Reverend..

Medlemmer
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Reverend..

  1. Første døgnøvelse er ikke slem ifht. Rex, hvad angår mad!

    Lidt råd til når du kommer t. Rexturen..

    På min Rex, blev vi vækket kl. 4 om morgenen, og så blev vi eller slæbt ud t. kompagniet. Derude skulle vi smide alt pånær underhylerne, og stille os med soveposen omvendt på, så vi ikke kunne se noget når de gennemgik vores sager.

    Som det allerede er blevet sagt - margarinen på tube er GULD værd.. Byttede mig til et par ekstra tuber, bl.a. med min tun i sød chili (ÆV) - Tunen smager godt, men havde kun 70kcal ifht. de 700kcal en tube margarine bød mig. Læs på deklarationer når du er på din første døgnøvelse så du ved hvad du skal bytte dig til på rex! Det er kcal det handler om - Ikke hvor godt det smager!!

    Desuden, skal du huske at være påpasselig m. dit vand. HVER gang i får chancen for at fylde dunken, skal du drikke ud, og fylde den igen! - Men drik for guds skyld først når du ser vandet fysisk. På vores sidste dag - med kamppatrulje, og 15km march m. fuld oppakning, fik vi at vide ca. kl 21, at der ville komme vand om 5 min. - Klog af skade som man var, af at have vandret rundt i et dehydreret helvede de sidste par dage, tømte jeg dunken, blot for at få at vide, at "vandet var blevet angrebet", og at vi derfor måtte fortsætte uden..

    Personlig hygiejne på turen:

    Pak dagsposer med tørt tøj hjemmefra, du skal jo måske en lille tur over noget vand.. En pose til hver dag m. t-shirt, underhyler og friske sokker.

    Gehwol - Fodpudderet der reddede mine fødder på rex! Efter en god nat m. march kan dine fødder hurtigt være så godt som opløste og ligne noget du kan trække huden direkte af uden større problemer.. Et par tørre sokker, og en god portion Gehwol pudder på futterne gør dig kampklar igen på 10 min. Det er både antibakterielt og så hjælper det mod fugten!

    Udstyr:

    Hvis du vil gøre det nemt for dig selv, får du fat i en af de pandelygter de har i Bilka, der kan lyse rødt. Hvor har jeg ærget mig mange gange efter jeg fandt ud af at de kunne fås for kun ca. 100-150kr. Den er rigtig god at have når du skal pakke alt dit gear om inden f.eks. vandpassage, patruljer og lign.

    Desuden kan det være en god ide, hvis du allerede inden turen smider din sovepose ned i kondomet, så du bare kan tage posen op, rulle den ud og lægge dig ned i den på den bare jord, uden at skulle rode rundt med at få posen ned i det først. Sørg desuden altid for at have dit liggeunderlag, fiberpels og regntøj med. Det er altid godt at kunne raste hvorend det skal være..

    Hvis du er så heldig at have M95 er der forresten et rum beregnet til pudsesættet i kolben.. Der kan det godt betale sig at have et par snickers med sidste gang du håndterer din riffel inden øvelsen.. ;-)

    Håber at mit indlæg kan bruges til noget.

    Reverend..

    GHR - 3. del. 2.kmp - Aug06

  2. Hej MoL..

    Efter slet ikk at have sat mine fødder i centeret i ca. ½ år, skal jeg nu til at komme i gang med lidt løftning igen.

    I samme forbindelse hiver jeg en ny makker med, der aldrig har løftet før - Derfor har jeg forestillet mig at starte med et fullbody program 3 dage om ugen -man, ons, fre..

    Jeg forestiller mig at dette program skal bruges som en introduktion til bodybuilding for min makker, og samtidig give os begge muligheden for at få opbygget lidt resistens i legimenter og sener inden vi begynder at køre hårdt på!

    Havde forestillet mig noget lignende det her:

    Bænkpres 4x6

    Incline dumbbell bænkpres 3x6

    Squat 4x6

    Dødløft 4x6

    Bent over barbell rows 4x5

    Pulldowns 3x6

    Arnold presses 4x6

    Barbell curls 4x6

    Hammer Curls 3x6

    Preacher Curls 4x6

    Dips 4x6

    Weighted Incline Crunches 3x10

    Kan bare ikke finde ud af med mig selv om det er for voldsomt til at starte med, og jeg f.eks. skulle fjerne isolationsøvelserne som hammer curls og preacher curls. Evt. også fjerne et par sæt rundt omkring?

    Hvad er jeres tanker omkring det program jeg foreløbigt har overvejet at vi skal give os i kast med? Skal vi evt. starte med et split for at køre de forsk. grupper lidt mindre ugentligt i stedet for 3x fullbody ugentligt?

    På forhånd tak

    Reverend..