heidt

Medlemmer
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by heidt

  1. Jeg har været igang med at tabe mig siden august. Blev lige pludselig motiveret og nu elsker jeg at give den gas. På billedet kan man se hvordan maven bliver mindre. Udover det har jeg fået mere smidighed og kan mærke min krop bedre som følge af træningen.

    Link til før / nu - billede:

    sammenligning.jpg

  2. Hejsa

    Jeg er forholdsvis ny inden for vægttræning, men jeg er begyndt at elske det - Ikke mindst fordi jeg oplever fremgang og kan tydeligt se resultater.

    Lige nu går jeg bare og er en smulle bekymret, eller rettere, irriteret, over at jeg er meget stærkere i højre arm end i venstre. Det er også tydeligt at se, at der er mere muskelmasse på højre, underarm, overarm og skulder. Selv nakken er stærkere i højre side.

    Det er selvfølgelig ikke så galt at folk lægger mærke til det, men jeg kan mærke det når jeg træner, og jeg kan se det i spejlet.

    Spørgsmålet er så bare om det er noget man skal gøre noget ved, eller noget der udligner sig selv når man træner i længere tid.????

    Når jeg er færdig med at træne er jeg altid død i venstre arm, så jeg kan ikke give den ekstra tæsk. Hvis der skal gøres noget ved det kan jeg kun forestille mig at undlade at træne højre side i en perioder. Det synes jeg dog ikke virker optimalt.

    Nogle der kender til problemet fra dengang de startede???

    Hvis nogen er interesserede i, i den her sammenhæng at se mit program ser det således ud:

    Mandag

    Back Squat 5 sæt x 5 reps

    Bænkpres 5 sæt x 5 reps

    Maskine seated Flyers 3 sæt x 8 reps

    Skulderpres Stående med Stang 5 sæt x 5 reps

    Dumbbel lateral raises 3 sæt x 8 reps

    Mave på bolden til død

    Armstrækninger til død

    Onsdag

    Dødløft 5 sæt x 5 reps

    Bent Over Barbell Rows (m. reverse grip) 5 sæt x 5 reps

    Reverse Grip Chin Ups 5 sæt x 5 reps

    Mave på bolden til død

    Armstrækninger til død

    Fredag

    Front Squat 5 sæt x 5 reps

    Incline bænkpres 5 sæt x 5 reps

    Dips 5 sæt x 5 reps

    Cable triceps puldown 3 sæt x 8 reps

    Supine Rows ( hiv dig op i stativ, fra liggende stilling ) til død

    Mave på bolden til død

    Armstrækninger til død

  3. heidt -> Jeg ville i første omgang ikke stole alt for meget på den beregning du har lavet af dit energiforbrug. Det er ikke absurd højt, men temmelig højt. Bare du starter ud på de 2500-3000kcal og så justere efter behov.

    Ja mit ret langsomme vægttab som du kan se på kurven vidner jo nok også om at mit totale energiforbrug mere er omkring 3400kcal eller noget i den stil. Justerer dog ikke i diæten før vægten holder stille igen, det passer mig fint at det går langsomt.

  4. Ja det er 25 minutter hver vej. Men når jeg træner træner jeg ALTID lige inden arbejdet. Så 3 gange om ugen ligger der styrketræning inden de 25 mins cykling...

    Interessant at det ikke skulle betyder det helt store med mine 2x25mins cykling... jeg troede det var sådan noget shit man skulle ud på hvis man skulle være cut :D? Men nu et stykke tid efter jeg begyndte på træning er jeg da også begyndt at se små rigtigt flotte resultater igen.

    post-16047-1192521517_thumb.jpg

    Jeg jeg sigter efter at spise imellem 2500kcal og 3000kcal om dagen, og det virker fint og langsomt...

    Det bedste ved det hele er at man faktisk kan stoppe RET meget mad i munden hvis målet er 2750kcal... Jeg æder mig mæt hver dag.

  5. tja min målsætning med squatten er, at træne mine ben så de ikke kom til at være for små når resten vokser:D Det er en del af mit fullbodyprogram, og det er vigtigt for mig at have "kongeøvelserne" med :D Jeg læste en artikkel på getbig om hvordan man klogest kom igang med bodybuilding. og så havde forfatteren et forslag til hvilke øvelser man behøver som udgangspunkt:

    Back Squat

    Front Squat

    Dødløft

    Bent Over Barbell Rows

    Bænkpres

    Incline bænkpres

    Skulderpres Stående med Stang (military presses)

    Dips

    Reverse grip chin ups

    Det er så det program jeg tæsker igennem. Lige nu har jeg dog næsten ingen vægt på da jeg nok bør få teknikken ind på rygraden først. Ideerne er som sagt taget fra getbig.dk

    Det er desuden rart at mærke ømheden bagefter - Jeg elsker når jeg kan føle at jeg har lavet noget. Og den her KNEPPER mine lår sønder og sammen, det er fedt. :D

  6. Jeg har nu erkendt at det HELT var et spørgsmål om TEKNIK. Jeg er ikke i tvivl om at jeg er en smule stiv stadig... men det med at stille benene rigtigt, gå rigtigt ned og holde styr på knæene har gjort at jeg sagtens kan komme ned rigtigt nu.

    Har øvet mig herhjemme foran instruktionsvideo på youtube, den artikel som maxpower postede fra getbig. ooooog så en kost over skuldrene... forresten, når man har lavet latterligt mange reps bare med kropsvægten, så kan det også mærkes i lårbasserne :D

  7. Hov det er lang tid siden jeg har tjekket den her tråd, men jeg er jo også med i "konkurrencen" :D

    Jeg har haft en MEGET stille og rolig vægttab den sidste 1½ måneds tid. 4kg har jeg tabt i den periode. Hvad dette relativt lave tal ikke vidner om, er at jeg i samme periode er gået 1 hul ind bæltet og mine lår, mit bryst og mine guns er blevet så meget mere markeret at det kan ses. Det jeg har lavet af motion i løbet af ugen er 10x10 km cykling til og fra arbejde. og så har jeg styrketrænet med store basisøvelser 3x om ugen.

    Jeg har så sigtet efter at spise præcis 3000kcal, og dermed kun have et moderat kalorieunderskud... Men resultaterne er præcis som de skal være. Hvis det fortsætter i samme rille, og det håber jeg det gør, så er målet nået om 4 måneder. DOG er det en vanskelig periode vi kommer ind i nu... JUL, NYTÅR og min fødselsdag :D December måned er jo en DØDSmåned for os julehyggere der godt kan lide konfekt, og and :D Nu må vi se...

    Jeg opdaterer lige listen med min startvægt da denne tråd startede:

    Navn / Startvægt / Målvægt / Måldato / Kg pr. uge

    FitnessNougat 81,8 / 65,0 / 11.11.2007 / 1,5

    Caterpillar ca. 70 / 55,0 / 00.00.0000 / 0,0

    heidt 95 / 83 / 01.03.2008 / 0,5

    Akademisten 0,0 / 0,0 / 00.00.0000 / 0,0

    MadsSWIM 118,2 / 99,9 / 22/12-07 / 1,125

    Dr. Frank 124 / 100 / 1/4-08 / ca. 0,5

    RiseAgainst 0,0 / 0,0 / 00.00.0000 / 0,0

    millemarie 68,0 / 62,0 / 08.10.07 / 1,0

    vhdesign 120,5 / 90 / 1/4-08 / ca. 1,0

    Chrissie 67,0 / 59,0 / 00.00.0000 / 0,0

    Randi-Squash 78,0 / 72,0 / 14.09.07 / 2,5

    champ4000 105 / 85 / 1.3.08. / 1,800

    Ms. A 75 / 67 / 22.10.07 / 1,14

    tgj 102,8 / 80 / 01.08.2008 / 0,5

    syvsover 80 / 60 / 24.12.07 / 1,33

    Hr K 98,8 / 88 / 00.00.0000 / 0,0

  8. Maxpower:

    Råddet fra artiklen ( eller der dikteres vel :D? ), med at skubbe røven bagud og undgå at bøje i knæene hjalp en del. Jeg står lidt bredere nu, lidt bredere end skuldrerne, og fødderne er drejet udaf omkring 45 grader.

    Det er nu muligt at komme ned uden at løfte hælene... Nu skal jeg bare lige øve øvelsen herhjemme med en kost, fordi nogle gange er det lidt svært at holde balancen, hvis overkroppen ikke kommer forover ordentligt:D

    Anyway så føles det bedre nu...

    Et andet spørgsmål som nu stiller sig, bliver man stivere i sine led af sådanne styrkeøvelser eller bliver man mere smidig??? Nogle smidighedsøvelser/udstrækninger der er nødvendige for sådan en "stiv" person som jeg :D?

  9. Hej

    Jeg vil vanvittigt gerne have squat i mit program, jeg er dog så fandens stiv i benene. Når jeg squatter kan jeg ikke komme ned så lårene er parallelle med gulvet ( som de skal være ), uden at hælene løfter sig en smule, så jeg står på tær. Er der en løsning på problemet? Jeg ved faktisk ikke hvilket led der er for stift tror det er anklerne...?

    Lige nu løser jeg problemet ved at bruge hælestøtter. Jeg står altså på to plader med hælene. Ved ikke om det tager lidt af øvelsen... ??? Hvis det ikke gør nogen forskel så er det jo sådan set lige meget, men hvis det gør en forskel er jeg meget ked af det.

    er der nogle squatmestre der har nogle ideer / fif til at blive mere smidig i de rigtige led? Alternativt fortælle mig at det er fint nok at stå på hælestøtter og at det ingen forskel giver:D?

    -heidT

  10. Mjah... Det billede jeg har lagt op i det første indlæg er svarer meget godt til hvordan det ser ud idag.

    MEN jeg har jo meget tykkere end det, så JEG kan se/mærke forskel.

    Jeg kan tage nogle billeder igen om fjorten dage. På det tidspunkt skulle jeg gerne have smidt 1.8kg fedt... det er planen i hvert fald. Og hvis der er hold i de fysiske love om at energien i universet er konstant, så burde jeg kunne holde planen.

    Nå, i får lige nogle alligvel. Jeg har lige taget dem. Sorry for dårlig kvalitet.

    Forfra Og fra siden...

    Som man kan se er der en DEL at cutte endnu, men den opskrift jeg kører efter lige nu giver fine langsomme resultater... Forhåbentligt længe endnu.

  11. Hej... tak for linket til artiklen. Den var ret spændende. Jeg har bare læst så mange gange herinde at det er en FYSISK LOV at man ikke kan tage muskelmasse på når man er i kalorieunderskud. Og dog, er der nogle andre der siger at man med besvær godt kan.

    Da jeg startede med at cykle på arbejde tabte jeg mig MEGA hurtigt, så jeg fik blod på tanden, så jeg begyndte at styrketræne 3-4 gange ugentligt. Og så stoppede vægttabet lige med det samme. Jeg ændrede ikke noget i kosten.

    Mit vægttab ser således ud over tid. Der er tendens til at vægten falder langsomt nu:

    kurve101007.jpg

    Jeg er fint tilfreds med udviklingen, fordi selvom der i kg ikke er sket så meget, så er jeg i den periode hvor vægttabet er gået langsomt, rykket 1 tand ind i bæltet og mine t-shirts er nu løsere om maven og lidt strammere om armene. Det her HELT tydeligt at se i spejlet også. Jeg kan slet ikke vente med at se hvad de næste måneder gør ved min krop.

  12. Godaften. Jeg har læst mange timer herinde. Og jeg er forvirret. Men jeg har forstået så meget at man skal skræddersy sit program efter hvad ens mål er. Hvis jeg nu lige beskriver mine målsætninger og så lige kommer med nogle refleksioner, gider i så kommentere det og forklare :D??

    Min situation og mine mål:

    Jeg vejer 92kg er 186cm høj og 22år. Et værktøj til at beregne dagligt energiforbrug, som jeg har fundet her på MOL fortæller mig at jeg har et dagligt energiforbrug på 4300kcal.

    Jeg er ret aktiv, cykler på arbejde HVER dag og jeg angriber alle bakker og giver den gas. Sammenlagt 50minutters cykling med sved på panden. Udover det styrketræner jeg i gennemsnit 3 gange om ugen 1 til 1½ time...

    Mit mål er umiddelbart at få min fedtprocent ned så jeg kan se cut ud. Jeg har lige nu en fin lille badering rundt om maven der irriterer mig grænseløst. Det er IKKE mit mål at være stor og mægtig. Mit mål er at være stærk og se godt ud og have en harmonisk krop lige som ham her: Mathew

    Min fedt-tilstand ser således ud pt: TADA!

    Men hvad er den bedste fremgangsmåde? I første omgang går jeg udfra at det er bedst at cutte det meste fedt væk og så styrketræne og få nogle pæne muskler bagefter. Men i cut perioden hvor vigtigt er det at styrketræne der? Ville jeg ikke være bedre tjent med at løbe en halv time istedet for at styrketræne 1 time??? Hvis jeg alligevel er i kalorieunderskud kan jeg jo ikke få muskelmasse på anyway???? Kan man overhovedet vedligeholde sine muskler hvis man er i 1000kcal underskud om dagen ?

    Og HVORNÅR begynder kroppen at tage af musklerne istedet for fedten??? Eller er der en konstant 20/80 fordeling når kroppen tager af energidepoterne(fedt og muskler)????

    Det er altsammen spørgsmål der er ret vigtige når man vil have resultater på bordet, synes I ikke?

    MVH

    Rune

  13. Hey... Jeg kan komme med lidt insiderviden hvad operationen angår. Jeg er nemlig selv blevet opereret for det selvsamme for nogle år siden. Mit "hul" var måske en smule dybere end dit, men ikke meget. Jeg havde dog svært ved at acceptere min brystkasses udseende så jeg fik det lavet.

    Operationen foregår således at de skærer et lille hul i begge sider af brystkassen, i linje med brystkassens dybeste punkt. Det de gør er så at de, skubber en stål-barre, som er blevet formet på forhånd ind i brystkassen, og så vipper de simpelthen ribbenene ud på plads. Den stål-barre skal så sidde i 2-3 år.

    Positive ting ved operationen:

    1. Brystkassen bliver MEGET flot. Den er helt lige og helt normal.

    2. Hele holdningen i overkroppen bliver mere rank, og man går mere oprejst.

    3. Selvværdet stiger, gjorde mit 100%.

    Negative sidder:

    1. Det går PISSE FUCKING ONDT. Det er så smertefuldt at jeg seriøst ikke ved om det var det værd.

    2. Pga af smerten og ømheden kan man ikke sove på siden, men KUN på ryggen, i hvert fald de første 3 måneder efter operationen.

    3. Hver gang du nyser, griner eller hoster er du ved at dø af smerte op til et år efter operationen.

    4. Jeg blev ret inaktiv fordi det gjorde ondt konstant. Så jeg tog i løbet af de 3 år barren sad inde i mig, 20kg på.

    5. Man har to ar på siden ( de er dog små )

    6. Det er ikke så fedt at sige at man har fået en kosmetisk operation.

    Nå... Men det er nu ½ år siden jeg har fået barren ud, og jeg har allerede tabt 12kg af de 20 jeg havde taget på. Og følelsen er dejlig nu. Helt fri og let i overkroppen, det er fanme længe siden jeg har haft det sådan :D

    Om det er det værd spørger I? Tja... Jeg ved det ikke. Jeg ved bare 1 ting, jeg er glad for hvordan min brystkasse ser ud den dag idag. Og jeg har det godt med mig selv. Og det er FANME FANME FANME vigtigt at have det godt med sig selv.

    Hvis der er problemer med selvværdet anbefaler jeg at han går gennem smertehelvedet og får sig en brystkasse han synes om.... Alternativet er terapi hos en psykolog.

    Håber det her kunne bruges til noget.

    ps. Sorry jeg har ingen før og efter billeder.

  14. Men helt seriøst, den bedste motivation der findes er altså at se resultaterne i spejlet. Mit bryst er blevet mere markant og fladt, og min mave er meget mindre rund og bulende i blusen...

    Chris Mcdonald snakker i en udgave af Helse om at man kun er motiveret hvis man tror 100% på at ens mål kan nås, og nu hvor jeg har set delresultaterne er jeg overbevist - Ja målet kan sagtens nåes!

  15. Jeg er klar... har været igang i en måned og tabt en del allerede. Jeg mangler lige 10-15kg endnu... eller deromkring :D

    Jeg er 22, mand, vejer 92,9kg... har været over hundrede tidligere i år.

    man kan følge mit vægttab på www.heidt.dk - Som er en vægttabsblog som jeg holder for at få motivation. En lille konkurrence ville være et fint lille indslag :D

    Hvad er dine forudsætninger?

  16. Hejsa... I forbindelse med at jeg er begyndt at cykle på arbejde, taber jeg mig ret hurtigt. Jeg cykler 20km i alt om dagen, i hurtigt og hårdt tempo. Det tager 50 minutter sammenlagt.

    Så var jeg herinde og fik regnemaskinen til at regne ud hvor mange kalorier jeg omtrent forbrænder om dagen. Den mener det er 4000kcal

    jeg vejer nu 95.5kg er 186cm høj. 22 år gammel.

    I dag så min kost sådan ud:

    klokken 10.00:

    100g rugbrød

    200g torskerogn

    <--- cykler på arbejde ---->

    klokken 14:00

    1 kop kaffe

    1 banan

    Klokken 16:00

    kaffe

    klokken 18:00

    100g rugbrød

    120g kyllingepålæg

    50g rullepølse

    100g frikadelle.

    klokken 20:00

    kaffe

    jeg cykler hjem igen ved klokken 22.00 og hvis jeg er sulten tager jeg måske et stykke brød med makrel. Udover det der er nævnt drikker jeg vel en halv liter colaLIGHT om dagen.

    Dette er en typisk hverdag for mig, og når jeg regner på det giver det et kalorieindtag på ca. 1500-1600 Kcal.

    Jeg er inde i en periode hvor jeg taber mig nu, det går også pænt stærkt, 1,3kg om ugen. Men virker det ikke ret vildt???? Hvad synes i om min kost? Burde jeg spise mere? Det skal lige siges at jeg ikke sulter mig, jeg spiser som jeg nu føler.

    MVH Rune

  17. Spinning er vejen frem har jeg hørt... Og erfaret.

    3 gange om ugen... så har du smidt de fem kilo snart.

    Og så har jeg læst at 15-årige drenge ikke laver andet end at drikke øl weekenden lang. DET bliver mand ikke slankere af :D Stop it.

  18. Altså jeg arbejder ikke i weekenderne, så hvad jeg mente var at det er 20 dage siden jeg startede på jobbet. Har jo så cyklet endnu mindre end de 440km. Jeg har oplevet at min appetit er blevet mindre, og mere jævnlig efter at jeg er begyndt at cykle. Jeg har også prøvet at spise på faste tidspunkter. Men jeg er ikke på diæt eller noget, spiser som jeg nu føler...

    Arbejdet er ikke hårdt fysisk, men jeg står op hele dagen.

    tja, og så laver jeg nogle øvelser når jeg står op og når jeg kommer hjem. Det er nogle situps, armstrækninger, rygøvelser. Men det taber mig sig jo ikke af.