Ukendt

Medlemmer
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ukendt

  1. Det er godt at dit vægtab går godt. Men når man er på kur har man brug for en god opbakning og den opbakning får du ikke!. Kan da godt forstå dine forældre ikke syntes om det nu hvor din søster har de problemer. Men hey? du behøver nødvendigvis heller ikke tabe dig mere. Du er normal vægtet og din bmi er 23,3. Da du begyndte var din bmi 24,9. Det er fint nok btw lige ved grænsen. hvis ens bmi er over 25 er man overvægtig. Men tja du bestemmer selfølgelig selv. Beregnt vil din bmi ende på 21,9 Jeg mener at hvis din bmi er under 19 er du overvægtig, Kan godt give et fint resultat. Men nu ved jeg jo ikke om du er kraftigt bygget eller hvad du er. man kan heller ikke regne med bmi.

    Sig til dine forældrer

    "køb noget mere frugt og rugbrød!"

  2. Du kan sagtens bruge dine håndvægte til at få mavemuskler. Det bliver bare lidt hårdt MEN jo hårdere det er jo bedre er det!. Du ligger dig bare i den form man gør når man skal il at tage mavebøjninger. Istedet for at tage armene bag hovedet tager du nu armene op til brystet med håndvægtene. Og så klør du ellers bare på.

  3. Retten kan godt gå hen og minde lidt om "Brændene Kærlighed" (Kartoffelmos med bacon og kocktail pølser) Men det kan godt gå hen og blive for kedeligt.

    Prøv evt og lav den ret jeg foreslog før. Den kan jeg kun anbefale. Ellers skulle du måske prøve at kigge på hjemmesider ved fine resturanter og se på den mad de servere. Kunne være du kunne få lidt ideer der fra.