psykweb

Medlemmer
  • Posts

    239
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    psykweb got a reaction from jenshh in Per aspera ad astra   
    Velkommen tilbage! Fine billeder, ser behageligt ud :-)
  2. Like
    psykweb got a reaction from jenshh in Labor   
    Status
    I løbet af det sidste år har jeg færdiggjort, hvad der svarer til 40 ECTS point på min kandidatuddannelse, dvs. 2/3 årsværk ved siden af mit fuldtidsarbejde, familie, træning og min nebengesjæft. Jeg er faktisk lidt stolt af mig selv, selvom jeg ikke har været den mest flittige studerende. Jeg sidder i dag med en rar fornemmelse af, at tingene rykker noget og går i den rigtige retning.
    Denne logbog handler om min træning, men den handler lige så meget om de mål, som træningen kun er et delelement i. Mål, der vedrører hele min person. Jeg har oplevet igennem den seneste tid at blive mere fokuseret og hårdere i mine prioriteringer. Jeg bliver mere og mere sikker på, hvad jeg vil, og jeg føler mig stærk: i mine beslutninger, i mit ansvar og de valg, jeg træffer og i min tro på, at jeg har en grund til at gøre det, jeg gør.
    Det næste halve år bliver ikke lettere, men jeg har en tro på, at træningen vil afspejle mit stærkere fokus og min øgede kynisme overfor mig selv og i mine prioriteringer.