Outoff

Medlemmer
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Outoff

  1. Hej!

    Jeg takker for alle svarene! Lige til en opfølgning til de svar der er kommet;

    KJK; Efter du skrev det med asymmetrisk knogleopbygning, kan jeg godt se at mine venstre ribben sidder en smule længere ude end den højre siden, men jeg vil stadig mene at det er muskulaturen der i højere grad er asymmetrisk.

    xjyden: Vedr. træning med bænkpres, så holder jeg stangen symmetrisk og løfter lige meget med begge sider (Jeg fik en træningskammerat til at tjekke om dette var rigtigt) -- Jeg kører aldrig med hjælp til at løfte, hverken med bænken eller fly's. Yderligere, så blev jeg også anbefalet af køre Dumbbell Bænkpres, dette har jeg lagt ind i mit træningsskema istedet for fly's, da jeg egentligt heller ikke synes så godt om fly's.

    Generelt: Skulle den asymmetriske muskulatur gerne rette sig vha. dumbbell bænkpres, eller burde jeg lave en hjælpeøvelse i en maskine, som måske kunne isolere den højre brystmuskel, eller er dette helt dumt?

    Mvh. Morten

  2. Hej med jer!

    Jeg har et spørgsmål vedrørende asymmetrsk brystmuskulatur, hvilket gir sig til udtryk ved at mit ene bryst er lidt større end det andet.. Jeg har trænet styrketræning i cirka 9 måneder, og da jeg allerede nu kan se den forskel, ville jeg se om jeg ikke kunne rette op på dette "problem" tidligt.

    Mit spørgsmål er således; Er det muligt at træne den ene side af brystmuskulaturen, uden at resten af den side (arm osv.) også bliver større? Jeg ville egentligt gerne bare ligge 5-7 reps ind efter min almindelige træning, som skulle gå til at rette op på denne skævhed.

    Jeg håber der er nogen der har nogle forslag til hvordan jeg kan gøre dette.

    Mvh. Morten