bug).

    Så HUSK at spænde ballerne sammen(anus) under løftet, da risikoen for hæmorider er større. (Det er ikke fis).

    Go fornøjelse! B)

  2. Hej JON!

    Man kan ikke nøjes med at træne en del af vingerne. Så snart man griber fat i en vægt for at træne ryg, så vil hele vingen trække sig sammen.

    Det betyder i praksis, at det faktisk er ligemeget hvilken rygøvelse du vælger , så vil den træne hele ryggen. Den eneste forskel på f.eks. Rowing og træk til nakke er, at du aktiverer forskellige "hjælpemuskler" som biceps og skuldre ( i denne sammenhæng). Man kan ikke nøjes med at træne toppen eller bunden af en muskel. Hele musklen trækker sig sammen under belastning, hver gang. Grunden til at der findes så mange forskellige øvelser for en muskelgruppe er udelukkende pga afvekslingen så man ikke løber surt i træningen.

    ;)

  3. Hej sputnik!

    Ang. din "3-pack", så ved du nok at alle mennesker er forskellige. Du er måske ikke "disponibel" til en 6-pack. Langt de fleste mennesker har forskellige størrelser kropsdelene imellem. Min højre arm er f.eks. større end min venstre, men styrken er ens.

    Sådan er livet. :D