anders078

Medlemmer
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by anders078

  1. Er din venstre arm også stærkere end den højre?

    Okay - blærerøv :bruce:

    Ville satse på db-øvelser med henblik på at træne "på højres betingelser". Hvis du forstår. Så tror jeg højre med tiden vil kompensere og forskellen vil udlignes.

    edit: formuleringsfejl

  2. Skal til at afslutte mine træningspas med 1-2 rotatormanchet-øvelser, mest for at forebygge eventuelle skader. Når jeg læser artikler om det, er det primært frivægtsøvelser der bliver foreslået. Men når jeg så kigger mig omkring i centret bruger folk primært kablerne til det.

    Hvad mener I er mest effektivt? Kom gerne med begrundelse :smile:

    På forhånd tak og god weekend :superman:

    (edit: stavefejl :4slap: )

  3. Jeg synes generelt, der er for meget fokus på hurtige/langsomme kulhydrater og det glykæmiske indeks (GI). Det siger ikke nødvendigvis noget om, hvor meget en fødevare mætter eller om den er sund for den sags skyld. Gulerødder har et meget højt GI, men jeg vil vove at påstå at de både mætter godt, er sunde og indeholder ret få kalorier.

    Chokolade har fx et lavere GI end gulerødder.. ligesom pommes frites har et lavere GI end kogte kartofler.

    Dårlig sammenligning, da du sætter en "ren" kulhydratskilde (gulerod, kartoffel) op mod en fødevare med stort fedtindhold (chokolade, pommes frites) (som jo sætter optagelseshastigheden drastisk ned). Jeg mener GI er udemærket til at vurdere kulhydratskilder.

  4. Tror det han mener er om han skal bytte sine DB shoulderpress ud med BB millipress. Imo synes jeg ikke du behøver det - benytter selv DB SP. Men prøv begge dele og vælg den, du synes bedst om! :bigsmile:

    Ang. dit program. Ser fornuftigt ud, godt med basisøvelser, på nær én ting: hvor er squat blevet af? Smid den ind som det første i dit program.

    Fortsat god træning :superman: